Балтов за уволнението: Опит на някои да се докажат, че пестят пари на държавата

"За 2 месеца служебното здравно министерство нищо не свърши, "Пирогов" няма да върне парите", заяви бившият директор на лечебното заведение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещата не са толкова черни, колкото ги изкарват. Аз лежах 8 дни в болница, няма да кажа коя. По това време в реанимация имаше един мъж, на около 55, интубиран от почти 40 дни. Понеже му свърши пътеката, трябваше да го изпишат. Но тези злодеи/докторите/, вместо да го пратят да мре му измислиха фиктивно преместване в гастроентерологията, уж с друга диагноза и продължиха да го лекуват. На първия контролен преглед срещнах жена му. Човека прескочил, изписан за домашно лечение и то в сравнително добро състояние. Хайде сега да осъдим тези престъпници. Не казвам, че не е имало никакво източване на касата, но това е масова практика. На този дебил/Кацаров/ сигурно са му правени куп процедури и изследвания, които са изписани по друга пътека и той е знаел, даже е бил доволен и щастлив. Както знаем, щастието е преходно и сега е решил, че може да накисне хората, които са се грижили за него. Това обяснява, защо бърка ла...та сега, а не тогава.

това, което казваш се случва, но... случва се , защото жонглирайки с пътеките за да спасят живот, лекарите всъщност прикриват, неволно, некадърността на управляващите!

не без знанието на директорите!

Интересно колко животи е спасил Стойчо Кацаров, известен повече в средите на СДС, отколкото като лекар?!

За злоупотреби в такива големи размери се влиза в затвора, Балтов! Тъй че кажи благодаря, че за сега ти се е разминало. За сега! "Пирогов" има нужда от професионално управление, а не от партийно-мутренско! Да се чуди човек, уж си професор и интелигентен човек,а си станал мутренски слугинаж. Жалка работа!

Медици от ПИРОГОВ, С поздрав от кервана на Радев, Получавате любов и благодарност за усилията и спасените човешки животи! Някои от вас паднаха в жертва, а други оцеляха за да доживеят тази тъжна развръзка!! Заслужаваше ли си вашата саможертва? Аплодисменти

Много комсомолско звучение, паднали в бой... айде малко по-кротко. Докторите са като всички хора, има и за аплодисменти има и за затвора. Относно ковида, някои доктори се изтормозиха за да спасят животи, други си пускаха предизвестия за напускане... Къде е истината, тя е навсякъде.

е правилното решение!

Кат се вози на джипа не рева..мълча като п...а и слуша в устата . вожда.винету,сега много ти знае задника,че и пари няма да връщаш!!!

Тези озлобени реваншисти от Служебното правителство имаха една единствена задача - да организират и проведат избори. Колко ли още ще се вихрят, като комунистите и Народен съд ли ще сътворят?! :/

Това означава, че имат изгода от прословутата фраза на учиндолеца - избори до дупка, ще съсипят окончателно държавата

Разчистват си местата по върха за "младите и красивите". :) Друг е въпроса - колко ще са компетентни - в един момент няма да имаме работеща държава.. ОФ - това е служебното правителство и много от тях, тепърва ще бъркат в кацата с меда :/

И какво? Ще разчистят всички, ще дойдат нови, ще се учат да работят и да крадат две години ... ама ще са от "нашите". Много напредничаво!

Балта ,ти какво очакваш от Стойчо Кацаров и този боклук Митьо Фъфлека.От тези двамата нищо не става и това го знае цялата гилдия.Не се притеснявай всичко ще се оправи със изчегъртването на Радев фигуранта-там е заровено кучето.

Установени злоупотреби за милиони.Нормално е да уволнят директора.През лошия Социализъм за подобно нещо вкарваха в затвора за 10 години.Сега плащаш на съдийката и печелиш делото.Това му викате демокрация,а всъщност се нарича мафия.

В съда ли ще ги видим, или само поредните голословни приказки...

