Коментари - Бавария криминализира пропалестинския лозунг "От реката до морето" | Днес.dir.bg

Бавария криминализира пропалестинския лозунг "От реката до морето"

Санкции срещу използването му ще има независимо дали лозунгът е произнасян на немски или на друг език

Обратно в новината

Коментари - Бавария криминализира пропалестинския лозунг "От реката до морето" | Днес.dir.bg

Коментари

Статистиката показва ръст с25%на учениците с психически отклонения а при възрастните е 40%Учениците бяха принудени през пландемията да дават през ден тест ,карантина затваряне фитнеси кина,дискотеки нула социален живот.По големите имат статут от кромид,войната,и инфлацията.

Поздравления за това, нормално мислещите хора не спиматизиращи на Мария Захарова и Симонян тук. Мюсулманския фундаментализъм, в основата на тази война е в пъти по-лош от нацизма и фашизма и за заслужава да бъде збаранен.

свобода на словото, демокрация, ценностти... ?

То това е демокрацията по американски! Пък сега като откриха находища на газ сру Газа, ще избият 2,5 милиона човека брз да им мигне окото, за да го заграбят.

Няма да се позволи също с тези находища да се спонсорира теророзим, както на Иран не се позволява да го прави с петрола си.

То вече трябва да се провеждат някакви курсове какви думи са забранени, че човек без да подозира може да попадне в затвора. За "циганин", "негър" и т.н. знаем, ама вече стифнахме до "баща", "майка"," море", "река" ..... Най-добре вече въобще да не говоря, че не ми се лежи на стари години в затвра.

Какво значи " пропалестински"? Тарамбуките, нарекли се палестинци, нямат нищо общо с термина, въведен от древния Рим " Палестина". Въведен е за да унижи евреите като ги нарече "Филистимляни". Рим е считал, че филистимляните са по-долен народ от евреите, което е истина. И следователно е обидно.

Лозунга на Твореца за Израел е от реката(Йордан) до Месопотамия(Тигър и Ефрат)

ОК са действията на немците, които сами на себе си забраняват да отричат държавата Израел и холокоста. Но пък дали забраните лекуват проблемите или просто ги потулват отдолу, докато те се натрупат в опасни количества и не е експлоадира един ден.

В Йордания 70% от населението са палестинци, така, че не е вярно, че нямат държава, а територията за която претендират се нарича Юдея и Соамария, преименувана на Палестина от Рим, за да се заличи еврейската връзка с тази земя.

Се опитваш да влееш мозък в кухите глави на българския антисемит. Те не са съвсем кухи, а съдържат руска, комунистическа тиня. И там няма място за сведения, които са общодъстъпни. Има място само за Путин, Правда, работническо дело. За съжаление това, което си написал е несмилаемо за тъпите изражденци. Аз съм евреин и съм изчел хиляди страници литература, вкл. Антисемитска, но и високо научна от световна класа, напр. Книгите на Леон Поляков, основен съветник на Нюрнбергския процес. Основната книга секазва " История на антисемитизма" и я има на руски, френски (оригинала), немски, английски...

Има резолюция на ООН от 1948 г., Тъъъпчо! За създаване на ДВЕ държави едновременно! Израел оттогава системно заграбва палестинските земи. Какъв Путин пак ви е виновен?!

Нищо вярно. В Изход, свещените еврейски книги, пише, че като избягали от Египет, нахлули в земите на палестинците, където разрушавали градовете им един по един и избивали всичко живо. Толкова за"цивилизованите" евреи. Геноцид. Ама то щото техният бог им заповядал..

Виждате ли кърпата на главата как е укласена като кожата на змия, която в библията е синоним на дявол и сатана! Така е при всички араби, вкл и саудитския принц.Иначе лозунга е в пълно съгласие с резолюция на на ООН за две държави, нали:)Но когато ядат дървото, ревът и света им съчувства.

Добре... но има много работа още... Гъзене към на изток примерно, възгласи за възхвала на брадатия педофил, онова което кряскат брадатите преди да се гръмнат...

За платените руски тролове. Държава Палестина никога не е съществувала. Има географска област Палестина. Така са я нарекли римляните след еврейското въстание в юдея- каквото е предишното название на тази територия когато там е имало еврейска държава. По-голямата част от територията на географската област Палестина се намира в държавите Йордания и Египет и им е дадена след първата световна война след като тези територии са отнети от турската империя. Територията на която се намира газа и Израел остава английски протекторат и с решение на общото събрание на ООН след втората световна война е решено създаването на две държави- Израел и Палестина. Само че още тогава арабите категорично се противопоставят и напускат преговорите за създаването на държава Палестина. И нападат Израел на следващия ден след създаването на държавата Израел. И нападенията не са спирали и до ден днешен. 2007 година Израел изтегля всички свои войници от територията на газа и им оставя пълна автономия. Те си избират да ги управлява терористичната организация хамас. Която не е спирала да извършва атентати срещу Израел. За много по-малко- държави от целия свят са унищожавали други държави с много повече жертви. Втората световна война жертвите сред цивилното население нацистка Германия са огромни обаче никой никога и никъде не е говорил за военни престъпления срещу германците нито за спиране на огъня и други подобни.

