Обама и Камерън си направиха селфи на панихидата за Мандела

Снимка на президента на САЩ Барак Обама, британския премиер Дейвид Камерън и министър-председателката на Дания Хеле Торнинг-Шмит, които, смеейки се, се снимат на панихидата за Нелсън Мандела, възмути медиите в САЩ и Великобритания и взриви социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Обама и Камерън си направиха селфи на панихидата за Мандела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jizast

Ами така ще е като си нарочват измислени герои. После защо го удряли на майтап, ами то всичко е митология, медийни герои, измислени борби за свобода. Истинските герои остават скрити за официалната история.

Негърчето Обама, пукнат грош не дава за Мандела, както 99% от присъстващите държавни глави на панахидата. Пак добре е че Бил Клинтън е запазил благоприличие и не е натиснал някоя млада негърка да му лапа...

Ivo

Става очевидно как засилващите се стремежи да си част от група (с други двама идиоти), или част от глупово-ухилена групова снимка, постната в т.н. социална мрежа прояжда вече чивешки ценности и елементарен усет за приличие.

от еврей ли? та това е абсурд

Всъщност няма лошо да се повеселят на погребение .В световната история са известни погребални ритуали и с веселби ,пиене и тн.дори по нашите земи.Този който е починал се е отървал а живите трябва да се радват на момента щом още са живи.Кой има полза от съсипваща скръп ако не е твърде лично и не можеш да го превъзмогнеш.В този случай става въпрос за световен политик и оказвана му почит но черните не пропуснаха да потанцуват както само те умеят по този случай.

на панахида ли са отишли да изпратят подобаващо един от най-великите ни съвременници, по техни думи, или на селска вечеринка? И това били хора, от които зависят съдбините на света - откачена работа.

Свалят датчанката :)...приклещили са я по средата и се правят на умни с разни вицове и смешки :)

И аз си правя редовно селфи, само че у наше село му викаме чи..и

Както казва бат'Сали-"Манделата си е Мандела, ама белата си е бела...".

Нима някой допуска, че простотиите на Чехльо са уникални или само Тиквата може да се държи като селски гамен?

а после заформили са тройка2

Какъв по-удобен момент да се натиснеш на русото парче!

Както се казваше в един готин, стар филм - "Ще строим ли къщи за бедните? ...."

така са дирските подлоги. Зависи дали им изнася коментара. Надолу има един коментар на английски и не е скрит. А мой цитат на руски (кирилица) беше скрит и ми обясниха, че не мога да пиша на различен от официалния език. Не знаех, че и английския е прибавен като официален в БГ.

Така е било винаги. Тези на върха едно говорят друго правят. Затова казават, че политиката е истинската проституция. Всичко се прави за пари.....

Това са лидери на най-цивилизованите страни в света.Без тях земното кълбо ще е съвсем друго.Все пак трябва да се уважават.

Е па ти, много се изхвърляш...Точно тази случка показва колко всъщност близки до обикновения човек са тези лидери - дори с траурния протокол не се съобразяват ако трябва да ухажват дама ;)

Генерална смяна на гледните точки. Мандела от терорист го направиха мъченик и герой. Сега остана папата да го канонизира. Няма нищо по-честно от политиката. Хората продължават да са стадни животни. Дори и техните "висши" представители.

Не панихида, а опело и то отдаване на последна почит, защото самото опело ще е след няколко дни. И верно,много е невъзпитано да се прави подобно нещо.Можеше да се скрият някъде, но това показва колко са се самозабравили богатите.

Какво значи "самозабравили се"? На тях просто не им пука за Мандела и за борбите му. Пък и за какво да им пука? Хората най-искрено демонстрират истинското си отношение към повода който ги е събрал.

и ко толко и аз до тази датчанка ше се усмихвам , плус това няма черен брат да пропусне да си покаже белите зубки га го снимат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мандела си отиде на 95 години!Колко хора по света доживяват тази възраст?Ами то си е за радост!Какво са се затръшкали лицемерите на хубавата весела компания???

