Байдън: САЩ няма да изпратят войски, за да защитят Украйна

В същото време американският президент заплаши Русия с безпрецедентни санкции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто удивително е как на пръв поглед нормални хора (като новият германски канцлер) не можаха да разберат, че цялата кампания за руското "нахлуване" е фейк на Държавния Департамент на САЩ за да има с какво да "натискат" Русия при преговорите между двамата президенти. И след тези преговори много ското цялата история ще се забрави, ще остане само факта, че западните лидери и медиите бяха направени за пореден път на глупаци.

Идиоти плашат гаргите

Да пращат, бе! Ракетите са на границата с Кpим !

вият на умряло

Естествено че няма да изпраща войска, нали и памперси ще трябва да им праща...

Слушах какво казва Байдън. Каза, че изпращането на американски войски няма да бъде обсъждано сега! Не каза, че никога няма да изпраща войски! Спрете бе дезинформатори!

Нали ответния удар ,ще бъде по САЩ А Америка има какво да загуби повече от Русия.

Война между Русия и Украйна никога няма да има.Това са два братски народа,които много години са били заедно и в двете държави има смесени бракове между тях,та колкото американците да ги настройват един срещу друг няма да им се получи.

Аааа! Ти да видиш! Значи американците са накарали Путин да анексира Крим. Има ли още какво да ни кажете в тази връзка, много е интересно....

То има много какво да се каже, ама като те гледам как реагираш, няма абсолютно никакъв смисъл да ти се казва.

Защо не им го заявиха това ,когато ги накараха да си върнат ядреното оръжие на Русия?

Исторически погледнато, последната война за Крим е .... между ..... Турция и Русия, през 1856г. Та питам. Къде бяха Украинците тогава? В Русия, или извън Русия? И защо войната не беше м/у Турция и Украйна, исторически погледнато? Крим СТАВА Украински от .... 1956г. след Указ докато е в състава на СССР. Няма СССР - НЯМА Украински КРИМ, ...... "това е толокоз просто и логично", както е казал поета.

Има обаче договор за държавните граници РФ-Украина от Януари 2004 г - ПОДПИСАН ОТ ПУТИН и там Крим е в Украина. Просто и логично! Нещо да коментитрате?

Да, има договор от 2003 г. подписан от Путин и Кучма и ратифициран през 2004 г. Договорът е за делимитирането (определяне на границата). Но той е за границата от стика между Беларус, Украйна и Русия до брега на Азовско море. По-наюг границата не е определяна и не е обхваната от договора поради разногласията между Украйна и Русия...

Това е 3 глава от договора и според нея НЯМА никакви РАЗНОГЛАСИЯ, както твърдите! Договорът е наличен в мрежата и лесно може да се провери. А вие повече НЕ ЛЪЖЕТЕ! Статья 3 Любые естественные изменения, которые могут происходить на местности, не меняют положения российско-украинской государственной границы, определенной настоящим Договором, если не будет достигнуто договоренности об ином. Статья 5 Урегулирование вопросов, относящихся к смежным морским пространствам, осуществляется по соглашению между Договаривающимися Сторонами в соответствии с международным правом. При этом ничто в настоящем Договоре не наносит ущерба позициям Российской Федерации и Украины относительно статуса Азовского моря и Керченского пролива как внутренних вод двух государств. (Докипедия: Договор между Российской Федерацией и Украиной о российско-украинской государственной границе (Киев, 28 января 2003 г.))

О.К. Цитатът е точен, но това не означава че границата на юг от брега на Азовско море е в обхвата на договора. Към него има приложени и две карти, които са неотменима част от него. Можете да ги видите (ако поровите повече). Освен това, през 2010 г. има още един договор (подписан от Медведев), по който е започнало делимитирането, но поради събитията от 2014 г. това така и не е било изпълнено... Всъщност и двата договора са по-скоро с технически характер и нямат отношение към Крим. Що се отнася до Крим, там ситуацията е по-друга. След референдума от началото на 1991 г. Крим излиза от състава на Украинската ССР и става Автономна република Крим в състава на СССР със собствена Конституция, президент и парламент.. След разпадането на СССР в края на 1991 г. АР Крим на практика е трябвало да стане независима или с референдум да определи към кого да се присъедини. Но през пролетта на 1992 г. Украйна вкарва войски в АР Крим, а Върховната й Рада отменя конституцията на АР Крим и съответно разпуска парламента му. Това си е от всякъде анексиране след окупация. Друг е въпросът, защо Елцин тогава не се е намесил - ситуацията е била на кантар. Напр. Украйна прави опит да вземе целият Черноморски флот, но командващият флота (след многократни запитвания за указания до Москва и пълно мълчание от страна на Елцин и правителството му) просто отказва да се подчини на "разпореждането" на президента на Украйна и украинския генерален щаб...

