Банков гигант назова греховете си за кризата

Швейцарският банков гигант Ю Би Ес (UBS), която отчете големи загуби по време на финансовата криза, призна вината си за допуснатите грешки.

Обратно в новината

Коментари - Банков гигант назова греховете си за кризата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като и швейцарските банки си позволяват разгласяване на банкова тайна, какво остава за другите?!... Няма почтени банкери! Банка - това е място, където ще те измамят!!! А дали в България изобщо съществува такова понятие като банкова тайна?!... Интересно дали някой в България някога ще има смелостта да разкрие цялата истина за опустошителната финансова, икономическа, морална и човешка криза?! Дано от по-горе написаната статия някои ръководни кадри си направят съответните изводи! Оставете банките в другите страни! Вижте банките в България! Как бяха създадени кредитните милионери?! Как се обезцени българската валута?! Как бяха продадени на чужди инвеститори" най-тлъстите парчета от българската икономика?! Кои са истинските собственици на банките?! Какво е поведението на банките сега - лихви, такси, заплати в банките, други бонуси и банкови разходи и т.н.?! Банките нищо не създават!!! Те засега имат специфични функции, които изпълняват недобросъвестно!!! Лакомията на банките в България е пословична!!! Ясно е, че повече така не може! Всичко това по един или друг начин ще се промени! Както стана ясно, и най-силните и стабилни световни банки не могат да бъдат сигурно убежище на развихрилата се лакомия! Спасението на хората, природата и икономиките е в постигането на високите нравствени критерии, за които хората от хилядолетия мечтаят и се борят! Ето за какво сме длъжни да говорим, разсъждаваме и се тревожим сега!

Как хората нямат да имат лични докоменти!Коя тъпа глава връща българите към 1020 год.или турско робство,зоптие ли ще ни отнеме правто да се двизим по родната и света!!!?мдете бедни братя,малчете за паво и въздух за нас няма!тишина!пак роби ще бъдем!?

опостУшителна

Може би имахте предвид: опУстОшителна ?

Няма ли кой да ми "даде" CEO-то на UBS за еднодневна "разходка" в гората. Обещавам че след разходката ще имам "оня" списък и външния дълг на България ще бъде изплатен. .. Е вярно е че ще го боли, но нали хората казват че без болка няма напредък.

ИМА ДА СИ МЕЧТААААЕШ !!

Оставете банките в другите страни! Вижте банките в България! Как бяха създадени кредитните милионери?! Как се обезцени българската валута?! Как бяха продадени на "чужди инвеститори" най-тлъстите парчета от българската икономика?! Кои са истинските собственици на банките?! Какво е поведението на банките сега: лихви, такси, заплати в банките, други бонуси и банкови разходи и т.н. ? Банките нищо не създават!!! Банките за сега имат специфични функции, които недобросъвестно изпълняват!!! Лакомията на банките в България е пословична!!! Ясно е, че повече така не може! Всичко това по един или друг начин ще се промени! Както стана ясно и най-силните и стабилни световни банки не могат да бъдат сигурно убежище на развихрилата се лакомия. Спасението на хората, природата и икономиките е в постигането на високите нравствени критерии, за които хората от хилядолетия мечтаят и се борят. Ето за какво сме длъжни да говорим, разсъждаваме и се тревожим сега.

Питай Премиера - Аз вече го питах и сега ще го питам в Софийски Градски Съд - Има там една фирмичка Етко Шнайдерс Лихтенщайн дето грозната Румянка и е управтел. Та тая фирмичка акционер в една много интересна банка създадена с помощта на Др.Дойнов от Виена.

Нещо за много информиран ми се представяш, но си много далече от истината.....тая световна конспирация ще ви изяде главите.

То си беше ясно, че приказките, че САЩ са виновни за световната криза са ала-бала. Там се прояви най-рано и се усети най-силно, но се вижда, че и в Европа има алчни за бързи и лесни печалби.

Естествено че от САЩ дойде "кризата". По-точно от американско-еврейските банкери.

ти май не си прочел статията....говори се за швейцарска банка умнико

След като и швейцарските банки си позволяват разгласяване на банкова тайна.... Няма почтенни банкери! Банка, това е място където ще те измамят!!!