Баща хвърли детето си от мост край Габрово

Мъжът е задържан, след като няколко часа заплашвал да се самоубие

Обратно в новината

Коментари - Баща хвърли детето си от мост край Габрово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

непрофисионалист

трябва да бъде кълцан на дребно със сатъра за свине!

Какво е чакал този изрод,че не е скочил от моста веднага след като е хвърлил детето си?

Да хвърлиш сина си е на много зле за рода ти. всичките са едни малоумници, които са гледали малоумник и няма нищо по- логично от тази трагедия. Тя говори за нацията ни, как върви със страшна скорост към залеза на последната катастрофа. Такъв упадък не говори просто за лудост, а за дълбок дефицит на възпитанието и моралните ценности. Няма мъж, който да хвърли сина си, но явно габровци са достигнали дъното.

пропускаш, че има мъж, който застреля дъщеричката си - вярно, не е едно и също, щото момиче ........ но точно в това се корени злото - българският мъж е възпитаван още от раждането си, че е нещо повече без да се налага да го доказва и когато се окаже по-късно, че не е - побеснява и губи човешкия си облик - ако изобщо го има..

Тоя не е бил биологичният баща на детето!Втори мъж на жената!Според мен заслужава смъртна присъда!

Целият квартал знаел, че майката я няма от две седмици и детето е само с баща си, дето не е добре с главата - обаче никой не се сетил да звънне на социалните, Закрила на детето? Ми ок. Надявам се, че им тежи поне малко на съвестта мъртвото дете.

не е добре с главата, ама не скочил.

Това не е баща а изруд Всеки нормален баща би дал сърцето си за да живее детето му . Дано гориш в ада.

Здраво патриархално семейство ? Кот каже бащата -тва е ...

Eй, големи ,,шeгаджии , има сред габровците!

След 10 години управление на герб, можем само да кажем че Орешарски е виновен.

Виновен е баща ти че не си е държал ципа затворен

Ненормални! Защо не скочи сам а уби детенцето? Като е искал да се самоубива,поне да е прегърнал тази невинна душичка и да са скочили заедно. Но не! Той си е дал време за размисъл! Страхопъзльо!

Не съм съгласен с теб . няма оправдание дали заедно или по отделно.

Всичко това убил дете пребил жена не противоречи на конституцията

За такива изроди е необходимо смъртно наказание. А за майката доживотен затвор. Коя нормална майка ще изчезне безследно и ще остави 5 годишно дете в ръцете на агресивен, садистичен и безотговорен човек? Ама нали сме евролиберали, няма да им нарушим човешките права с условна присъда поради невменяемост.

напротив понеже сме путинисти домашното насилие както в педераша е ненаказуемо

Преди време един петък комшията от съседния етаж започна да си пие с комшията от долния етаж. Пиха си кротичко до към полунощ. Към 12 се сбиха. Вдигнаха голяма гюрултия. Към 2 наби съседката. Млати я в апартамента, би я на стълбището, после пак в апартамента и пак на стълбището. Голям пердах. После изхвърли половината покъщнина през терасата. Към 6 сутринта се появиха милиционри. Уличницата им каза, че нищо не се е случило /смее ли да каже друго/ и всичко утихна. вече беше събота и всичко във входа заспа. Така е трябвало да действа ако беше мъж на място а не да трепе детето.

увлякъл се е по "Трудно е да бъдеш Бог" на Стругацки, по-конкретно как гуляе там барон Пампа дон Бау...

не можах да разбера в цялата мизерна мъжка сага как жената стана уличница, но точно това е нашия проблем - мъжете ни са на ниво питекантропос ,като любимите им думи са к---а, уличница, п---а, раз-------на, и др подобни в богатия им речник. Нефелна работа.

Такива не се самоубиват.Ама е трябвало там да започне.Язък за невинната душица.Господ да прости детенцето!

това е пжртрета на българския мъж пребива жина си после убива и детито си като при Дарина Министерска в редките случаа котато топрави дета разбира се а затованацията изчезва -мегъ зъл е българския мъжтипимен примат в масовия случай не броим изключениятй а Каракачанов тръгнар да говори за традиционно българско семейство

Изтрепаха сума ти жени селските комплексари, с плеясали от пиене мозъци, сега започнаха и децата си да убиват. Обречена държава с такива идиоти.

и все жените имвиновни нека и новаебийство да тежш на съвестто на конст съд който отхвърли ист коввенция срам срам срам

Ега ти майката дето оставила детето си при побойника както казва... Жалко за детето ама от такива ''родители'' друго не може да се очаква..

а за бащата какво все женшта ви виновна примати български нещастници

Горкото детенце, представям си ужаса в плачещите му очи, когато е било завличано към перилата на моста осъзнавайки, че този, който трябва да му е опора в живота се е превърнал в чудовище...и поставя край на житейския път в неговата крехка, но изпълнена с живот душа! Не виждам как такава несправедливост може да бъде овъзмездена...

изоставено от майка си, убито от баща си...