Оказва се, че през последните години сме били най - богатата държава на света?! Ако всеки, който замениха с подлога на (ре)зидента е крадец и престъпник, БГ щеше да е фалирала! Толкова се краде и все има.

Възмутителен е начина на уволнението, като в безправова държава. Разследвал бил журналист, нищо не доказал, така пишело в сайта на някой... Къде е прокуратурата да разследва и излезе с професионално решение? Вече след това решение да се предприеме уволнение ли, затвор ли или да се остави човека да си работи! управленските кадри на България са като безмозъчни!

Никога не вземайте позиция след като сте чули аргументите само на едната страна. Или е преднамерено, или глупаво, или и двете. Никой не уволнява просто така без причина. Освен това публична тайна е, че шефовете на болници живеят в разкош, който трудно кореспондира с легалните им доходи.

На пазара само това разправят. Бабите като седнат на припек също.

Радев и неговата хунта уволняват просто така. Проф Балтов е един достаен български лекар. Служебният министър Кацаров не може да му стъпи на малкия пръст.

обичайно и доказано са най - често безпричинни... Защото "този" не е от нашите и няма да слушка...

Абсолютно съгласен, но никъде не прочетох да е имало прокурорско разследване. Без това разследване как се вземат решения? Да излязат лекарите от Пирогов да блокират улиците явно има действия!

-Браво другари!-Сталин е мъртъв, отдавна но делото му и днес е живо в действията на др.таРашков и Каруцаров.Жалко че след АНОНИМНИТЕ обвинения, няма ГУЛАГ и разстрел!- НО времето за голямо съжаление, днес е друго.В борбата ни срещу демокрацията, НИЕ русофилите ще победим.

Това "служебно" правителство трябва да бъде разкарано възможно най-скоро! И на Пирогов ли посегнахне, бе измекяри!? Някой дава ли си сметка, че целия български народ тича в Пирогов при най-малък и най-голям здравен проблем!? Осигурени, неосигурени, насечени с брадви след пиянски скандал в маалата ... всички търсят помощ от Пирогов. Какъв 1 млн. бе измекяри, вие знаете ли колко покриват т. нар. "клинични пътеки"? Да не би в джоба си да ги е прибрал директорът на Пирогов - отишли са за лечение на болните! Да, сега ще изкарат, че допълнителните пари отпуснати на болницата, за справяне на кризата са откраднати. Измекяри!!! Що Стойчо Кацаров не влезе в някое ковид отделение да лекува болни и да се излага на риск, да работи 24/7 и да не смее да се прибере в къщи, да не зарази семейството си!? Сега, когато кризата отмина, лесно се обвинява. Кризата мина и мишките изпълзяха от дупките си. Този реваншизъм ми дойде вповече, много повече!!!

Болницата не е бащиния, това трябва да е едно от фундаменталните неща, които служителите в нея трябва да знаят. Ако има нарушение, измама, прибрани парички трябва да отговаря всеки замесен или отговорен за това деяние. Ако въпросният вече бивш директор на болницата се смята за неправомерно обвинен има съдебна система към която да се обърне и да защити своите тези и чест и съответно възстановен на работа. Нека Балтов покаже какво се случва в личните му сметки, това ще е една допълнителна тема, която ще е доста интересна за подкрепящите го.

В личните му сметки? Гледам на вас явно специално банките ви пращат кореспонденция с банкова информация. Само че бъркате нещата. Първо се установяват злоупотребите, намират се доказателства за злоупотребите и след това се уволнява. Служебното правителство обаче първо обявява че има злоупотреби след това уволнява и след това почва да разследва Дали има злоупотреби и почва да търси доказателства. В повечето случаи дори не си прави труда да прави разследвания и да търси доказателства

ЗА БЕДНИТЕ ВСИЧКО Е СКЪПО А ЗА ГЛУПАВИТЕ ВСИЧКО Е ТЪПО та след като има едни хорица които си живуркат още в миналото как искате да вървим напред като са котвата на държавата?

