Балотаж в Джорджия решава мнозинството в Сената на САЩ

Един срещу друг се изправят сенаторът демократ Рафаел Уорнък и футболната легенда от Републиканската партия Хершъл Уокър

Обратно в новината

Коментари - Балотаж в Джорджия решава мнозинството в Сената на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сената е решен. Но победата в Джорджия би дала шанс 9 към 1 в полза на републиканците за 2024-а година. Просто 7 сенатори повече, които няма да ходят на избори 6 години, са прекалено много.

И на олигофрените вече е известно че изборите ще са “честни” както винаги. Белансиага спонсорира ук рай на Пицагейт до продължава в Холивуд Мама ви мр ъсна из мет

Демократите-глобалисти пак се опитват да фалшифицират избори на собствен терен! Не им ли стигат Бразилия, Нова Зеландия и толкова парламентарни избори в европейски страни, които изцяло бяха манипулирани, фалшифицирани от глобалистко-комунистически елит!

Американския президент- Джон Фицджералд Кенеди приказвал СРЕЩУ руснаците, а пуснал негрите- маймуни да ЗАВЗЕМАТ САЩ. Затова и американците са го убили него, а също и африканския ШПИОНИН-Мартин Лутър Кинг. .. Негрите в САЩ ги е страх и НЕ приказват за това.. Дори КРИЕХА причината, защо са ги убили- тия двамата и правеха ЛЪЖЛИВИ филми за тях. Всеки в САЩ и в Европа, трябва да знае ЗАЩО са убили Кенеди- щото е Предател като Стефан Стамболов и поп Кръстьо... Трябва да има ВОЙНА в САЩ и да ИЗГОНЯТ всички негри.. Хем и ще се оправят проблемите и за Русия...

Кенеди - Последния избран от народа на САЩ президент. Затова са го гръмнали - щото е бил нещо като Тръмп, но по-умен и харизматичен. Също така не се вслушвал много много във Военните, за сметка на Това направил НАСА това което е Днес.

Биха го затвърдили

Мнозинство постигнато с фалшифициране на избори

Единият похарчил 60 млн. долара за кампанията, другият - 170 млн. Колко ли ще им е печалбата на инвестицияте и кой ще я плати, се пита.

Тази Джорджия да не е в Конго?

Нещо ми е много странно как техните избори все са на косъм с един човек разлика.

Друго си е 99.99% подкрепа викаш. :))))

И какво ни интересува какво става в тази африканска страна?!

промили са ви мозъците. Ако не е САЩ светът ще е една кочина като рашата. САЩ има БВП 15 пъти по-голям от този на любимата ти раша. Ето затова е важно какво става в САЩ, Китай, Индия, Япония и още няколко страни.

Ами като чета коментара ти, виждам, че и твоят мозък е минал през процедурата "Промиване".

Ако спечели Уарнък, ще са 51 демократи срещу 49 републикаци, а ако спечели Уолкър ще са 50/50, но с решаващ глас на Камала. И в двата случая мнозинството е у демократите. Друг е въпросът, че за повечето важни решения в сената е необхофимо квалицирано мнозинство от 60 души. Така че никой няма реално мнозинство, а решенията трябва да се взимат надпартийно.

Хершъл Уокър.... Да питам консерваторите тука, вие за върколаците ли сте или за вампирите? Хършел бил вече за върколаците, щото били по-силени от вампирите. Гледал го в един филм... :)))))

Мнозинството отдавна е ясно. Въпросът е дали демократите ще имат 51 срещу 49. Или 50 на 50 и вицепрезидента да трябва да разваля всички закучвания.

всичко в щатите е "най", даже и изборните измами.... трябват ти няколко хиляди гласа след преброяването... няма проблем, няколко хиляди закъснели писъмца, нищо, че са от покойници

На тръмп му трябваха 12 000 гласа в Джоржия и не ги намери. Май не е толкова лесно колкото го представяш. А, ако искаш дами кажеш, че републиканците, които държаха федералното и щатското правителсвто в Джорджия през 2020 са се оставили демократите да ги излъжат.... Ела, имам да ти продам едно НДК... :)))) Пиши на лични. :)))

как точно РЕШАВА мнозинството, калинки? заглавията по- неграмотни и от преводите

Има само един начин демократи и републиканци да имат еднакъв брой гласове: предлагайки едно и също нещо.