Барбалов предлага мерки за пестене на парно в общинските сгради

Препоръчва автоматично да бъде регулирана подаваната температура към абонатните станции, като, например, тя да бъде по-ниска през уикендите и празничните дни

Обратно в новината

Коментари - Барбалов предлага мерки за пестене на парно в общинските сгради | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пести си в Къщи.Това ,че приставаш на акъла на оная дърта пунгия от ЕК не ме иинтересува.Ще си седя на колкото си искам градуси зимата а ти ако щеш влез и във фризера.

До 1993г. "Топлофикация София"/ТС/, или както беше СЕК "София", БЕШЕ ДЪРЖАВНА И СЕ СУБСИДИРАШЕ НА 60%.Беше забатачена невъобразимо, заради престъпни "управленски" решения, чрез които се наливаха пари на държавни предприятия и "наши момчета". Ставайки общинска,ТС се измъкна от мъртвата хватка, а не последва съдбата на БГА „Балкан“, ЗТМ ”Радомир”, „Балканкар” и много други емблематични предприятия и организации. Държавна „Топлофикация София”, е равносилно на смърт за нея и всички произтичащи от това последствия.

"Ще пренастройват абонатните..." А колко институции има в близост до минералните извори в центъра и не само? Колко топла вода изтича в канала вместо да се използва за отопление... ама нали някой трябва да седне и да свърши малко работа.

Барбалов да приложе тези мерки у тях си!