Байдън обсъдил с Ердоган евентуална сделка за изтребители F-16 и Швеция

Ще си говорим още за това следващата седмица, каза още американският президент

Обратно в новината

Коментари - Байдън обсъдил с Ердоган евентуална сделка за изтребители F-16 и Швеция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ердоган не знае ли, че Ф26 за нищо не става?!? Какво толкоз се натиска за тях? Да си купи Су-35, Путин ще му продаде няколко срещу 100 тона злато!

Добре, че са краварите за да има мир по света и за да ми пращат редовно грантовете.

Не знам защо преди 10 години си мислех, че човечеството ще мине на някакво по-висше ниво и ще почне да гледа за общото благо, да се бори с безбройните проблеми, които имаме за отцеляване и просперитет на вида ни и какво? 10 години по-късно сме дръпнали толкова назад еволюционно, че вече сме се изравнили с дъното. Някакви старчоци си ги мерат, измират 100тици хиляди хора в разцвета на силите си заради фалшиви герои и чужди идеали. Други милиони подкрепят единият или другия изкуфял старчок и се нахъсват все едно са кръвожадни псета, а майките на убитите синове гордо позират с ПАЛТА, дадени им като кръвнина за убитите им деца. После 5G-то било виновно за това, че хората не са хора, а облъчени зомбита!!

Кой знае, как изглежда истинската сделка))))))))) Ердо иска в Брикс и вън от структурите на Запада и Нафто-кръв ще се лее в един момент в Турция( отрочето на англосаксите)

Да видим кой е по големия тарикат. Ако Ердо подпише за Швеция пръв, ще види самолети през крив макарон. :)

Замисли се, това е борбата с увеличаващото се население на планетата - занижени нива на интелект ...още от училище привикваш на лентяйство, тъпота и репчене ... после ти набиват в главата, че ти като дете имаш права и закрила от институциите - можеш да се разведеш по собствено желание от родителите си, можеш да си смениш пола дори ...... като родител ти казвам, елитите на Запад са усмилили това преди деситилетия, но им трябваше технически джаджи да те контролират ... е сега всичко си имат, за да те направят член на дигиталния си гулаг .... а ти си мисли, че масите са виновни за нищета и мизерията на планетата

Не съм бил войник, поради ЕГН... но сделката, предложена на Ердо, е съвсем друга ( това е медиен трик) Да видим, какво предложение са му направили))))))))Дали може да се откаже от него)))))))))

Турците са предплатили за изтребителите Ф-16, както нас. Американците не им дават самолетите и не им връщат парите. Обещават им да си изпълнят обещанието...ако турците се съгласят за Фвеция.

що не си купят направо самолети от швеция - грипен им казват, така ще ги включат и към нато. Можем да осигурим специалист контрактор - генерал грипенов

"Ще си говорим още за това следващата седмица, каза още американският президент" Ако не си забравил дотогава!

А ще получат ли онези Ф35, за които бяха платили? Първо ще купят 2 ф16 и след две години още 2 ф16.... Тъкмо като направят фабриката, да я използват по-дълго

да си прибере комисионната, преди да е хвърлил топа...

Не стига, че ще го изнудяд да плати за старите бракми, ами и да пусне на Швеция....

Щото противоречи на американските интереси

Май съвсем нищо не са се разбрали, а всеки очаква и се надява другият да дойде на неговия акъл... другата седмица :)

Ако иска въобще да има турски ВВС - няма друг избор.

Има, има...

Предплатили са за Ф35, ама изпълнителите ги кенцелираха

'Пътища много' - само на хартия.. Незападен аналог на F16 със същите способности не съществува

_stankow

Яко се пазари Ергодан. Използва всяка възможност ... :) И ще ги получи.

_stankow

>>>Незападен аналог на F16 със същите способности не съществува Но за същите пари може да се купи Су-35 - тежък изтребител с по-добри възможности.

Уж България била руски агент, пък Турция съвсем директно заявява, че ще си купи не само ракети, но и самолети от Русия. И великите САЩ, тихомълком, отмениха забраните срещу Турция за Ф-16, че и за постижение го пробутват. Де е Ердоган, де са нашите политици.

Предложили са на Ердо 99 манафски ХОЯ на небето, като умре, ако пусне Шветция ...

'Но за същите пари може да се купи Су-35 -' 1. Чиито експлуатационни разходи за поне двойни; 2. Не разполага с модерен AESA радар, 3. Не работи по земни цели - нищо от универсалността на F16; 4. Прозвежда се в жалки количества - 24 броя миналата година. Пробвай пак.

колко самолета и на каква цена ще купи Турция, защото много ще злепоставим нашите управници.

Путин ще му даде по добри самолети от тези. Същото се случи и със системите за ПВО, американците се правиха на интересни и Турция си купи по-доброто оръжие С 400 от Русия, вместо скъпият, неефективен и доста остарял Пейтриот от САЩ.

На ти, дай ми. Това е с 2 думи либералната демонокрация. Ценности ли? Те са за балъците.

Турция беше една от 5-те държави които произвеждаха F-16... И отдавна си купиха пълен лиценз за да ръчкат из авиониката и софтуера на техните еФки. Не знам доколко сериозно е било желанието им да купуват нови от САЩ, но веднага след като им отказаха турците обявиха че си имат програма "Озгур", и сами с турски чаркове и оборудване ще модернизират техните самолети до блок 70;)