Коментари - Балканска совалка на канцлера Олаф Шолц - в центъра на събитията ще са Белград, София, Скопие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идва да опъва уши! Трябва да слушкат и про100Кирча и Кокорчо, и ние. А целувайте ръка!

Това че управници от Германия, Франция, Италия, Австрия или други европейски страни се опитват да водят самостоятелни външни политики без да се съобразяват ама изобщо с Брюксел дава ясно да се разбере, че в Брюксел на управленски постове са поставени едни сламени човечета, които вече никой не еб.ва за сливи.

Изобщо няма смисъл да идваш, смешник.

А бе, защо, докато правят СОВАЛКИ, яловите шолцовци не осиновят по едно мигрантче, та да осмислят живота си?!?

Аха, и няма да има никакви инструкции за нашия тъпак, викате....

Последно-това е федералният канцлер на Германия или човека,който украинският външен министър го нарече ........ вурст???

има ли достатъчно гориво совалката...

Олаф ако не свалиш цената на нафтата не ми трябваш тука...

Руски диверсанти са запалили културния център, за да нагнетяват напрежение, да ни насъскват един срещу друг два братски народа, създават хаос и да саботират приемането на СМ в ЕС.

Дай линк и ние да ги видим тези диверсанти :)

Запалили са ти мозъка руските диверсанти!

Ти забравили им името на тези диверсанти-Петров и Баширов се казват!Само те имат визи за Европа от цялото руско разузнаване и затова само те вършат цялата работа:))))

Некой прави ли разлика между тоя и Кулеба, да ги еба?

Що те и двомата вече те еваха , на грил те въртяха ?

Не всички сме педерунгели :)

прави совалката да му покажат Фиромци що чудеса са направили с българското историческо наследство там. А за финал може да го заведат да види с каква любов се отнасят към българския културен център

Дали са урки или рашистки орки , все тая , все съвеЦки сволочи са ! Затова е добре ЕС и САЩ да изпращат доволно оръжие на Украйна та да се избият взаимно ! Шолц гледам е на същото мнение :)

Укрите са някак по-гнусни ...

Абе както казах и двата етноса са съвеЦки рожби та разлика няма , да си се самоизтрепват , лошо няма :)

И кво? Обиденият кайзервурст, както нарече Шолц дебелата лоена топка Стефанчук, която е посланик на Усраината в Германистан щяла да тичка напред - назад между Скопие и София, а? Е и ? Ми да си тича. Луд умора нема, ама и полза нема - само се поти.

Уй за макетата, два за усрайна!

Бегом обратно Картов! Sofort zuruck !!! He си бъркай носа където не ти е работа!!!

И тоя ли е дошъл да ни дупи заради макетата? Искат да си пишат червена точка за разширяването на Еврогейския съюз, ама да не докара нещата до Булекзит, вместо да вкара и макетата у помията? Първо фон мон цу ду Говнен, после бабоебът, а сега и тоя?

Надупи се Българио! Германия пак ще те оножда!

Ти нали си надупен към педеРассия , кво ти бърка ?

Укросвиня недоубита!

И мисълта му: Винаги с Германия, никога срещу Русия! Ако не я знае, сегашния ни цар да му я напомни! Простия Киро не може, щото е канадец и нищо общо няма с България!

Не ни трябват католически педофили и фашисти!

Той путлер няма да идва ,,споко ! Мишкува си в бункера както обикновено :)

И зеленясали чифути не ни трябват!

Путин рядко посещава някого, други педали си чупят краката! И нашият Кирчо ще коленичи, има време! Ти смо гледай, мило мишленце!

Ич да не идва, фашагата!

явно ше решават ка да изкопат канал до софето та да моят амИриканските танкери с газ направо от янтрата и марица да пристигат направо в софето около терминал 2.. ббаахаха

За това ли така страдате все рашкие сволочи ?

Що не си на фронта? Плашкаш ли се :)

Хич не ни трябва тук тоя фашистки внук. От Германия никога не сме видяли добро.

