Банов не вижда причини да си подаде оставката

Министърът на културата обяви, че ще даде на прокуратурата материалите, свързани с делото за ремонта на Ларгото

Обратно в новината

Коментари - Банов не вижда причини да си подаде оставката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако няма далавера, нещо не е наред.

Йончева извади 52-и оригинален запис..ха.ха.ха.ха

От министъра на културата разбираме, че той не знае какво се върши е повереното му министерство. През кого минава входящата и изходяща поща на министерството, той е упълномощил служители да подписват вместо него ли или какво.....Ами защо ходи на работа тогава......

Културата на Министъра на културата е на нивото на обноските на шефа му. Срам!!!

Незнанието не оправдава явното нарушение. Здравата, но куха и мазна тиква не смекчава вината. Вън от хранилката! Може да стане и по авторски сценарий.

Ало, Банов, Търси бялата лястовица, белким прогледнеш.

Какво лошо е станало? Нали всички искат да остават повече пари у хората, да се повиши потреблението, приходи от ДДС. Ами хората от фирмата с такъв кеф ще си ги потребят тия парички, че и още такива поръчки ще искат. За тях Коледата подрани с малко, но завинаги.

Toq maika mu go e israla ne rajdan normalno deba I bokluka mazen

Тоя се опитва да догони по просташка наглост комуноидния си премиер!

“ Министерството на културата е изтървало сроковете за обжалване, в резултат на което българският данъкоплатец безвъзвратно губи 700 хиляди лева, каза по-рано пред журналисти депутатът от "БСП за България" Александър Симов... Той допълни, че до момента, според вътрешно разследване на Министерство на културата, двама души от правния отдел на министерството са замесени в случая. Става въпрос за много опитни служители с дългогодишен стаж, над 10 години, каза Банов. "На 12 февруари, 10-ина дни след атаката към мен, в Министерство на културата на втора инстанция постъпва определение на съда, че губим делото срещу консорциума строител на Ларгото. Срокът за обжалване на документите е 12 март. До преди няколко дни това, което знаехме аз и което ми казва главният секретар е, че чакаме насрочване на дело за трети етап във ВКС. Не ни е било съобщено, че има друго развитие по делото освен това", обясни Банов. ======= Абе Банов, ти такъв кретен ли си, че трябва да ти се обяснява, че да излизаш с такива глупости и простотии, че при цяло министерство с правен отдел и опитни служители бил забравен - изпуснат срок за обжалване в резултат на което са изгубени 700,000 лева са пълни идиотшини, бе! Ами нали ако това бе вярно това означава да се закрие това министерство, бе тъпак! За какво ни е то, с правни и други отдели когато един срок свързан с такива средства не може да спази, бе чукундур! И как при това положение имаш очи да се изтъпанчваш и да твърдиш, че нямаш нищо общо, бе! Ти министър ли си на това министерство, или лукова глава?!?

Знам че е безпредметно да се обяснява на хора без морал и достойнство (но с претенции!), но все пак: “ Преди няколко дни разбрах, че истината е съвсем друга. Служителят, оторизиран от правна дирекция да води делото, е внесъл жалбата на 13-и, вместо на 12-и март. След 10 дни съдът е върнал, че е изпуснат срока....” Господин министър, дори и да допуснем, че вината е на набедения САМО от вас служител, то той е ВАШ служител и ВИЕ отговаряте за “небрежността” му. Нещо повече - точно затова там в министерствата имате и Директори - не само да получават заплати и бонуси, и да си драпате ташаците и чудите каква далавера да завъртите. Тоест - вие сте отговорен и за служителя, и за орекуя му началник, който не е контролирал работата, и изобщо за липсата на система за текуща отчетност и контрол. Но това всичкото важи ако версията ви бе истина - а тя не е, защото всички чухме и видяхме: “Ало, Банов съм”! Банов, много си жалък! Трагедия си!

Ще цитирам един умен човек: "Не се страхувам от министъра на културата, а от културата на министъра" Този е поредния самозабравил се безхаберник.

Наглец ще е и той Знае ,няма власт да го накаже! И Гешефт им го гарантира са следващите 7 години.. ....а ние да си недоволстваме ...зи пишем,пишем...

От къде управляващите имат тази наглост !? Какво ги кара да се чувстват НЕ заменими !?

Кой го е сложил този човек за да развива култура! Я не се лъжете! Този е министър за да играе по схемите за движение на паричните потоци ! Това му е задължението-на КОЙ и колкото е нужно! Каква култура...тя му е последната грижа

Наглец....

Документите за обжалването са пуснати по пощата и затова са закъснели с един ден. Виновна е куриерската фирма.

Тоя е толкова грозен, мазен и гнусен, че не зная какво изобщо търси в министерстово с тази мазна кратуна + брада. И бойко не го харесвам, но той поне май някви начални хигиенни навици има.

Няма ли в нашата мила родина човек достоен, интелигентен, почтен, чистоплътен, културен, образован, който да оглави това министерство и да забравим за този........ Всеки път, когато се говори за него, и особено като го видя на екрана, в душата ми се появява чувство на тотално отвращение.

Този човек окончателно се компроментира и демонстрира, че е изгубил всякакво самоуважение! И всъщност този и такива като него винаги са ме навеждали на този размисъл - как така група негодници, безродници и престъпници-рецидивисти успяха да яхнат цялото общество в България и не само постоянно да го крадат, мародерстват, лъжат, мамят и манипулират, но и да се гаврят с хората постоянно и безнаказано! Как успяха да изградят система, в която и свестните хора деградират до тяхното ниво, да наложат процеси обратнн на естествената еволюция на човека и обществото!

