Банско най-евтин за британските туристи

Банско е най-подходящият зимен курорт за британските туристи, които искат да изкарат хубава, но и евтина ски ваканция.

Обратно в новината

Коментари - Банско най-евтин за британските туристи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахахах! И какво излиза, че в България е 2 пъти по евтино от най-скъпия курорт в Европа? Сигурно и стандартът ни е само два пъти по-нисък от този в Швейцария и сме наравно със Словения. Кракът ми няма да стъпи повече в Банско.

Никога по-вече !!!Там те гледат като портофейл с крака!!!

Поредната безмислена реклама.Да Банско беше божествено място докато не го бетонираха докато все по малко хора от нас магат да отидат там защото алчноста няма граници.Нищо отидете на място в Австрия , Германия дали е по скъпо или всички имаме интернет проверете за какво става въпрос и после ще си говорим за Банско

наи евтиното място за ски от начинаести до мн напреднали според мен е чепеларе,с 4 седалков лифт мн далга писта и уреди за сняг,направо е раи.другите курорти като банско пампорово,боровец са за газарите дето отиват само да се покаят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като се знае на кого е курортчето,и като се вижда на снимката какво пише на гърдите на човечеца,се питаме : Дали статийката не е случайно поръчкова ?

Банско най-евтин и с най-катастрофално обслужване! Посочете ми един единствен хотел, където на закуска ще получите истинско сирене, истински кашкавал, истинска шунка!

Кемпински Гранд Арена

А къде е най-евтино за българският турист? Или такова животно нема?

В къщи до печката.

Точно сега вали сняг на едри парцали и дори туристите, слизайки от авионите, се радват като деца. Честито Ви Рождество, просперитет, толерантност и премъдрост през Новата година за целия народ!

А защо тогава Овчаров ходи на ски в Швейцария щом е толкова скъпо там?

Защото е работил здраво и е спестявал,другарят.

Абе истински спестовен комунист , те всички пенсии от БСП , тази Нова Година ще прекарат там

Уважаеми знайни ( А и незнайни ! ) сайбии/йки на този приказен кът от България : -- Кога най-накрая ще проумеете какво ви се говори от сума време ?!(че най-напред трябва да го направите нормално-достъпен за нас българ(к)ите)

това което присъства в доклада,но нашите гении по обясними причини го премълчават е че освен най-евтина дестинация е и с най-съмнително качество.тоест по британски казано:най-некачествена!

хаха,зимната столица на Балканите.да зимна столица за алкохолоците без пари,е това се превърна банско,хахахаха

В България монопорите имат все пак някакъв контрал (например ДКВЕР, комисия за регулиране на цените за вода, парно, ток).Кой обаче регулира цените на лифт картите?Там печлабата, която е заложена от монополиста "Юлен" е в пъти поголяма от която и да е печалба в другите сектори.Това в голяма степен обезмисля труда на другите хотелиери, ресторантьори и всичка други, които развиват туристическа дейност в Банско.Цената на лифт карата е по-скъпа от нощувката, закуската, вечерята и спа центъра в четризведен хотел.Това е просто недопустимо.Същото нещо е и в другите куророти, като Пампорово и Боровец.В Австрия и другите курорти цената на л.картите е приблизително колкото тук, но срещу 250-300 км. перфектно обработени писти.

Не са включени вечерните пари.Парите за забавление надхвърлят многократно сумата от 1000 лири.Къде на друго място ще намерят такова посрещане по механи и ресторанти.Да не забравяме и българските проституки.Изобщо не са за подценяване.Интересното е тука,че елитните проститутки се джиткат по пистите и се свалят със застерели чужденци.Същото се отнася и за бабите чужденки.Преди 2 г. една си резервира предварително ски учител от 15.01 до 30.01.като си предплати 5000 паунда при едно условие.Гьорето след 01.01 да не е имал друга женска.Хи!Един друг Стефан ми разправяще,че бабата като заспи уморена от друсането,той си взимал от запасите по една бутилка уиски и я продавал на бармана на половин цена.От всяко нещо се печели ,за да има за летните месеци парици и да се направи некоя кащурка.