явно са в безизходица, от както Путин наложи новата схема за плащане която дори не е в рубли, еврото и долара губят позиции. А тепърва предстоят истински кризи не ми се мисли как ще се срине еврото, по същата причина искат да ни наложат еврото за валута. Говори се че ЕС се е изчрпало от към санкиции - а сега на къде?

Не е само това. Плаши ги сухопътният коридор през Унгария до Западните Балкани от Китай и РФ. След като видяха, че губят Украйна и проекта Междуморие изтече в КАНАЛА, опитват с натиск и заплахи. Да видим кой, кого?

Юолц идва, както е написано, заради Европейските перспективи, и приносът на Германия! На Брюкселслки европейски език е казано достатъчно, мерси!

Аз пък да попитам, защо канцлерът ШОЛЦ няма да посети ТЮРКИЕ? По време на управлението си, германски император и крал на Прусия , Вилхелм II през 1898 г. посетил няколко европейски и източни страни. Пътуването му започва от Истанбул, и в чест на тази визита и за благодарност към тогавашния султан Абдулхамид II е издигнат т.н. "Немския фонтан" в края на "Ат Мейдан" в Истанбул. Защо днес Колективнияр запад не желаят да пуснат ТУРЦИЯ в ЕС, а ще се изпонасерат, заради една нищо и никаква Северна Македония? ЗАЩО МАКЕДОНИЯ, А НЕ ТУРЦИЯ ???

Отговора е много лесен . На Скопие ще дадът 5 млрд евро и ще папкат и ще слушкат . На Турция трябва да дадът 100 млрд евро и гаранции няма !

На Турция не и трябва ЕС...на Турция и стигат икономическите връзки...освен това на франсетата и германосите Турция не им трябва тъй като ще имат много гласове в парламента на ЕС...те имат повече население от Германия...на ЕС му трябва боклучави държави като Укриландия Македония Албания...

най-добре е германци, австриийци, италианци, франсета и други западнящи да стоят по-далече от Балкните и дори да науснат Континента! омръзнаха ми безумията им.!

Яйде вонючее гавно да си ходиш в Сибир вече, че ни писна от миризмата ти.

Беж към Крематорск!

Той Киро като почне да му обяснява за куролацията и сивите кардинали и оня ще загуби интерес. После трябва преводач . Каква СМ бе,. те нарязаха ли си танковете ?

Олаф Шолц е внук на хитлеров генерал от СС !

Руското мекере Шолц ще идва да агитира в полза на Кървавия Джуджак

o!!o

Да имаше навремето кой да се застъпва и за нас така, както в момента половината ЕС лидери на лъжливите северомакедонци… Светът отива по дяволите…

Всичко това е за да се вземат едни командировачни.

Няма смисъл да идва.

Безсмислена визита. Просто симулират активност. Нито разбират проблема, нито могат да въздействат. Но така или иначе ще дойде, добре е да обясни, защо бяха нарушавани систематично Минските споразумения. Все пак Германия беше гарант по тях. Не казвам, че отново трябва да плаща репарации, но защо са тогава гарантите. Този въпрос трябва да бъде поставен приоритетно.

Това само може да ни дава яснота какво ше стане с гаранциите на Франция ;)))) по наия въпрос. Нищо няма да стане ше ланкат заучени евро простотии и ще полагат услилие.

Нямат право внуците на тия които искаха да унищожат славяните и еврейте и избиха повече от 30 милиона през последната световна война да раздават правосъдие и да дават акъл. Те първо трябва да се извинят на Европа и никога да не притежават армия. Този сега говори за увеличаване на тяхната армия, което е нарушение на решенията от Нюрмберг.

50+

Значи може руснаците да изпращат диверсанти да взривяват наши военни складове и да тровят с “Новичок” български граждани, изроди кремъски такива, а ние да си траем и да не изпращаме оръжие в Украйна и да не им мацаме фашистките паметници! А сега извършват и саботажи в братска Македония. А после се чудят защо целия свят ги мрази!

