17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези дето ще ги изпращаш достатъчно "вежливи" ли са? Щото от другата страна едни "вежливи" ако тръгнат твоите дали ще им издържат "вежливостта"? Те преди няколко дни за няколко часа въведоха ред в една цяла държава та ... пак си помисли.

САЩ ИМАТ ЕДНО ОГРОМНО ПРЕДИМСТВО............ МАЙКРОСОФТ, ГУГЪЛ..... И ПЪЛЕН 24 ЧАСОВ ДОСТЪП ДО ВСЕКИ, СЪРВЪР, МОДЕМ, РУТЕР, РЕТЛАНСЛАТОРНИ КЛЕТКИ.. КОМП, ЛАПТОП,СМАРТТЕЛЕВИЗОР, СМАРТТЕЛЕФОН(ДОРИ ИЗКЛЮЧЕНИ И ОФЛАЙН СЕ ИЗПРАЩАТ ДАННИ,АКТИВНИ КАМЕРА, МИКРОФОН, ДЖПС) КАКТО И ДО ВСЯКЪКВИ БЕЗЖИЧНИ УСТРОЙСТВА И ТН... ТОЕСТ БЛИЗО 70% ОТ РАЗУЗНАВАТЕЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ ДОБИВАТ ЧРЕЗ ТЯХ...... КЪВ Е ИЗВОДА....... АРМИЯ ЧИИТО ВОЕННОСЛУЖЕЩИ ПРИТЕЖАВАЩИ ПОДОБНИ УСТРОЙСТВА И РЕГИСТРИРАНИ С АКАУНТИ.... СА ПОД 24 ЧАСОВ МОНИТОРИНГ ТЕ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ (ПРЕСЕН СЛУЧАЙ... КАК НАВАЛНИ И РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ЖУРНАЛИСТИ СЕ СДОБИХА С ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА АГЕНТИТЕ....С КОРУПЦИЯ И ПОМОЩ ОТ СЪОТВЕТНИТЕ...... )

Скоро ще изпратя американски войски в Източна Европа. Няиюмамаме възможнрст да ши храним. Надявам се, че ищточноевропейските балъци са готови да 0раеят нашите доблестни войници. Който няма собствена армия , храни чужда.

Чака ме ги. Давайте ги насам, такова посрищане ще им устроим, ще го пжмнят цял живот.

Чакаме ги, 8500 срещу стохилядна руска армия !! Ще гледаме сеир как бягат, ако руснаците им позволят!

Айде пращаите ги тия бабайти да им видят сметката тук,Да не се наляга да ходят до там да ги зануляват!

Тоя опикан дядка що не си гледа деменцията?

Нация от идиоти, управлявани от кретен.

Кретен с деменция

Може. Пусни ги с парашути над Коиловци.

МИ ПРИЛИЧА на ЗАСПАЛ БУДЕН,а може би е ВЕЧЕ СОМНАМБУЛ!!!!

ЗА ДА НЯМА ДУМ-ДУМ ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ И ЗА НАТО И ЗА ЕС ИСКАМЕ ГО ОЩЕ ДНЕС ЗА ДА НЯМА ДУМ-ДУМ ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ И ЗА НАТО И ЗА ЕС ИСКАМЕ ГО ОЩЕ ДНЕС ЗА ДА НЯМА ДУМ-ДУМ ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ И ЗА НАТО И ЗА ЕС ИСКАМЕ ГО ОЩЕ ДНЕС ЗА ДА НЯМА ДУМ-ДУМ ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ И ЗА НАТО И ЗА ЕС ИСКАМЕ ГО ОЩЕ ДНЕС ЗА ДА НЯМА ДУМ-ДУМ ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ И ЗА НАТО И ЗА ЕС ИСКАМЕ ГО ОЩЕ ДНЕС

Ей такива на които им плащат като теб в рубли сме това състояние, ама рашката валута ще стане по-евтина от турската и всичко което си взел ще бързаш да го обмениш в долари и евро, че да не се обезцени.

Прав е човека. Референдум трябва. Мен никой не ме е питал дали искам да влизаме в ЕВРОГЕЙСКИЯ или НАсраТО.

