Караджова спря подмяната на лифт

25 отсечени дървета спряха подмяната на седалковия лифт в местността Бъндеришка поляна - Коларски път в ски зона Банско.

Обратно в новината

Коментари - Караджова спря подмяната на лифт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зелените пак ще напълнят гушката

Ако си направите труда да се качите до хижа Вихрен, ще разберете, че наводнението се дължи на 4 лавини, които паднаха над хижата върху бъндеришкат река. Този район няма нищо общо с пистите и там изобщо не е извършвана каквато и да била дейност. Така че наводнение щеше да има независимо дали има писти или няма. Спрете да пишете неграмотни глупости!

Четириседалковият отдавна (дали не никога !?) не е имал натоварване над 30-40% в стабилизиран режим ; Та сега шестседалков я . ... Поредна схемичка .. или последно за сбогом !? Колкото до позицията на г-жа Караджова - браво !

гувретата колко изсекоха ри се4енето на просеката от града до горе бедна ви е фантазията то беха маскирасни с жилетки то беше денонощно изнасяне....хаха и коко се сече без да се разбере секо лято за разширване на пистите бедна ви е фантазията ;) ТО ЗА ТОВА ПРИ АЛБАНЦИТЕ СЕКА ГОДИНА НАМАЛЯВА СЕЗОНА.. защо ги наекох албанци ли ? мой познат възрастен пази от деди предаван документ в който пише "албански преселници които са прокудени от Разлог (мехомия) не им е дадено да се заселт се преместват сегашно Банско и създават първите заселници. за това вътре в черкавата си са още основите на джамията. :) така 4е алБанско върви към крах :)

пич, много си прост, не само че не можеш да пишеш грамотно, но и от история нищо не разбираш.

Леле пич, колко си неграмотееееен. Страх ме хваща направо. Да се беше постарал поне малко.

А малко по-грамотно не можеш ли да пишеш

Иска се разрешение за сеч

А защо в Банско няма мечки, господа, докога ще се търпи това положение? Веднага да се внесат карпатски мечки, че са по-автентични и по-темпераментни и туристите ще имат по-интересни преживявания. Тези, които се върнат живи, ще разказват неповторими спомени цял живот на внучета и правнучета. Също и карпатски вълци могат много евтино да се докарат. Просто трябва да се изчака зимата да замръзне Дунав и да се натирят 20-30 глутници към нашата територия. Не е зле да внесем и повечко рояци аржентински пчели, да събират мед за мечките. Може да се внесат и разнообразни популации от отровни змии от Африка и Австралия, крокодили и кучета Динго. Така се прави туризъм, господа, само със застрояване на цялата планина не става.

е да вече трябва да внасяме животни че ние си нямяме такива.карпатите в румъния поне с мечки и вълци могат да се похвалят а къде са нашите-гоце отстреля вълците,а мечките през тунела хоп в гърция.то животните избягаха от българската природа, та камо ли туристите

Тия от Банско си секат клона, на който седят - освен наводненията ги чака и безводие! Това следва след обезлесяването. Другите управления на паркове и защитени зони да гледат и да се учат!

"Бавно и полека ,народа порасте с няколко века"!Харесва ми ,че се приближаваме до международните стандарти за опазване на природата!Има страни/Япония/,където за едно дърво,не можеш да преброиш годините си в затвора!Искам високите стандарти да се приложат и за опазване на животните/От котета до елени/!Тогава надали Стоичков и Първанов ще се снимат така просташки със застреляните животни,а уважаваният от мене Сираков няма да намира застреляни елени на пътя!Опазването на дървесния фонд ,обаче е най-застрашено от циганите,на които трябва да се отсича ръката извършила пакостта!

Юлен е една от малкото фирма, които си знаят работата и правят нещата по световен начин. Само сравнете техните съоръжения и организация с тези на Пампорово, Боровец, Витоша и сами ще разберете разликата в класите. Не ги защитавам - не е трябвало да секат, но да си вдига шум за 25 дървета, като дървената мафия дневно изсича по 100 декара дървета е малко смешно...

Като сравняваш класите на Юлен с другите фирми и като прибавиш към това и незначителния брой дървета в сравнение с ежедневните цигански опустошения, познай кой го вдига този шум?! .... и за кой очевадно "работи" министърката?! А тя вече си извоюва славата на една от най-неграмотните в това правителство наравно с Дянков и Тотю! Оставка-а-а-а-а-а!

така е царя по колко сече на ден ви е бедна фантазията.

всъщност я по-добре ромите ако са секли да започне всеки да сече, а полицията да гледа в другата посока. и кзк също да гледа в другата посока за монополизма на операторите :)

Аман от наглеци. Тяхната лакомия няма граници. Изсичат безогледно дърветата, а след това се чудят защо при малко по-силен дъжд Банско се наводнява и им разрушава хотелите. Това безумно застрояване и сисипване на Банско и региона трябва да спре, но явно имат още откраднати от нас пари и трябва да ги изперат.

Не само спиране на проекта. По 10 000 лв на отсечено дърво! Не може да се позволи на всеки боклук да сече дървета!

А мангалите дето изсекоха половин България, каков да ги правим?

да те все циганите и турците са ни виновни ! много си тъп !