Спасиха изгубен израелски турист на Банско

От ПСС-Банско съобщиха, че няма втора паднала лавина в местността "Ечмище" и затрупани хора. Сутринта беше спасен сноубордист, а израелски турист се е изгубил.

Обратно в новината

Коментари - Спасиха изгубен израелски турист на Банско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Затрупаният сноубордист е изваден на 10-та минута, в безсъзнание и с глътнат език. - ПСС-арски легенди, ако 10 минути не дишаше, да е умрял преди да го извадят.

Интересна препоръка. Не карайтер извън пистите защото е опасно , а ако сте на пистата мож да ви удари някой сноубордист ?!

кой ще спаси... св. Петър май

Аз пък преди време на доброволни начала спасявах една екскурзоводка на Маркуджиците. Имала почивен ден и Бог знае защо се беше сурнала в лавинарника над трети Маркудик. Ма това че е екскурзоводка и има почивен ден го рабрах после. Тогава хукнах след девойката като дивак и все пак успях да я спра и да я измъкна от джендема, че да не стане сакатлък. После вечеряхме по порция печено прасенце на шиш с една хрупкава кожичка в Черната котка до огромната камина, и го пркарваме с асеновградски Маврудец специална реколта.

Намерили точно кой да спасяват .... Да го оставят да се мотае из планината , там няма какво да открадне . Сега сигурно ще ги съди , да му излезе безплатна почивката . Не се поучихме от грешките си. Дано русначето се събуди , стискам палци .

Гадняр , тъп и пак тъп .А министър председателя , като подарява бижу за 11 милиона евро на приятелкта си Станислава той евреин ли е , от къде ги заработи аджеба .

В банско все има писти които са необработени. Като не можете да си обработите съществуващите писти, защо налитате да строите нови?