Се опитваш да влееш мозък в кухите глави на българския антисемит. Те не са съвсем кухи, а съдържат руска, комунистическа тиня. И там няма място за сведения, които са общодъстъпни. Има място само за Путин, Правда, работническо дело. За съжаление това, което си написал е несмилаемо за тъпите изражденци. Аз съм евреин и съм изчел хиляди страници литература, вкл. Антисемитска, но и високо научна от световна класа, напр. Книгите на Леон Поляков, основен съветник на Нюрнбергския процес. Основната книга секазва " История на антисемитизма" и я има на руски, френски (оригинала), немски, английски...

Много точно казано !

Палестина го имало и пак щте го има Еврейска държава няма .Те са боклуци помияари. Еврейска паплач

Значи геноцида срещу един народ 70 години е добро и убийството на десетки хиляди през тези 70 години е европейска ценност може би?! Тероризмът е лошо гадно нещо. Но какво може да се очаква от поколения израснали 70 години в потисничество и геноцид, да нямаш държава, да ти определят дали да можеш да живееш, да се храниш, да имаш ток, вода, Интернет, телефони, лекарства, образование и т.н.?! И т.н. "демократична общност" гледа и нищо не прави, но иначе е много активна в очернянето на Русия, която защитава своето население от истински нацистки Бандеровски геноцид на украинските руснаци, включително изгарянето живи на 43 украински руснаци в профсъюзния дом в Одеса през 2014 г. пред очите на целия свят и страхливата украинска полиция от тези същите Бандеровци, които са истински нацисти!!! Това ли са ви евроатлантическите ценности бе глупаци с промити мозъци?! Дано да дойде истинска зима и тогава да видим " братските" САЩ как ще ни помогне с ултра скъпа "приятелска" газ!!!

70 години да не можеш да избиеш един народ струпан на една педя земя? Я да те питам жалко същество откъде накъде Израел трябва да им предоставя ток вода храна и така нататък на така наречените палестинци след като те са автономна област и искат да бъдат държава?????????????? Я да те питам жалък защитник на арабски терористи- ти как ще постъпиш ако някой нахлуе в България и избие над 1200 невинни мъже жени и деца и отвлече над 200 души за заложници? Ти как ще постъпиш ако още от създаването на България имаш съседна територия от която непрекъснато се извършват нападания срещу тебе????

глупако , стигна сд дотам защото от години има деца и жени в израел сте заговори 6000….сега израел чак когато хамас отвлече 200 залпжника се съгласи да пусне жените и децата от иРаелските затвори ….които стоят там с години …..има хора лежат от 20 години без съд и присъда ..,,,терористите от израелското правителство разбират само от терористични заплахи ,,,,и очевидно действа …ООН пробваха хората 45 резолюции в които обвиняват израел…..израел не разбира. не ув важа в никакви закони,,.,..но явно с хамас добре се разбират. говорят на един и същ език …..

Идиот, има резолюция нс ООН за създаване на ДВЕ държави! Израел е дъздаден, къде е обаче Палестинската държава? Що се правите на умрели лисици?! Пълно е в ютуб с клипчета как дълги години израелската армия ъероризира и избива тези хора, заграбва земите им! Има американски доброволци, които са се опитвали да попречат на събаряне на мъщите и прогонване на палестинците.

Как разбра че са убили и отвлякли някой? Мосад а ЦРУ са спали? Или организирали фейк нападение? Както оръжията на Садам…

Както всяка терористична Организация и хамас си имат програмна цел или устав. Като точка първа в него е записано пълното унищожаване на държавата Израел и избиването на всички нейни жители включително и на палестинците живеещи там като пълноправни граждани на Израел. Като точка втора е световен джихад и унищожаване на всички неверници включително и такива като тебе. И никъде и никога хамас не са нито защитавали интересите на така наречените палестинци нито се полагали каквито и да било усиля за създаването на държава Палестина. Точно обратното- хамас винаги са се стремяли да провалят всякакви опити за създаване на държава Палестина и мир в региона. Нещо повече- хамас си призна че целта на нападението е било вечна война срещу Израел.

Германците, кога ще почнат да правят разлика между семит и хазарин? Така и не се научиха за 80 години. Избиването на палестинците е антисемитизъм.

Я кажи тоя семитски народ палестинци кой век се е появил? След това проследи и дълбоките корени на северно македонците от преди Александър Македонски до днешни дни.