Разбрах! Значи купувате си билет за самолет (сключвате договор), качвате се и пътувате. По средата на пътя екипажът ви изхвърля от самолета, защото договорът ви има "по-скоро технически характер". Извинявай пич ама НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ. Подписал - изпълняваш! Не ти харесва, сядате и преговаряте, а не се хващаш за калашника.

Байдън не казва нищо ново. На всички е ясно, че крайненците ще им се налага да се оправят сами ако ги нападне Русия. Ако те нападнат Русия също. Най-много Лвов/Лвив/Лемберг пак да стане полски и да съборят паметника на Степан Бандера, щото той може да се каже е тъкал на два стана, но и на двата стана основно се е занимавал с деполонизацията на западна Украйна. А може да не стане полски, а руски, ама на паметника на Бандера му се пише пак същото. Това щото деполонизацията на района може да идва дюшеш на СССР, но нито един от двата стана на които е "тъкал" Бандера не е руски. Иначе "Северен Поток 2", както и "Северен Поток 1" го строиха за да заобиколят Украйна. С превземането на Украйна, и двата газопровода стават леко безмислени. Дали немците ще спрат да купуват газ по "Северен Поток 2" е леко все тая. Просто доставките ще си продължат по "Северен Поток" - първата му версия и по съществуващия в момента газопровод "Дружба". Е добре де, може да го прекръстят на "Вражда", но няма да си спират алъш-вериша заради някакви там недоправославни (не знам дали знаете, ама голяма част от украинците са униати - подчиняващи се на папата, но с православен обряд) щото видите ли московската патриршия ги била прибарала още един път. Ако забелязвате никой не говори за санкции по "Северн Поток 1". Това моето е само мнение. И то включва, че ако си изиграе картите като трябва, Вова може да лапне покрайнината и без война. Да много ще се опитват да му пречат, ама все пак ще му пречи един по-склеротизирал от него.

Това се коментира. А с какво Путин е запашил Стареца... Никой не говори...

Абе айде бе най накрая наложете ги тия супер дупе мега турло санкиции на Русия които наистина никой не е виждал.Щото вече 10 години има санкции с които направо уморихте руснаците от смях.Ама няма кака държава с разгромена иконимика като САЩ в длъгова и инфлационна спирала на разширяваща се купонна система да налага санкции. САЩ са Зимбабве с фондова борса.

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА! На това едно време му викахме кеф на буци! Мат с пешката! Путин, само лека разхда на малко войска край оградата на собствения си двор каза две неща на хохлите и краварите: Тъпи хохли, смесица от поляци и руснаци, дето и вие не знаете какви сте и затова държавата ви се казва Покрайнина, ако се видиотите толкова, че решите да влезете в Донбас, аз ще ви дойда на гости и тогава жална ви майка. Никакви кравари не ме бъркат. Още по-тъпи краварчета, дето сте сбиротък от изметта на цял свят, какво правим ние с малоумните комшии в нашата покрайнина не е ваша работа. Ако ви стиска, елате и се бийте с мен. Не знам кой е написал единствения умен отговор на сенилния Байдън, но той звучи така: Изобщо не сме и помисляли да се закачаме на сериозно с теб, дядя Путин. Само се бъзикахме с хохлите да ви дразним, но ако ще говорим серионзно и пръста си няма да мръднем за тях. Ние и без тях сме достатъчно близо до двора ти, а те ни бяха интересни само докато Крим беше при тях. Сега вече и пукната пара не струват - оправяйте се с тях както намерите за добре. За пигмейчето Зеленски (отстъпващ по ръст, но не и по тъпотия, еквивалент на нашия Славчо Учиндолски) това звучи така: Слушай, пич, ние само се гъбаркахме с теб и си изхвърлихме малко стари пушкала в двора ти. Ти наистина ли помисли, че ще се бием с Путин заради теб. Объркал си се нещо. Виж там кротни се малко, че да не те събираме атом по атом. Върни се да правиш смешки за народа - това го можеш. Сериозно! Ако някой се е надявал, че Русия ще подари Крим - най-важната си и уникална военна база на краварите през Украйна, този някой и лудница не го оправя. Путин тогава направи по холивудски блестящ ход без да пукне една пушка (помните ли зелените човечета - вежливые люди?), за който всичките разузнавателни служби на краварчетата научиха сутринта от телевизията (те затова обичат да гледат телевизия - важно е!) Ако някой си е въобразил, че Путин ще клекне на краварите, първо не разбира руската психология, няма понятие от руското историческо и военно минало и най-важното - не съобразява, че руснаците просто нямат друг ход - свалят ли пищова краварите ще ги гръмнат. Затова, ако на краварите им стиска, нека стрелят докато "пищовът" на Путин е насочен към тях. Ама не им стиска - казано в прав текст. Ха, честито!

