Бащата на убития Кирил Въжаров: Илиян Тодоров е имал политическа протекция

Всички подобни дела се пропукват на първа инстанция, заяви Михаил Въжаров

Обратно в новината

Коментари - Бащата на убития Кирил Въжаров: Илиян Тодоров е имал политическа протекция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вещите лица всъщност са най-читавата част от съдебната система защото не са корумпирани юристи (на принципа опознай закона за да се научиш как да го прескачаш) а доказани специалисти в своята област. Освен това преддварително не е ясно кой ще работи по дадено дело че някой да му повлияе. А и как ще кажеш на специалист как да си ърши работата.

Каква протекция на първа инстанция бе господа? И то от общински съветник от БСП при управлението на Герб. Нали всеки би обжалвал на по-горна инстанция. Що за малоумни коментари? И в чия полза е присъдата накрая - максимално строга. Няма ли тук "протекция"?

София е станала човешка помия... стане катастрофа, в 80% от случаите я син на прокурор я дъщеря на съдия... почти винаги някой връзкар се възползва от ситуацията..... на София трябва да и смените статуята дето и е символ... сложете скулптора на свински черва!!!!

Очевидно правосъдието ни е с бързината на охлюв, ама за толкова години и охлюв би стигнал където е тръгнал.

БСП са боклуци! Успяха да се окопаят след краха на БКП - но бавно и полека им свършва царството!

Всички вещите лица имат зависимост. Или политическа или финансова. Просто това е нормално явление в България и хората са го приели. Онези дето щяха да чагъртат и променят само промениха състава на разни регулатори и институции за да са удобни на тях. Такива са промените в България. Жалка исттория.

Тодоров и сега има политическа протекция. За това ще бъде освободен, както е според законодателството!

Този убиец е имал лоши съветници! Ако беше отишъл в терористична Украйна, никой нямаше да го закача, а още по-малко да го върне в България!!! Там има десетки хиляди убийци от цял свят, които се сражават за фашисткия режим на Зеленски, получават заплати, дрога ... и са защитени от фашисткото законодателство което не екстрадира такива като него. Те са под личната защита на президента-клоун и фашисткият му Парламент.

Типичен пример е Брендо, който не успяха да го разменят дори за оръжия за стотици хиляди които фашистите получиха от България, безвъзмездно.

дори когато не го вдигат пак украинците са им виновни

А, бе, смешник, в Украйна отдавна са на етап позиционна война и тежка артилерия в най-добрите съветски традиции. В такава месомелачка шансовете са никакви, бе, а ти го изкарваш убежище, макар и иронично. Пък може и да не е иронично.

Такива дето убиват и бягат са много подходящи за фронта. Препоръчително е да са на страната на украинците. Като ги докопат руснаците ги пращат в някой колхоз да отглеждат реколта. Ако го пратят на страната на руснаците, ако го докопат хохлите направо разстрел.

Ами най добре е протекцията да е политическа защото политиците имат имунитет.

ГРОБ, ДПС, БКП и ППЛГБТ са смърт за България.

ГЕРБ толкова години се бори вече срещу модела БСП и модела Нинова, и се справя чудесно! БСП от милионна партия се превръща в треторазрядна сила, Възраждане от регионална партия ги изпревари! Ясно беше, че има политическа протекция и че Гнилата ябълка е изпълнявала политическа поръчка! На всичкото отгоре Ченалова говори в стил Нинова едно към едно, как Украйна трябвало да направи териториални отстъпки, да се откаже от суверенитет, за да има мир, Руски мир!

Колко си прост ! Направо ти завиждам !

комунист няма,както и бивш убиец. Едно и също е.

С естонците младежите говорели на английски. На отсрещния тротоар се задала другата компания. Кирил Димитров се отделил от нея с чаша уиски в ръка. Не си бях изпил уискито и затова си взех чашката, обяснявал по-късно той. Подвикнал през улицата: "Тука е България, говорете на български, не на английски", твърдят повечето от свидетелите.

И кво? Дай да го убиваме?

Очевидно повечето хора нямат информация какво точно се е случило. Все пак е добре да се знае какво точно е породило конфликта.

