Барак Обама за първи път се обяви открито в полза на гей браковете

Президентът на САЩ Барак Обама днес за първи път се обяви в полза на гей браковете в интервю за телевизия Ей Би Си. Така той стана първият президент на страната, изказал се за легализиране на еднополовите бракове.

Обратно в новината

Коментари - Барак Обама за първи път се обяви открито в полза на гей браковете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

позор за американскя народ. то с това само се започва. после могат да се женят и за кучетата си.

Абе щом левите резби толкова напъват да се женят и дори вече и президенти се изказват в полза на това ,защо не разрешат и многоженството ?Пращаш две на околовръстното да печелят ,две готвят, чистят и пазаруват а една с най-малкото егн се грижи нищо да не ти липсва докато си пиеш бирата,гледаш телевизия ,четеш си вестника или съчиняваш молби до президента да ти опрости дълговете...

Ей, другари цензори от ДИР-а - и да ми триете постингите и да не ги триете все едно. Не ми пука, но пък си правя шотове на екрана за малкото време, което все пак стоят там - вече имам цял комплект прекрасни доказателства за цензурката ви и (бъдете сигурни!) скоро ще ги изпратя до Репортери без граница, Хелзинския комитет (не в България), ЕК, Омбудсмана на ЕС и още куп места... Пък вие после се оправяйте!

Не, хомосексуалността не е заболяване. Заболяване е да определяш едни хора като ненормални и да ги изпращаш не знам къде си, само защото са различни от теб. Върви да си прегледаш главата.

Не е заболяване, но се лекува.

Дали? Ми то, по твоята логика и педофилите са "различни", скотоложците - също, да не говорим за геронтофилите и т.н. Ако "различно" винаге е равно на "нормално", така излиза.

ще ви разочароват лита,но е заболяване. така го и определят американските медицински книги- душевно заболяване. обаче мисля , че скоро това определение ще се наложи да изчезне. иначе осаждането на недостатаците на хората не е добро, защото и ние имаме и сигурно повече.

Не се засягай, човекът не е знаел.

Знаех си ,че ще ни защити .Браво -ще емигрирам в любимата ми Америка и ще се задомя по любов

Америка си е Америка. И там има невежество, но то обхваща по-малък процент от населението. Равенство пред законите и институциите - това значат еднополовите граждански бракове. И Америка ще ги преглътне в името на равенство пред закона. А ние .... "как ще ги стигнем американците?..."

Ами да, наближават избори в САЩ и Барак подскача за гейските гласове.

Когато се разглежда брака като договор или съюз, не е проблем да се сключва между разно или еднополови индивиди.За някои хора е просто обединяване на капитали. Брака като институция за отглеждане на деца също не е ясно дали 2 - ма хомосексуални не могат да отгледат много по-качествено дете отолкото 2 - ма родители , които се чудят само какво да изкрънкат покрай децата си - визирам директно циганите и подобни, защото има и "бели цигани" . В заключение уточнявам, че не понасям хомосексуалистите като личности и считам, че нещо не им е наред.

Браво! Радвам се за тази новина. Бьлгария трябва да е следващата дьржава. Според изследвания 10 процента от населението на земята е с гей-сексуална ориентация. За Бьлгария това прави около 700-800 000 бьлгари. Всеки трябва да има право да обича и да се жени за когото си иска

Какви ли не идиотщини може да каже или направи някой, за да спечели още и още електорат.