Да, не е бащиния! А къде са доказателствата, че Пирогов е употребена като бащиния!?

а ти ще покажеш ли колко жълти акита има на твоите долни гащи дощя ти се в личните сметки на хората да се ровиш вземи екскурзовод и обиколи имотите и сараите на Рашков една година няма да ти стигне

Този филм са го гледали през 1944 година, сега - ние... Обаче последствията ще са пагубни, защото заменяйки един ръководител с друг - винаги носи тежки последици :/

Този като беше шеф на най-именитата болница в България, защо не си направи труда да разкаже на хората за страничните ефекти и безопасността на ваксините? Да разкаже на татковците на щерки за отлагането на липидни наночастици в яйчниците, костния мозък, далака, черния дроб след ваксинация с pfizer. Иначе от вчера Янсен johnson & johnson ваксината в листовката си като страничен ефект има guillain barre синдрома - сиреч парализа и ставаш като саксия. Ето да си знаете: https://www.fda.gov/media/150723/download По-притеснителното е, че се наблюдава според самото FDA при жени от 18 до 49 годишна възраст до 42 дни след ваксинация. Пише си в линка, четете. Защо ни една медия не споменава тези любопитни факти, а само агитират овцете да си бият ГЕННАТА ТЕРАПИЯ. Също обяснете на хората какво е това GAIN OF FUNCTION, да се образова малко населението.

Толкова си тъп, че не мога и да те обидя

Всеки , лизал задника на тиквата-на боклука.Човек с капка достойнство никога не би се доближил до подобен мазен и тъп примат.

А всеки, „лижещ задника на кауна“ в затвора!!!

Освен да обиждате, разумни доводи или позиция не умеете да изразите

г-н Балтов, вие се радвайте че не сте в Китай. Там за злоупотреба с 600 000 евро щяха да ви застрелят

Ама за пореден път имаме само приказки а не факти. защо не му е повдигнато обвинение и на него и на всички уволнени след като има такива злоупотреби??

“Ти си го избра”…

И кого съм си избрал? Хайде кажи ми педикюр че некадърно за кого от служебния кабинет съм гласувал? Ами ти на кои избори си гласувал за служебен кабинет? С кой номер бюлетина??? Жалките изпълнения на служебното правителство и на дежурните като тебе ги гледаме достатъчно време Приказки приказки приказки-ама доказателства йок.

Комисията е проверяващ орган. Обвинения се повдигат от прокуратурата. А тя още е под контрола на Пеевски и Борисов

Обвиненията се повдигат от прокуратурата на база на предоставени документи за злоупотреби. Такива документи за злоупотреби нито са представени пред медиите нито са подадени в прокуратурата. За нито едно от великите обвинение на служебното правителство. Да припомня ли-доказателства ще дадем след изборите. а междувременно ще разправяме празни приказки и ще уволняваме наред.

А за комисионната от Грипен ,къде щеше да е кауна.

" За един пациент отиват 4000 лв. с COVID, а не 1200, каквато е пътеката. ..." Значи всички други болници да са фалирали, а?!? Съвсем за балами ли ни мисли, 2+2=6???

Не си доктор Аси балама. Във всички болници клиничната пътека за ковик е недофинансирана. Всички болници търпяха загуби защото само кислородното лечение струва повече. Което показва че нямате ни най-малка представа, за лечението на ковид. И Пирогов не са фалирали.

ти си доктор само в сънищата си

"Не са карани да плащат пациентите за поети от Касата лечения" ЛЪЖЕЦ!!! Принуждаваш хората да плащат от 400 до - няма горна граница за услугата "Избор на екип"! Това е легалния начин да вземеш рушвета! Лично преживяно от мой роднина, на когото в друга болница казаха, че процедурата, която искахте да му направите не е нужна!