То и слава украине, е нацистки поздрав, ама не е забранен. То вярно че след войната точно там са приютили бандера, ама поне да е за всички.

Бандера е арестуван от нацистите и умира в концлагер. Ако слава на Украйна или Слава украине е нацистки поздрав то тогава да живее България според тебе също е нацистки поздрав.

Уикипедия: СТЕПАН БАНДЕРА!!! Роден 1 януари 1909 г. Старий Угринив, Австро-Унгария Починал 15 октомври 1959 г. (50 г.) Мюнхен, Западна Германия Погребан Мюнхен, Федерална република Германия

Те палестинците от Газа са толкова мили и добри, че съседните мюсюлмански държави Йордания, Ливан и Египет си затвориха границите изцяло, за да не нахлуят. Само в Европа и останалия Демократски Запад минават техните номера.

В Йордания, Ливан и Египет има милиони палестинци. Ако станат бежанци, забравят за земя, дом...

В Йордания на голяма част от територията наречена Палестина принадлежаща сега на Йордания живеят 15 милиона жители на Йордания. Такива каквито ти наричаш палестинци.

Не искат да ги приемат, защото от милионите палестинци, изгонени предишните войни, Израел не е позволил и един да се върне. Приемането де факти е съгласие с етническото прочистване...

А защо израелците не се върнат на територията на своята държава? А, оп... забравих, че те нямат и са окупирали чужда територия.

къде е оня църул паниката и оная откачалка поета. Тия двамата на снимка да ги видиш шамар да им удариш.

Паниката е арабин дето живее в българия

От Охрид до Черно море= България

Копейките не дават. Съветският съюз на времето и отнема върнатите от германците територии.

Егати лъжата! Благодарение на копейките (Сталин), България е единствената губеща държава от Втората Световна, която придобива вместо да загуби територии (Добруджа). Ама копейките сигурно са ни виновни, че пак бяхме от губещата страна и затова не можахме да задържим Македония, отнета в началото на войната от Сърбия, която накрая е от печелившата страна.

Коя част от Добруджа не е била българска преди втората световна война та се наложило Съветския съюз да не я връща? Хлапенце 21-ви век сме информацията е публично достъпна за всеки човек. Германците връщат на България отнетите от преди това територии. Пък Съветския съюз не ги отнема обратно и на всичкото отгоре създава тая фалшива държава Македония.

Момченце, преди да спориш, вземи се ограмоти малко, като сме в 21 век. Дори ти намерих статия направо от Дир-а: https://dnes.dir.bg/svyat/75-godini-ot-parizhkiya-miren-dogovor-ili-kak-balgariya-zapazi-yuzhna-dobrudzha

най-сетне прописа на кирилица!

Когато митрофанова кости ако пейкин и всички руски управляващи и олигарси според да купуват западни стоки и да искат евро и долари -

От София до Мароко Само Локо!

Израел е агресивна и терористична държава!Избиват един народ пре целия хуманен свят!

Избиване на абсолютно всички израелци и живеещи на територията на Израел. Какво казваше?

Е суверенна държава. Някога съществувала под името юдея. Палестина е географска област и никога ама никога ама никога не е имало държава Палестина.

Такава точка. Нямат и устав. Това да не ти е казармата.

Свобода на словото има вече само в Русия! Путлер е велик!

За разлика от западните двулични лицемери обаче, Русия не налага чрез войни "демокрация" и "свобода на словото" по целия свят... или по-точно, там където има нефт и други ресурси.

15 години затвор ако наречеш войната война. Избиването на половината население на Чечня заради Беслан. Нападението над Украйна в момента.

18 години затвор за мирен и невъоръжен протест на Капитолия за американски гражданин. Ако си палестинец обаче няма проблем, може да протестираш в цел Вашингтон и да викаш ' Фък Жо Байдън' на корем.

Нахлуването в Капитолия е престъпление според американския закон. Обаче твоята любима Русия публично обяви че е арестувала и осъдила над 50 000 мирно протестиращи срещу войната. Които не са нахлували в Кремъл. Пък ако бяха опитали да нахлуят в Кремъл щяха да бъдат избити като кучета.

Аз като един арабин представящ се за българин, защото майка ми е от селата, съм твърдо против държавата израел. Казвам се Хусейн и се правя на православен но съм една спяща клетка и някой ден ще превъертя и ще почна да режа гърла. Жена ми и тя е българка ама глупава, и тя ражда арабски бебета с европейски паспорти.

Това винаги е било призив за геноцид и масови убийства. Обаче да ви кажа гледам картата на територията Палестина. По-голямата част от тая територия не е нито ивицата Газа нито Израел. Намира се в Египет и Йордания. Как пък никой борец за свобода не предявява претенции за тези окупирани територии?????

Пак ще бием фашизма чувствам...

