Северна Корея нарече Барак Обама „загубеняк”

Северна Корея нарече днес Барак Обама "загубеняк", след като президентът на САЩ разкритикува комунистическата страна.

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея нарече Барак Обама „загубеняк” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То, че Северна Корея е затворена страна вярно си е , но американците си пъхат гагите навсякъде, за да плячкосват каквото има. Корейците не им разрешават да се месят и да им дават акъл. На американцине пък им трябват в този район и плацдарм, даже и да подслушват по- отблизо, особено какво става в КИТАЙ. Почна да ги сърби решението на Русия и Китай да се разплащат без да ползват ДОЛАРЧЕНТАТА.

Щатите ли са най-високата инстанция,до която ВСИЧКИ държави трябва да се допитват,и да се съобразяват с възгледите и изискванията им(щатските)?!?????Те понеже са "цъфнали и вързали",и сега ще оправят целия свят. Взеха да стават крайно безочливи и цинични!!! Аре стига вече глупости!

Ким прибери си българските фенове, преди Путин да е дошъл да ги прибере. Диктатори, отървете ни от плиткоумни сънародници, вие се нуждаете от точно такива и те от вас. Така всички ще са добре.

узунов, а ти помниш ли че главния равин на израел го нарече слуга, и то по телевизията, и той съвсем не се обиди и не предприе никакви санкции срещу израел?

че е загубеняк е така, и именно поради това е още по-опасен за целия свят.

Прави са.

Боже , колко корейофили имало в България !!!

Сите примитиви са фенове !

ми, останало ни е от комунизъма бе братО

Пък краварите и европодлогите им казват че севернокорейците нямат чуство за хумор!! То Обонго не бе Тропикал Мънки, а сега е загубеняк:)))ХАХАХАХАХАХАХХААХХААХАХАХАХАХ

Пропускаш по-скандалното - глагола "грухтене"! Ако превода е точен, то положението е убийствено - индиректно наричат Барак Хюсеин Обама "свиня" или "прасе"! А Обамката е мюсюлманин - по-голяма обида от това...После само някой да ми каже, че севернокорейците нямат чувство за ирония и хумор... Je suis la Corée du Nord! :)

севернокорейски мажоретки :)

Нормално. Руснаците също мразят подредеността. Когато няма самочувствие има омраза.

Всъщност правилната дума е "МАКАК", ама от къде га зае такива думи Ким. Макак или павиан, според мен повече му прилича на тоя от снимката като го гледам. Наскоро гледах такива по "Енимал Планет ХД" и съм убеден!

Ако Обама е загубеняк ти безформено човече какъв си.

Щом франсетата могат да се бъзикат с със светии, защо корейците да не могат с обама? Да не е по голям от пророците случайно?

северна корея са по-големи тъпаци даже и от българите. те и на дявола ще викат ангел, ако им харесва

Какво му бъркат на Обама в г..а корейците,че се чекне с тях!?!

Тоя Ким много знае, ама Обама ще му изпрати една голяма демокрация и ще види той

явно ким кара късен пубертет. дано го пусне преди да го хвърлут и него на кучетата за закуска.

Много още супи от корени ще има да сърбат северно корейците,докато им уврат главите кой всъщност им е врага......А той се казва комунистическа партия на северна корея!!!

Не знам кой какви супи от корени сърба но С. Корея има ядрени оръжия, блгодарение на които е все още държава и може да си позволи да нарече който си поизка, каквото си поизка..... сигурно се изисква доста повече от готварски умения за супа от корени да създадеш ядрени бойни глави....

поиСка Основното образование го няма......иначе съвети бол :-)

Досега, за радост Северна Корея не се похвалила с ядрени оръжия. А ти живееш в измислен свят!

ПоиЗка, Даниеле, се пише с буквичката "С". Бих ти завърял една двойчица моето момче.

Ха-ха-хааааа!Обама-загубеняк!Много точно казано!!!

"КНДР редовно прави гръмки и обидни изявления по адрес на Съединените щати и техните лидери. " Винаги съм се чудел откъде пишат форумците в дира. Оказва се от Северна Корея. В нея се намира и Детройт. А може би и Атака.

Тези корейци са пълни Шарлита

САЩ е мозъкът на света, С.Корея е задника, даже по-лошо.

Интересно защо САЩ все се навират в Северна Корея?

Luna0102

Завист им пада на американците от уредената страна, как всички са толкова щастливи и не я напускат, ами си стоят там и славят слънцето Ун. И ние така бяхме щастливи навремето и затова границите ни бяха затворени, за да не се преселят американците при нас.

Сигурен съм, че искат да им вземат компютрите, колите и десетстайните къщи.

Много коментиращи почнаха да лиж..т здника на сев Корея, само и само да е анти САЩ. Свободно мислещи сте!

Ххахахааха и е маймуна, и е загубеняк! Корейците не са излъгали...

Само да щракне с пръсти и ще бъдеш размазан на секундата...Иначе продължавай да си мечтаеш, че си повече от него....

Нищо по-точно от това!

Ей,не обиждайте виетнамските герои,ей!

Така преценили - така казали - свобода на словото! Хората имат мнение и си го отстояват, без да се интересуват кой какво ще си помисли.

Няма свобода.