Те дежурните коментатори винаги имат по някой роднина дето или са му платили да го пишат от ковид или бил болен от ковид или умрял от ваксина или му искали пари или каквото там още се сетите. все пак не е лошо да е се сетите че Пирогов е винаги претъпкан основно със спешни случаи,

Не ти пожелавам да преживееш същото. Тривиално счупване на глезен - в Пирогов предложиха операция + титанов "пирон", втора операция за премахване на "пирона" . Операциите - по каса, пирона е консуматив - 1200 лв. Избор на екип - 400 лв. Във Военна болница - операция - може, но не е нужна. Гипс, възстановяване - 3 месеца. Човекът оня ден свали гипса и вече ходи на работа!

Само че за пореден път бъркате болниците. Пирогов винаги е претъпкан и време за такива измислени изпълнения няма. След травматологията по всяко време на денонощието има минимум 10 15 човека. Обаче специално за поредния ви познат всички са спрели работа за да се пазарят един час с него. Да бяхте избрали друга болница. А да и пирон се слага при раздробена кост. Няма как да го сложиш при тривиално счупване както твърдите.

Хайде стига, на никого не пожелавам посещение в Спешното на Токуда например... Одират ти кожата и то съвсем безсърдечно. нямаш опция за избор...

Сега ще ви лекува Кацаров със спрените права. Всички вече видяха тенденцията-говорят се приказки за уж големи злоупотреби, след което се уволняват хора. Обаче доказателства за тия злоупотреби не се показват и наказателни действия не се предприемат.

Значи за да уволниш някой, просто казваш, че е скатал милион. Нещо полиция, прокуратурата, съд? Или то няма нужда да се доказват тези неща, важно е да има "мъскари" и зрелище за народа. Аз да питам, а какво стана там с едни подслушвани политици?

Касата е контролен орган бре неграмотник. И точно на база на неин доклад се уволнява, а злоупотребите - в прокуратурата. Оттам нататък е Гешев, но Балтов е от техните. Така че, уволнение за сега, след Гешев и съд.

Касата е контролен орган обаче при установяване на злоупотреби съответните данни за злоупотреби се предават в прокуратурата. данните за злоупотребите с документи до момента нито са изнесени пред медиите нито са предадени в прокуратурата. Както и всички високопарни приказки на служебното правителство. между другото изборите минаха служебното правителство обеща да представи доказателствата за приказките си. Къде са доказателствата?

ААА ясно, ти си от ония грамотните кандидат космонавти.

Преди няколко години паднах и си счупих ръка и три ребра.Приеха ме в Пирогов и с усмивка ми казаха , че ако искам по лек гипс на ръката трябва да доплатя 100 лева, защото шефа на ортопедията бил дистрибутор на фирмата , доставяща материала.Въпреки , че имах възможност да платя не платих , поради наглостта на тези търгаши в бели престилки.Та за Балтов е нормално да му теглят балтията.А че крадат е абсолютно сигурно, достатъчно е да погледнете доходите и имотите им-всеки шеф на болница е с над 10000 лв месечен доход , а колко взимат отделно от комисионни за лекарства , консумативи и др. можем само да гадаем.

Ти се полага обикновения гипс. Ако искаш допълнителна екстра си я плащаш. Ако не искаш слагат и обикновеният гипс и заминаваш. и аз навремето си платих в ортопедията в горна баня за модерна шина а не за 10 кг чудовище.

Нещо си се объркал. Полагат ти се много неща, но тъй като са избрани предварително производителите и доктора няма далавера, ти обяснява, че трябва да доплатиш за “по-хубавото” - злтни пирони, и прочие. И слагането им и ваденето се поема от здравна каса. Избора на екип е отгоре на тази сума и отива директно в джоба на опериращите.

Хайде пак провери какво ти се полага по здравна каса. Вие платените коментатори може да си мислите че ми се полага и мобилен костюм с външно захранване и екзоскелет. Ами не ви се полага. По здравна каса ти се полага обикновен гипс. Поне като пишеш простотии поне се съобразявай да пишеш за нещо дето не може да се провери или рядко се прилага. И което не е всеизвестно

За тези години много неща са се променили

И работещите по магистралите да стачкуват,че няма кой да ги инспектира.