Абе тоя няма ли да чуе: "Ало Банов, Бойко съм!"

"Министърът на културата Боил Банов обяви днес на извънреден брифинг, че ще даде на прокуратурата всички материали, свързани с делото за ремонта на Ларгото с цел пълно разнищване на случая." Гледам, и не вярвам на ушите си! Толкова е долно, че не ми се коментира!

Аз не мога да разбера - от една страна - този Банов има ли Ай-бан/IBAN/ и от друга страна - след като при визуален преглед на лицевото му изображение не се откриват белези на някаква култура , защо е културен министър ? Съдбата явно си няма работа , за да си прави шеги с някои индивиди.

Какъв министър ,каква култура? От физиономията на този чорлав чевечец лъха нечистоплътност,нечистоплътни са и действията му като министър.

Този Правен отдел на Министерството на културата няма нищо общо с Министерството на културата.

Естествено, че няма причина за оставка. Българският народ (каквото и да се включва в това сумарно понятие) потвърди изборната си подкрепа към управляващите. Това е своеобразно причастие откудето и да го погледнеш. Какви оставки, след като самият суверен потвърди, че няма проблем с това което се е случвало.

Банов каква оставка...абе вземи си повиши заплатата....добави си бонус за стреса който ти причиняват...ти им служиш а те оставката ти искат...тези неблагодарници

Леле, че нахал. Гепиха парите, замазаха несполучливо случая и сега му били подронвали авторитета и било заговор. Нахален и не интелегентно парвеню и рошаво...

За съжаление си назад във времето 10% бяха при ,,сините,,в зората После при ГЕРБ скочиха многократно

Ми то ощетяване на бюджета на министерството му със 700 000 лева си е БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ!! Откъдето и да го погледнеш НК-то.. Отзад, отгоре, от ляво и т.н. А МИНИСТЪКИНИНИТЕ носят пълната отговорност не само за цветята и розите.. А и за откраднатите саксии без цветя в министерствата си..

Наскоро по повод идеята в българския ефир да звучи повече българска музика персоната Банов се изказа, че от подобно нещо нямаме нужда. Бе господин Банов, наясно ли сте, че когато пренебрегвате българската култура на нейно място идва нечия друга култура и по тоьзи начин вие обезличавате България. Наясно сте. Оставка.

и малките деца знаят, че за всяка поръчка се отчисляват мин. 10% за Гроб. Кво се прайте на невинни. Всички които работят в държавни структури мислите са им заети къде с колко да се открадне. Тове е БГ.

Досстатъчна причина е това, че има вид на клошар.

Разбира се, че няма виновни за ощетяването на държавата с почти милион. Ако много се раздуха работата, винаги могат да намерят някой клошар за виновен, да опере пешкира. Гласоподавателите на ГЕРБ-ДПС-БСП-лъжепатриоти са прости като Боко и пак ще се вържат.

Ало, ако не бяха гласоподавателите на БСП, нямаше да имате и 1 районен кмет. И не ми говори за комунисти, Щ’ от съм руса у стм малка.

'ало, Банов съм, как ще делиме 700-те хилки?'

На мене, на тебе, на мене, на тебе, на мене, на мене, на мене, на мене.... Ей, ами за тебе?

Много нагли тези трътеи бе. Пропусна на глоби едни наши фирми и продължава да наглее.

Цветан Ц. се ежеше, че НЯМАЛО КОЙ ДА ГО НАКАЖЕ, и изхвърча от парламента; Карловската глава била ОПЕРИРАНА ОТ ЧУВСТВОТО ЗА ВИНА и БИЛА ЗДРАВА, но ЩЕ ПАДНЕ КАТО ГНИЛА ЯБЪЛКА. ... Банов трябваше да посети Бай Ставри още когато се разбра, че дава инструкции КАК ДА СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ДОКУМЕНТИ за евросредства. ... Вместо да се борят с корупцията, ГЕРБ-авите ГЕНЕРИРАТ КОРУПЦИЯ. А ЕС им ръкопляска...

Добре, че му е здрава главата (явно от карловски дъб), но ако беше и умна цена нямаше да има.

Наглостта на този с мазната коса е безгранична. Беше записан как съветва изпълнителя какво да направя за да избегнат неустойките.

Банов ощетил държавата с $700 000 лв.

Московски - невинен. Горанов - невинен. Цветанов - невинен Цачева - невинна. Захариева и Каракачанов в центъра на паспорт-гейт - невинни. Делян Добрев - невинен. Банов - невинен. Веждито - невинен. Ангелкова - невинна. Александър Манолев - невинен. Мария Габриел - невинна Ненков - невинен Николай Ненчев - невинен Галя Димитрова от НАП - невинна Пламен Георгиев - невинен и сега Консул във Валенсия Лютфи Местан уби 6м бебе - нямам как да излезе виновен, нали е патерица на Вожда.

Няма нито един осъден, значи всичко е точно !

В ГЕРБ няма виновни. Никога.

Чорлавия кога ????

Наглост на "ента" /n/ степен.

Нема такава държава!!!!!! Без коментар!!!!!

Рядко отвратителна личност... квазимодо.

Какво ли ще ми се случи на мен, ако завлека дъжавата с 700 хиляди ?

А Банов вижда ли причина да се изкъпе? Аз виждам.

Ами тоя си е обикновен катил.Такива край Б.Б. с лопата да ги ринеш - калинки и катили