Откраднаха банкомат в Банско (снимки)

Неизвестни изтръгнаха и откраднаха банкомат от фоайето на банка в центъра на Банско.

Обратно в новината

Коментари - Откраднаха банкомат в Банско (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си е за рекордите на. Гинес добре че моите пари не са били вътре

Стиа веке! Голем майтап, ей. Утре заран както си спи некой ше му свалат гащите и навущата а жена му тихо и кротко...

Това да не е някакаъв майтап или си е жива истина?! Че що за банка е това дето и грабят банкомат не от къде да е, а от самата нея, от нейното помещение?! Че каква охрана и каква сигурност има тази банка ДСК?! Никакви! А като им гледаш рекламита са си чиста вода ненапита и са толкова сигурни че доверието е взаимно...

Огледална ситуация! По върховете се граби безнаказано и на низините не им остава нищо друго, освен да следват светлия пример! :)

На тази банка така и се пада .На един приетел които държи 25 000 в банката му дадоха лихва за една година от 52 лева с които може дасепкупи една риза.Ако взема назаем от тези мошеници 25 хил. за една година сигурно ще искат да им върна 40 хил.Тъй , че и да ги грабят няма да обеднеят изобщо.Те ни съдират от гърба.Мръсни унгарски комунисти.Хак им е.Някои си е донадил до нормалната лихва парите.

наибанка дск не и стигат паричките и иска да вземе застраховкиии...

На бандитите пиша 6+ за професионализма на МВР - 1 за това че са се научили да циврят за заплати и привилегии а ръчичките им в дупето

Ами сложете им по един GPS и следете накъде отива бе, колко му е...

Ми то от толкова ламарини по банкомата къде да турят антената. Ама поне едни датчици на вибрации поне да бяха му турили.

и да не се мъчат хорицата! Прав си!

На мястото на престъплението е открита нагризана филия с мас .

В мутристана лошо стана. Де е мутрашката власт? Краде еврофондове само.

Проблемите тука са два, които никой не споменава (парите в банкомата не са кой знае колко до 50 хиляди). Първия - този банкномат към момента съдържа много информация за карти, кодирана но я съдържа. Второ (което още не са се изтарикатили в БГ но се прави на запад) - този банкомат се препрограмира и се слага някъде и колкото баламурници се вържат да пробват да теглят и на тях им се взима информацията за картите. От там нататък в въпрос дали ще ти продадат информацията за картите на трето лице, или групата откраднала банкомата ще тръгне да източва картите.

не плаши народа - ще има пух, че и прах, а и пляс-пляс.

Ами крадат си момчетата за да имат пари да си платят съдията като ги хванат!

Да го търсят в гаража с шестте крадени коли ....

Еми да...ако планината не дойде при мохамед, тогава мохамед ше открадне планината...

Не може за 2 дни 2 престъпления. Това е дезинформация. Нали Бочко каза че всичко е наред.

Бочко е зает лично да спира беженски наплив- в момента е пред огледалото си в Банкя и тренира страшни физиономии, като събира страшно веждите.

ами то си е наред, не са ги хванали

А изобщо народната полиция хванала ли е някого есвен себе си в капана.Освен да плачат за заплати друто не могат.Едно време имаше и стопанска милиция сега е икономическа.Като дидваха на проверки по предприятията където се извършваха редовните ревизии главните счетоводители се насираха от ужас.Единия екземпляр от ревизията се п ращаше в п рокуратурата и оттам айде в съда.Нема лабаво викаше бай Тошо.Сега е само лабаво.Крадете колкото искате и откъдето искате.Няма страшно кои да ви хване.Станахме айдушка държава.

Това е дело на руски военни спец-назовци, внедрени в България с цел да клатят държавата.

...ДО СЕГА НЕ Е РАЗКРИТ НИТО ЕДИН ОТ ГРАБЕЖИТЕ - ТОВА Е НОВОТО СЪОБЩЕНИЕ!

Мутра не знае, че тежи- мутра просто си взима.

Е този банкомат докато го местят не квичи ли?