свършване нямат! А глупостта и Вселената са безкрайни, но за второто не е сигурно!

Живота продължава, а и Мандела все пак е на 95г. Жалко е когато измират африкански деца от глад!

Заформили са тройка с датчанка, това си е веселба...

Ех, като дойде и техният ред, каква веселба ще падне!

Вижте снимка две и кажете кое прави разликата!

просто едно сборище на кретени, които работят за интернационалната левитска мафия!

Апропо, февруари 2014 е близко - ще се изкефя на макс на събитието, наречено Зимна олимпиада! Ще бъде по-грандиозна и от Москва '80 (провалът й:):).

Ти си Гербер, нали? Калинка, Румянка, Искра?

ами, тъп костовист е

Твоето "съобщение" е истинско доказателство, че не е необходимо неприменно да си богат и известен, за да си безкрайно тъп!

Има нещо гнило в Дания!:) Щом г-жа Торнинг-Шмит е успяла да накара тия двама тюфлеци да й се натискат и да се хилят като пача на панихида.

А на друга снимка в нета, Мишел вече е сменила мястото си, и е застанала между Обама и финландката!

Нека се смеят, преди да ги ударят ядрените усмивки:)))

Парад на лицемерието... Ама политика, какво да се прави. С такива политици света не върви на добре.

Гледам добре се забавляват на погребението.

Защо трябва да реват и да се тръшкат ? Не помните ли великолепния грузински филм "Не тъгувай", а и хумористичния разказ "Весело беше моето погребение" ?

Нека не забравяме, че до 2008-ма година американското правителство приемаше Нелсън Мандела за терорист !

всъщност той си е такъв

Обама да се моли да не му се наложи да си направи сепуко.....с калпавата политика, която води!

няма и седмица, от как той персонално ходи да поолиже в евреистан той полукръвния - персонално (естествено по нечие поръчение)

Тя негова ли е тази политика? Повече ми прилича да е политика на едрия капитал по традиция...

Неотменим, напълно закономерен похват от идеологическата война на Путьо Кремльски! Чувствайки застрашени, бламирани и позагубени позициите си в международен аспект, особено след гафа за Украина, Саурон от Империята на Злото впряга своите хиляди орки в безогледна идеологическа война, хващайки се за всякакви сламки и клепейки де щоп докопа! За съжаление и в България има петдесетина такива орки, над-пили се срещу вентилаторите в различните форуми и прославящи страната "где так вольно дьiшит человек". Да ви светна обаче, дебелочугунени комунделници, за ваше голямо неудоволствие, бюджетът за 2014 г. ще свърши някъде около евроизборите, оттам-нататък почва хиперинфлацията и отново Костов (или Дянков) ще трябва да идват да оправят положението!

Много си прав!Точно Путин ги е накарал да се смеят на панихида и да се снимат.Мамка му Путинска!!!! А ти си много умен човек!!!!:))

Заноза (или Саноса, не те знам какъв си), прочети внимателно статията, кой го е предал това съобщение - ИТАР-ТАСС, и оттам нещата стават ясно изопачени като в бяла нощ.

Сигурен ли си, че си психически здрав. Всъщност, ти ще си сигурен, но е по-добре да те погледне специалист навреме. Клоуните ще намалеят с един.

Боли ли зъбчето като ти го вадят... мазолчето като те настъпят... а черевен Путьолизецо! Свършиха май опорните точки! Давай, п.кай газ, после ще ревеш, че зимата няма с какво да се грееш! Кефим се как се нервят некви елементарни комунделници:):)

Има хора, които за по сигурно винаги застават на страната на силния. Има и такива , които предпочитат справедливата кауза, независимо, че може да са губещи.

аз мисля, че коментар не е необходим - те отрепките са го демонстрирали!

