17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Schilo

Отидоха като аслани, тръгват си нас.ани

Трбват повече новини за Байдън. Всички затлъстели консерватори ще им се разтупа сърцето и, кой знае, може и да разтоварят света от присъствието си... :))

Дойдох, Насрах, Краднах, и си Тръгнах.

Нахълтаха, преебаха цяла държава, избиха близо милион невинни хора и сега доволни се прибират вкъщи.

Къде са нахълтали бе ттъпанар? Иракското правителство ги покани да помогнат за борбата с И.Д през 2015, след като И.Д т.е. Руските боклуци от Чечня превзеха Мосул За всичко са виновни рамките. Те отгледаха И.Д в Чечня глупако

Schilo

Кой ги е поканил? Саддам Хюсеин ли?

САЩ се изтеглят от Ирак на 18 Декември 2011. След това настава малка гражданска война с няколко фракции. Тогава официалното правителсвто на Ирак молят САЩ да се върнат... Нищо де, на 5минутка, колко да ви кажат? Няма как цялата история да покрият. Важен е работничекия плам със заченки на трудова интелигенция да личи. Другото са превземки на буржоазията, нали? :))

Официалното според кого?

Дядото

Тъпанар! САЩ нахлуха в Ирак за да "спрат световната заплаха от Садам Хюсеин" след като саудитците им събориха двете кули (най-вероятно не без помощта на ЦРУ), и защото Садам (по донос на един единствен арабин - не се знае дали и това е вярно) имал оръжия за масово поразяване. Нито оръжия намериха, нито Садам имаше нещо общо с двете кули, но каубоите публично линчуваха Садам и ебаха майката на Ирак за 100 години напред. Добър американец е мъртвият американец!

еей най-накрая, една държава разрушена и окупирана от американските и английски агресори с ЛЪЖИ и ИЗМАМИ, да се махат по-бързо от там, следващите са Сирия и Либия

Руската армия ще си тръгне от Сирия и Либия ли? Надявай се …..джуджето си строи империя и му трябват пристанища в Средиземно море…… Ти пак се радвай, че Русия не е заграбила Черноморието официално

Айде на добър път! Крайно време е да се изнасят и от Европа и най-вече Балканите.

Ама ще продължават ли да окупират съвсем случайно територии в Ирак и Сирия, богати на енергийни ресурси? Особено в Сирия?

Голяма окупация с 2500 човека. Ти си по тъп от мисирка бе

няма значение колко са, те са там БЕЗ съгласието на правителството, тогава окупирана ли е? окупирана е

Току що слушах иракския президент да благодари на американските войници…. Абе русофилските мисирки нямат интелект за 5 стинки ба…..

Schilo

В оригинал ли го слуша? Хахахахаха

Лъжльо!