Бърнабич: ЕС въведе енергийни санкции срещу Сърбия по "изричното искане и ултиматум" на Хърватия

Адриатическия нефтопровод се използва от хърватите за политическа война и отмъщение, а ЕС го позволи, заяви сръбският премиер и подчерта, че Вучич ще представи в Прага "целия им срам, позор и лицемерие"

Обратно в новината

Коментари - Бърнабич: ЕС въведе енергийни санкции срещу Сърбия по "изричното искане и ултиматум" на Хърватия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сърбите. Хървтите са много по близък до нас народ и има взаимно уважение. Сърбите винаги са ни мразели и са използвали да ни забият нож в гърба. Явно зашото където ги хванем там ги бием

Сърбежите винаги са се опитвали да седят на два стола . Браво на Хърватите !

тоя що не си трае, и да чака фалита на србия?

Че да глобяват ей така за кеф.НЕОФАШИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ.ЩЕ НИ ГЛОБЯТ ЗА ТОВА ЧЕ СМЕ БУТНАЛИ НЕЗАКОННО ПОСТРОЕНИТЕ КЪЩИ НА МАНГУСТИТЕ! А АЗ АКО СИ ПОСТРОЯ ЕДИН КЕНЕФ ПРЕД БЛОКА ЩЕ МЕ СКЪСАТЕ ОТ ГЛОБИ.ПОДКРЕПЯТ СЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ГЪРБДПС И ЗАД ТЯХ ЕСЕС

Успя и тук да се изходиш , заработи ли днешните копейки ? Марш при Путлер !

Много е ощетила България, така че да не се оплакват. Моравските българи имат основната заслуга и дават най-много жертви в Освободителното им въстание 1806-1812 г. Веднага след това сърбите им забиват нож и приемат доктрина да завладеят всички български територии на изток и юг. На изток успяват да завладеят за около век 25000 кв.м етнически български територии (до 1919г.). На юг не успяват да посръбчат македонските българи, колкото и да ги наричат "прави" сърби и да избиват изявените българи. Тогава измислят "македонизма" за да затрият всичко българско там!

са имали програма през Втората Световна война: един милион сърби да се покръстат католици и един милион избити. Самите те се хвалят, че са го преизпълнили.

Сърбите са най големите каръци! Две войни лижат гъзовете на "победителите", а грам привилегии не получават нито от САЩ нито от нищожнобритания. ))

Защо на Путин беше важен Путински поток, дето му построи Бойко с нашите пари, преди да нападне Украйна? Ами ето защо. Очаквам Унгария на Орбан скоро и тя да си намери повод да зейне срещу санкциите, наложени на Русия.

Я МАРШ ПРИ ПУТИН!

Марш при бай даньо

Марш при бай даньо

Всички, които се възмущават както и ръководството на Сърбия- нито едно от ограниченията и санкциите на ЕС не са задължителни. Да продава РФ на каквато иска цена и да го купуват клиентите им, но да си застраховат те корабите. Нито ЕС нито САЩ сме длъжни да им застраховаме товарите, а те да водят войни- конвенционални, енергийни и хибридни и да продължават да печелят с наша помощ. Сърбия също не е длъжна да се съобразява с нас, но тъй като не само не налага санкции, но и се опитва да подпомага РФ, в тяхното заобикаляне, не може да се надява на дерогация от страна на ЕС. Те хората са го казали : "Не може, тази работа в оная и душата в рая".

а нова войничка?

Колко е нежен този травестит от снимката обаче!

Тоз лесбия много противен бе...

Европейския съюз гласуваха нов пакет от санкции, който включва ограничаване на цената на петрола, който Русия изнася за трети страни, извън ЕС. Просто нямам думи...

А защо пишеш тъпите си коментари, щом нямаш думи, боклук?

боклукът си ти, но карай... все тая

Ти не си просто тъп. Ти си генетично селектиран тъпанар. Бабати дядото и тн. Роднини. Специално избирани тъпунгери!