Абе засега сме от ебаната страна…ама не е късно…

Бие фашистите от Русия.

" От реката, до морето" " От реката, до морето"" От реката, до морето"" От реката, до морето"" От реката, до морето" И сега к'во? Да чакам вкъщи или да ходя в затвора направо?

Чакай да дойдат немците и да те пръднат мощно на уя...

А лозунга: Двете кули няма ли да го криминализират и да забранят произведенията на Толкин?

Мене повече ме интересува защо лозунга “Слава Украине” е разрешен - може би щото са били техни момчета от СС укродивизията…

Щото не са миризливи терористи които отиват да горят бебета. Разбра ли сега, глупав арабин

Хората воюват за земята си (предимно камънаци ), а наште глупави емигрантчета изоставиха плодородни земи в най добрия географски пояс и избягаха като страхливци да мият западни дирници !

Ходи ти да ореш, и да сееш, и да прибираш реколта да видиш как става.

Ти в кой век живееш бе, има машини за тая работа !

Тия машини не струват 5 лева бе! Ми препарати, блъскотия и изкупна цена? Мислиш, че не сме пробвали ли? Хи хи!

Всеки може да помогне като намали покупките на западни стоки, има качествени китайски телефони, палестински фурми, не чифутско и т н

Хахахахах, Това беше добро :)))))

Аз чакам новият Москвич......

Що изплати ли 20-годишния голф?

Новото си в ново, не 20 годишен таралясник !

Празна паничка - ти понеже с жена ти карате по нови коли. Нали те знаем и ти и жена ти с ай фона на кредит бе, Хусейн

Добре. Ще джиткам на китайски телефон и ще ям палестински фурми кат съм гладен. А с порното как предлагаш да се оправя?

Миа Калифа :).

:-) Ама е банаха..ще трябва да го карам само на стари видеа :-)

Дори тарамбуките пипат пишока на русо, никой не иска космаляци

. Най много ще помогнеш като направо се махнеш от тука инотидеш при палестинците. Там няма да се налага да търсиш, всичко ще отива за ‘подпомагане’

Ейй голям мерак да ви оставим държавата на 100-200 жълтопаветни идиота и пак няма да можете да построите и една колиба. Деба боклуците продадени.

Отивай си при другите арабели, тъп Хусейн

Опандизване за произнасяне на лозунг? Чакайте, а къде е прехвалената западна свобода на словото и демокрация?

Рекламират я където има петрол в момента. Нас ни заебаха в еврототалитаризъм.

Благодарения на тоя евростлантизъм, тарамбуки като тебе живеят сред белите хора а не по гетата на изток от истанбул. Ходи си при тарамбуките като толко пламеш за там, Хусейн

Благодарение на тези евро-простотии, цяла Европа се напълни с тарамбуки. А ти се гордей, че си бял, само не го произнасяй на глас, че скоро и за това ще опандизват в прогресивната либерална демократична Европа.

Не е бял, без паничка е плод на гореща нощ в студентски град между арабуха и бг селянка. Питай го

А "От морето до реката"? А "lat до lon"? Свободното слово не е ли гарантирано в ЕС?

Не разбира се, дори напротив. С Digital Services Act е унищожено напълно. Излъгаха ни ‘89 и туйто.

Добре че германците не са инкриминирали геноцида който Израел извършва в момента над цивилни ,жени и деца в Газа. Масовото избиване на палестнци от евреите, и разрушаване на цели градове е напълно ОК и законно, но използване на лозунг от морето до рексра в голяма опасност за...запада! Лицемерие до болка! Запада загуби авторитетът си по света на 100%

Това е демократичен геноцид, всички знаем че демократичното не може да се криминализира

Тези ракети които изтрелват Хамас и Хизбула, едните от юг другите от север, също са изтреляни така че да убиват еврейски деца, жени, старци и болни, но вие мерите с различен аршин. Само еврейте са лошите колкто и да са нападани и фанатиците от Хамас и Хизбула са винаги добрите.

Време за разплата с ислямистите.

А ДПС ще ги почваш ли, или само на думи си корав? :)

ДПС не са ислямисти, просто турци. Човека говори за терористите само, тия от твойте

Човека говори за ислямисти, не терористи. Изповядващи исляма, каквото са българските турци и ДПС.

Думата ислямисти се използва за тия фанатиците, не за обикновените мюсюлмани, които са българските турци /турците които живеят тук. Много ти се иска дс подклаждаш омраза ама не става. Обявявай под всеки пост че си арабин и се казваш Хусейн, не заблуждавай хората

Думата ислямисти се използва за проповядващите и изповядващите ислям. Няма мюсюлманин на английски. Само исламски и ислямист.

