БАН предлага антираков план за онколечението у нас

БАН предлага нова система за онколечението, която да обвърже конкретното лечение на пациента с неговите резултати.

Обратно в новината

Коментари - БАН предлага антираков план за онколечението у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А как ще стават кражбите и източването на нзок?

Айде скрийте ги тези малоумници с титли. Дрънкат глупости наляво-надясно.. Фото терапията е отречена отдавна защото не е достатъчно ефективна и няма повторяемост.

Не е панацея; няма универсална терапия. Като всяка новост трудно се възприема + интереси на фармацевтичната индустрия

Него бях чувал този специалист, но връзката електроника и медицина на неговото ниво и години е признак за некомпетентност, а чичко гугъл казва, че обича да се изказва некомпетентно.

Тоя няма представа от медицина и онколоия...може също да питате някой таксиджия за онкотерапията, той ще е толкова компетентен колкото тоя номенклатурчик....

Нещата са ясно - това инженерче от БАН дърпа нещата към алтернативното лечение на онкозаболяванията, с каквото се занимава медицинския му център...просто иска да си напълни гушата, като ликвидира световно утвърдените медицински правила за онколечение и въведе нестандартни алтернативни методи...абе направо започвайте с врачки, сода за хляб и хомеопатия...

Значи този инженер е ликвидирал стандарта за медицинска онкология - колко ли онкопациенти са пострадали заради това??? Що не взема да ликвидирам някой стандарт оп електроника...

Само в България човек без медицинско образование и опит може да дава акъл как да се лекуват болни...

С други думи - да ограничим лечението на онкоболните, за да "пестим" пари, пък хорицата да измират...

В БАН тръбва да уеднаквят фундаменталните си позиции (защото са "фундаменталисти") относно класическа срещу алтернативната медицина, защото излиза, че акдемиците са алопати, а професорите хомеопати. Дайте да се разберем, кой подход е в изгода на обществото, хаха?

Най-нормално ще бъде да закрият БАН! ТЕЗИ ФЕОДАЛНИ СТАРЧЕТА САМО СМУКАТ ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ! НЕЩО ДА СА ОТКРИЛИ, ДА СА ПРИЛОЖИЛИ?

Погледнете го как само изглежда българският академик - сутринта, на път за работа, сигурно е инспектирал кофите за боклук в района.

Така е, като баняджиите съвсем скоро са слезли от дървото. Още ги влече и си искат клона. БАН трябва да се закрие от шефа да последната чистачка. Да отиват да работят

ЩОМ И БОЙКО Е НАМЕСЕН- РАБОТАТА Е ЯСНА...

Леко с "паралелните дейности" в науката, щото си е чист часпром с държавни пари. Има вече цели институти на БАН занимаващи се само с "паралелните дейности". Като например Института по металознание. И далеч не само.

Лечението на рак като доза и като вид лекарство е индивидуално за всеки от хилядите по-видове рак+зависи от всеки отделен генотип. Факт! От тази гледна точка човека е абсолютно прав. Какво точно предлага не става ясно от статията но да се ползва холандския опит е нещо разумно.

Ще ти кажа само едно: "Сиромах човек - жив дявол." Прозрели са някоя цепнатинка през която да им капе медец право в гушките докато се излягат на държавната трапеза.

Този от снимката е равен на интегративна медицина, дружба, някаква воденица беше.....

БАН предлага, БАН е компетентен . . . Драги БАНаджии, вече сте софиЕнци уредили сте се чрез БАН с жителство и т.н., гледайте си живота и не давайте акъл, защото не можете. Налягайте си парцалите.

В БАН се правят на луди като този псевдоучен за да правят собствен бизнес с държавни пари. Ползата била за "държавата" ама парите са си за тях. И после се чудят защо никой не ги взима на сериозно.

Тоя е пълно куку. Обаче поради страх от протести, му кихат пари от време на време. Изобщо в БАН има всякакви образи. Една дупка в бюджета, която нищо свястно не е измислила, но и няма как да се закрие.

Освен, че е Ку-ку, той е дълбоко НОМЕНКЛАТУРНО куку.

стига глупости, има онко диспансери нека да си вършат работата, друг е въпроса до колко ефективна е химиотерапията- като метод, дозировки , лекарства.....а тия от БАН трябва да ги закрият...

Този смешник омръзна и на специалисти, и на лаици.

е тоя,тръгнал българия с холандия да сравнява,тоя народ наистина се самозабрави от имане,смятат,че като не си знаят парите и са нещо повече от другите,къде видя раково болни българи,това са едни търтеи имитиращи болест за да се правят на жертви,но живеят по над 100 г.,освен това българина не е платил една стотинка и десет живота да има няма да плати толкова,колкото холандеца за месец,баси наглостта,самочувствието и безсрамието на тоя гнусен народ

БАН да си гледа безпотребния наУчен продукт. От глупостите, които си мислят, че са някаква наука полза няма, но няма и вреда. Меицината е друга бира. Там от действието или безействието ти зависи човешки живот.

Това не беше ли идеята на Москов за електронни досиета??? Една и съща идея циркулира под различни имена и в зависимост от това кой я предлага, или ще се приеме, или - не. Жалко е и щеше да е смешно, ако не беше болезнено трагично. Когато става въпрос за пари, моралът на политици и администрация изчезва напълно и всеки започва да дърпа чергата към себе си.

Финансите са като рак за медицината. Където се появят те, в каквато и да е форма, медицината умира.

Всичко, което не е патентоваем фармацевтичен боклук, е подлагано на преледеване, осмиване, лишаване ото средства за проучване и развитие и изобщо лишаване на обществото от ефикасни алтернативни методи за терапия на различни здравословни проблеми! Потърсете в нета и прочетете историята на д-р Ройал Райф!