В Берлин посрещнаха Обама като рок звезда

Барак Обама получи подобаващо за рок звезда посрещане с бурни овации от хиляди хора в Берлин, където участва в публичен дебат с канцлера Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - В Берлин посрещнаха Обама като рок звезда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХОРАТА В БЕРЛИН СА СЕ РАДВАЛИ,ЧЕ ВИЖДАТ НА ЖИВО МАЙМУНА ДА ХОДИ ИЗПРАВЕНА НА ДВА КРАКА!!!

Даа любовта към оранжевият свинктер и омразта към Обама има едно общо нещо в Америка и Бг.Вирее сред простолюдието и невежеството.Но не и сред образованите Европейци и Американци.А пропуснах путлеристан и там е развита.

Този гоа ненавиждам. Изтраях го два мандата. Нищо не може да прави вече, колкото и да му се иска. Сега ветровете са сменени. Така че, адио Барак!

Трябвало е да го посрещнат с мечка и гъдулка както правят в Столипиново :)

, а ПУТИН знае ! Може ли да сравняваме единия с другия

Не се връзваме на подобни глупотевини - те са за наивните, нечетящи и необразовани електорални единици! Повече от ясно е, че вече нищо не е спонтанно. Протести, митинги, бдения посрещания зад тях винаги стоят пари, интереси и определени организации. Чудя се на тия дето им се връзват.

Малии..,ще повърна ! Посрещнати са от хиляди неолиберални зомбита ,в миналото убедени нацисти !

Гледах директното предаване. И двамата бяха страхотни. Политици от най голям калибър, за разлика от злобното джудже, измислящо само провокации и мтъсотии.

слагат минуси? Невежи глупаци!

слагащите минуси са тръмписти, дето са видяли оранжевото недоразумение как го посрещат.

Не ес споменава ,че тези хиляди "хора" са от арапско,нигерийско ,суданско,турско,тунизийско и т.н. потекло с които на 70% е населен Берлин...Нормален немец тези двамата ги определя с една дума:шайзе!

Тези разрушиха живота на хората за поколения на пред, а оФцете ги посрещат като спасители .... ех до къде води либералното промиване на мозъци.

какво е това масирано нашествие на американски президенти в Европа?

Колкото и да е порочна т.н. демокрация,има едно животно,което се казва избори.Потапяйте се!