От всичките тъпотии дето си ги написал, така и не става ясно, какво Путин иска от Украина? Ще ни обясниш ли като "по-мъдър"?

.

Никой не им пречи. Но! Официалния е украински, така както в РФ официален е руския! Нещо против?

++++++++++++++++++++++++++++++

Само сенилния байдърник ли не разбра , че Русия изобщо няма да напада хазарските мърши ??? Руските войски и оръжия са си в Русия и си тяхна работа какво правят на собствената си територия, друг е въпроса какво правят сащисани войници и въоръжения в Черно море и на наша територия ? Путин постигна всичко, което е необходимо на Русия. Германците и всички от Европа ще мръзнат, сащ-наците ще продължават с агонията, заминава си и бизнеса на корумпирания син на байдърника в Украйна...Чакам с нетърпение Китай да си поиска кредитите и окончателно да смачка сащинаците...

Няма нищо по отвратително от това да видите на Солунска улица мъртво пиян американски войник паднал на земята и въргаляш се в собствените си изпражнения

Така се въргалят и грозните и пияни английски и немски курви из нашето черноморие...и не само. Същата грозна гледка са и из испански, гръцки и т.н. курорти...

педали нйедни, нали като пратите ще им наторите нивите на украинците :Д

американските войници са негри педераси и лезбийки като чуят алах акбар и се насират и тия тръгнали да плашат най-големата и мощна държава в света ...тва е виц

Мммм да, укропитеките прелъстени и изоставени. Отново. Не е лошо и останалите краварски подлоги да се замислят, нищо хубаво не ги чака. Такава е ролята на ползваната тоалетна хартия....

Старият Джо още е в несвяст, след срещата с руския президент. Подложен е на възстановителни процедури

След позорното бягство от Афганистан при което всики съюзници бяха прецакани, не мисля че някой би трябвало да им се връзва на глупостите дето приказват

Ние българите както винаги сме на страната на братска Русия, нашата двойна освободителка.

Байдънката го е страх, защото знае, че ние българите, сме на страната на Русия. Когато българи и руснаци са заедно, никой не може да ги победи

Разбира се, че краварите няма да пратят войски. Тия империалисти ще се бият с Русия до последния украинец.

Предлагам да спрете дезинформацията. Всъщност колко западни служби разбраха какво ще се случи в Крим?

Западналите империалисти говорят за някаква руска атака, само Русия не знае за такава.

САЩ проиграха маршрутите на стратегическата авиаяция. Не е нужно войски да пращат.

Ще ги млатят от въздуха с Б52 и Б2.

Без тактическо ядрено оръжие няма да мине. 100 000 пияници по границата само така се спират.

само да не летят над сръбско , че ония още не знаят че сащисаните Фьрчила са невидими.. ббаахаха

Северен Поток Две ...няма какво повече да се иэрече

То Сибир иска независимост. Особено нерускоезичните се чудят, защо богатствата от земите им трябва да отиват за Масква, а за тях да оставя мизерия и екологична катастрофа. Да направят една война и да се разпадат. Очевидно на Кремъл единствения начин да се държи на власт, за да не им отрежи главите народът, е да държи руснаците в постоянна заплаха от война. Стара КПССка тактика, която доведе до разпад на Руската империя и СССР.

Гроздето е кисело?

Към Зъл дух ти си пълно ку ли я напусни форума

Не че не може да се каже същото за САЩ... Замени Сибир с Южна Америка...