Ама на български има и мюсюлманин и ислямист. Тука е българия, не е твоя дом с тарамбуките

Аз като един арабин представящ се за българин, защото майка ми е от селата, съм твърдо против държавата израел. Казвам се Хусейн и се правя на православен но съм една спяща клетка и някой ден ще превъертя и ще почна да режа гърла. Жена ми и тя е българка ама глупава, и тя ражда арабски бебета с европейски паспорти.

A към укрофашистите сте толерантни. То и към палестинците щяхте да сте толерантни, ако се биеха срещу Русия, напр. Виждам, че нищо не сте научили от ВСВ.

Молотов-Рибентроп, войната с Финландия, Катин.....

Цiганьорите се взеха много насериозно.

Немските власти винаги са били расисти!

Коментари - Бавария криминализира пропалестинския лозунг "От реката до морето" | Днес.dir.bg

Бавария криминализира пропалестинския лозунг "От реката до морето"

Санкции срещу използването му ще има независимо дали лозунгът е произнасян на немски или на друг език

Обратно в новината

Коментари - Бавария криминализира пропалестинския лозунг "От реката до морето" | Днес.dir.bg

Коментари

Статистиката показва ръст с25%на учениците с психически отклонения а при възрастните е 40%Учениците бяха принудени през пландемията да дават през ден тест ,карантина затваряне фитнеси кина,дискотеки нула социален живот.По големите имат статут от кромид,войната,и инфлацията.

Поздравления за това, нормално мислещите хора не спиматизиращи на Мария Захарова и Симонян тук. Мюсулманския фундаментализъм, в основата на тази война е в пъти по-лош от нацизма и фашизма и за заслужава да бъде збаранен.

свобода на словото, демокрация, ценностти... ?

То това е демокрацията по американски! Пък сега като откриха находища на газ сру Газа, ще избият 2,5 милиона човека брз да им мигне окото, за да го заграбят.

Няма да се позволи също с тези находища да се спонсорира теророзим, както на Иран не се позволява да го прави с петрола си.

То вече трябва да се провеждат някакви курсове какви думи са забранени, че човек без да подозира може да попадне в затвора. За "циганин", "негър" и т.н. знаем, ама вече стифнахме до "баща", "майка"," море", "река" ..... Най-добре вече въобще да не говоря, че не ми се лежи на стари години в затвра.

Какво значи " пропалестински"? Тарамбуките, нарекли се палестинци, нямат нищо общо с термина, въведен от древния Рим " Палестина". Въведен е за да унижи евреите като ги нарече "Филистимляни". Рим е считал, че филистимляните са по-долен народ от евреите, което е истина. И следователно е обидно.

Лозунга на Твореца за Израел е от реката(Йордан) до Месопотамия(Тигър и Ефрат)

ОК са действията на немците, които сами на себе си забраняват да отричат държавата Израел и холокоста. Но пък дали забраните лекуват проблемите или просто ги потулват отдолу, докато те се натрупат в опасни количества и не е експлоадира един ден.

В Йордания 70% от населението са палестинци, така, че не е вярно, че нямат държава, а територията за която претендират се нарича Юдея и Соамария, преименувана на Палестина от Рим, за да се заличи еврейската връзка с тази земя.

Се опитваш да влееш мозък в кухите глави на българския антисемит. Те не са съвсем кухи, а съдържат руска, комунистическа тиня. И там няма място за сведения, които са общодъстъпни. Има място само за Путин, Правда, работническо дело. За съжаление това, което си написал е несмилаемо за тъпите изражденци. Аз съм евреин и съм изчел хиляди страници литература, вкл. Антисемитска, но и високо научна от световна класа, напр. Книгите на Леон Поляков, основен съветник на Нюрнбергския процес. Основната книга секазва " История на антисемитизма" и я има на руски, френски (оригинала), немски, английски...

Има резолюция на ООН от 1948 г., Тъъъпчо! За създаване на ДВЕ държави едновременно! Израел оттогава системно заграбва палестинските земи. Какъв Путин пак ви е виновен?!

Нищо вярно. В Изход, свещените еврейски книги, пише, че като избягали от Египет, нахлули в земите на палестинците, където разрушавали градовете им един по един и избивали всичко живо. Толкова за"цивилизованите" евреи. Геноцид. Ама то щото техният бог им заповядал..

Виждате ли кърпата на главата как е укласена като кожата на змия, която в библията е синоним на дявол и сатана! Така е при всички араби, вкл и саудитския принц.Иначе лозунга е в пълно съгласие с резолюция на на ООН за две държави, нали:)Но когато ядат дървото, ревът и света им съчувства.

Добре... но има много работа още... Гъзене към на изток примерно, възгласи за възхвала на брадатия педофил, онова което кряскат брадатите преди да се гръмнат...