Не се знае дали и майката не е убита, съседи свителствуват за перманентен тормоз и пребиване. Абе бабаити само пред жени и деца, иначе са най-страхливите мишки на света.

Христос казва, че на тикива е най-добре да им сложат веденичен камък на шията и да ги хвърлят в морето.

На такива "не добре" с главата не трябва да им се позволява въобще да имат деца!

Веднага възниква въпроса - защо са го спасявали. Трябвало е някой да му тели направо шута.

Сигурно защото той щеше да се потроши само не като детето да си остане там и после да го лекуваме....

Мизерия, дрога, чалга, невежество, медийни промивки, гмо-, ментета, разврат, порнография, проституция...

А други думи знаеш ли? Свързани изречения можеш ли да пишеш?

Боже Господи! Това е ужасно! Милото, добро детенце! Потресен съм и ми е страшно мъчно! Това е чудовищно!

ОСКОТЯВАНЕ! Народеееее!!!

от габровските новини - тоя сам се обадил в полицията, че се кани да се самоубива, неговата мама дее..а

И нас какво ни интересува? Защо се чувствате длъжни да ни занимавате с всяка битова драма? Отдавна сте жълто-кафяв сайт. Това е ужасна новина, която обаче фактически интересува и засяга не повече от 100 човека. А вие, ДИР , ни я врете на първа страница, за да събирате кликове и импресии на статиите си.

Засяга всички нормални българи и изобщо, хора. Като общество, всички носим отговорност, за това, което се случва. И за лошото, и за хубавото.

Брато, не знам кога си подписвал социалния договор, защото аз не съм подписвал моя доброволно.

Абе, ти и правилникът за движение не си "подписал", ама... носиш отговорност.

Тоя па. Носел бил отговорност. За кво носиш отговорник ти бе, мишок. Отговорност носи родител или МОЛ на фирма. Ти за какво носиш отговорност бе, клавиатурен таласъм такъв. Ако се напъваш да носиш отговорностт за това, значи имаш прекалено много свободно време.

Каквото и да кажем за родителите - жалко е за детенцето! Слънчево, добричко. Мир на невинната му душичка!

да посегнеш на дете......

Този човек е болен и има нужда от лечение! Добре че все пак са го убедили да пожали собствения си живот. Когато има инстинкт за самосъхранение, има и надежда за излекуване.

такива са болни от злоба имам същия съсед над мен

Има инстинкт да убива, да се лекува в затвора доживот.

На тоя юнак му видях снимката - изглежда като наркозависим маргинал, така че не е изненада какво е бил способен да направи.

Ако го пуснат може да убие майката,за да не свидетелства в съда. Трябва доживот без право на замяна. Ако имаше смъртно трябва смъртно.

Ами така е, продължавайте да гласувате за прозападните партии, вместо да гласувате за БСП и ВМРО или Атака. И натовските самолети ще продължат да ни заливат с химикали които карат българина да забрави колко велик е бил и колко би била могъща България.

Не ти трябват химикали. "Медиите" са достатъчни. И мизерията. За деградация на обществото. Дрогата, развратът, гмо-, ментетата... са "бонус".

С вас ви видяхме, продавате паспорти за пари, купувате стари самолети, викахте кур-о на един, дето после вкупом седнахте около кацата с мед. Последно ви е, хич не ревете.

Цоцолист на помням ти ,че България е била велико Царство България. Вие цоцолистите го съсипахте това царство с безумните си цоц идеи. Б.А. Цоц идва от цицам, основно желание и занимание на българския комунист-социалист да цица и смуче от всякъде но не и да работи.

Възможно е бащата да е гледал от моста ли си детето умира. Пазил е някой да не спаси детето . Когато видял полиция се е направил на жертва. Сега ще го пуснат под гаранция .

Няма какво да го храним този 30 години в затвора. Няма смисъл - някое друго дете ще има нужда от пари за храна и образование, а този ще изяде по 1000лв месец в затвора. По-добре да има смъртно наказание - чрез взимане на важни органи с цел трансплантация към други наши съграждани. Има интелигентни хора, имат нужда от бъбреци, сърце, дробове и т.н. Нека да върви медицината и да сме първи в ЕУ по този тип трансплантации!

Въведете пак смъртното наказание гадни долни политици такива. Колко изроди трябва да държим и храним по затворите само и само да угодите на ЕС.

Трябва ни твърда ръка като в Русия, а не мека китка като Меркеловата. Нищо против западняците, но ние българите сме чешити и не можем да живеем с тяхната свободия - все някой трябва да би държи изкъсо и да ни заповядва. Иначе или ще се кланим 5 века на някой поробител - добре че Русия ни подари свободата, или ще превъртим и ще вършим глупости като този глупак.

ХАХАХАХАХХАХА те на руснаците ръцете им твърди като езика.... никакви ги няма.

Има един град Беслан в Северна Осетия (руска автономна република). Вземете и прочетете какво се е случило там и до какви жертви (деца и родители) доведе твърдата путинска политика. Това в България, мерси не го искам.