Добре са дошли американските рейнджъри при нас. Бих ги посрещнал с хляб и сол. Смятам не само аз, а целият български народ ще ги посрещне с радост. Америка това е бленуваната от всички нас страна на безграничната свобода и демокрацията. Това е най-прогресивната държава на света. Много се радвам, че нашите големи и верни приятели американците идват тук за да гарантират и нашата свобода и демокрация. Ние всички трябва категорично да осъдим руската тирания и деспотизъм. Обаче за тези конфликти не са виновни толкова техните политици: президент, премиер, министри и депутати. Всичко това произтича от мръсния характер на руснака. Това му е генетично заложено: деспотизъм и подтисничество, средновековна изостаналост дори и в мисленето. Това е заложено генетично и не може да се промени дори с векове. Какво друго сте очаквали от руснаците? Един долен народ с плебейски произход. Който е далеч от западната цивилизованост на немци, англичани, американци. Да сравняваш русите със западняците е ВСЕ ЕДНО ДА СРАВНЯВАШ ПИТЕКАНТРОПА С ДНЕШНИЯ ХОМО САПИЕНС. Руснаците живеят още в палеозойската ера. И не са мръднали оттам и с милиметър напред.

По принцип само диктаторите и психопатите си мислят,че тяхното мнение представлява мнението на народа.

Моето мнение е съвсем обективно и смятам, че целият български народ мисли като мен. Но не смеят да го кажат публично. Има и много руски тролове тук. Които създават погрешно усещане, че българите не подкрепят Америка, а Русия. Но това са само една шепа руски тролове на които плащат копейки от руското посолство за да дезинформират обществото ни за настроенията в самата България. За съжаление руските тролове, макар и зле платени, но са свръхактивни. И са верни до смърт на любимата си Рассия.

Уау...Мед ми капе на сърцето.Патетично... Сега,който го е писал-моля да го прочете внимателно пак и ми каже какви са (ако въобще има) разликите с да речем статия в "Работническо дело" възхваляваща партиятя и демонизираща вредното влияние на запада (човек за човека е вълк) по Соц времето?!

Само Спас Гърневски може да има този несравним по идиотизъм патос. Спас отдавна е в забвение, но спасовщината дълбоко е залегнала сред малоумниците у нас.

Ми да направим референдум дали искаме чужди войски в БГ. Според теб има ли нормален човек,който да иска да бъде окупиран от чужди войски? Ако САЩ предложат американски паспорти на всички българи тогава вече може да се договорим.Това обаче няма да стане.В момента ни третират като сводник който кара жена да проституира и и събира всички пари само,за да не почне да и ги взима друг сводник.

Глупости! За каква окупация пишеш? Американците са нашите големи приятели и съюзници. Като единствената суперсила в света гарантират нашият суверенитет и териториална цялост и неприкосновеност. Американските войски биха гарантирали нашата свобода, а ти говориш за окупация. Гледаш на нещата като в криво огледало. Ако тук в България има американски войски, никой не би посмял да ни окупира. Да нападне нас е все едно да нападне самата Америка.

Американските войски у нас, биха били като един жив щит срещу всякакво външно нападение на България

Това го обяснявай на Виетнамците от Виетког.Нищо не си чел, нищо не знаеш.Ако има човек,който наистина да харесва американците от нас двамата това съм аз,но няма да ти обяснявам тук защо.Това обаче не ми пречи да харесвам и руснаците.Все пак аз съм чист българин,не помияр.Живи щитове, заложници, конфликт,война, и каквото и да е поканване на войски да ни окупират,за да ни освободят ще ти припомня думите на Апостола "Този който ни освободи,той ще ни пороби."

Tvoito mnenie si pazi za teb nasheto e drugo

Ходи да си пиеш хапчетата.

Този шизофрениден пенсионер, който страда и от старческа деменция се опитва да запали ВОЙНА далече от границите на своята държава АГРЕСОР. Сащ е демонична държава обичаща да разпалва Войни по целия свят, защото е Уютно разположена между два големи Океана и не чувства Непосредствена заплаха за сигурността си. Сащ също са и печатница за пари които нямат голямо покритие, та чрез разпалване на ВОЙНА далече от Сащ Те ще ЛЕГИТИМИРАТ(ОСРЕБРЯТ) и ще ИЗПЕРАТ Хартийките - долари.

