Един от синовете на Мадоф открит обесен на кучешка каишка

Марк Мадоф, един от синовете на скандалния финансист Бърнард Мадоф, бил намерен тази сутрин обесен на кучешка каишка в хола на апартамента си в модерния квартал СоХо в Манхатън.

Обратно в новината

Коментари - Един от синовете на Мадоф открит обесен на кучешка каишка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A моите до 90 и 92!!! Tайната е "хранеха" се почти само с мляко, сирене и лук а душата "с добрини"! Mного поздрави на мама от Cевер!

Явно е имал куче! Ако е използвал противопаразитна каишка, значи е имал и бълхи!

Oh,my God!Изпаднал в депресия от стрес и се самоубил/или убит/?Що не попита кака Веси да ти каже как да оцелееш и да спиш спокойно,бе човек?Ще се хванеш да бачкаш някъде в магазин,ресторант или на друго обикновено работно място.Вярно,няма да забогатееш,но с честен труд баба ми живя 82 години и всичко си постигна.

Да бяха го залостили в панделата кат баща му, нямаше да го самоубият.

Тази кукличка Стефани, докато живя като арабска принцеса и харчи по курортите безброй пари, окрадени от пенсионни фондове и всякакви хора от цял свят, не си смени името, нали, а сега се сетила... И не че я загризала нещо съвест, ами за да не я познаят и да не я заплашват. Мръсници, прогнила държава, прогнил морал, безподобна алчност!

Аврорке, американците не ги мисли, те не са ти взели парите, взели са ти ги българските богаташи. Я попитай любимецът ти ББ или ортачката му Ц. Карагьозова.

Посъбраха ги, я питай какво търсят части от резервите ни в американски банки и във фалшиви ценни книжа. И кой прави пак далаверката.

"бил намерен тази сутрин обесен на кучешка каишка в хола на апартамента му " В апартамента СИ, господа журналисти. Или апартаментът е бил собственост на дъртия Мадоф, та за това е в "апартамента му"? Как сте взели изпита по български също е доста интересно.

В конкретния случай се пише НеМърдоф.

Открит е мъртъв, а не мъртав.

Не "стреляйте" по новинарите, те толкова си могат:)

наистина, откога се пише "мъртав"? или българският език е мъртав???

пише се мъртаф

А? Мъртав ли? Или мъртъв?

Богатите също плачат...

Само като обеднеят .