Коментари - Баневи: Ние сме категорично в групата на Пепи Еврото - хвалил се е как ни е "опраскал" и съсипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герберите че са големи отрепки е ясно, но определено ме радва когато мачкат такива олигархични типажи ! Ако можеше и да се стрелят помежду си - още по-добре. Всяка утрепана мутра е мехлем за душите на хората.

Тия двамата защо още дишат?

Максим Каракаш прави оргии в офисите на фирмите си. Вдига се шум, пие се и бизнесменът прави любов със свои служителки. Жена му Таня по цяб ден на държавна работа, сина си отдавна отпратил в чужбина. Наблизо живеят малки деца и семейства и не им е приятно да съжителстват с бизнесмена почитател на свободната любов-

Дайте линк с филмчето на банева като сексетарка, че нещо не го откривам.

Ченгето Борисов не може да прости на ченгето Банев, че е по-умен от него и е награбил много повече като велик приватизатор и дояч на фирми водени винаги до фалит.

"А, га ядохте кифтетата....." Вярно е, тогава не реваха, а лапаха. Ревяхме ние! Сега други ще лапат и ние пак ще ревем.... а,бе няма ли да поканят комисаря по правосъдие на ЕС, та белким нещо се проясни?

... "охраняваме" бизнеси вече 30 години - преди с чупене на пръсти, ако не си платите такса "охрана", а напоследък, след като сме (във) властта - със завземане на бизнеса ви. Благодарим ви, че гласувате за нас под новото ни име, ГЕРБ!

... главатар на престъпната схема - Мутрата от Банкя!

Да живеят българските бизнесфеодали,едри земеделци,строителни предприемачи, моноплисти, картелисти,прекупвачи,които ни дават работа и хляб,и социален мир,спокйствие и благоплучие!

Цици. Ма за минети е прекрасна.

Да,само и единствено другарят Тодор Живков беше камуфлажно опанндизен от друагарите му,които неотлъчно махаха от трибуните по време на комунистическите задължителни манифестации,и така се роди уникалната във светът българска демокрация!Див преход,бандити,мутри,съдии,политици,днес рециклирани ,узаконени и честити български проспериращи андрешковци бизнес феодали!

не ривахте, а? Боклуци!

... освен да хейтиш, опитай се да си рамърдаш мозъка и помисли какво ти кават и тези (наистина нечисти, но едри бизнесмени), както и Черепа, както Цветан Василев и т.н. .... по времето а Бийко Борисов са завземани бизнеси със сила, така както се прави в Русия .... ако може тъпатра ти глава да осъзнае какво е причинил охранителят от Банкя на България!

Ми да гласуем за кака Курнелия и всичко ще е ток ? Нали бе Лумпен ? :) ти за едни 2 лева се престара ...

Г-жа Банева не е ли от рИмски произход?

трябва да сте в пандиза и да връщате пари на държавата.

Както предричах още преди доста години - в България при липса на прокуратура, съд, МВР и служби реално вече над четвърт век се стигна до това едни мошеници, крадци и престъпници - ТЕЗИ, КОИТО СЪРЖАТ ВЛАСТТА да рекетират, тормозят и обират … ДРУГИ като тях!

ХАХАХА - ейй нагли бе, нагли та се не траят! банев, помниш ли колко предприятия приватизира с "акб форест", наглец ? Колко от тях съсипа, наглец ?! Помниш ли, че беше сложил ограда и не пускаше хората до плажа, наглец ? Поминиш ли всички мизерии, които си направил, наглец ? Таквиа като теб постоянно се опрасквате взаимно, а после квичите по медиите! И като ти стаичката в която си дал интервюто - ХИЧ НЕ СИ ЗА СЪЖЖАЛЕНИЕ, БОКЛУК!

... не става въпрос дали са за съжалемние, а дали изнесеното от тях е истина - ти как мислиш, дали е?

Едно крадци и мошеници да измамят други крадци и мошеници не е грях във никакъв случай

Абе герберасти, любимият ви каскетиран прокурор нали ги беше "подхванал" тези, какво стана? Защо си мълчите като насрани?!

Крадци,правещи се на жертви.

