Обама помилва пуйките Епъл и Сайдър

Президентът на САЩ Барак Обама помилва две пуйки, каквато е традицията преди Деня на благодарността.

Обратно в новината

Коментари - Обама помилва пуйките Епъл и Сайдър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Обама. Световна новина номер 1. Сълзи на умиление се стичат по лицата на американците, че и по нашите.

Време е и ние българите да се запишем с някое добро дело в американската история преди още да сме изчезнали .Така поне за един ден някой ще се сеща за нас ,а може и да подаде по някое пакетче с хуманитарна помощ на последните наши потомци

О, направо ще се просълзя от умиление! благодарността към индианците за тяхната помощ към белите заселници през първата зима знаем в какво се е изразила, знаем и че техните потомци ги показват като екзотични животни по резерватите - все са оставили по стотина алкохолизирани членове от почти всяко племе; а щедростта към тези, които имат по-малко най-добре я познават в Сърбия, Босна, Ирак, Виетнам - от тоновете напалм и обеднен уран, които им бяха изсипани на главите, за да се демократизират в съкратени срокове .... направо потресаващо, просълзяващо и напълно достатъчно основание да си нарекат най-големия празник "Turkey Day"! Честито на печелившите!

Тогава е било така. После по-различно. При някои обаче е само по-различно.

Всичко изброено не може да кацне и на малкият пръст на хруснаците избили 1,5 милиона цивилни в Афганистан. Голямата и щедра руска душа се е проявила с пълна сила в раздаването на смърт.

Дали ще помилват Северна Корея, преди да почнат с площните бомбандировки?

Споко, няма да има никакви бомбардировки!

"Денят на благодарността отбелязва спомена за помощта, оказана от местните индианци на дошлите в Америка първи европейски заселници през 17 век. " След това европейците ги избили, а помилваните затворили в резервати. Нарекли се американци и създали най-великата (разбирай властна) страна в света.

А какво ще плюска на празника- репички и спанак ли?Е... х ти лицемерието.

Ета това новина за дир.бг ли е бе хора?

как света ще е друк-ууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

Какво значи думата "друк" ?

е....нали...ги беше помилвал....а после за храна , някаква американска милост трябва да е това

...на пуйките Линкус и Андроид не им беше простено ...

Оооо много важна новина, дръжте я 1 месец на първа страница...

...как му звучи първото изречение само. Какъв интелект! Явно идиотизма у управляващите е генетично заболяване. Пък аз се чудя що нашите политици са толкова неуки??? Боже, Боже, колко мъка има по този свят, Боже....

О свещена простота - каква новина (shock)

Хахахаха, благодаарност към индианците за помощта! След като ви помогнаха ги избихте, нали? Сладури сте вие в тази измислена държава!

Каква индианска "помощ" бе льольо , да не мислиш че белите заселници са били посрещнати с хляб и сол ? По скоро с масово взимане на скалпове.

Команч, ти май наистина не знаеш, че първите преселници са получили помощ от индианците (разбира се не знаейки какво ще се случи с тях след 50-тина години)...

В момента само в САЩ има 4 милиона индианци. Сред тях има учени, артисти, музиканти, университетски преподаватели и дори астронавт. Незнанието в 21 век е непростимо!