Свалиха от тв ефир руска водеща заради среден пръст за Обама

Видна руска телевизионна водеща бе снета от ефир заради неприличен жест с ръка, направен по време когато произнася името на Барак Обама в новинарска емисия на живо, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Свалиха от тв ефир руска водеща заради среден пръст за Обама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а баба казваше: " тиквеници и тиквенички"...и защо ли? а има и свясни и б о к л у к - н а в с я к ъ д е!!! тая е от боклука... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да! така е. пушим,пием,псуваме, бием се, пропадаме, разпадаме се ...картината е ж а л к а. абе това е "равноправието" което ни набиваха в главите. срам! но интересното е, че "безсрамните" трябва да се срамуват а маи става обратното. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

може ли да знае,че това може да струва много скъпо на печенегите!Те тъпанарите оттатък Унгени мисленето за нищо го нямат!Пачаврата може да е засмукала превантивно половинка самогон!

ти наистина ли си толкова глупав или искаш да си интересен?

ти наистина ли си толкова глупав или искаш да си интересен?

печката си го получил много густо

Вулгарната жена е най-отвратителното нещо на земята!

Вижда се,че е ядосана и пръста не е за Обама!

Сбърка.трябваше да отстоява ,че го е показала на Обама и влизаше в историята на революционните жестове

Къде ми е коментара, дирчовци продажни?! Циганолюба също ли ви е любимка, както и на цялата продажна босфортв, та го смляхте не публикувахте?!

прустите са си неини,вие ли ще и кажете какво да прави с тях?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

к о е е новото? г е н и!!! а какво е искала да каже? къде ще го навре тоя пръст? виждате ли колко вулгарни станаха вече и жените? мръсница е!!! г е н и! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да, продажниците са ясни. Но тук прави впечателние друго: Феминизмът изведе на показ факта, че женте са слаби в главата. Ето, този гнусен жест, направен от жена е пълна глупост, просто една нелепица! Обаче жените в стремежа си да станат "мъжествени" попиха всичко гнусно от вертепските пиянки без въобще да е замислят и се ГОРДЕЯТ с това. Жалка картинка!!!

много "видна", имало един "виден" руснак, който някъде пък тропал с обувката си...да я бяха оставили на ефир да продължава да се излага...

Е не е руснак а украинец. И ако искаш да разбереш каква е разликата, наречи един украинец руснак :)

Дрън дрън та прас пак митове и легенди. Наречи един украинец руснак и ще те поправи ако му пука изобщо щото много от украинците са си руснаци.