Да, така - свободата преди всичко е в съзнанието на човека - някои я имат, по рождение, други са наследствено обременени - никой не може да ви помогне в случая.

Северна Корея прави ли поне чепове за бурета, какво производство има?

ядрени ракети прави. И до САЩ могат да стигнат да не говорим за Япония. Още въпроси?

Ти какво отношение имаш към чеповете за буре произведени в УСА и тези в северна корея? кои са по-меки за задника ти?

На тоя концлагер С.Корея няма ли да му отваряме вратите вече да влезе въздух.

ха ха ха ..смях в залата..

Приятно ми е да отбележа,че след сериозен размисъл редакторите на материала са сменили окарикатурения образ на Обама,с което се дистанцират от простотиите на КНДР.

Колкото и да ти е приятно е нелицеприятно присъствието на такъв примат в структората и управлението на други държави. Неканени сядат на масата и разчупват питката.. Е, НЕ!

Ако има някоя страна в която може да кажеш свободно каквото си мислиш за световния шериф и да няма последствия. Това е Северна Корея. Я някой наш политик да нарече тия от ЕС кретени, че ни прецакаха южен поток, да видите какво ще стане?

Трябва да ти кажа, че в САЩ има милиони американци, които ненавиждат Обама :D

И аз го ненавиждам, ако беше президент Маккейн Путин щеше да квичи като пале сега.

загубеняк е обама ! и то голям загубеняк . иначе нямаше да пуска в страната си изродите от кндр , русия и други цъфтящи и проспериращи демокрации

Обама не само не е загубеняк, ами е много печен. Чрез тая севернокорейска мажа Ким Чен-ун. САЩ държат в постоянен шах целия регион. Без помощта на Северна Корея - американците бързо ще бъдат прогонени от тези страни!!!

Има един лаф "Печен печен, ама на мокра слама, та... повече опушен" :)

Църен-бял Обама е станал президент на държава, и ти какво си постигнал в сравнение с него?

Прави са си хората :)

Ами техният вожд пък е извратеняк.Разликата между двете Кореи е като между небетои земята.Може да се каже и като между САЩ и Русия на путин.Свръх изостанали и агресивни авторитарни сатрапии..

Ами загубеняк,не трябва да се хаби тази дума.Колко по"хубави думи "има за него.

Victoria

Корейския другар е едно лайняно кюфте. И в интерес на истината във филма умира почти геройски, не унизително, както ще стане в действителност и както вече стана с Кадафито.

А ти какво спели от тва, един по-дебел черен ли?

"През декември Северна Корея нарече чернокожия президент на САЩ "маймуна" заради подкрепата му за комедията "Интервюто"" Не мога да повярвам, в България има свобода на словото. Та те наричат господарят на света "ма*на

Тия даже са му направили комплимент

На пУТАРАК уБРАМА ли?

Това е то! Да имаш здрави гащи и да кажеш това което мислиш а не като наш чехльо дето и памперсите му са хамерикански.

Ivan

"Неотдавнашните безумни забележки на Обама са чисто и просто грухтене на един пълен загубеняк, хванат натясно в сблъсъка във всички направления" Моите поздравления към автора.

И севернокорейците и Орбан казват на американците онова, което мислят. Само боко и плевнята се подмокрят, като чуят САЩ, ЕС и евроатлантически "ценности".

Това е така защото са крали и са изнасяли капиталите по западни банки, сега са зависими от Запада да не би да им се запорират крадените от нароза пари и затова са послушни и изпълняват безропотно всичко което им се каже.Страх ги е от запориране или конфискация. И не са само те....навързани са като свински черва....около 2000 кърлежа съсипаха България.

И като падне режима в Северна Корея, най-накрая ще постигна заветната цел 50% от богатството на света да е в ръцете на 1% от населението. Сегашните 48% са непоносими!

Така както вече са го осъществили в Русия, нали!!!!

а стига бе и те ли знаят

За съжаление с непремерените си приказки и най-вече високомерни действия,които не почиват на здрав разум Обама ще срине света.А няма големи световни политици,които да го вразумят.

Victoria

Имаш предвид Путин !

на 20 01 2016 г . президента на щатите ще се казва всякак иначе но не обама . а в корея ще е поредният ким и в русия пак путин . вдяваш ли разликата ?

не вдяваш ? що тогава си писал разум ?!

Ами ти вдяваш ли я.Независимо кой е ,зад него едни и същи управляват,тези с бухалките и парите.

На севернокорейците, за да се съгласиш с оценката им за Бамби, който откровенно е на страната на св. халифат. Как мислите прави лиса севернокорейците?!

изправила се цяла северна корея и викала загубеняк . обама ли знае корейски или корейците са викали на развален английски ?а природата на тая корея как е викала? щото и тя е корея нали ?

Victoria

Пет идиота са ти дали минуси. Ей това е материала и затуй сме на тоя хал.

ако идиотите са само пет , бих ги взел да ги храня , обличам и чакам с надежда да се очовечат . но за жалост не са . крепостният не може да стане човек !

Arkadiy Andreev

Не можеш да броиш бе, батка идиотите са само двама, ти и автора на този бисер!

Проблемът не е в това, че в там няма демокрация, а в това, че САЩ не може да влияе.

проблемът е в главата ти. марш в северна корея, да те разстрелят публично на някои стадион.