Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, цялото ръководство на МВР разпитано по аферата

Анонимен свидетел разказал за конспиративна среща в дома на Бойко Рашков през януари с план за дискредитиране на Калин Стоянов, за да стане министър Живко Коцев

Обратно в новината

Коментари - Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, цялото ръководство на МВР разпитано по аферата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредните бушони изгоряха. А нещо за кукловодите да сме чули?

Власт и стълбище се метат отгоре надолу. Обратното не става: полк. Борис Дрангов

За съжаление. Когато лайната. Ударят вентилатор. Метенето. Не помага.

аз пък в качеството си на Анонимен свидетел твърдя и имам факти, че Рая Назарян е магистрална шантонерка.

30 години са само схеми и кражби, но тия малоумни ПРОСТОИДИОТИ дори не знаят как да крадат. Толкова са прости. Рашков всеки месец се среща с бандитите за да му се отчитат. Представям си какви пачки са му снасяни. Също както Божков и Влади Горанов . ПП/ДБ са най-голямата измет която е управялвала България последните 30 години. Мутрите от ГЕРБ иизглеждат като ангели сравнено с тия прости типове. Чакам момента в който ще хванат на тясно Кирил Петков и Асен василев. Тоя боклук Рашков нали беше голям моралист ? Явно е голям наглец. Тоя път се надявам съда да си свърши работата. Толкова доказателства. Мисля че няма да има мърдане.

ъхъ, а ти ич не си герболяк - изобще не ти личи да знаш!!!!

Не обърнах внимание Чаушите явно прихващат от престъпниците целите нататуирани със запретнати ръкави ,скоро по главите . Явно вече и в съда да си охрана и то татуиран е нормално . Явно наистина живеем в последните дни на тоя свят . С право Господ ще ни заличи и ще би съди .

Да не стане тази ОПГ като ОПГ на братя Бобокови и да осъдят България в Страсбург .Ше почакаме и ще видим кой крив кой прав.

10 чауша(шопари)в прединфарктно състояние охраняват млада ,натренира ,владееща кунфу . Бива ли Буле да се доверяваш на Киро Тъпото ,Асен Мошенника .

Познавам от хамали до такива с канали,познавам ги и стават бити и Е

А такива като съдия Катя Хасъмска от СГС кога ще ги разследват?

Има много специалисти напуснали България и емигрирали в Чужбина: лекари, музиканти, инженери. Но няма нито един от пътна полиция, от гранична полиция и от данъчните.

Добавям митниците, ръководство въздушно движение, спортен тотализатор, съдии на всички инстанции, прокурори на всички инстанции, фонд земеделие. Те, таквоз жувотно - нема.

Ей, добре че дойдоха ПП да организарат за месец контрабандата по границата. А това, че 15 години влизаха тонове наркотици, които тровеха децата ни, това е тема табу за мисирките на Тиквата и Пра сето.

Банкова май нещо се е намръзнала.

Какво голямо откритие след 35 години че в Митницата има корупция и контрабанда. Отне им 35 години да разберат това и сега са намерили двама или трима човека с които ще си опитат да си избършат задниците докато пордължават да крадат и контрабандитстват. Най вероятно тези които са нарочили не са тези които трябва да бъдат нарочени. И Банков и Коцев, ако са замесени, едва ли са се замесили последните 9 месеца по времето на ПП. Ако е били, то е било с години и по времето на ГЕРБ-овите правителства. Но тогава явно не са ги открили, но са правили снимки за черни дни. Очевидно това е разработка и политическа акция чиято цел е да компрометират ПП-ДБ. Бутафория и смешка.

Съгласен съм, че цялото МВР трябва да бъде заменено с ново МВР. Но за това този народ трябва да бъде заменен с друг народ!

Да си внесем МВР, митници и НАП от Германия. При тях прошка и за един тоблерон няма.

И те са корумпирани. Урсулята, например.

Мани го тоя урсула. И той е черната овца. Във всяко стадо си има по няколко.

баси какво се оказа, че в тая държава най големите далавераджии и крадци за жените и само тях вкарват в затвора - тази, Иванчева и заместничаката и, кметицата Красно село. то един мъж от властта няма да е арестуван и с ефективна присъда. Другото което ми прави впечатление е че като арестуват мъж и все се разболява и влиза в болница. И адвокатите му също ,ако са мъже. А при жените няма такова нещо. Много странно...

Бившата шефка на митниците, явно са я избрали с конкурс по монокини заради зърната.

щръкнали са от стреса бе...

тия милиционерски гниди с разпити не мой са оправят. Те така са си откърмени от комунизма и сега чрез института на МВР - да крадат, лъжат, мамят. Само трепане ги оправя, нищо друго. И сега какво се оказа, че големите борци за справедливост ППтата си възпитаха същите крадци и корумпета като по Борисово време. Само дето тия са пълни леваци и бързо ги ловят. Поне при Борисво трябваше повече време и разследване, а тия ги ловят от фейсбука. Толкова тъпи елементи тази държава не познава. Добре че сме във валутен борд. При ези лева и крадци, дето ни управляват не три нули, като при Виденов, амо поне пет нули щяхме да махнем от валутата...

май произвеждат нови иванчева и гешев

още поета го е написал: "ех, да ти пипна аз тебе солунската митница и не ми трябва много: само две години, две годинки само да ме оставят управител или оценител на митницата, па ела хортувай ти сетне с мене .... И иди, че не бъди патриот". Тулупа още от майка си има завещание - кръв повръщай сине, митница не връщай. Който помни знае, че когато създаде герб и докопа властта, първата му работа беше да овладее митниците. И така до ден днешен.

Докато Мутрата и Прасето са на свобода България ще страда

Струват ми се малко полицаите, които охраняват тази опасна за обществото жена. Само десет са, като трима вече изглежда са се опарили и стоят в страни от арестантката.

Зад нея е другия подсъдим :-)

Тая мома като гледам направо си "изгоря". Ще сменя май Иванчева в килията, че на оная май и свършва присъдата.

ще изгори заради Рашков

Са Мафия!

Кой лице, кой гАз на мафията, а по средата е винаги Кокорчо.