б-луци с крадените пари от куфарчетата. Това е работата, а и черната е първопроходка в аматьорското по-но в България. Тя в офиса и Галена във ваната.

sawo

Едни мафиоти захапали други мафиоти. Добре е да се помни Русалка колко години беше достъпен само срещу заплащане, а е държавна територия.

Тя Русалка и сега е достъпна само срещу заплащане! А в какво състояние е това райско място - не ми се пише... А чрез Полимери колко фирми завлече...Те като правило не плащат. Въобще от където минаха Баневи, трева не никне. Не ми е жал за тях, ама никак!

Малей! То Еврото и Нотариусът, кат Робин от Локсли билЕ. Да им дадат пожизнени пенсии, като активни борци! Тъй де, на Еврото, ако го найдът.

Българската демокрация е родена от другарите на БКП и КПСС,и затова днес е така,ние българското население сами сме си виновни за днешното статукво и лош международен имидж!Мошенниците и диктаторите не се самонаказват доброволно!

бяха по-добрият вариант вместо двупръстовото чело Бочко Кауна за премиер.

Безскрупулни,нагли и глупави същества с голямо его без покритие. В Казанлък още плачат за Теца,който нарязаха. С ужасен безвкус за дрехи и интериори-тъпи парвенюта с нагли муцуни.... Хак да Ви е...

Къде е Вълчо , онзи Стайков как я кара???

ком. наглост на изпечени крадци.

Са всички изроди ще изпълзят да се правят на жертви

крадец откраднал от друг крадец и първия крадец сега се жалва

Банев, откъдето дошло -там и отишло!Как стана мастит бизнесмен?Прибра боновете на хората, накупи това -онова, само ти се облагодетелства,а вложителите пиха една студена вода!Толкова за бизнеса ти!

Нагли до безобразие ...

Ама не бяха ли гадните заладняци дето разпродадоха всичко за левче. Или най ми били комундели . Национално движение русофил

Оо, Боже, вие сте си "опраскани" по рождение. Мозъчно. Дир, що ни занимавате с тезу членестоноги зачатия

Крадци,правещи се на жертви.

"Ние сме категорично в групата на Пепи Еврото"

Наглостта на българските мафиоти и крадци е без аналог. Илизаш в национален ефир и се правиш на жертва и говориш как видиш ли държавата едва ли не ти е отнела всичко. Няма какво да ми ревеш Банев, откъдето дошло там и отишло. Както си ги придобил, така и Пепи Еврото си ги е прибрал после.

Крадеца вика дръжте крадеца, на баневи работата им такава

Няма трупове, правя пас

Те зи се случиха от неправилната страна на мафията.

Дори и да е вярно няма кой да им повярва ! Веднъж излъжеш ли няма връщане назад !

На тия на свадбата ли им пя Джо Кокър

И писаха някъде, че не са му изплатили цялата уговорена сума. А държавата плати 3 млн. лв. на френска фирма да утилизира опасни течни отпадъци на територията на завод “Полимери” в Девня. Той беше приватизаторът, сиреч новият чорбаджия. Окраде милиони от заплатите на работниците, които изплащаше частично и със забавяне, докато се “ загуби края”. После затвори завода и пусна резачите. Де що имаше нещо за скрап продаде и прибра парите. Накрая се измъкна по “терлици” и изостави всичко на батаци . С държавни средства се покриха разходите за изчистване на неговите боклуци. Много хора разплака и ги остави на улицата преди пенсия. Сега ненаял се, гледа да съди държавата по всякакви поводи… Наглеци са с неговата “красавица”- госпожа. И той изигра врътката за лудия и зелника.

А Елма Троян? Фалираха огромен завод, оставиха на улицата над 2500 човека, накрая рязаха за скрап

Ей тва ви даде демонокрадията. Яко перемога за ДС и яко духане за народите.

толкова нахални хора..плати злято и стил рококо само като им видишхджма ти става ясно нивото

А какво стана с вълчо маринелски?

Тези нелепи недоразумения баневи от къде изпълзяха?!? Не са за затвор. В лудницата направо.

Помня само порното със секретарката мисля беше още госпожата.

Въпреки, че черната се прави на кралица.

Оффф, сетила се Мара да се побара....

социалистически маргинали не погинаха ли нейде из панделите?

Ах, горките ми те - "честни бизнесмени".

сладурите ми те... как пък не сте жертви..