За платените руски тролове. Държава Палестина никога не е съществувала. Има географска област Палестина. Така са я нарекли римляните след еврейското въстание в юдея- каквото е предишното название на тази територия когато там е имало еврейска държава. По-голямата част от територията на географската област Палестина се намира в държавите Йордания и Египет и им е дадена след първата световна война след като тези територии са отнети от турската империя. Територията на която се намира газа и Израел остава английски протекторат и с решение на общото събрание на ООН след втората световна война е решено създаването на две държави- Израел и Палестина. Само че още тогава арабите категорично се противопоставят и напускат преговорите за създаването на държава Палестина. И нападат Израел на следващия ден след създаването на държавата Израел. И нападенията не са спирали и до ден днешен. 2007 година Израел изтегля всички свои войници от територията на газа и им оставя пълна автономия. Те си избират да ги управлява терористичната организация хамас. Която не е спирала да извършва атентати срещу Израел. За много по-малко- държави от целия свят са унищожавали други държави с много повече жертви. Втората световна война жертвите сред цивилното население нацистка Германия са огромни обаче никой никога и никъде не е говорил за военни престъпления срещу германците нито за спиране на огъня и други подобни.

Се опитваш да влееш мозък в кухите глави на българския антисемит. Те не са съвсем кухи, а съдържат руска, комунистическа тиня. И там няма място за сведения, които са общодъстъпни. Има място само за Путин, Правда, работническо дело. За съжаление това, което си написал е несмилаемо за тъпите изражденци. Аз съм евреин и съм изчел хиляди страници литература, вкл. Антисемитска, но и високо научна от световна класа, напр. Книгите на Леон Поляков, основен съветник на Нюрнбергския процес. Основната книга секазва " История на антисемитизма" и я има на руски, френски (оригинала), немски, английски...

Много точно казано !

Палестина го имало и пак щте го има Еврейска държава няма .Те са боклуци помияари. Еврейска паплач

Значи геноцида срещу един народ 70 години е добро и убийството на десетки хиляди през тези 70 години е европейска ценност може би?! Тероризмът е лошо гадно нещо. Но какво може да се очаква от поколения израснали 70 години в потисничество и геноцид, да нямаш държава, да ти определят дали да можеш да живееш, да се храниш, да имаш ток, вода, Интернет, телефони, лекарства, образование и т.н.?! И т.н. "демократична общност" гледа и нищо не прави, но иначе е много активна в очернянето на Русия, която защитава своето население от истински нацистки Бандеровски геноцид на украинските руснаци, включително изгарянето живи на 43 украински руснаци в профсъюзния дом в Одеса през 2014 г. пред очите на целия свят и страхливата украинска полиция от тези същите Бандеровци, които са истински нацисти!!! Това ли са ви евроатлантическите ценности бе глупаци с промити мозъци?! Дано да дойде истинска зима и тогава да видим " братските" САЩ как ще ни помогне с ултра скъпа "приятелска" газ!!!

70 години да не можеш да избиеш един народ струпан на една педя земя? Я да те питам жалко същество откъде накъде Израел трябва да им предоставя ток вода храна и така нататък на така наречените палестинци след като те са автономна област и искат да бъдат държава?????????????? Я да те питам жалък защитник на арабски терористи- ти как ще постъпиш ако някой нахлуе в България и избие над 1200 невинни мъже жени и деца и отвлече над 200 души за заложници? Ти как ще постъпиш ако още от създаването на България имаш съседна територия от която непрекъснато се извършват нападания срещу тебе????

глупако , стигна сд дотам защото от години има деца и жени в израел сте заговори 6000….сега израел чак когато хамас отвлече 200 залпжника се съгласи да пусне жените и децата от иРаелските затвори ….които стоят там с години …..има хора лежат от 20 години без съд и присъда ..,,,терористите от израелското правителство разбират само от терористични заплахи ,,,,и очевидно действа …ООН пробваха хората 45 резолюции в които обвиняват израел…..израел не разбира. не ув важа в никакви закони,,.,..но явно с хамас добре се разбират. говорят на един и същ език …..

Идиот, има резолюция нс ООН за създаване на ДВЕ държави! Израел е дъздаден, къде е обаче Палестинската държава? Що се правите на умрели лисици?! Пълно е в ютуб с клипчета как дълги години израелската армия ъероризира и избива тези хора, заграбва земите им! Има американски доброволци, които са се опитвали да попречат на събаряне на мъщите и прогонване на палестинците.

Как разбра че са убили и отвлякли някой? Мосад а ЦРУ са спали? Или организирали фейк нападение? Както оръжията на Садам…

Както всяка терористична Организация и хамас си имат програмна цел или устав. Като точка първа в него е записано пълното унищожаване на държавата Израел и избиването на всички нейни жители включително и на палестинците живеещи там като пълноправни граждани на Израел. Като точка втора е световен джихад и унищожаване на всички неверници включително и такива като тебе. И никъде и никога хамас не са нито защитавали интересите на така наречените палестинци нито се полагали каквито и да било усиля за създаването на държава Палестина. Точно обратното- хамас винаги са се стремяли да провалят всякакви опити за създаване на държава Палестина и мир в региона. Нещо повече- хамас си призна че целта на нападението е било вечна война срещу Израел.