бай дан, наказания от БОга па не разбра! пфффхахахааа - пази си войската бе слабоумен посерко! ще ти трябва да отбраняваш публичния си, педофилен бел дом и капитолията, пълна с педофили и други психопатни отрепки!

Само да не кацнат в Коиловци, че пак тихомълком ще си ги прибирате оплескани и онодени!!!

Ние ще пратим български войски да пазят САЩ.

пригответе си и плоски покриви по посолствата, зузър. в америка не е нужно да се праща нищо. тя е на крачка от гражданската си война, под ръководството на бай-майдан - спящата марула. наказаният от Бога!

Аааа,тозиии......така ми се струва или си е напикал крачолите

Не трябва ли първо да го поканят!?

Някой покани ли руските танкове, които смачкаха въстанията в Унгария и Чехословакия по време на социализЪма, другарю ???

Нали уж СССР баха лоши и окупатори заради подбни действия? Сега к'о прайм? Сеем демокрация?

Събитията през 1968 са прекрасен пример що за сюзници сме имали... и имаме, и да знаете нищо не намеквам;) На 14 юни 1968 год. по покана на група интелектуалци в Прага пристига членът на съвета по външна политика към Държавния департамент на САЩ Збигнев Бжежински. Той изнася публична лекция и призовава за излизане на ЧССР от Варшавския договор и връщане в лоното на западната цивилизация. През Юли 1968 год. започват военни учения на Варшавския договор, които се планират близо до границите на Чехословакия, чиято армия се смята за най-слабата във Варшавския договор. На 22 юли 1968 г. държавният секретар Дийн Ръск прави оферта на Анатолий Добринин, тогавашният посланик в САЩ, че Америка няма да се намесва в никоя от страните на Източния блок, каквото и да се случва там ако Кремъл престане да подкрепя самостоятелната политика на френския президент Де Гол. Три дена след като Линдън Джонсън и Леонид Брежнев се договарят да не си правят номера един на друг, в нощта на 20 срещу 21 август 1968 год Съветския съюз окупира Чехословакия, а в неразборията и създалата се паника Западно Гермнаска танкова дивизия навлиза на 40 километра в Чехословакия и само бързата реакция на командващия войските на НАТО в Европа предотвратява военното стълкновението между немци и руснаци. А „пазарската” сделка между двете по онова време големи сили, трябва да ни е за обеца на ухото че прелъстените "дребосъци" по всяко време могат да бъдат похарчени.

Хайде пораснете! Това с танковете се е случило преди повече от половин век! А от 30 години насам други безчинстват по света.

Мисля, че Путин трябва да благодари на Байдън, че му споделя кога Русия ще нападне Украйна. Ама да му каже и годината и датата де!

Русия няма да напада Украйна,защото няма чий да го търсят там. Путин много харесва САЩ и всячески се опитва да ги копира, но опитите му се по - скоро комични, отколкото реални.

Защо ще ни праща войници,за да ги храним и да им плащаме ток,вода.Така им излиза по евтино.

Пращай ги на майка ти в задните части,в България окупатори не искаме.

Тъпи украинци...не щат да се бият с русите.

Ами ходи ти да се биеш бе, юначе!

Най-важното е да дойде момента когато руснаците ще тазкарат Путин и хората му които ги крадат. Дано тогава станат нормална държава. Заслужават го, но трябва сами да се справят с НАГЛИТЕ.

Руснаците са алкохолизирана нация от бандити.

Ку-ку!

Няма държава в Европа независима и неподчинена на САЩ. Възраждане искат най-слабата държава в ЕС България да стане независима. Ашколсун будали. Ердоган харесва това.

преди това БГ беше 16-та република на кочината СССР...

На уважемия г-н Байдън някой трябва да му каже, че изпращането на амеракански войски в Източна Европа няма да промени нищо, но той може да се “сдобие” с руски и китайски войски в Латинска Америка. Това, за струпването на руски войски на границата с Украйна май че е силно преувеличено, защото самите украинци го отричат. Не е лошо, че президентът разсъждава по тези въпроси докато лети, но ще е още по-добре, ако при анализите си е стъпил здраво на земята.

И ще накажа руснаците като спра газа за европейците.

За такава война или тръгваш с поне 250 000 до 400 000 армия или не тръгваш изобщо. 8500 разхвърляни в 4-5 страни стават само за провокации.

