Коментари - Бащата на второто дете със свастики: Направиха ебати проблема! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кат цяло къв ви е проблема не мога да разбера той му е баща и ще го възпитава както иска и да пишете коментари той няма да се промени така че само загубено време...пък и кво лошо че е с свастики може човека да е нацист или поне да е уважавал Хитлер....кат сте толкова умни знаете ли историята на Хитлер и Германия кат цяло.....А уе той си знае как да си възпитава детето и да пишете и да не пишете мислите ли че нещо ще се промени???

Какъв простак трябва да си за да направиш подобно изказване!Сега от Закрила на детето да го глобят и да го лишат от родителски права!На това ли учат децата си тия малоумници?Какъв човек ще стане от това дете щом го възпитават така?И това че друг ги бил изрисувал е пълна измислица!Само един глупак би могъл да измисли подобно оправдание!

Кое пък е обидното в надписите? ACAB, т.е. "Аll Cats Are Beautifull"?

Някои хора трябва да бъдат kаcтpирaни!

И този ли отпадък не знае кой е нарисувал детето му !

Сега разбрахте ли къде е проблемът на образователната система или искате още "подробности"? Вие си говорете там за реформи, методи и дисциплина. А в това време някой такъв лумпен може да дойде и да ви пребие, че "обиждате" отрочето. То гледа и си прави извода, че винаги е безнаказано, а като порасне, горко ви и майка. Вече си виновен по презумпция, че си по-знаещ и културен сред море от простаци. Същите са окупирали и шосетата и засичат, светкат, мятат бутилки, бият и стрелят ако случайно колата ти е по-мощна от тяхната или обратното, ако им пречиш да карат като изоглавени по права линия. Дали Туск и Меркел ги знаят тези работи?

А да бъдат прекръстени на Шушана не щеш ли?

А да бъдат прекръстени на Шушана не щеш ли?

Виждам две деца и само едното с една свастика. Верно, "ебати" проблема! Полицията съпровожда с огромен кордон малоумниците от агитката на Уефски, полицията и стюардите са пуснали децата на терена, никой нищо не е видял, но за сметка на това ДЕЦА СЪС СВАСТИКИ! УЖАС! Драги журналисти вие сте ужасът в обществото! Малоумници има всякакви. За депутатите от БСП снимани със свастика нямаше реакция, за президентския съветник нямаше оставка. Вие да не чакате оставка на бащите на децата? Що не идете да си ...... майката? Баси негодното обществено мнение ни готвите- в същото време хора умират с ниски пенсии,електрификации, топлофикации и водоканализациите дерат кожи с измислени такси, но вие ни баламосвате със свастики дето имало една и те я разточиха като кора за баница! Баси помиярите!

Виждам две деца и само едното с една свастика. Верно, "ебати" проблема! Полицията съпровожда с огромен кордон малоумниците от агитката на Уефски, полицията и стюардите са пуснали децата на терена, никой нищо не е видял, но за сметка на това ДЕЦА СЪС СВАСТИКИ! УЖАС! Драги журналисти вие сте ужасът в обществото! Малоумници има всякакви. За депутатите от БСП снимани със свастика нямаше реакция, за президентския съветник нямаше оставка. Вие да не чакате оставка на бащите на децата? Що не идете да си ...... майката? Баси негодното обществено мнение ни готвите- в същото време хора умират с ниски пенсии,електрификации, топлофикации и водоканализациите дерат кожи с измислени такси, но вие ни баламосвате със свастики дето имало една и те я разточиха като кора за баница! Баси помиярите!

Да приемем, че неизвестен е писал по кожата на малоетните им деца, под блузките им (как звъчи само - всеки родител би изпаднал в ужас). Хайде сега, като добри родители да заведат жалба към неизвестен извършител. А ако са твърде стресирани - прокуратурата да се самосезира ! Одобрявам допълнителните разноски от данъците които плащам за откриване на извършителя !

сигурно нямаш деца.... иначе знаеш всичко.

гугълнете azov ukraine neo-nazi и оставете тези мижитурки на мира. просто са гледали твърде много американска пропаганда за добрите версус руснаците.

Аз

Трябва да се забрани спортни и особено футболни отбори да носят имена на герои - Левски, Ботев и прочие. Има далеч по-подходящи имена - говедата от Герена, пловдивските свине... колкото си щеш...