САЩ НА БАЙ ДЪН, Е ПО-ФАШИСТКА ДЪРЖАВА И ОТ РУСИЯ, Още повече, държава превърната от демократите в латино-бантустан. Какви войски в Украйна, каква велика сила е Америка, когато не може да опази собствените си граници и граждани? Днес световен лидер е Китай. Русия може и да осере гащи в Украйна, но Китай ше си вземе своето - от Урал до Тихият океан. Русия отдавна е умряла, но за гробищата са се запътили още Европейският Съветски съюз и Съединените щати…

Случайно ли е, че най-тъпите комундели, русофили сте и най-върли антивакс-ковидиоти?

Тъп дух, ти нощна смяна ли си?

И всеки иска да му го тури Но повечето българи искат да го турят на Мунчо Простото и Киро Гела Еротиката ще избиу след Коледа

Планът на Пентагонът е в случай че путкин нападне е да изпекат дивизиите му с тактическо ядрено оръжие базирано на американски подводници Блядката няма да посмее да отговори Просто е

САЩ ще воюват до последния украински войник. Тактически ядрени удари ще бъдат нанесени и. по тях.

Смешен си като байдърника....Чети историята. Доста късопишльовци са се пробвали с Русия, френското джудже, еврейския фашага...Чети повечко . Трябва да се учим от историята , за да не повтаряме грешките...

Русия има територия но няма да им даде енергиен ресурс който се намира на украинска територия. Тоест байдън може да стои в киев колкото си иска но в Донбас не.

Русия има ресурси, на няма акъл и хора да ги разработва. Китай има акъл и хора. Аджеба - питат се китайците - защо северните диваци имат, а ние нямаме? Не може ли да си го вземеме? Въпрос на време е 300 милиона китайци да нахлуят в Русия.

Те веднъж нахлуха, не е добре да повтарят!

Не бойте са ! Войски няма да ви пращаме, но за сметка на това ще ви снабдим с доброкачествен вазелин !

Еми ще им трябва, толкоз много рускини има за ебане. Завладя ли са цялото порно. Вече едно порно с европейки не можеш да намериш - навсякъде рускини. И всичко анално.

Е за кво да пращат войски като има булгаристанци начело с ББ И Плевнята женският орган ,те ще са в челните редици,това са "мъжкари "с "топки",па има влашоре,па полски к-у-р-в-и,шо да мрът американски деца за интересите на щатите?.Днес между другото по ЕК един българин,с американско гражданство,каза че украинците струпват войски до границата с русия,а не руснаците!

Що ще пращат, я колко пушечно месо има в Европа....

Хамериканосите ги хвана шубето от Путин.

Няма как… провокурат , провокират и накрая краварите клякат.

Предлагам да ги оставим да се бият и като се изтощят да ги нападнем мълниеносно с нашите два самолета и да ги окупираме .

Кого да окупираме - украинците или руснаците ? Или може би най-добре ще е да се възползваме от предимството което ще имаме и да завладеем и двете страни !

И по вода с трите надуваеми лодки и един дюшек двоен, които са на разположение военноморските ни сили.

Е нали се гласяха и нова подводница втора ръка да купуват :D

Прекрасна Новинка за Българите ! Украйна една от няколко измислени Държави !

Дядката Джо дали се съвзе след срещата с руския президент ? Бил много зле и говорел несвързано. Ти щял да напада, ту нямал да напада ...

Ако ги изключат само за два месеца от Swift, рашките ще изядат путеф жив.

Ами да ги изглючат де, защо не ги изгключват? Щото ги е страх да не си решат въпроса, както руснаците обичат асиметрично..

Те си направиха още преди две години аналог. Боли ги задника. То и Еуропа може да остане и замръзне зимата. Еуро пей ите вероятно ще си избесят начал и ите:))??

Само не разбрах,защо САЩ позволиха на руското мекере Мунчо Хвърчилков да остане пРезидент? А:Хванали са го яко за топките Б:Разбрали са са се с рашките-пРезидента ваш,правителството наше С:Мунчо е измекяр,които служи на този,който трябва.

По минусите познавам,че Мунчо е руско мекере.

