Това съобщи анонимен представител на нюйоркската полиция, цитиран от Асошиейтед прес, цитирана от БТА.
Двегодишият син на Марк Мадоф спял в съседната спалня. Според полицията става дума за самоубийство. Адвокатът на Марк нарече смъртта му ужасна и ненужна трагедия.

Член на семейството повикал полицията около 7,30 ч. сутринта.

 46-годишният Марк и брат му Андрю също бяха разследвани във връзка с измамите на баща си, тъй като и двамата са били служители на компанията му.

През февруари Стефани Мадоф - съпругата на Марк Мадоф, поиска от Върховния съд на Ню Йорк разрешение да смени последното си име на Морган. Освен това, според съобщения в местни медии, е отправила подобни искания за двете си малки деца.

„През декември 2009 Стефани Мадоф е била уведомена за смъртни заплахи и други закани срещу семейството на Мадоф. Макар че заплахите са били счетени за безпочвени, тя се страхува за сигурността си и за безопасността на нейните деца“, пише в съдебните документи.

72-годишният Бърнард Мадоф излежава присъда от 150 години в Северна Королина за финансова измама. Пирамидата на Бърни Мадоф се оценява на 65 млрд. долара и в нея са подмамени инвеститори от цял свят.