Защо си мислите, че цял свят трябва да се интересува от погребението на един терорист? Мандела е създал терористична организация. Той е виновен за множество атентати и за стотици невинни жертви. Грешите, ако смятате, че беше уважаван навсякъде по света. Дори самите южноафриканци не смятаха, че животът им е станал по-добър. В един документален филм на английска телевизия някои от интервюираните направо казаха, че под управлението на белите е било по-добре.

и аз преди макло критикувах ижепочившия, че не е постъпил правилно! Трябвало е да не позволява нито една отрепка да остане жива в тази територия! Включително и нашата собственичка на диамантена мина. А това, че някакви си лизачи на е.рейски задн.ци се кефят на панахидата му --- то му е за --- това, че си е свършил работата като "нашенец"

Левски също ли е бил терорист? Те и по турската телевизия казват, че под турско робство България е била по-добре. Промити мозъци бяхте, още сте и такива ще си останете.

първите на Земята ще бъдат последни на Небето

Ами почти нормално-умрелия си е умрял,а пък тия двамата се бъзикат със старата лачена чанта :(

Айде, тая шматка Тая патка, Шмитка , Ветар дуа око куче... Ама бритич, Камерана, И тоя гей, от Ю-ЕсЕй, може ли, да се държът Като пийнали туристи, на "Съни бийч"- брегът? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Това възмущение "избухна" в редакцията на бТТВ"Трътите" Итоя Юесей и гей

Нищо ново. Както е казал народът "За едни сватба за други брадва"

По повод на тази снимка датските вестници пишат, че довечера Обама ще спи на дивана в хола , а не в спалнята!!!!!

Хахаха! Датчаните имали добро чувство за хумор. Изглежда тяхната премиер-министърка е доста палава, щом е успяла да накара двамата кавалери да забравят траурната церемония, за да се снимат с нея.... А за фотографа - страхотен shot и световна слава.

само наш Роско липсва на снимката, макар че той в такива случай и ръкомаха на насъбралите се, смятайки че те му се радват

Само нашето гномче липсва, щеше и то да се хили с тия човекомразци!

И аз така,ще се посмея на вашата панахидааа!

Долни лицемери,винаги са били такива!

Гледат снимката -как Сайдера чаластри Деничка по икиндия на Варадеро! О яяя вунда,ба!!!

Абе, глупчоо, Гледат клип, как Бойко "търкаля" Лилето! Както прасе се бори, със тиква? ТАШЕЙК!

Ти не си никакъв папарак, а говедо. Тия се хилят като ненормални на погребение. Ти пък с какъв акъл включваш тук и Волен. Или трябва да се заработва надницата. Какво толкова не можете да преживеете нещо съвсем обикновенно, та го издигате в ранг на национално престъпление. Млади мадами всеки обича да сваля, но не на всекиго му се отдава. И точно тук ти е проблема-защо е Волен на Варадеро с Деница, а не ти. Ами, който го може, го може. Останалите гледат за хора.

До Атакист... Атакистче, първо се успокой малко и изчакай да ти мине ерекцията и адреналина от споменаването на лидера... И сега.. Млади мацки всеки обича да свала - това вярно. Млади мацки всеки обича да ... хм, сещаш се! И това вярно. Не на всеки се отдава - съгласен съм. Ама първо си задай въпроса: Защо Воленчо ходи там с държавна пара... да вярна, не е държавна, били партийни пари... от субсидята, дето ние я плащаме. Защо я води точно на рождения и ден? Защо са в най-скъпия хотел там? Къде е отчентостта? Къде е прозрачността? И накрая... дали младото гадже щеше да се занимава с него ако не контролираше държавни парици? Дали щяхме и да сме чували за Волен, ако не беше в политиката? С какво друго е известен? Какво умее... нищо. Той е само един продажник... Та толкова за волен. А че Обама и Камеран неуместно се занасят с лачената чанта от Дания - спор няма. Но явно датчанката си я бива, на снимките поне добре изглежда...