Мунчо е Биби от Банкя

ХАХАХАХА - Старецът Байдън се е насрал още като е видял Путин. Естествено, че няма да прати войски, щото това означава десетки гиляди ковчези да подготви. А и Русия може дирекно да удари САЩ. Другите сополковци - немкия и френския къде са тнръгнали ? Германецът щял да спре газа по тръбата - ХАХАХАХАХХАХААХ...вЕРВАЙТЕ ! Тая тръба ако беше неизгодна за Германия, нямаше да бъде построена.

той щото путя е първа младост хаха.

Направо ги сринахме иконмически. Ще ги смачкаме. Ще им плащаме газа ,нефта и житото по пазарни цени за да се научат на демокрация. На ръба на фалита са ,това лято само 18 милиона руснаци са пътували до Турция на почивка, направо са супер зле

Ами в Турция е евтино …..лирата се обезценява..вече на руснаците им е по трудно да пътуват в Европа ..останаха олигарсите които живеят а в “лоша “ Европа и избягалите ,които се множат с почти половин милон годишно ,дошли да работят в загнилия запад…

Ти вземи да пътуваш малко из еуропата… да излееш от село че тука и тоалетната хартия и бензина са кът:)))

Русия винаги побеждава. Това е полезно за България

Байдън знае, че ние българите, сме на страната на Русия и затова го е страх да напада.

Всъщност Русия иска руско доминираните провинции да останат в Украйна и да могат да блокират пътя и към интеграция в ЕС и НАТО ,Русия не иска да завладява територии ,тя иска да контролира територии и да пречи на тези сателитни бивши републики да се измъкнат от нейното икономическо и геополитическо влияние …всъщност Украйна би била много по добре ако източните провинции се отделят и с това получи възможност да се самоопределя. ….украинците и тяхното развитие и просперитет са заложници на геополитиката на Москва… конфликта с 1-2 убити седмично само допълнително насажда омраза …според мен Русия завинаги загуби украинците като братя с тези си действия на противодействие на заплахата от навлизане на тяхна територия…интересно иначе как руснаците смятат да запазят всички страни от бившото СССР само с военна сили като продължават да изоставят технологично от световното развитие …това ми изглежда като опит да запушиш пробойна на лодка с ръце …

А, защо мислиш че руснаците искат/смятят/трябва "да запазят" тези страни? Скъпо излиза издръжаката на измислени страни. Една Белорусия им идва множко на руснаците. Малко популярно е, но има мнение че всъщност НЕ републиките са се освободили от Русия, а Русия се е освободила от паразитите. И като гледам такова мнение не е безоснователно. Спец украинците с нищо не се отличават от останалтие бивши републики. Т.е. 1) Имат се за най-великяи народ 2) Русия е длъжна да им дава пари, за да благоволят да общуват с нея -------- С такива "братя" и врагове като американците изглеждат порядъчни хора.

Защото тези страни са донори и послушни марионетки които козируват на КГБ ,съответно Русия и автократичните семейства вождове ги експлоатират и точат…все едно да ме попиташ защо Англия е искала колониите си едно време …за Русия тези колонии са по важни защото са около границата им,ако те паднат и започне процес по смяна на атрократичните режими,всичко рухва и господата олигарси ще бъдат неприятно сюрпризирани от собствените им поданици в Русия …

ГЛАД, ГЛАД на Мужиките! Когато СССР беше със БВП от 200 милиарда Д. Трябваше да бъде доунищожена Русия! Сега при тоа високо ниво на въоръжаване/паритет/ нищо във световен план не става !! Световна война не може. Украйна може да стане плацдарм,но това не е каменистия Крим!! И време беше да спрат всичко за Русия заради мъни, връща им се на запада. Но той е силен и ще го набута на Русия, а не да ги храни и снабдява с муниции и храни през ВСВ !! Но Късия е СТРАХЛИВ и нищо няма да стане, само клявка като мъник да намахне агресията на мужиците да ТЪРПЯТ ГЛАДНИ както през ІІ СВ !!!

трябваше такива като теб 40 години на миналия век да бъдат изтребени до 9 коляно за не се пръкват такива изчадия радващи се на черен бахур

Ако го бяха въдворили в Хага малкия руски дявол, много хора щяха да са живи сега Но казанът, в който се варят Ленин и Сталин в ада го чака

Още през 1947 година Дуайт Айзенхауер съобщи, че СССР е изплати напълно военната помощ от САЩ. При това - в злато. И, между другото, тази помощ е "цели" 4% от военните разходи на СССР за последната година на ВСВ. Та - кой, казваш, е на далавера?