бе то и армия нямаме, ама на. между другото, някой трябва да каже на Левскарите, че свастиката на нацистите се кипри върху ЧЕРВЕНО знаме. :)

...или например "миризливците от ЦСКА"

Хъ! Когато половин Украина е в СС символика и пречупени кръстове, ЕС и ние всички ръкопляскаме... а тука наистна се осраха за две, с извинение, пишлягарчета.

много ме "кефят" олигофрени които използват "къде" вместо "кога", " кой", "как", "където" и т.н. Абсолютен "ретард чек" си е.

Журналистите са виновни, че дават трибуна на имбецилите, които после се изявяват като Наполеон пред Москва, а всички знаем, как е завършило всичко:)))!!! Щели да се събират една камара кауни и клатикуровци, че да мислели наказания?!? Алооооооооооооооо, малоумниците, за какво има закони в тази кочина, да има само нещо на хартия ли??? Или вие от кръжока на нискочелите сте онези, които трябва да колят и бесят в тази кочина??? Та нали повечето от вас, все още не могат да открият разликите и да различат Васил Левски от... Осама бин Ладен!!! Тъпоъгълници!!!

Гледай сина, мисли за бащата... Крушата не пада по-далеч от дървото...

обществото няма нужда отхора като бащата.те не допринасят с нищо за неговият проспетритет и добруване.дори,напротив.не искам да правя анализ на морала на родителя,то е ясно ,че липсва.представете си магарежки бодил,между рози,веднага бихте го изскубнали ,нали.да,прави сте ,че е твърде брутално,такива даги убиваме,но дали трябва да сме толкова благосклонни, след като той вече е унищожил и убил поне 1 живот

Хайде да престанете с тези дъвки " свастики "и "Боян Петров", това ли са единствените проблеми на България? Какво става с цената на газта, парното, тока? Какво става с болниците ?

то на бащата толкова му пипито... а те направиха ебати проблема

jingiby

По страшен от СПИН-а и по опасен от рака, е, и си остава простака...

При всяка подобна новина,купища коментари,кой бил виновен,кой отговорен.Време е да разберем че ние сме отговорни за обществото в което живеем.Голяма част от хората с чиста съвест биха бръкнали в кацата с меда.Все политиците ни били виновни,не че нямат принос но и те са с нашето мислене и морал.Другото извинение е прехода.Ако помните на старта бяхме много държави,а сега кой е на края?

Тия, "бащи" за малоумни ли ни взимат - не видял кой е нарисувал детето!, непознат го нарисувал! То, както е тръгнало не знаят и кой ги е правил, ама нейсе! Ами рисували сте ги, толкова ви е акъла, имайте поне смелост да си кажете, че ще ви презират децата, после, като порастнат! Пред тях се правите на "герои", а после се свивате като мишки!

Къвто бащата - такова и синчето.

T.e. селски комплексиран боклук, живеещ от кражби, наркотици, квартални интриги и далаверки ?!

Непознат друг път,Така може и с дрога да ги наблъскат.А тези всичките се познават, та затова не вярвам на приказките за непознати.

Ало, таткото, Нищо не си видял, а? Ами може да ти нае...т детето и няма да видиш? Отново безотговорни родители

Koй дава право на люлинските наркомани да се размножават, докато са на амфети и хероин ?!

Още по-лошо, че пише и Левски на детето. Апостола се обръща в гроба в момента, щото името му е редом до нациски символи и надпис "престъпник". Голяма гордост да ти пише "Criminal" на корема.Предлагам му да си го татуира на челото.И после да се оплаква, че го дискриминират :) :) :) Дебили бате... Нещо страшно е.

Ебати дебила.Вие да не очаквахте да е някой учен ?

Бащата фашага трябва да се превъзпита с як бой, глоба, общественополезен труд и престой в карцера.

Съвсем не извинявам тези ''родители'', но ние като общество нямаме и грам ценности, които да им налагат да знаят що е фашизъм. Прави обаче фрапиращо впечатление, че налагането на наказания, мерки медийно и институциално внимание към тези деца и към онези, които са плюели и разливали в трамвая, а направилия забележка млад мъж е наръган с нож никой не издири. За малцинствени безнадзорни и вилнеещи хулиганчета няма проблем за институциите ни. Защо? Нали сме еднакви, равни, едни и същи родителски задължения. Нехаещи институции за безпризорните деца на малцинствени групи, а едностранчиво отношение и санкции към лоши родители от българския етнос. Защо?