? , Боклук е на майка ти путката че те е изпльоскала на рогозката

хървати, македонци, украинци - се комплексари

рашките нали мразехте джендърята?

От Европа, няма ли да престанат с тези санкции, ЗЛОДЕИ

Тръбата на раздора!

Компенсирайте си загубите с продажбата на самолетни билети на руснаци, нали се хвалехте, че само вие осигурявате полети до Русия. Типично по сръбски, цял живот се опитват да седят между два стола и през няколко десетилетия се сгромолясват на земята.

_stankow

Когато в една банда се сбият двамата най-големи кой да е новият, или поне да изгонят дошлия до гуша на всички стар тартор, по-дребните започват да разчистват и те своите лични сметки ... Така стават световните войни. От спора между две свръхсили или две свръхкоалиции.

А сте свикнали винаги "да сте на далавера". Едно време "необвързани" - хем с Изтока, хем със Запада. Сега пак така необвързано - кандидати за ЕС, в съюзи и договори с Русия, Китай, Турция. По югославски изкривихте и манипулирахте етническата принадлежност на т.нар. "македонци". Сега някаква сръдня..за петролопровод...

ПИПО

И какво лощо има в това да си неутрален и да си гледаш собственият интерес? Нима бяха зле тогава?

Е те по подразбиране не са неутрални. Кандидат член са на европейския съюз и вече получават огромни средства от европейските фондове.

А добрутро, с такива приятели врагове не ти трябват!

Поляците искали американско ядрено оръжие на тяхна територия. Малко вероятно американците да са толкова тъпи да дадат такова оръжие на най-гнусната и двулична нация на планетата. Но може и да им дадат и да засветим всички като крушки по празниците. Особено евроатлантиците, чувал съм че сменят цветовете на дъгата като ги подложиш на радиация.

Европейският съюз става една агресивна организация, съюз не ЗА нещо добро и съзидателно, а против, една войнстваща организация подлога на Америка

От пАсолството ли така казаха?

Няма милост за руските подлоги! И като говорим за лицемерие, тая що не се издърви и на руZZия, че им подарява газта на тях, а го е спряла на комишиите им? Тия глупости и плачканици минват само в в шумадия или във вардарската бановина.

Мръсни сърби! Ако българското правителство не е поискало същото това е ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ! ИЛи сърбия са спазва правилата или да и затворим границите заедно с сръбските подлоги от РСМ!

Чии правила, бе? Всяка държава преди всичко трябва да работи за гражданите си, а не за евробюрократи, американски ястреби, полска шляхта, хърватски усташи и всякаква друга недобита сволоч!

Когато престанеш да сме Човеци,ставаме Европейци!

Всички полова неоринтирани,джендъри, лесбийки, гейове,се надпреварват да дават акъл.И,сега лесбийката Барнабич!То бива слагачество,но и толкова не бива.А, едно време Б. Борисов,дори я прегръщаше,не бяха го осветлили ,че е лесбийка.

Male, female, camel няма значение за бат бойко. Кмета на симитли да не е по-хубав?

Тоз оти риве га яди кифтетата не рава кат не им аресва да одът в сибир.

Гласовете събрани от рома копейкин на последните избори преди 3 дни не стигат за организирането на референдум за НАТО. Разбрахте ли защо русофилските боклуци не събират подписи пред НДК? Защото предварително знаят, че нищо няма да направят.

АМА ТОВА БИЛО ЖЕНА....УЖАЗЗЗЗ!

В семейството го играе мъж и баща.

_stankow

А "съпругата" ѝ е наистина красива жена. Има снимки. Имат и дете, не ясно от кого. Абе - европейска работа. Но ето, и това слагане на ЕС не им помогна, порязаха ги.

ЕС се побърка.. щом Полша иска трилиони от Германия... Германия заплашва Италия със санкций, ЕС заплашва Унгария, Хърватия ебе Сърбия.... тотален идиотизъм цари в ЕС скоро ще хвърчат брюкселски зелки а еврото ще остане в миналото като хубав блян.

