Баща насилник удари директор на социална служба

Пореден акт на физическо насилие над служител на Агенцията за социално (АСП) подпомагане е извършен в столичната дирекцията "Социално подпомагане" - Оборище.

Обратно в новината

Коментари - Баща насилник удари директор на социална служба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е някой да се захване и да разгледа работата на тези институции, вони от всякъде. В закрила на детето е такова мазало, че трябва да се радват, че такива случаи не са ежедневие. Който не се е сблъскал с тях, той не знае за какво става въпрос.

Явно трябва качествен подбор на персонала в тази служба.Първо и най-важно условие е да са по-якички и да могат да се самоотбраняват- я карате, я джудо, я борба!!!Че то полиция, съд и прокуратура не могат да ги спасят!!!

Решението е просто, назначава се за директор бившо борче, и ли още по-добре боксьорче! След като първият баща излезе от реанимацията, ще има мир и дружба!

Срещу Директора на Дирекция "Социално Подпомагане" Иван Иванов и началник на Отдел "Закрила на Детето" Маринова има подавани сигнали за извършени от тях евентуални престъпления в Прокуратурата, а за системни правонарушения са подавани множество сигнали до Ивайло Иванов Изпълнителен директор към Агенция за Социално Подпомагане. Разбира се, че от Агенция за Социално Подпомагане укриват нередностите, които извършват техните служители! Срещу Янита Манолова в качеството й като зам. изпълнителен директор на Агенция за Социално Подпомагане също са подавани сигнали в прокуратурата, но въпреки това не им пречи на управляващите това звено да си правят каквото си желаят. Съвсем възможно е "бащата насилник" да е потърпевш от порочната практика на въпросните институции и въобще да не е виновен в случая, но най-вероятно ще бъде съден без прокуратурата да обърне внимание, че срещу въпросните лича има сигнали за престъпление.

Това твойто е логиката на БХК :) Щом някой побойник циганин удари социален работник, веднага социалният работник се изкарва престъпник, защото е ял бой.... Позор! :(

Да се обвиняват служителите, че са си свършили работа е много лесно..Всеки може да изказва мнението си,но на тяхно място бих ви съдил за обида и публикуване на невярна информация

Бащата може да е невинен, може и да е виновен. Това което ме притеснява в случая е че насилието е само над едното и то от 2013. И какво е насилието - никой не казва. Да не става така че вместо да изписваме вежди на тези деца - да им вадим очите ? И да възпитаваме нещастни, объркани деца, на които обществото е отнело ценностите ?

и на тея "защитници" на децата не им е чист косъма и те го знаят много, много добре.

Когйто не може да подсигури условия за гледане на дете не трябва да гледа дете. Това е много по важно от "щастливите кокошки". и ак осе въведе ще намали прираста на хора които никога през живота си не са виждали как живее нормално семейство. А по този начин ще се социализират по-добре.

Как турците не са имали такова законодателство спрямо прабаба ти, в този случай нямало да съществува изрод и фашист като теб. В робството робовладелеца е кастрирал и подобно, не е разрешавал семейство, отнемал и продавал децата. Основно и генетично заложено е правото на живот и поколение за всеки. Деца може да живеят победно и да са щастливи, нищожество мръсно. Държавата трябва на всеки да даде условия за честен труд, с който да може да се прехранва себе си и семейството.

много неграмотно написано - затова мнението ви не се разбира.

Абе, ти от БХК, покрай правото на живот защитаваш правото на циганина да бие децата си и социалните работници :( Проблемът ти не е психиатричен а е морален :(

Бай Кольо, едно време турците не са плащали детски на баба ти за децата, които е раждала, а са си ги отглеждали сами ! И баба ми са били 12 деца, ама помощи от държавата не са вземали ! А сега циганите само реват за помощи от държавата / разбирай от нас / за чаветата им, но работа не щат да подхванат ! ПО-лесно им е на помощи !

Някой ден ще има народен съд за тези от закрила на детето.

Интересна тема, има родители побойници, психари, циганските ферми за деца с цел просия, тях не ги подкрепям тези деца трябва да се закрилят, мнението ми е за нормални бедни български семейства с деца. Има тенденция от социалните служби по света да отвличат деца от бедни родители и да се дават на богати семейства. При нас е направо експорт на деца към чужбина. Последния случай да отнемеш 3 деца на родители затова що нямат бойлер и пералня, баба ми не е имала и никой не и е отвлякъл децата и. На родител да отвличаш детето ще го защитава с всичко, включително да удари ножа на този социален работник, това е основно човешко право, преди другите закони-да защити децата си.

Ти си болен, друже, беги за хаповете!

Не го ли видиш, че смърди на БХК :(

Като няма адекватни наказания,така ще бъде-ще се бием,колим,стреляме и пр.саморазправи като в първобитния строй.Благодарение на съдебната система и законите,които защитават всякакви изроди,педофили,убийци и пр.

проблема е с родителите които смятат децата си за собственост, и ти явно спадаш към същата група, но на такива 'родители' децата им го връщат като пораснат - остават зами

некои прават деца само за да получават деЦки и тия некои са много , а и гласуват

Искаме и имената на нападателите, а не само на потърпевшите служители. Журналистите да им публикуват и снимките (с цел информация и предпазване на населението), щот имам некъв пресантиман.

Аз също, от загорелите на слънце ще да са :-L

Aбе, българи и цигани, биете лекари, биете соцялни работници. Bие нормални ли сте??? Tези хора работят за вас а вие ги пребивате. Cъд и ефективни присъди за всяко посегателство над държавен и общински служител.

Не съм убеден драги, не съм убеден, че работят за нас...

Стани ти лекар и работи за нас!

СоцЯлен, казваш, работник?