ВЗЕХА им парите, затова не работят.

Добре де, ако си крал, защо твърдиш обратното? Вярно важи правилото: Невинен до доказване на обратното, но живеем в държава в която това правило не важи. Аз съм ходил на доктор и винаги съм се чудил, защо докторите не могат да направят почти нищо в болниците, а в частните си кабинети, могат. И защо ако имат частни кабинети имат и държавна работа. Ще ви кажа. С държавната си работа си намират пациенти за частната си практика. Стоят там за да ги осигурява държавата и да вземат пенсия, а в частния си кабинет работят на сиво.

Долу някакъв пише, че понеже Пирогов била важна болница можело шефа и да краде. Вие, гейбери, нормални ли сте? Да го съдят и съда да реши. Ако е виновен в затвора.

Ама няма за какво. Ти да чул или да прочете някъде че има доказателства и са изпратени в прокуратурата???

Той човека сам си го каза, че няма вечни директори и беше ясно, че лиже гъза на Бойко, а за НОЩ не искам да коментирам.

Ама пък Балтов е експерт по пътна маркировка! Бива ли да уволняват такъв ценен кадър??!!

Всеки тук си излива помията събрала се през нощта но никой не коментира върнати те от сл. правителство хора дадени на прокурор и ОЛАФ заради злоупотреби за 200 милиона лева. И сега ще успеят да прикрият далаверите си. Става въпрос за хора работещи в Районите инспекции по опазване на околната среда. .

затвор бе натегач

Марш в затвора

....този го питаха защо в разгара на тежка пандемия ходи да гледа асфалт с джипката на Баце и отговорът беше, че въпросният отрязък магистрала е много важен, за да могат болните ковид пациенти от провинцията бързо да стигнат на лечение до Пирогов...

За доказана кражба от 1 милион лева държавни пари само уволнение ли е наказанието? Този ми стана ясен като ревизираше магистралите от джипката и след това затвори цяло отделение на Пирогов за да заснемат циркът с менискуса!„

Единствената болница за спешни случаи - кога нещо стане и се зас.ере в някоя именита частна болница, пациентът стига пак до “ Пирогов”! И сега, някакъв червен бюрократ ги съди, че похарчили милион повече по време на пандемия! А искахте близките ви да са в Пирогов, когато нямаше свободно легло по болниците! Да не дава Господ да спира, тая болница, тогава ще научите що е медицина по време на комунизъм! Че още си спомням, как дядо ми трябваше да си купува памука и спирта за манипулациите, по времето на Жанчо… Бързо забравихте…

Стигат и такива като Баце, със уж скъсани минискуси! За сметка на някой другл

Не да спира болницата...да не крадът като замаяни докторите е въпросът! Защото ползват сградата и медикаментите за да осъществяват частна практика!

А що е единствена бе калъф и като е единствена може да се краде колкото искат така ли?

Не знам как Стойчо Кацаров може да спи спокойно .Не е човек не е и желязо - само комунист . Но има и друга по опасна мъдрост - зъб за зъб . И това време не е далече.

2017: Недоволните обвиняват Балтов в „некомпетентно и хаотично управление” Медици от най-голямата спешна болница у нас – „Пирогов”, излязоха на протест срещу директора си. Недоволните искат оставката на проф. Асен Балтов заради „некомпетентно и хаотично управление”. Гербаджии кухи, истината е една. Колкото и да са ви промили малките недоразвити мозъци, истината е такава. Този явно е крал.

Дори и в момента. Медиците от Пирогов излязоха на протест в защита на Балтов. Разходи се до Пирогов за да ги видиш.

