Байдън се възхити на бицепсите на оператора на руския Канал 1 на Г-20 в Бали (видео)

Американският лидер отбеляза, че мускулите на ръката на руснака са по-големи от главата му

Обратно в новината

Коментари - Байдън се възхити на бицепсите на оператора на руския Канал 1 на Г-20 в Бали (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма вече Г20. Има Г19.

Дедо за да изкара отпред трябва да вкара отзад...

"бицепса е по-голям от главата ти" не ми звучи като похвала ;)

Всичко на страна. Тоя пич има доста добро тяло. Бидона от моя страна да се изпари.... Но все пак. Направи добра оценка.

Байдън казва: "Погледнете, те са по-големи от главата МИ" ....... - нещо неясно?!

Не забравяйте да си ударите ножка по юечтаенето....

а бе ти видя отблиZо коженио ми байрактар и се повоZи убавко връZ него

Бай Дън и Макароня направо да опипат на руския оператор оная работа, със сигурност ще е по-голяма от техните спаружени криви провиснали макарончета.

ако я пуснели в Елисейския щела например да покаже дали е правилно да се казва "френска" любов и дали досегашния рекорд за бройка обслужени въобще е някакъв рекорд, в смисъл шъ изсмучи всичко в двореца баравар с обслужващия персонал...

ОСВЕН,ЧЕ СА:”ПО-ГОЛЕМИ ОТ-ГЛАВАТА МУ”,СА И-ПО-УМНИ!

Е НА КОЙ ДА ПРАВИ-“ФРЕНСКА ЛЮБОВ”!!! ТО ТРЯБВА,….!!! СЕГАШНИЯТ-ПАЛЯЧО Е….БАБАТА Е ЗА-ПАРЛАМА!!! ОТВРЕМЕ,БАВРЕМЕ ГО-“ОБСЛУЖВА” С РАЗНИ ИГРАЧКИ!!!

Оръдия, а не пистолети.

ИЗГЛЕДАХ ВИДЕОТО! ЖАЛ МИ Е ЗА-ФРАНЦУЗИТЕ! МАКРОН СЕ УВЪРТА,КАТО-БОЛОНКА,ПОСКАЧА,ВЪРТИ ОПАШКА,СКИМТИ-РАДОСТНО!!! ПРОТИВНА ГЛЕДКА! И ДВАМАТА ИГРАЯТ РОЛЯТА НА-ПАКЯЧО,ПРИСЛУЖНИЦИ НА-ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА!

За руските тролчета: Байдън вижда един оператор, и му казва че е як. Прави му комплимент. Байдън не знае, че е руснак. Като му казва от един отбор ли сме, има предвид, че иска да е от един отбор с него защото е як, и защото му се възхищава за това. След като казва, че е руснак му казва истината, че това че е руснак, няма значение за него в дадения случай, защото му се възхищава, че е як. Байдън би направил същото ако види и някой як американец. Така, че недейте да търсите под вола теле. Байдън му прави евала на този че тренира, и че е волеви индивид, което няма общо с това от къде е.

Траверса захарова е намекнала , че е щяла да прави гей порно пред камерите ? Сефте :)))

Ти ги опипа и тримата , наясно си ?

:))))Джендърската политика на запада до там ще доведе,че и нормален дядка в компанията на бабоеб да се възхищава на нормален мъж:((((

А Байдън видял ли е як американец,но да не е дебел????:))))

Sm3hurk0

Байдън, като видял бабата на Марон и направил неприлично предложение... :)))) Поканил я заедно да посетят Св. Петър. ЗАВИНАГИ ! :))))

Тия стероидите с големи бицепси са с малки пишки .

"от една команда ли сме" - висок, рус и синеок, помислил го за американец

хайде сега, сред всичките там оператори точно руснакът да му направи впечатление като най-представителен

Те руснаците са си убавци.Веднъж пробват ли му бицепса българките , не щат български никога повече!

Поредната дърташка изцепка, да не говорим колко нетактично е да коментираш външен вид и то на оператора. По същият начин може да му се стори, че някой/я има хубаво дупе, сица...кой знае какви лодки му се въртят в главата..

Правилно, е сравнението на Байдън: Американците са с "Малки" Глави, и виждат , че руснаците са с ГОЛЕМИ мускули ...трудничко ще им е с тях в сравнение с Ирак,Югославия , Либия , Сирия , Виетнам и.т.н ...държави,... Малки ...и БЕЗ мускули !!;) Забелязъх обаче, на видеото наща Сталинка,...каква Виснала предница Друса и какви Очи (Пълни с Надежда ...Върти )...!;)

Въобще са допуснали шибаните рашисти на това събитие. Това е предателство спрямо украинския истрадал народ

според мен обратното, дори в чужбина българките се омъжват за българи, има и изключения разбира се, но изключенията потвърждават правилото, докато мъжете се женят за чужденки открай време - рускини, полякини

Ее, в такъв свят живеем, че все трябва да има под вола теле. 1 път Байдън да ми се вижда адекватен, съвсем непринудено ми изглежда ... ама не. Конспирация.

Любимият ни Джо по същия начин е виждал и говорил на Попай-моряка, а нежния Макрон със сигурност е бил щастлив да види срещу себе си един напращял мъж, който е обарван от достолепен зрял водач от върховете:)

Путин се възхити на коремните мускули на момче. https://youtu.be/c72swYTisvY

Ако търсим нещо необичайно то е че оператор най вероятно е полковник

Дядката се прави на мъжкар. Успя да излезе от положението, като разбра, че операторът е руснак. Но не може да се разбере Макрон от кой джендърски вид е. За сега са известни 36 вида

Нормално с това джендърство на запад…

Иска веднага да падне на колене и да оптиа салама..вкусен

иска бургия от мъж, че да те замести с нормално дете....не с кратуна

твари, безмозъчни и бездушни. "Ръководителите" се веселят по време на чума.

Старостта е като връщане към бебето :)

Какво е Байдан

Въобще не е случайно това. Да, бе, не бил знаел. Театрото продължава.

Преди бяха злодеи,сега им се възхищава.Ясно е,че вече искат мир,иначе инфлация и криза,хората ще ги изритат

Живи умрели .

Явно се е впечатлил човека. А не е много впечатлителен, щото в зоопарка кат минал край клетката с маймуните изобщо не обърнал внимание на Зеленски, а при мравоядите само питал за един що не е при маймуните, че и гъзъ му бил червен. Отговорили му, че в беге умнокрасивите всичките са така.

Ето затова Запада е векове пред нас и пред руснаците - въпреки че са във война, американският и френският президент се шегуват и уважават човека, въпреки че е от народността на най-големия им враг. В сходна ситуация, Путин или някой наш би унижил, обидил или игнорирал събеседника си.

:)) Напротив! Това не е обичайно, а е очевидно.

Просто не са примитиви като българи, цигани, афганистанци и други такива мургавели. Все пак американската култура и население е произлизало от земи, в които е имало рицарство и аристокрация. Докато в нашите земи с падането на Римската империя нахлуват азиатски, варварски ценности, където културага е по-близо до животните пещерни маймуни, отколкото до съвременната човешка цивилизация.

Всичко си идва на мястото Суворов: Литвиненко Путина в гомосексуальной педофилии обвинил https://youtu.be/NXBZxdXAvko

Дааа, да търгуваш с хора като с вещи и да ги впрягаш като добитък несъмнено е висша цивилизационна ценност. Да унищожиш цели цивилизации за да им заграбиш земите и богатствата също.

За пръв път чувам, че имало и роби рицари!?!?

Уважават го човека, уважават го.

в случая президентът Байдън се държа естествено и непринудено, според мен