Германците, кога ще почнат да правят разлика между семит и хазарин? Така и не се научиха за 80 години. Избиването на палестинците е антисемитизъм.

Я кажи тоя семитски народ палестинци кой век се е появил? След това проследи и дълбоките корени на северно македонците от преди Александър Македонски до днешни дни.

То и слава украине, е нацистки поздрав, ама не е забранен. То вярно че след войната точно там са приютили бандера, ама поне да е за всички.

Бандера е арестуван от нацистите и умира в концлагер. Ако слава на Украйна или Слава украине е нацистки поздрав то тогава да живее България според тебе също е нацистки поздрав.

Уикипедия: СТЕПАН БАНДЕРА!!! Роден 1 януари 1909 г. Старий Угринив, Австро-Унгария Починал 15 октомври 1959 г. (50 г.) Мюнхен, Западна Германия Погребан Мюнхен, Федерална република Германия

Те палестинците от Газа са толкова мили и добри, че съседните мюсюлмански държави Йордания, Ливан и Египет си затвориха границите изцяло, за да не нахлуят. Само в Европа и останалия Демократски Запад минават техните номера.

В Йордания, Ливан и Египет има милиони палестинци. Ако станат бежанци, забравят за земя, дом...

В Йордания на голяма част от територията наречена Палестина принадлежаща сега на Йордания живеят 15 милиона жители на Йордания. Такива каквито ти наричаш палестинци.

Не искат да ги приемат, защото от милионите палестинци, изгонени предишните войни, Израел не е позволил и един да се върне. Приемането де факти е съгласие с етническото прочистване...

А защо израелците не се върнат на територията на своята държава? А, оп... забравих, че те нямат и са окупирали чужда територия.

къде е оня църул паниката и оная откачалка поета. Тия двамата на снимка да ги видиш шамар да им удариш.

Паниката е арабин дето живее в българия

От Охрид до Черно море= България

Копейките не дават. Съветският съюз на времето и отнема върнатите от германците територии.

Егати лъжата! Благодарение на копейките (Сталин), България е единствената губеща държава от Втората Световна, която придобива вместо да загуби територии (Добруджа). Ама копейките сигурно са ни виновни, че пак бяхме от губещата страна и затова не можахме да задържим Македония, отнета в началото на войната от Сърбия, която накрая е от печелившата страна.

Коя част от Добруджа не е била българска преди втората световна война та се наложило Съветския съюз да не я връща? Хлапенце 21-ви век сме информацията е публично достъпна за всеки човек. Германците връщат на България отнетите от преди това територии. Пък Съветския съюз не ги отнема обратно и на всичкото отгоре създава тая фалшива държава Македония.

Момченце, преди да спориш, вземи се ограмоти малко, като сме в 21 век. Дори ти намерих статия направо от Дир-а: https://dnes.dir.bg/svyat/75-godini-ot-parizhkiya-miren-dogovor-ili-kak-balgariya-zapazi-yuzhna-dobrudzha

най-сетне прописа на кирилица!

Когато митрофанова кости ако пейкин и всички руски управляващи и олигарси според да купуват западни стоки и да искат евро и долари -

От София до Мароко Само Локо!

Израел е агресивна и терористична държава!Избиват един народ пре целия хуманен свят!

Избиване на абсолютно всички израелци и живеещи на територията на Израел. Какво казваше?

Е суверенна държава. Някога съществувала под името юдея. Палестина е географска област и никога ама никога ама никога не е имало държава Палестина.

Такава точка. Нямат и устав. Това да не ти е казармата.

Свобода на словото има вече само в Русия! Путлер е велик!

За разлика от западните двулични лицемери обаче, Русия не налага чрез войни "демокрация" и "свобода на словото" по целия свят... или по-точно, там където има нефт и други ресурси.

15 години затвор ако наречеш войната война. Избиването на половината население на Чечня заради Беслан. Нападението над Украйна в момента.

18 години затвор за мирен и невъоръжен протест на Капитолия за американски гражданин. Ако си палестинец обаче няма проблем, може да протестираш в цел Вашингтон и да викаш ' Фък Жо Байдън' на корем.

Нахлуването в Капитолия е престъпление според американския закон. Обаче твоята любима Русия публично обяви че е арестувала и осъдила над 50 000 мирно протестиращи срещу войната. Които не са нахлували в Кремъл. Пък ако бяха опитали да нахлуят в Кремъл щяха да бъдат избити като кучета.