Ако е вярно, че снимките се показват в доста страни с пояснение откъде са; трябва да отбележим, че от България бая се разсмърдя. Бойко, тия идиоти ще ти съсипят отличната оценка за европредседателството. Направо са оакали работата.

Принципно Апостолът ако види, че името му стои до свастика ще се обърне в гроба. "Левски" и пречупен кръст едно до друго показват само чудовищно невежество и непознаване на собствената история. А на този, дето са му травмирали детето, трябва да му го вземат. Видимо е непригоден.

То и бащата е ебати циганизирания българин.

Снимките се показват в страни, които не са членки на Европейският съюз с пояснение, къде са направени! Рекламата на Европейският съюз е страхотна! Бая ще трябва да обясняват господата като как тъй в такъв демократичен съюз се сее нацистка пропаганда! Изобщо, доста ще трябва да обясняват. А у нас родителите казват" Ебаси проблема!" Как ви се струва, колко им е коефициента на интелигентност? Каквито са родителите, такива ще са и дечицата като пораснат. Както ги научат!

Ако родителите са ебати калпавите, не може да се очаква учителите да им превъзпитават децата в училище! А иначе, част от мат'ряла - ебати, много лош!

Много скоро , когато "братята роми" станат повече от нас , никой няма да прави проблем.

На Тези господа във всяка друга европейска държава щеше да им бъде разгонена фамилията. Ей така, за пример. Бащата явно не знае какво е национализъм, националсоциализъм и нацизъм. А на този отбор трябва да се забрани със закон да използва името на Апостола!

На нас са ни ясни ценностите им, ма да бяха само тези две семейства с такива.....

Браво та нали имаме претенции за свобода демокрация ели е само бутафорна...!!

е'ати боклука който неглижира тая дивотия- бе що не го вкарате в пандиза за фашистка пропаганда тоя откачалник ?!?

Символа на фашистите е Фашиото - снопа стрели с лабрис привързани с лента - оттук е баснята за Ханко Брат и единството. Римските ликтори(почетната стража на консулите) са имали правото да носят Фашио. Лабриса (царския символ на властта), свастиката-слънчевия знак на въртящият се РАВНОРАМЕНЕН кръст и "шестлъчевата" звезда са изключително български символи. От 10000 години поне и трябва затвор за потъпкване българските народни символи на Вяпата имащи ги на всяка носия. Хиляди години преди преди раждането на първия семит през средата на 13 в.пр.н.е. - Авраам. Светотатство е символите на Божия Син, Бог Отец и Богородица да се представят за еврейски, фашистки, нацистки. Носете народни носии и калпаци...ако сте българи и рипайте хора а не се бийте на пълчища по стадионите. Бъдете народ а не Лумпенпролетариат.

Ако някой има здрав разум, да си хваща децата и...далеко от тук!

Една много солидна глобичка от 5 хил лв ще поохлади емоциите му!

ебати дебила?!

Деградация...всичко идва от родителите

Каквото дървото това плода .

ето заради такива "фенове" Левски загуби купата... това са група нахални, неуки и агресивни момчета, които смятат че Левски им принадлежи за инакомислещите няма място

Да им лепнат на тия родители по една голяма глоба поне 3 хил. лева . Тогава ще им дойде малко акъла в главите. Аз също съм от ФК Левски Спартак, но не виждам какво общо има той с нацизма. А съм левскар щото съм роден и живял до Герена. Навремето като гледахме мачове по стадионите нямаше такива като тея.

Не бъдете наивни! Може и да не го е сторил бащата, а самото дете или техен познат, когото искат да прикрият...

Бащите, защо лъжат тогава? Кой трябва да контролира децата им? Кой трябва да ги възпитава?

Ех, човекът иронизира тънко, и НИКОЙ не го е разбрал...

И ако и като е така той какво е направил в момента, в който е видял детето си, бе! Или сега ще седнеш да обясняваш, че целият стадион го е видял детето му със свастиката, само тон не е! Ами не видял кога и кой е нарисувал детето му, не видял нищо и по-късно, не знаел,... тогава този какъв баща изобщо е, бе! Дебил ли е, какво е?

Нормално изявление на примат в страната на дебилите.

Отборат левски е велик, но тъпаци го съсипват, тъпаци му симпатизират и тъпаци отглеждат. Гадното е,че и знакови футболисти,левскари до кокал, няма в този отбор.

"Отборат левски"