НеграмонтеЙн си

Чул те господ!!! ЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙ ОМРЪЗНАМИ ОТ ТОЗИ. ЕС ТЕЗИ КЪДЕТО ГО УПРАВЛЯВАТ САЩ НАРОЧНО ГО ФАЛИРАТ ЕЕЕЕ ДАНО ВЕЧЕ СВЪРШИ БОГ ПОМАГАЙ ДА ГО НЯМА ЕС

Абе лайняни русофили, събирайте подписи за референдум против НАТО и го организирайте. Ама не щете нали? Щото сте ляйняри и знаете, че дори подписите за организиране не може да съберете. Искат референдум за НАТО, ама нямат желание. Русофилска работа копейкаджийска.

и смажи, че от НАТО те чакат...

Мангалче от Суходол.

че вас кой ви брои за нещо, вий тъй сте си послали, че никой от съседите ви и 5 ст. нема да даде за вас щото сте си подли,алчни и лукави дрипльовци, че и боклуци

От лесба акъл нèщем!

Тази ,не беше ли лесбийка? Не е ли женена за друга лесбийка.И,това доживяхме, сбъркани полово да дават акъл?

Шибане на шумадия в тярикатския дирник

О невежество, твоето име е админ!!! Хората в неравностойно положение в България имат право на достъп навсякъде!!! Само абсолютен неграмотник и невежа може да трие и да затруднява незрящите!!!! ЗАПОМНИ НЕГРАМОТНИКО!!! В БЪЛГАРСКАТА ГРАМАТИКА НЯМА ПРАВИЛО ЗАБРАНЯВАЩО ПИСАНЕТО С ГОЛЕМИ БУКВИ!!! ТОЕСТ ТИ НЕГРАМОТНИЙ АДМИНЕ, ДИСКРИМИНИРАШ ХОРАТА СЪС СЛАБО ЗРЕНИЕ, КОИТО НЕ НАРУШАВАТ ПРАВИЛАТА!!!!!

ЕС реве с цяло гърло, че Русия използва газ и петрол като оръжие. ЕС, в същото време, използва петрола като оръжие. Странна шизофрения е обхванала този съюз.

...чекайййй....само гледай.. с дрипите ама в ЕУ... само да видим кой ще натресе свободния пазар за домакинствата.Увъртат... ноо вероятн ое подписано.Е тогава драги ми еврипейци,аз да питам що ше чиним всичките. Да ви чакаме ли на мегдана със сопите или ние самите да идем да ги избесим...ама май у Софето ви трябва едно хубаво зимно мръзнене и сметки по 1500 лв ...че белким изтрезнеете от неадекватния евро-кретенизъм.

пРосия е в по големи дрипи. Крадат тоалетни чинии, кучешки колиби

Администраторите тук са безкрайно неграмотни!!!! Те не познават българската граматика! Трият неудобните!

Нека сега да разберете какво представлява това подобие на съюз наречено ЕС, към което и вие сърбите се стремите.

Сърбите ни са съседи, а съседите трябва да се подкрепят. Лоши, хубави, по-близки са ни от англосаксонците!

Така си е, все хубави неща сме видяли от тях, трябва да ги подкрепим както те нас през предишни наши исторически периоди. Любовта към Путин и Съветския съюз не е оправдание за незнанието на историята на собствената ти държава.

Някои тук хубаво се смеят на сърбите, но както шибат тях, така шибат и нас и друг се смее.

Ние българите, сме с Русия и против нейните врагове. Които са и наши врагове

Вие дето с Русия на последните избори взехте 10% от 37% гласували. И не че нямаше доволно много проруски партии. Що не се гласува масово за тях ....не знам. Явно яко сте законспирирани, толкова яко, че никой не може да Ви намери.

Важна тема е че русофилите в България взеха само 10 % на изборите и че 90 % от Българите сме горди европеци ! Останалото е жалко изглеждаща вече пропаганда!