Каунът раздели народът.Служебното правителство продължава това!!!И защо ? Защото някой хора са ръководили нещо си когато е управлявал ГЕРБ!!?Всеки, незаслужено изгонен ще поведе десетки след себе си .

Досега няма незаслужено изгонени. Ни тия от ББР, ни тия от АПИ, ни този е незаслужил, хеле пък ако погледнат участието му в противоепидемичния хаос.

Кой си ти, олигофрен прост неграмотен, че да отсъждаш кой е заслужил и кой не? Откъде имаш информация, за да вземеш такова важно решение?

ХАУСА го създадоха такива, като ВАС и Каруцаров, сегашният министър, като убеждаваха хората че няма такъв вирус.Станаха министри и на мигът, станаха МНОГО ЗАГРИЖЕНИ а тия дето им повярваха и си отидоха, без време! ЗА тях КОЙ ще отговаря?Поне едно ИЗВИНЯВАЙТЕ и ГОСПОД да ги прости НЯМАЛИ.

Информацията е публична, а герберското ти наречие си го пази за сбирките на анонимниците по тайните квартири дето се подвизавате напоследък.

Мантите изобщо не трябваше да стават част от политиката и ето го резултата...

МАЙ ВСИЧКО ЗАПОЧНА ОТ ДЖИПКАТА.....

Пак ще напиша, щото бях изтрит: Само участието на Балтов в инсценировката с минискуса е достатъчно да бъде уволнен. 1 - това си е измама, 2 - някой нуждаещ е бил разксран за д влезне Баце, 3 - това морал на лекар ли е!?

А бе дървена главо и от хирургия ли разбираш!!!-Не се ли страхувате че твърде много станаха съкратените?Твърде много недоволните!!??

Предполагам тоя е смешник някой - лекувал хора и взимал пари, Я вижте някой истински човек, някой летец....пази от земята родината и ако има учение може да загуби някой самолет. Лошот е, че след 4...5 учения няма да останат самолети, но заплатата и делаверите няма да спрат.

Само в България! Някой краде 1 милион и е герой, а не затворник! Какво са един милион? Много малък аргумент за освобождаване!

Не бе господин 80%, не си разбрал, но ти е простено - толкова си можеш. Все пак ще се опитам да обясня: Само в България една калинка казва, че си изхарчил 1 000 000лв и това е. Не ти се дава възможност да обясниш за какво са изхарчени. Схвана ли - не разбира се, че ти си някой кофражист или калинка в БДЖ, как ще схванеш такова нещо.

С намаляването на държавната софра, опорките ви стават все по-кухи, а опитите да обърнете терминологията родена от вашето некомпетентно производство на началници без качества към новите е просто жалък.

Припомняме, вчера служителите на "Пирогов" излязоха за шести ден на протест. Те отново протестираха срещу ръководството на болницата и искаха оставката на Балтов. Стана ясно и че представители на недоволстващите са разговаряли с Балтов.

Не лъжи, мършо, те са за Балтов, не срещу него!

Прочети, спомни си и ще разбереш истината. 2017 имаше сериозни протести, срещу кражбите на Балтов в Пирогов. Чети. Не боли, мършо!!!

Това е цитат, бе село. Какво не ти хареса, че да сложиш минус?

То ясно за парите...гербераст пари НЕ връща! Наместо да отговори ясно и точно с доказателства,че парите са похарчени целево...той започва лакърдий ала Боко за световната конспирация!

Не можеш д апишеш, тръгнал си акъл да му даваш, е бива ли...

Този Балтов, ако имахме държава щеше да е по затворите , а не по медийте.

А ти щеше да си в първи клас, не по медиЙте!

Браво на Проф.Балтов. Факт е, че е помогнал на много хора да оздравет и ги е лекувал за разлика от други , които и един пациент не са излекували. Балтов, беше от БСП, когато дойде ББ, но ББ не го смени... Нека сам си направи изводите дали е по партийна линия или за професионалните му качества. Нека лекомислието да започне омразата.нека вместо да плюем да се замислим какво ще се случи в утрешния ден при липсата на лекари и специалисти. Може да цитираме ако искаме и статистика подробна до 5-тия знак, но това няма да промени нещата. Хубав ден.

