Българското разузнаване с доклад за руските хибридни атаки

ДАНС и Служба "Военно разузнаване" също посочват, че войната в Украйна влияе най-много на България

Обратно в новината

Коментари - Българското разузнаване с доклад за руските хибридни атаки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, колко мъка има по този свят, Боже!!!

Сериозно...това ми звучи като Денис Коробко и британското разузнаване....а и Дойче зеле....

ти ми звучиш като късочишков пияница, ама......

Неграмотник!

Пак открихме студената вода, пардон, водка!

какво му е мнението за DIE.BG

Газа го спря Русия, АМА СЛЕД КАТО ПРОСТО КИРО КАЗА, ЧЕ НЯМА ДА ПЛАЩА В РУБЛИ.

и изгони 70 руски дипломата. После Русия ни обяви за недружествена държава. И умно-красивите казаха, че тя ни е обявила за враг, но не казват "Защо" и "Кой и първопричината за това"?

майка ти каза да купиш хляб.

"Руската инвазия се превърна в директно предизвикателство за европейската архитектура за сигурност и демократичните принципи и устои на международното право." КАК МОЖЕ ДА СЕ ЗАСТРАШИ НЕЩО ( "демократичните принципи и устои на международното право"), КОЕТО НЕ СЪЩЕСТВУВА В ПРИРОДАТА?!? КЪДЕ ВИДЯХТЕ ДЕМОКРАЦИЯ В ЕВРОПА?! ИЛИ МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО?

България имаше разузнаване преди 33 години! И беше добро разузнаване! Сега няма нищо, освен листовки от "Козяк"!

Персоналът на българското разузнаване е назначен от американското посолство. Там е писан и доклада.

Понеже ми трият поста, препоръчвам ви да прочетете статията от този раздел ,,Атанас Запрянов....,, с видео. Последната и част за данните на военното контраразузнаване е в пълно противоречие с опорките на данс

Австрия ще продължи да купува руски газ OMV има дългосрочен договор с държавната компания "Газпром“  Австрийската компания OMV възнамерява да продължи да купува газ от Русия и в бъдеще, като вземе предвид дългосрочния договор с държавната компания "Газпром“, заяви в интервю изпълнителният директор Алфред Щерн, цитиран от британския вестник The Financial Times. "Докато руската страна доставя, ние ще продължим да получаваме тези количества от "Газпром“, подчерта Стърн. По думите му, ако бъдат премахнати някои източници на газ, като руските, цената на горивото ще се увеличи. Затова Австрия ще продължи да използва тези източници за собствената си сигурност. Освен това газът от Русия не попада под западните санкции, отбеляза още той." Булгаристанците да спретнат доклад и за Австрия!

A ве охльов залюхан ОМВ е РУСКА СОБСТВЕНОСТ 40 % контролен пакет акции са собственост на РУСКИЯ Путински олигарх Олег Дерипаскхха а АВСТРИЯ заедно с КИПЪР и България са ТОП РУСКИ ФСБ/ГРУ Перачници на руски пари На ПУТИН са Райфайзенбанк и Щрабаг

Путин те преследва. Скачай в морето!

Ти прочете ли хубаво цялата статия? Ще купува докато доставя. Ама на България спря доставките нацяло. А прочете ли че руснаците са несигурен доставчик дори за голям клиент като ОМВ? Обаче те са си осигурили възможност да минат изцяло без руски газ. И руснаците го знаят и си траят, а за нас мислеха, че ще закъсаме тотално и фатално без тях и затова врътнаха кранчето. И накрая и ти си забелязал, че газа всъщност не попада под санкциите. Защо според тебе някой от продажните ни политици би го спрял? Те даже бяха платили, когато спря газа. И руски поток бяха платили. С нашите пари. А Путин за благодарност ни спря газа.

Европейска архитектура за сигурност; Демократични принципи; Устои на международното право. :) Докладите на БКП и КПСС с докладчици от рода на иво-минджевците, цецките, паситата, пастирките и сие ряпа да ядат пред ДЕМОКРАТИЧНИТЕ доклади...