Не но това си е скинарска проява а се знае че скинарите не се колебаят да налитат да бият беззащитни момичета. Момчето им е отговорило, което е подразнило пияното скинарче и го е набелязано за жертва но то е извадило нож и в паниката е сътворило чудо - от жертва се е превърнало в насилник - ролите са се разменили при самоотбрана. А на единия бабаит баща му се оказва "уважаван адвокат" като загиналия "уважаван нотариус" Мартин Божанов.

Той е невинен. Изпуснал е някакъв си нож с който си белел ябълката и трима (!!!!) души са паднали и са се наръгали на него. По материалите от делото

Още "убиецът" се оказва ИТ специалист. Сигурно е отчаян щото няма какво да губи и тръгва да убива наред. Поне едната жертва е интелигентен и миролюбив възпитаник на спортното училище и показва скинарското си гостоприемство към чужденците а носенето на чашка доказва че е бил мн.пиян

зачетох се в материали по случая. Излиза, че преки доказателства няма. Някаква естонка от компанията уж видяла нож, но ножът не е открит. От камерите не се разбира какво е станало. Тодоров твърди, че са го заплашвали да го убият, ако каже кой е истинският убиец. Абе нещо се укрива и има замесени други хора. Общински съветник от БСП в Перник няма тежест.

Укрива се, сменя си външния вид, протекции на първа инстанция, бяга от България, купува фалшиви документи... И това "защото друг е убиеца"? Сериозно?

да напълно сериозно. Никой не знае, защо бяга и се укрива. Фалшивият паспорт е понеже не може да отиде в консулската служба и да си поръча нов. И какви са преките доказателства, къде е ножът, има ли ДНК анализ? Да не попадаш в подобна ситуация в България. И какво стана със сетри Белнейски? Четирима души, които знаеха нещо за убийството на сестрите Росица и Христина Белнейски от Пазарджик, вече не са между живите. Пети изчезна безследно. За смъртта на момичетата излежава доживотна присъда Лазар Колев. По време на делото срещу него обаче се прокрадна информацията, че той не е бил сам, а имал съучастник. Повече за това никой не заговори. Патоанатомът проф. Стойчо Раданов, Васил Славов - Иширковеца, овчарят, намерил телата на двете момичета, частният детектив Енчо Генчев и учителят по ски Димитър Юруков са хората, които знаеха по нещо важно, което би могло да хвърли светлина върху страшната трагедия, за която има само един осъден - Лазар Колев. Месеци наред след смъртта на момичетата пълзяха слухове, че в убийството е замесен човек на висока позиция, доказателства обаче не се намериха. В началото на разследването се създаде впечатлението, че полицията прави всичко възможно да заличи следите. Стана ясно, че телата на двете жертви са били измити с маркуч преди аутопсията, което направи невъзможно вземането на ДНК материал. Въпреки, че Колев беше осъден именно въз основа на генетично изследване и показанията на изчезналия безследно Васил Славов - Иширковеца.

Аз не вярвам,че Лазар Колев е извършителят.Може да бъркам,но това са усещанията ми.А,ако някой си изми ръцете с него ми е чудно как се живее с тази мисъл.

Веднага казвам ,защо слагам някъде минус. Защото саморазправата не е решение на въпроса. Какво ще спечелим , ако с двуцевка ликвидираме едно недоразумение….нищо ,ще го лежиш ,като за свестен човек. И понеже убиеца, за който отмъщаваме явно е с протекции ,ще страдаме още повече. Решението е чистата сълзичка и гнила ябълка Ченалова да му прави компания в килията, а не да се оправдава пред простия журналист Диков.

В нашата партия БКП/БСП приемаме вината само с мезета. Партията винаги е права,дори и като греши. Партията убива само 4бивши хора".

Кво го държите момчето бе, пуснете го да си убие някой на спокойствие. Вие Български прокурори ли сте или европедали?

Първо, такива хора като това детенце са създават само в партиите. Второ, в България няма справедливост. Партийците са най - големите престъпници в татковината.

Не виждат ли всичко случило се посшедните 15години и не могат да го свържат с едни Буда и един Дебел. Ама да да не забравяме прости крепостни селяни сте, РОБИ

тоя баща му е от БСП бандата. ДС мафия контполирала ДС 20 години след прехода. Под какъв Буда тъпсиш теле???