Аз като един арабин представящ се за българин, защото майка ми е от селата, съм твърдо против държавата израел. Казвам се Хусейн и се правя на православен но съм една спяща клетка и някой ден ще превъертя и ще почна да режа гърла. Жена ми и тя е българка ама глупава, и тя ражда арабски бебета с европейски паспорти.

Това винаги е било призив за геноцид и масови убийства. Обаче да ви кажа гледам картата на територията Палестина. По-голямата част от тая територия не е нито ивицата Газа нито Израел. Намира се в Египет и Йордания. Как пък никой борец за свобода не предявява претенции за тези окупирани територии?????

Пак ще бием фашизма чувствам...

Абе засега сме от ебаната страна…ама не е късно…

Бие фашистите от Русия.

" От реката, до морето" " От реката, до морето"" От реката, до морето"" От реката, до морето"" От реката, до морето" И сега к'во? Да чакам вкъщи или да ходя в затвора направо?

Чакай да дойдат немците и да те пръднат мощно на уя...

А лозунга: Двете кули няма ли да го криминализират и да забранят произведенията на Толкин?

Мене повече ме интересува защо лозунга “Слава Украине” е разрешен - може би щото са били техни момчета от СС укродивизията…

Щото не са миризливи терористи които отиват да горят бебета. Разбра ли сега, глупав арабин

Хората воюват за земята си (предимно камънаци ), а наште глупави емигрантчета изоставиха плодородни земи в най добрия географски пояс и избягаха като страхливци да мият западни дирници !

Ходи ти да ореш, и да сееш, и да прибираш реколта да видиш как става.

Ти в кой век живееш бе, има машини за тая работа !

Тия машини не струват 5 лева бе! Ми препарати, блъскотия и изкупна цена? Мислиш, че не сме пробвали ли? Хи хи!

Всеки може да помогне като намали покупките на западни стоки, има качествени китайски телефони, палестински фурми, не чифутско и т н

Хахахахах, Това беше добро :)))))

Аз чакам новият Москвич......

Що изплати ли 20-годишния голф?

Новото си в ново, не 20 годишен таралясник !

Празна паничка - ти понеже с жена ти карате по нови коли. Нали те знаем и ти и жена ти с ай фона на кредит бе, Хусейн

Добре. Ще джиткам на китайски телефон и ще ям палестински фурми кат съм гладен. А с порното как предлагаш да се оправя?

Миа Калифа :).

:-) Ама е банаха..ще трябва да го карам само на стари видеа :-)

Дори тарамбуките пипат пишока на русо, никой не иска космаляци

. Най много ще помогнеш като направо се махнеш от тука инотидеш при палестинците. Там няма да се налага да търсиш, всичко ще отива за ‘подпомагане’

Ейй голям мерак да ви оставим държавата на 100-200 жълтопаветни идиота и пак няма да можете да построите и една колиба. Деба боклуците продадени.

Отивай си при другите арабели, тъп Хусейн

Опандизване за произнасяне на лозунг? Чакайте, а къде е прехвалената западна свобода на словото и демокрация?

Рекламират я където има петрол в момента. Нас ни заебаха в еврототалитаризъм.

Благодарения на тоя евростлантизъм, тарамбуки като тебе живеят сред белите хора а не по гетата на изток от истанбул. Ходи си при тарамбуките като толко пламеш за там, Хусейн

Благодарение на тези евро-простотии, цяла Европа се напълни с тарамбуки. А ти се гордей, че си бял, само не го произнасяй на глас, че скоро и за това ще опандизват в прогресивната либерална демократична Европа.

Не е бял, без паничка е плод на гореща нощ в студентски град между арабуха и бг селянка. Питай го

А "От морето до реката"? А "lat до lon"? Свободното слово не е ли гарантирано в ЕС?

Не разбира се, дори напротив. С Digital Services Act е унищожено напълно. Излъгаха ни ‘89 и туйто.

Добре че германците не са инкриминирали геноцида който Израел извършва в момента над цивилни ,жени и деца в Газа. Масовото избиване на палестнци от евреите, и разрушаване на цели градове е напълно ОК и законно, но използване на лозунг от морето до рексра в голяма опасност за...запада! Лицемерие до болка! Запада загуби авторитетът си по света на 100%

Това е демократичен геноцид, всички знаем че демократичното не може да се криминализира

Тези ракети които изтрелват Хамас и Хизбула, едните от юг другите от север, също са изтреляни така че да убиват еврейски деца, жени, старци и болни, но вие мерите с различен аршин. Само еврейте са лошите колкто и да са нападани и фанатиците от Хамас и Хизбула са винаги добрите.

Време за разплата с ислямистите.

А ДПС ще ги почваш ли, или само на думи си корав? :)

ДПС не са ислямисти, просто турци. Човека говори за терористите само, тия от твойте