Подобни грабежи имаше....алоу журналята отворете НК има го онлай и спрете това е квалифицирана кражба по чл .195 във връзка със чл.194 от НК грабежа е "употреба на сила или заплашване " т.е. е престъпление срещу личността

БанкоматЪ ще бъде върнат ,станало е грешка , получен е СМС от трето лице...

От съветникЪ Му е бил SMS-а...!!! :::)))

Те изнесоха цяла банка с милиарди на рамо, сега за един банкомат.

средно между 60 и 100 хиляди има в прясно зареден банкомат. в банковите клонове са по малко - така че за чий да рискува човек да обира банка? натовари си банкомата и в некой гаряаж на спокойстиве си го изпразни... некой да си спомня за ония - оглозгания банкомат дето го бяха изхвърлили миналата година? никой нямаше идея на коя банка е бил, нито кога е изчезнал...

Тази държава отива по дяволите. Бях оптимистично тъп да си мисля, че нещо или някой ще промени порочния кръг, но няма шанс.

Путинските тролчета пак се опитват да клатят правителството ... сега почнали и банкомати да крадат.

ам сега ко ша праим. мазната дебела на тича при боко да го пита ко да праи.

Pesh0

Лепнал го е някой ученик , по път към училище . Няма вероятност , да са организирана престъпна банда :)

Как ще се разкрият? Нима това е тежко престъпление? А дори и да е пак въпросът остава , аотговорът е -СТИГА ВЕЧЕ!!!!

Pesh0

ще ги разкрият , адвокати прокурори и полицай , ще си поискат пая и ще ги пуснат .

Министър- председател на държавата купи къща на любовницата си за хиляди пари, вие за един банкомат се завайкахте! Той без груба сила- елегантно, просто взе всичките пари от една банка, и тези ще се шлифоват- млади мутри са, сега се учат!

И сега пак лелката-министър ще гледа лошо и ще се кара! Ужас!

деер

Вносното месо дава нечувана сила!

ПОЛЮЦИЯТА-МИЛЮЦИЯТА Е ВЪТРЕ С ДВАТА КРАКА,СПОКООО,МУТРИ,БАНДАТИ,ВЛАСТ....ЕДНО И СЪЩО ДА! ЯЖТЕ ИМ ФЕКАЛИИТЕ,ДУХАЙТЕ ИМ И ПОЕМАЙТЕ!

Тия банкомати не ги ли хващат с болтове 20 мм за плочата под тях? Да ги питам тогава как ще ги "изтръгнат".

предполагам че ако понапръскаш прословутите болтове със замразяващ спрей- продава се навсякъде, ще го дръпнеш със всеки джип на ура.

Предполагаш, ама не е така! Трябва да имаш достъп до стеблото на болтовете, а това не е възможно, тъй като болтовете се слагат вътре в касата. Освен това сигурно говориш за замразяващ спрей, който е предназначен за охлаждане на контузено място. Ако е това - не става. Трябва течен азот, а той не е спрей.

на туй му се вика анкериране....ама не е много полезно при банкоматите ....защото корпуса на атм е от ламарина.....може да се реализира някакво забавяне, но видно в случая спокойно са свършили работа....има много мурафети по темата ....ама ако ги коментираме някой може да се подведе и още тази нощ да пробва да задигне следващия атм :)

Чакам утре, и цял БАНКОВ КЛОН да изнесат барабар с клиентите вътре!

Те цяла банка изнесоха ти сега за един клон

По всичко личи че това е дело на едни и същи юнаци, с тая полиция и най-вече прогнила прокуратура толкова, а за за юнаците те със здраве да си ги харчат а банката да го ду...

Дивият Запад скромно стои встрани и пише бележки...

бутилка ром! В българията всеки праи кот си иска!!

Е, това е нарочно, за да ядосват министерката. Нали им каза "Стига вече", а те пак крадат

Евати полицията евати правителстото евати държавата. Смяхх

Дорде началствата, сакат да дремат на бюджето и разменат SMS-си, обраа дръжавата и истепаа народо!

Това ще да са австрийските туристи на Ангелкова.