Горанов заложил буфер в бюджета заради банките

Буферът в бюджет 2016 е свързан със стрес тестовете, които предстоят на банките през 2016 г., обяви зам.-шефът на бюджетната комисия Диана Йорданова.

Обратно в новината

Коментари - Горанов заложил буфер в бюджета заради банките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за наказателна отговорност при предизвикване на паника във финансовия сектор с непремерени изказвания по медиите? Какви ги плещи тоя нещастник? Боклуци!!! На две магарета сено не могат да рзделят, бюджет ще правят, а едни други пък ще го приемат без да го разбират! Боже пази България...

Ей горанов,то ако на твоето място сложат едно дете и то ще се оправи като тегли кредит след кредит.Какво си учил ти?Подмазвачество,послушание , кражба,далавера и пак с начале.Много си противен.Защо не си хвърли оставката след провала с МВР?

Малкия дянкоф "залага" бюджета. Това де не тие рулетка бе тъпанар!

Не се накрадоха, не се наядоха!

Абе горанов КЪДЕ сложи или тя е от буфера поредната ВНОСКА на България към еврогейския за да подпомогнем джихадистите???Ако това е бюджет то значи държава НЯМА,

Мен ме мъчи мисълта как тоя идържа сега семейството си с тая заплата дето му беше малка като депутат:)))или 'буфера'' му е за да има какво да краднат повече че да не ''измрът'' семействата им от глад,Питам се още след толкоз ОТКАЗАНИ приходи заложени в бюджета с толкова НОВИ разходи от заложените в бюджета КАК му се върза накрая тоя ''бюджет'' та и за буфери взе да говори,,

"Горанов заложил б...." Изтръпнах от ужас и се обадих на тел 112, не дочитайки докрай новината, мислейки, че става въпрос за бомба.

Правилно си постъпил , че то си е бомба , макар и финансова.

Тоя не стана ли вече милионер да се кротне малко , или сега работи за милиардерство ? За кожодерство обаче със сигурност.

Влади Мозъкът толкова може момчето. Нали е учил за счетоводител на ЕТ! Това планиране, макроикономика, бюджет, за него са тъмна Индия. Той знае да се презастрахова и да вярва само на пари, които вижда! Та нали по същите причини се презастрахова с онези 16 милиарда дълг?

Дрън, дрън. Заложил ги е, че да има какво да "изчезне" без много обяснения.

Накрая ще излече, че таксата за доставка на 'постната пица' е по-висока от себестойността на самата пица :-))).

Този на снимката за хоремагски касиер не става, тръгнал бюджет на държава да прави!? Ало, момче, как така ще харчиш пари за нещо, което не знаеш какво е? Баси случката! Ама не е луд, този, който яде баницата... Бай дъ уей, акциза на цигарите с колко ще го вдигате?

Обаче иначе много добре се прави, че мисли! Бърчи чело, говори тихо, прави се на замислен. А в главата му кухо, кухо, та дрънка! И това съчетано с липсата на образование и на елементарни познания, вече става страшно за финансите на територията България!

ПИБ няма ли да издържи ? Нали е в процес на оздравяване ??

Нали я оздравиха с едни 400млн дето още май не са ги върнали. Ако ги върнат, веднага ще се разболеят и тоя път оздравяването ще е за 500млн. Крайният резултат е, че 400-500млн държавни пари уж не са на ПИБ, но стоят все при тях. Кой ти дава такива дългосрочни безлихвени заеми, а?

не са 400 млн.,а 900 млн. Те искаха да ги върнат...Горанов ги не щял в този момент... Сега как е хавата? Върнаха ли ги? Що ли? пак ли го закъсаха? Може други банки може да са го закъсали... Що ли си мисля че са български?

Ко стана с инициативата на Плевню да влизаме бързо в Еврозоната.

ПРАВНИТЕ ФАКУЛТЕТИ, Е-АХА МАЙКАТА НА БЪЛГАРИТЕ, ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ!!!!!!

Нещата ще стават все по-зле. Не се направи рИЕформа в силовите структури.

Заложил той?! Много му разбира селската проста кратуна...

Ако бяхте дисциплинирани и умни сега щяхме да сме в Еврозоната и нямаше да ни занимавате с такива глупости. Щяхме да бъдем на дереджето на 335 милиона население. Ама вие не искаме да играем соло и да храним чейндж бюра и банки с прекупуване на курсове.

Мо да банките пак имат пари за 10% лихви по депозити ама си ги къта Горанов и сие.

Май се подготвяте да ни сервирате ново КТБ.Мерзавци долни неграмотни.Всички в правителство и парламент са бандюги доказани крадци на едро.А фонда за гарантиране на флоговете защо е?

Аз съм за ново КТБ. Така държавата ще прибере суми само над 200 000лв. от пишман бизнесмени.

Лошото е,че не е само още едно КТБ.

Нищо, нека вземат парите от всички банки.

Какво значи "за различни харчове в държавата"... КАКВИ. ЗА КАКВО. КОЛКО. Нали това е смисъла на шибания бюджет.

Ама вие още ли се надявате да ви кажат какво допълнително си харчат БЕЗнаказано дето вие ще го плащате??Та нали ТЕ си приемат т,н,бюджет ТЕ си го актуализират ама накрая викат дайте да ДАДЕТЕ$ вие балъци дето ни търпите,

Бюджет с 5,3 млрд нов дълг, 2 млрд дефицит и фискален резерв от 10 на 4 млрд показва едно - предназначението на мутро-милиционерската държава е да се краде!

имаш грешка за цялата 2016 година дълговете ще са на стойност 26 млрд лв (външни и вътрешни)

Колко е тоя буфер - 4-5млрд има ли? Банките са много стабилни, но все пак така да заложим един буфер.

Министърът на финансите първо да ожени премиера Бойко Борисов и после да мисли за банките.

Този псевдо икономист завършил Свищовския университет заедно с Боко завършил тротоарно право в Банкя затриха ВЕЛИКА България.

що се пенявиш бе. Горанов знае много добре дереджето на нашата банкова система и как се раздават кредити. Прост пример - отвори си сайта на ЧСИ. Влизаш за област Пловдив и търсиш имот за 258 600 лв. Еми банката му е отпуснала 900 000 евра, тва са къде 2 милиона лева и е допуснала за обезпечение имот с учредено право на пожизнено ползване на лапето. Нали се сещаш, че това не е случайно и ще си видят парите на върба. Па които купи, Господ здраве да му дава, щот ще влезе във владение следващият век.

,,Пенявим " се ,защото ако има чест и достойнство няма да слушка банкянския каруцар и ще напусне поста си.

Я вземи заложи и една "банкова ваканция" ... както поискахте с Борисов, миналата година ... некадърна история ... А с КТБ какво става бе шушлеци със шушлеци такива ...

Забрави!Бития бит,останалите ги чака следващата част

деер

На кого му пука, новоосманлий?

Пълни глупости. Тия си смучат пръста и правят бюджет. Ако нещо повлече банките , 2.5 млрд. няма да стигнат за тоалетна хартия на правителството