Глупав педерас чупката Не ти са ясни ни новичок ни нищо Фашистете видя ли ги татуирани със кръстовете и лицето на нитлер Замълчи идиот

Не целият свят "мрази" руснаците, а само такива като тебе, дето нямат знания и приемат безкритично американската пропаганда.

не схващам защо натискат нас а не Макетата, които просто трябва да си спазят договора за добро съседство. Ка все всичко се извърта и се гледа от най сложната страна.

Защото ние налагаме ветото, затова ни натискат нас. Въобще не им дреме за векове култура и история, просто искат да постигнат целите си за разширяване на ЕС. Западна Европа гледа на Балканите като на Близкия Изток - популация и територия, която може да се използва за користни цели. Още са с колониалното си мислене, въпреки опитите да се правят на моралисти.

Това ясно но не е ли по лесно да натиснат Макетата малко да се вземат в ръце :(( все пак те имат интерес от това пресъединяване. Малко поне да опитат да положат усилие.

Защото сегашните "лидери" на Европа са ялови, невежи, елементарни. Нямат потенциал за подобно нещо.

Руски диверсанти са запалили културния център, за да нагнетяват напрежение, да ни насъскват един срещу друг два братски народа, създават хаос и да саботират приемането на СМ в ЕС.

Български диверсанти от ВМРОооо са запалили културния център, за да нагнетяват напрежение, да ни насъскват един срещу друг два братски народа, създават хаос и да саботират приемането на СМ в ЕС.

ВМРО нямат интерес бе, тупан! Докато руснаците имат такъв, за да владеят Балканите!

Няма два братски народа , има един - бълагрският

СПАМ!!! СПАМ!!! СПАМ!!!

Явно заповведите на ЦРУ се изпълняват стриктно. Що има циганска паплач - македонци, албанци, косовари по най-бързия начин да се прибират в двете кочини: нато и ЕС. Е, тоя мазен дупедавец Шолц е отличник.

да де ама не сме толкова тъпи.. тая шфаба може да ходи да се шиба заедно със безродните коеплета от западна западна България

Срам за Германия. Преди време те и Израел осъдиха някакъв марш на нацистите в Киев като нацистки. Сега .. нямало нацисти в Украйна

Обикалят, ама за тях сме само пазар за боклуците им...не им пука за Балканите! Само искат да правят лидъли, кауфланди и т.н. да ни прибират парите и да си плащат данъците в Германия...а после да ни подхвърлят уж загрижене подаяния под формата на помощи, които политиците сладко прибират.....Омагьосан кръг, от който няма излизане... А НИЩО ЗА ШЕНГЕН? И ВЧЕРА ВИСЯХ НА ГРЪЦКАТА ГРАНИЦА 30 МИН!!! ЗАЩО?!

Да иде в Битоля!!!

Тоя плешив лешойад да не го пускат на границата! Нека му напомнят че тук не е Шенген!

Тия германци след Меркел ептен изкукаха. Тоя педал оправи германия и Европа та сега и нас ще оправя. Много започнаха да си надигат главите синовете на бившите фашаги. Малко им е било явно 45-та година.

Не-не-не, бъркаш! Проблемите започнаха точно от тая изкуфяла Меркелица! Дори тези в момента са нейни подметки! ПОМНЯ АЗ! Проблемите за Европа започнаха когато излезе на яве че са били подслушвани масово политическият елит в Европа дори и Меркел! от там нататък започнаха големите глупави изказвания, изявления и педерастки тъпизми! САЩ държи Европа за ташаците с няколко записчета, и заради няколко човека на който не им се ходи в затвора ядем големия К*Р

Обичам да поебвам мъжки дупета и да им се празня вътре. А вие?

Тъ пак !!!

Тоя ни липсва.Аман от учители.

Кирчо Грайндъра сега как ще каже "не" не знам...