Коментари - Баща разби вратата на забавачка и отвлече детето си в Кърджали, заловиха го на АМ "Тракия" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Минаха много години. Как пък забремених една поповска селяндурка на времето. Разката ме, не бях виждал дъщеря си с години. Докато детенце не стана на 9 и отсече - искам при баща си! Днес е вълшебна млада дама до мен, осигурих и всичко което мога, собствено жилище, образование, някакъв старт в живота. Но никога няма да забравя гадориите, които изтърпях от злите селяни.

Нищо не е отвличал бащата. Изпълнил е влязло в сила СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ!

Докато не се промени закона така ще става ,къде е закона за споделено родителство господа управляващи? Всяка първа майка точно така прави с бащата на детето си ,човека е стигнал до там да рискува всичко защото 100% не си е виждал детето с месеци.!! Тази пропита съдеба система докато не ги пръждосат всичките няма да се оправят нещата.

Децата не са ничия собственост. Те са и на двамата родители. Много "майки" отчуждават децата и съсипват психиката им. Това не са майки, а престъпнички. Важи и за двата пола.

като америка стана да не си бял , да не си мъж ... че ще те осъдят

Теб какво те засяга? Нито си бял, нито си мъж.

И ние имаме една такава "майка" дето не искаше да го води- взима от градина, да го гледа.. и т.н. НО когато разбра след 2 ДВЕ години , че няма да види пари / ПП Не ходи на работа/ ... изведнъж се сети че сми го отвлекли, за да си го гледаме....

Отново майка, кояето е забранила на бащата да вижда детето си. Като онази лудата и майка и от ППДБ от Бургас

отивам да си отвлеча кучето от къщи. Ще го водя на разходка.

Вие виждате ли какво пишете?! Един баща не може да отвлече детето си, освен ако няма съдебно решение за родителски права и те са присъдени на майката. Това, че той е отишъл и си е прибрал детето НЕ Е закононарушение. Той има ЕДНАКВИ права с майката. Вие луди ли сте?! И двамата имат РАВНИ права над детето. Той може да съди полицията до дупка, ако не е така. Тъпите полицаи незнаят на кой да се кланят.

Циркаджии краварски

Ако майката може да съди за бащинство, генетично. тогава и таткото има права.

Вероятно истинският престъпник тук е майката, която решила да цака бащата с детето им. На някои просто не им издържат нервите в такъв случай. А да питам двете храбри Дирекции, на какво основание преследват родител , че е със собственото си дете ?

Има законови норми който уреждат отношешията на родителите и децата .Каквото и да е станало, едно дете НЕ трябва да се въвлича в такива екшъни. Детската градина носи отговорност за децата докато са на неина територия. И да, този баща е кретен.

В коюината се води откровена война срещу мъжете и особено срещу бащите.

мангали

По евро-джендърските Истанбулски БГЛТ стандарти един баща може да отвлича собственото си дете !! Олигофрени..

Тази статия някаква шега ли е? Бащата не отвлича детето си. То е с баща си.

Значи да си вземеш детето от детската градина се счита за отвличане.

Не го взимаш, а влизаш взлом. Това не е "взимане" на дете....

Не съм запозната със случая. Но законодателните отгани има за какво да се размислят> Знае ли се колко са " "грижовните и лю бящи майки" , които въпреки съдебно решение всячески пречат на бащите да контактуват с децата си след развода.

Съгласна съм, но това не дава права на бащите да се държат като майките-едните отмъщават на другита и децата по средата

Това са същите бащи, дето преди развода са били 100% "децата са женска работа!" и не са пипвали, а след това изведнъж почват да ги искат. Що ли много малко бащи искат 100% правата и да са основен родител...щото си е работа. Те не искат деца, искат да натоварят някоя жена с деца, и после и да я тормозят чрез децата.

ама не е проблем ,че майката иска издръжката на семейството да е 100% на бащата на гърба нали?

"Майка на годината" след като разтрогва брака, поради факта,че среща по-подходящ, има абсолючто изродско държание с бащата. Не я интересиват ни съдебни споразумения, ни други уговорки. Всеки път взимането на детето е съпроводено със скандали, пречки буквални подигравки. Само на който на главата се е случвало, само той може да разбере, какво усилие на волята се изисква най-малкото да се пречукаш простачката. Представям си какво му е било на човекът, щом е стигнал до там