Напече яко и лудите започнаха да се показват... горкото дете... бог да го прости

Oooo, нищо не ме изненадва. Вчера една " майка" държа да отбележа от български произход беше с три деца, едното го носеше в кенгуру т.е малко, другото момченце около 6 г оставено само да кара колело по улицата , а третото момиченце, което плачеше и не искаше да върви и беше клекнало на земята. И знаете ли какво направи тази родителка, взе да дърпа ожесточено момиченцето, който не искаше да върви, крещеше му, повлече го по земята и накрая взе да го рита като куче....Е добре бе хора, като не можете да ги обгрижвате тези деца защото сте ги народили, че и чак 3 броя.....????

защо да работят като могат да живеят от детските

Ти знаеш ли колко са детските? Аки детските бяха нормални, жената нямаше да е в това положение.

"2019-07-03 14:00:46 абе (нерегистриран) Ти знаеш ли колко са детските? Аки детските бяха нормални, жената нямаше да е в това положение." Що бе нормални са. как когато ромка ги взема тези пари са хиляди, пък когато е българка, са мизерни. Не е по темата, но не се сдържах.

Ти благодари, че в държава с такова ниво на емпатия някой все пак е родил три деца, та после да има поне някой там да живее, след като твоето велико поколение пръдне в гащите. Да, децата понякога се дърпат и глезят и не, не всеки път имаш 15 минути да им четеш лекция със спокоен тон. И тия три деца ще се изгледат. А ти колко роди, колко изведе на разходка? или си само клавиатурен воин?

И това, че е родила три деца, дава ли ѝ право да ги малтретира? Щом човек не е родил поне три, няма право да се възмущава на грозни сцени?!? Егати логиката вадите....?!?

Вземете се гръмнете с тая логика. Африка явно е най-преуспелия континент, защото там се раждат най-много. Скапаните родители отглеждат скапани наследници. Трите и чавета ще подритват един ден по същия начин внуците.

Това управление доведе народа до безизходица и полуда !

напълно съм съгласен, ако комунистите ни управляваха, това никога нямаше да се случи..

Това чудовище пребива жена си ,чупи й предните зъби и й поврежда лицето и тялото. Тормозил е седмица детето и за да отмъсти на избягалата си жена убива сина си.

..от "сока" ще е Тони...дето го смучат на масичката пред блока, кога играят шах ... от "СОКА" ще е ... Аз за това не пия СОКОВЕ ...д-р Радева ми е ЗАБРАНИЛА ! Само ферментирали и след това дестилирани поне на "двойна" преварка ....

Как така майката оставя детето с бащата. Вероятно е постъпка от отчаяние - болен човек с дете, за което явно е съзнавал че не може да се грижи. Горкото дете.

Е как ще си бутнеш детенцето бее ... Лошо ми стана.

Защо са го спрели, да го бяха бутнали, изрод безподобен. Горкото детенце. Това не е истина всякакви изроди и нещастници имат деца от нищото и какви ли не изродщини правят, а други хора се мъчат за едно години наред. Нещо не е както трябва...

...... Боже, Боже....... каквото ида се каже и за детето и за бащата ще е малко. Лека му пръст на дребосъчето .... само на пет.......

Горкото невинно детенце :((((((( Голяма трагедия

Разбрал е, че не е от него и го е метнал от моста. Коврата се е усетила на време и се е скрила.

Обещай да не се размножаваш! Тъпотията се предава по наследство!

ти колко чужди храниш, щото си мноо умен

Смешко, кой ти каза, че съм мъж? А, и за да ти отговоря на въпроса - храня моите, защото съм ги родила, но бих хранила и чужди, защото детето е дар за всеки човек, независимо дали носи неговата кръв или не!

Не знам мъж ли си или не, ама си такава селска пръчка, че не знам как дори знаеш да пишеш

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ, не те ли е срам бе, като не е от него хваща си багажа и си заминава, не го мята от мост.

Ти и Скорценито сте в една стая в лудницата май

Уличница не се тепа а се завежда до вратата и и се тегли един силен шут в задника. Багажа се изхвърля през терасата или прозореца, където ти е по удобно и да си го събира и повече не се занимаваш с нея. Правило без изключения.

във всичките ти коментари жените били уличници.........е по покривите ли да ходят..... комплексар тъп, добре че си дърт и вече слабо тепаш

Изрод мръсен!! Нямам думи! Горкото, горкото детенце, никакво наказание няма да е достатъчно за този “баща” :(

Ужас.

Уличниците обикновено се забъркват с хризими мъже, които докарват до лудост. За това за миналата година има изтрепани 32 никаквици а на едната избиха и децата и. Загубена работа. И това ще продължи, вервайте ми.

Ото, бързо бягай да си пиеш хапчетата и стой на сянка!

абе няма ли кой даго блокира тоя идиот! Или нарочно искате скандали във форумите!?? Може ли под подобна новина да оставяте изроди да пишат!!!

Изверг!Кастрация и в урановите мини....

не виждам голяма разлика между теб и тоя убиец на деца

Ужас! Снимката на майка и дете са разлепени по всички автобусни спирки, слънчеви хора! Почивай в мир, детенце.