Бащата комунист а оня Вежаров хокеист тоеат фен на Криля Советов аз фи знам хокеистчетта какви комунистически лайна беха оставетр комундерите да се избият това е

Тоя льольо кво философства и теоретизира и той... След като смята, че малкият олигофрен е имал политическа протекция, значи е наясно, че тя е по линия на баща му, а не на стринка му. Значи тоя пернишки бесепар е укрил убиеца на сина му. Самият той не е под охрана на НСО, пък и да е, охраната толкова и чини, ако някой нещо си науми. Та, философът взима една двуцевка, щото те са най-лесни за намиране, отива и с двете цеви в корема. Естествено, преди това е продал всичко, което има на негово име и е дал парите на жена си, за да не плаща реално кръвнина. Към днешна дата, вече щеше да е излязъл от затвора, вместо толкова години да хленчи. Остър дефицит на мъже ни е налегнал много отдавна. На какви случки съм попадал в Косово и в Сърбия - такава саморазправа би била нищо особено.

За съжаление правосъдието с двуцевката е единственото възможно възмездие в ШОПландгия. Ама народа е тихи овчици дето блеят и се радват на умиращи деца в Украйна.

Кажете ми кой слага минусите, нека обясни защо? Ако убитото момче беше Вас син, какво щяхте да направите? Съгласете се че след като няма правосъдие, се очаква хората да го поемат в собствените си ръца. И ся, какво, цял живот до края на жалкия му животец всички вие ще плащате? Хак да ви е.

Че българите хващат пушката само в коментарите, на живо мишкуват 35 г. Да си чул за такъв случаи, какъвто ти описваш? Ти да не мислиш, че тия с протекцията не са се приготвили и няма да следят всеки един твой ход?

Затова казвам, че съм се нагледал и наслушал как се решават такива казуси в Косово и в Сърбия, т.е. може и хората го правят. Тук - зарежи. Всеки философства и се обяснява. Затова сме на този хал. Не че онези са много по-добре от нас, но поне всеки си има едно наум. Онези не следят всеки твой ход, защото това не е възможно. Никой не е казал, че трябва веднага с пушката. Да мине малко време, да се успят, да те забравят и тогава - опа, кво стана...

никой не каза ,че все пак го върнаха,че бг е цивилизована страна,международно призната,в интерпол,през соца това щеше да е невъзможно,,,иначе съдебната система е ясна,,

През соца щеше да е съден и разстрелян на първата седмица след престъплението. Дано скоро се върне реда и закона от тогава.

Бащата на убиеца е много известен член на БСП..Такава е информацията..

Ми те всички такива са със синдром на безнаказаност. А партиите са с един и същи произход.

Това е пределно ясно, също като онзи пумияр от онзи ден със условната присъда пуснат под гаранция, или убиеца на Милен Цветков.

Също и турчина, който унби семейство мъж и жена на мотор след което бе пуснат под гаранция защото имал договор за наем в България и си замина за турция безпрепядствено и никой не го потърси повече, докато българските гранични продължават да ги търсят за да бъдат съдени в Турция.

Вярно какво стана с убиеца на Милен, май всичко приключи...

Оказа се че е бил убит напълно законно....;)

Още не е ясно доказано, каква е ролята на синчето на Лъчо Мозъка , в убийството на Милян Цветков!

Възниква само един въпрос ! Този как се издържал толкова време след като през живота си няма да и един работен ден ?! Политически чадъри не могат да хранят извън БГ ! Това навежда на мисълта , че той е бил издържат от родителите си и те са знаели къде е и би трябвало да ги съдят за укриване !

Работил е на черно 100% Ако техните го издържаха нямаше да шари по границите и да рискува да го заловят.

Изтекъл срока на паспорта му. За това е опитал с фалшифициран краден да мине граница.

Този никога не е работил ! Ако беше работил нямаше да убива !

За 15 години паспортът му вече е изтичал поне още 2 пъти.Минавал му е номера досега явно...

Защо тогава Тези независими медиии не го пишеха или коментираха. На всички ни е ясно че са долни продажници и са независими само на думи. Е с една дума ИЗРОДИ