Коментари - Баневи: Ние сме категорично в групата на Пепи Еврото - хвалил се е как ни е "опраскал" и съсипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сладурите ми те... как пък не сте жертви..

Ах, горките ми те - "честни бизнесмени".

социалистически маргинали не погинаха ли нейде из панделите?

Оффф, сетила се Мара да се побара....

Помня само порното със секретарката мисля беше още госпожата.

Тези нелепи недоразумения баневи от къде изпълзяха?!? Не са за затвор. В лудницата направо.

А какво стана с вълчо маринелски?

толкова нахални хора..плати злято и стил рококо само като им видишхджма ти става ясно нивото

Ей тва ви даде демонокрадията. Яко перемога за ДС и яко духане за народите.

На тия на свадбата ли им пя Джо Кокър

Въпреки, че черната се прави на кралица.

Дори и да е вярно няма кой да им повярва ! Веднъж излъжеш ли няма връщане назад !

Коментирай ! Кой те спира !

Те зи се случиха от неправилната страна на мафията.

И писаха някъде, че не са му изплатили цялата уговорена сума. А държавата плати 3 млн. лв. на френска фирма да утилизира опасни течни отпадъци на територията на завод “Полимери” в Девня. Той беше приватизаторът, сиреч новият чорбаджия. Окраде милиони от заплатите на работниците, които изплащаше частично и със забавяне, докато се “ загуби края”. После затвори завода и пусна резачите. Де що имаше нещо за скрап продаде и прибра парите. Накрая се измъкна по “терлици” и изостави всичко на батаци . С държавни средства се покриха разходите за изчистване на неговите боклуци. Много хора разплака и ги остави на улицата преди пенсия. Сега ненаял се, гледа да съди държавата по всякакви поводи… Наглеци са с неговата “красавица”- госпожа. И той изигра врътката за лудия и зелника.

Няма трупове, правя пас

Крадеца вика дръжте крадеца, на баневи работата им такава

Наглостта на българските мафиоти и крадци е без аналог. Илизаш в национален ефир и се правиш на жертва и говориш как видиш ли държавата едва ли не ти е отнела всичко. Няма какво да ми ревеш Банев, откъдето дошло там и отишло. Както си ги придобил, така и Пепи Еврото си ги е прибрал после.

"Ние сме категорично в групата на Пепи Еврото"

Крадци,правещи се на жертви.

А Елма Троян? Фалираха огромен завод, оставиха на улицата над 2500 човека, накрая рязаха за скрап

Оо, Боже, вие сте си "опраскани" по рождение. Мозъчно. Дир, що ни занимавате с тезу членестоноги зачатия

Банев, откъдето дошло -там и отишло!Как стана мастит бизнесмен?Прибра боновете на хората, накупи това -онова, само ти се облагодетелства,а вложителите пиха една студена вода!Толкова за бизнеса ти!

крадец откраднал от друг крадец и първия крадец сега се жалва

Са всички изроди ще изпълзят да се правят на жертви

Нагли до безобразие ...

ком. наглост на изпечени крадци.

Ама не бяха ли гадните заладняци дето разпродадоха всичко за левче. Или най ми били комундели . Национално движение русофил

Къде е Вълчо , онзи Стайков как я кара???

Безскрупулни,нагли и глупави същества с голямо его без покритие. В Казанлък още плачат за Теца,който нарязаха. С ужасен безвкус за дрехи и интериори-тъпи парвенюта с нагли муцуни.... Хак да Ви е...

бяха по-добрият вариант вместо двупръстовото чело Бочко Кауна за премиер.

Българската демокрация е родена от другарите на БКП и КПСС,и затова днес е така,ние българското население сами сме си виновни за днешното статукво и лош международен имидж!Мошенниците и диктаторите не се самонаказват доброволно!

Малей! То Еврото и Нотариусът, кат Робин от Локсли билЕ. Да им дадат пожизнени пенсии, като активни борци! Тъй де, на Еврото, ако го найдът.

sawo

Едни мафиоти захапали други мафиоти. Добре е да се помни Русалка колко години беше достъпен само срещу заплащане, а е държавна територия.

б-луци с крадените пари от куфарчетата. Това е работата, а и черната е първопроходка в аматьорското по-но в България. Тя в офиса и Галена във ваната.

Крадци,правещи се на жертви.

Абе герберасти, любимият ви каскетиран прокурор нали ги беше "подхванал" тези, какво стана? Защо си мълчите като насрани?!

Едно крадци и мошеници да измамят други крадци и мошеници не е грях във никакъв случай

ХАХАХА - ейй нагли бе, нагли та се не траят! банев, помниш ли колко предприятия приватизира с "акб форест", наглец ? Колко от тях съсипа, наглец ?! Помниш ли, че беше сложил ограда и не пускаше хората до плажа, наглец ? Поминиш ли всички мизерии, които си направил, наглец ? Таквиа като теб постоянно се опрасквате взаимно, а после квичите по медиите! И като ти стаичката в която си дал интервюто - ХИЧ НЕ СИ ЗА СЪЖЖАЛЕНИЕ, БОКЛУК!

Както предричах още преди доста години - в България при липса на прокуратура, съд, МВР и служби реално вече над четвърт век се стигна до това едни мошеници, крадци и престъпници - ТЕЗИ, КОИТО СЪРЖАТ ВЛАСТТА да рекетират, тормозят и обират … ДРУГИ като тях!

трябва да сте в пандиза и да връщате пари на държавата.

Г-жа Банева не е ли от рИмски произход?

не ривахте, а? Боклуци!

Да,само и единствено другарят Тодор Живков беше камуфлажно опанндизен от друагарите му,които неотлъчно махаха от трибуните по време на комунистическите задължителни манифестации,и така се роди уникалната във светът българска демокрация!Див преход,бандити,мутри,съдии,политици,днес рециклирани ,узаконени и честити български проспериращи андрешковци бизнес феодали!

Цици. Ма за минети е прекрасна.

Да живеят българските бизнесфеодали,едри земеделци,строителни предприемачи, моноплисти, картелисти,прекупвачи,които ни дават работа и хляб,и социален мир,спокйствие и благоплучие!

... главатар на престъпната схема - Мутрата от Банкя!

... освен да хейтиш, опитай се да си рамърдаш мозъка и помисли какво ти кават и тези (наистина нечисти, но едри бизнесмени), както и Черепа, както Цветан Василев и т.н. .... по времето а Бийко Борисов са завземани бизнеси със сила, така както се прави в Русия .... ако може тъпатра ти глава да осъзнае какво е причинил охранителят от Банкя на България!

... не става въпрос дали са за съжалемние, а дали изнесеното от тях е истина - ти как мислиш, дали е?

... "охраняваме" бизнеси вече 30 години - преди с чупене на пръсти, ако не си платите такса "охрана", а напоследък, след като сме (във) властта - със завземане на бизнеса ви. Благодарим ви, че гласувате за нас под новото ни име, ГЕРБ!