Да и този балтов в разгара на пандемията обикаляше с бойко и здравния министър да инспектират магистрали

Обикаляше по студията и говореше за да може хората да схванат , ама такива като теб люпеха семки и се чудеха какво да правят.

,Балтов нещо се е объркал.Това не са пари на държавата.НЗОК работи с парите от личните осигуровки на хората.

Този професор да вземе да отслабне, че я кръвното, я менискус ще скъса. Оял се на държавна службичка и самозабравила се буца лой

Те и други му търсеха кусури, но като се разболяха хукнаха той да ги лекува. Така, че мисли преди да пишеш!

В служебния кабинет КИПИ БЕЗСМИСЛЕН ТРУД, ЩУРАНЕ И ЛАЛАДЖИЙСТВО!

Проблемът на българина винаги е била краткосрочната памет - един ден е "Осанна", после "Разпни го", пък може и в обратен ред. Знаете ли коя е нежната половинка на Балтов? А спомняте ли си 2017, когато пироговци протестираха срещу Балтов и никой не ги отрази?

Преди повече от половин година бях казал, че този трябва да бъде уволнен. Бе неадекватен и очевидно нищо не разбираше от нещата за които говори. Разсърди се на Мангъров дето пита защо ползват Ремдесивир (май ползван за имунитет при такива със СПИН) и Балтов му се сепна, как спазвали всички стандарти. На следващ ден излезнаха от СЗО и казаха, да не се използва Ремдесивир при хоспитализирани. Както и говореха, че прекаленият имунен отговор е опасен. Като нищо с това предизвикват цитокиновата буря, от която се умира. И после почнаха да обсъждат антиимунни лекарства срещу ковида, при разни обстоятелства под лекарски контрол. Или където бил минал ковида, но се ваксинира с Пфайзер. После излезе турчина от Пфайзер и каза, миналите вируса да изчакат 6 месеца за ваксинация, да дадат път на другите, че така било морално. Освен че го развеждаха Балтов да гледа пътища в работно време, щото на шефът на Пирогов това му е работата. Само за това можеше да е уволнен дисциплинарно. И очевидно май като травматолог, нищо не разбираше за вируси и си му личеше от всякъде. Можеше и Бойко като пожарникар да го сложат да бори вируса. И бе най-наглият от тези в НОЩ. Както и първият здравен министър Ананиев, на който му личеше, как му доставя удоволствие да забранява неща на хората. Отделно ако се извади статистика на умрели и анализира, тази лудост с ковида (не ковида) уби около 30 хиляди човека в България. Тези трябва да бъдат изправени на съд и да получат доживотен затвор без право на замяна. Така се убиват 30 хиляди човека, без последици! При всичките пикове, дори констатирани починали (не починали от ковида) не са и половината от пика на починали. Реално ако мереха англичаните починалите за 2020г. щяха да са 519-520 човека, от пик от 20 хиляди починали, като броим че годината почва с много по-малко починали от 2019г, където има пик на умиращи в началото. И че все пак замества други грипове с починали. И от юни 2020г. с над 3000 по-малко починали докараха накрая 16652 повече починали (124735 - 108083), при 7576 констатирани (14-15 пъти повече на същата бройка 202266 спрямо броени от англичаните ). Добавяте и 2021г. и ще имате 30-ина хиляди или повече дори, за които трябва да отговарят, защо умряха? За което ковида има реално принос от 3-6%.

Помните ли как този глупендер обикаляше с Боко Тъпото с Джипката? Вместо да работи, той цял ден ходеше да прави на Тъпото компания. Само заради това трябва да бъде уволнен дисциплинарно.

Да помним. Тогавашният здравен миникстър костадин и той беше с тях, тримата с джипката!