Е те там е заровено кучето! Украйнците /дори/ не ги искат ,ама бай Дончо... /и най-паче ВПК-то /... няма не искам, няма недей!

Човек със 17% одобрение в САЩ изпраща войски на човек със 17% гласове на изборите.Либерасти и двамата.Народа никой не го пита- демокрация в действие.

В началото на годината американски генерал, заемащ висок пост в НАТО, каза че у нас ще бъдат разположени допълнителни американски войски... вдигна се шум че вместо да се консултират с нас, и дори без да ни питат, някой някъде вече е взел такова решение, което междувпрочем е напълно законно защото според подписаният от нашето правителство договор то се е съгласило да не се интересува колко и какви военни части САЩ разполага на наша територия, та и затова не е необходимо дори да ги маскират като натовски. От друга страна това неудържимо желание отноно да „разселят” върналите се от Афганистан военни извън САЩ ми припомни Department of Defense DIRECTIVE 3025(Defense Support of Civil Authorities (DSCA)), под чието благо име за подкрепа на гражданските власти от страна на военните се крие малък алигатор, който при определени условия позволява на военните да окупират населени пунктове на територията на САЩ в които има размирици, а ако военните преценят че президентът е под „чуждо” влияние напълно законно могат да не изпълняват заповедите му, все неща които в други държави могат да бъдат сметнати за бунт или преврат. Ще кажете че това е невъзможно… ами прочетете „As US Troops and Families Go Hungry” публикуван в Military com Network, а както казват гладът е по-силен от тока;)

Това че, САЩ ще изпратят допълнителна войска в Европа не е новина. Виж "обединена" Европа ако прати свои войски в САЩ вече ще е новина.

Байдъне, скачай в някой изтребител тръгвай да воюваш с Путин! ЛИЧЕН пример дай, Байдъне!

Пращай че в А група не останаха зрители в тия студове

СЯ ГН БАЙДЪН.... СТИГА УВЪРТАНЕ И ЛЪЖИВИ "розово революционни демократични" МАНЬОВРИ... ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА ОЧИ В ОЧИ.......... ЗА КОГА Е ПЛАНИРАНА ПРОВОКАЦИЯТА НА УКРАИНОРУСКАТА ГРАНИЦА С ЦЕЛ НАХЛУВАНЕ НА НАТО НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ.........

тази новина с тези 8500 войници колко дни ще я предъвквате? Защо не кажете, че САЩ вече са наясно, че няма да има война и сега се води само пазарлък за цената, на която ще харижат Украйна на Путин? Стига с тези лъжи и фейкове

НАТО е единствено „военен съюз за защита на интересите на Съединените щати“.....само НАТО и Русия имат повече от над 12 000 ядрени оръжия. Ако има война, всички губим." ......

"Лечение на деменция може да се направи у дома и в болницата. Това зависи от степента на развитие на деменцията. Хубаво е болният да посещава психиатър, който да му помогне в дадената ситуация." Дълбоката държава се подигра дори с обикновенния американец, като му "избра" това недоразумение за президент.

След като организацията "Международни лекари за предотвратяване на ядрената война", спечели Нобелова награда за мир, д-р Бернард Лоун, основател на организацията, заяви, че „политиците трябва да бъдат озяптявани по всякакъв възможен начин от хората, чийто живот е застрашен“.........по всякакъв възможен начин трябва да се противопостави българина на разполагане на американска армия в България. ......по всякакъв възможен "законен" начин !......

САЩ огладня и си изнася проблемите навън пак със старата песен за врага Русия. Долу мръсните ръце от руския народ. Станахте омразни на целия свят, алчни и мрачни.

Но да ги води лично, както и другото човече своите! Ха да ги видим! Нещастници, обърнаха света в кочина и касапница, но децата на другите да се колят, не техните, разбира се. Не стига, че нямам какво да ям, ами сега да мра за разни идиоти някъде си...

