"Банкомат за партии и роднини": ГЕРБ-СДС поиска три оставки от Терзиев

Съпругата на бившия регионален министър Андрей Цеков станала консултант на общината, имало и "двамата братя и златните гробища"

Обратно в новината

Коментари - "Банкомат за партии и роднини": ГЕРБ-СДС поиска три оставки от Терзиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г.Георгиев,е една отломка от Фандъковата династия.На 29 октомври м.г., този индивид не спечели кметското място в София.Вече пети месец,той е арматурно желязо в "колелото" на СОС! Всячески бойкотира политиката на днешния кмет,въвличайки със себе си и други герберски плевели.

Винаги това е била "кметската борба" за София. Кой ще усвои милиардите. Затова градът вече прилича на гето и ще става само по-зле.

Дългогодишната пешка на Фандъка и Лойко и солташачето му - ХиХимян, здраво са скочили..Що ли?Щото те самите знаят схемите много добре и сега, като им ги взеха, и скачат на бой....Жалки смехурковци!!!....А хиХимянчо как лИбовно гелда ГГ в очите...ах,ах...дали???.!!!

Терзиев трябва да поразчисти малко герберски мишлета от общината, които донасят информация на общинските съветници. Как иначе ще са разбрали за толкова малък договор за 10 хиляди. Такива договори не се публикуват. Някой или от обществените поръчки или от счетоводството е дал информацията. Ако не разчисти администрация след 12 години управление на ГЕРБ няма да може нищо да свърши нормално.

Значи казваш, ако правят мизерии за малки суми няма проблем и нека да няма хора които да докладват за тях? Логика - няма

Винаги е имало и ще има корупция и шоробаджамащина в тези администрации, но с всеки следващ нещата стават все по-зле. Това, което право този кмет ме убеждава че просто няма как той да е развил успешен бизнес за стотици милиони - подставено лице!

Вашите роднини са още в общината на началнически постове! Що не говорите за това!

Бай Иван е от @баната страна явно. Зато така яростно защитава " спасителите "

Осмучи София добре се справят

Тия дето осмукаха София ще стават депутати от гроб!

Те ги харчат за доброто на софианеца.