А не гласувалите? Не разбирам тогава защо не искате референдум за НАТО - ще го спечелите нали?

Че ще го спечелим! Проста математика

Ами защо ревете срещу референдум тогава?!?

Вие преиначавате реакциите. Просто ако 90 процента не щат да се занимават с прищявките на 10 това не е реване а се нарича " не ми се занимава с простотии "

Никой референдум не е прищявка - това е пряка демокрация. По твоята логика да махнем и изборите, защото според теб е ясно кой ще спечели?

Че съберете си подписи като Слави и ще има референдум. Що ревете?

Скоро

Русофилите взеха 10% а вие българофобите само 27%.

горди еврогейци сте...

Браво, нека им е гадно на сърбите.

сърбуните го играят и тако и вако, ама в крайна сметка се наядоха на хой

не мога да ги жаля сърбите. И без да знам историята съм на страната на хърватите автоматично!

Tака е с глупаците, които не знаят история. Стават фашисти

Сърбите трябва да се учат от нас Българите, самички да си правят мръсно. Примерно Сърбите някой ги санкципнирал и ощетил, а ние се избираме Киро Простото който сам се санкцоонира и прекрати договоор с Газпром за да купува същата газ с 300 милиона по-скъпо от 3та фирма. През 90-те сърбите някой ги бомбардира и им удари ембарго за да имат инфлация, а ние бългаеите самички си я направихме инфлацията, без никой да ни е бомбардирал, просто си избрахме си избрахме Жан Виденов. Така че сърбите са аматьори и все някой трябва да им помага като ги санкципнира и бомбардира за да ни надтигнат по разруха.

Не си по специален !

То си е негова работа!!! А ти защо триеш коментари?? Що не си евеш утката лелина???

Че често сами се прецакваме, факт, но примерите ти не са много удачни - Киро престана да плаща по договора с руснаците по начина по който те искаха, иначе бяха превели долари, които руснаците им върнаха, отделно че Брюксел ни оказваше натиск; а това са Жан Виденов, да, ние си го избрахме, но явно не си наясно, че точно поради отказа му да играе игричките на задкулисието му спретнаха свалянето от власт, отделно че и самият Сорос направи добри пари от девалвацията на лева...

Не си информиран. Добре е известно Виденовата зима е проектирана и изпълнена от ЦРУ и с участието и знанието на българите. Агенцията наема сграда в Белград където са привиквани собствениците на мелници и големи складове с зърно и им са давани указания как да предизвикат кризата с брашното и от там с хляба. Сърбите са наясно за какво става дума но се кефят " Как ги издокарахме българите. Не са знаели горките целта на занятието, да се свали правителството на Виденов защото е имало опасения че при започването на война в Югославия България няма да закрие въздушното пространство за руски самолети и Русия може да се опита да се намеси като изпрати свои самолети.

Така е, колега, но виждаш, че хората не се интересуват от истината, а дори да им я споделиш, най-малкото изразяват несъгласие с теб. От мен плюс за разяснението.

Това твоето са празни приказки... Една от грешките на прехода от СОЦИАЛИЗЪМЪТ е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четем и слушаме идиотщини! Причината за "Виденовата зима" е некадърността на комунистическите свини ... Английският писател, интербригадист от 1936 г. и бивш комунист, Ерик Артър Блеър известен под псевдонима ДЖОРДЖ ОРУЕЛ, още през 1945 година много точно ви е схванал същността НА СВ!НИ, за което шапка му свалям! Сега търсиш под вола теле, Вие БЯХТЕ и сте си некадърни и алчни СВ!НЕ, на всички нива, от ЦК на БКП, та чак до редовия секретар на ППО , а ТОГАВАШНИТЕ профсъюзни МАЙМ?НЯЦИ въобще ми е ГНУС да ги коментирам... Как беше ? – от "Напред към сияйните върхове на социализЪмЪТ и комунизЪмЪТ другарки и другари."….до "Ние вината поемаме само с мезета".

Откога бре, .овньо, Сорос се казва Жан Виденов?