В продължение на седмици Вашингтон и неговите съюзници от НАТО подклаждаха глобална военна криза с Русия, твърдейки, че НАТО трябва да се подготви да защити Украйна от руската инвазия. Вчера, в зашеметяващ упрек към НАТО, украинският президент Владимир Зеленски отрече, че руската инвазия е неизбежна и помоли НАТО да намали своята военна реторика.Вчера сутринта висши украински служители казаха пред CNN, че разговорът между Зеленски и Байдън „не е минал добре“. Те казаха, че Байдън твърди, че „руска атака може да е неизбежна, като каза, че инвазията вече е почти сигурна“, според CNN. Те казаха, че Зеленски, от друга страна, „преизрази позицията си, че заплахата от Русия остава „опасна, но двусмислена“ и не е сигурно, че ще има атака“, съобщи CNN, призовавайки Байдън да „успокои съобщенията“. ” Първоначално Съветът за национална сигурност на САЩ (NSC) отрече тази сметка. „Анонимни източници издават лъжи“, каза говорителят на NSC Емили Хорн. „Президентът Байдън каза, че има голяма вероятност руснаците да нахлуят в Украйна през февруари. Той каза това публично и ние предупреждаваме за това от месеци. Докладите за нещо повече или различно от това са напълно неверни." След това Зеленски даде пресконференция, но публично повтори изявленията, които Хорн отрече да е направил пред Байдън. Зеленски призова държавните глави на НАТО да спрат да предизвикват паника с разговорите за предстояща война на НАТО с Русия заради Украйна, той каза: „Започнах да говоря с лидерите на страните и да им обяснявам, че трябва да стабилизираме икономиката. Те казват „утре е войната“. Това означава паника." „Възможността за атака съществува, тя не е изчезнала и не е по-малко сериозна от 2021 г.“, каза той, но добави, че „не виждаме ескалация по-голяма от“ миналата година и че поема тази опасност през крачка. „Благодарни сме за помощта, но се научихме да живеем с това и да се развиваме с това“, каза той. "Научихме се да се защитаваме, да се защитаваме и това е нашият живот, който трябва да водим." Предвид огромното военно превъзходство на Русия над Украйна, това изявление показва, че Зеленски не се страхува от тотална руска инвазия.

Тоя за какъв се мисли? Как ще праща войски в чужди държави? Не трябва ли първо да пита дали са съгласни? Наглостта на краварите е безгранична!

Кого да пита? Кирчо ли? Ти сериозно ли?

Зеленски прие покана от Путин за разговори: „Не се страхувам от никакъв формат на срещата, двустранна, добре, не ме интересува, готов съм. ... Подкрепям сериозния диалог.”.......... Зеленски, на практика отряза Байдън..... срещата му с Путин ще е тези дни, ако и не е вече в ход....

Байддъне, Байдъне, what a stupid son of a bitch си ти ...

Благодаря на САЩ, че ни освободи от болшевишко иго !

Ох на бати простото тролче

Де да беше така.Всички комунисти от Соца са милионери и на ключови позиции в БГ.Доста от тях имат и американски паспорти.За пример ще ти дам Елена Поптодорова.Я сега ти дай един пример за обратното- бивш комунист имал власт преди 1989г. осъден за престъпшения против свободата и демокрацията.Или за каквото и да е друго престъпление против българския народ.Като пишеш лозунги добре, съгласен съм-трупаш точки някъде, но дай нещо по реално.

Или само Така ИЗГЛЕЖДАШ ?

Логиката на един изруд: ....... През 2014 г., на фона на нарастващата криза от войните на САЩ в Близкия изток, когато Русия и Иран подкрепиха президента Башар ал Асад срещу НАТО в сирийската война, Бжежински призова тази политика да се повтори. Няколко месеца след путча в Украйна, Бжежински изнася реч в центъра на Уилсън, по време на която предлага да се хване Русия във войната в Украйна. След руска инвазия в Украйна, той хладнокръвно обясни, НАТО може да пожертва украински градове като Харков и Киев, за да изтощи руската армия, както градската война в Сталинград изтощи нацистките армии през Втората световна война. Той каза:

Алцхаймер!

заглавие: САЩ и НАТО ескалират военните заплахи срещу Русия: Готови ли сте за Трета световна война? https://www.wsws.org/en/articles/2022/01/28/pers-j28.html прочетете го !

Schilo

"Скоро ще изпратя американски войски в Източна Европа и в страните от НАТО. Не много" Не, мерси. Ако трябва, ще се оправяме сами. Стойте си там, където сте!!!!