Не войната в Украйна, а нашите продажни политици са виновни за ситуацията у нас. Кой спря руския газ и петрол? Кой игнорира руските енергоресурси? Кой, Кой... Русия защитава рускоговорящите украинци от изтребление което в продължение на 8 години се извършваше и запада не го виждаше. Сега когато Путин изпревари запада който се готвеше за Баташко клане в Донбас започнаха да реват като вдовици за х... Не Русия прави фалшиви новини а Украйна и запада. Не Русия обстрелва Донецк, Буча и Крематорск с ракети , не Русия взриви Каховското водохранилище. Защо ДАНС и разузнаването дават грешна информация, или пък не, просто така им нареждат....

Газа го спря Русия. Едностранно и в нарушение на сключен договор, спря доставките. При положение, че бяха дори преведени предварително парите, които дължахме за поредните количества по подписания двустранен договор. Върнаха парите и не доставиха нищо. Без предизвестие и без покана за преговори за нови условия.

Ей лъжец , кой се правеше на "фактор" и спря плащанията и ако не си спомняш вземи и прочети поне статиите по това време - имал си договор ама го прекратяваш преди изтичането му . Хайде малко по-сериозно стига с тезе евроатлант. напъни , че засега само кафявата диря остава .

А защо украинците се сбиха с руснаците обаче само в Донбас? А дали на тези точно и само на тях от руснаците в цяла Украйна, от само себе си им хрумна да се отцепват с територия от суверенна държава или някой ги насъска и вкара войски и оръжие там с които всъщност се бие украинската армия от 2014-та насам? И в тези бойни действия започнати всъщност от Кремъл загиват и мирни жители? Задавайте си поне елементарни въпроси преди да лочите от обилната пропагандна помия с която ви залива Кремъл.

Слугинаж англосаксонски, Ако сте учили история знаете, че бъларската армия превзема непревземаемият Одрин. Но трябва да го предадем на османците защото: А. Не ни кефи. Б. Много сме щед и. В. Англичаните заплашват нас и руснаците да се включат във войната на страната на Османската империя, не че до тогава не са им помагали с най-новите оръжия.

Мастиите на сатаНато губят войната! Затова излизат с разни измислени доклади. Гледайте по руските канали какво ставата - нещо, което цензурата и пропагандата в булгаристан никога няма да ви пуснат да видите - германските леопарди изгоряха - американските брадлита са смачкани и разбити на парчета - екипажите им изгоряха живи - около 5 000 чуждестранни наемници, включително американци са унищожени на бойните полета в Украйна, приблизително и още толкова са избягали от Украйна Тези фалшиви докладчета няма да променят нищо. Бандата на сатаНато губи войната! https://ok.ru/video/5905318218368

А това е от Румяна Ченалова: :В определени среди се обсъжда изготвен преди няколко месеца доклад по поръчка на Държавния департамент на САЩ на базата на анализ на ЦРУ. Докладът съдържа намерения и цели на САЩ спрямо Русия, Украйна, Прибалтийските държави, както и България. 1.Украйна трябва да бъде срината - инфраструктура, армия, промишленост.Цели се обезлюдяване - чрез жертви от двете страни и емиграция. 2.Прибалтика - също. 3.България Стъпките - унищожаване на българската армия като въоръжение и комплекс.Предвижда се пълен срив на икономиката в близките година и половина, както и задължаване с над 2 млрд долара по линия на АЕЦ Козлодуй.Съкращаване с 2/3 на енергийните ни комплекси с твърди горива.Ликвидиране на Нефтохим. Политика на изгорената земя. В доклада е посочено, че след 2 години се очаква България, както и прибалтийските държави да бъдат в руската сфера на влияние, поради което тези държави трябва да бъдат сринати икономически, инфраструктурно, енергийно, военно, което ще отслаби Русия, която ще бъде ангажирана с възстановяването им, както и на Украйна. За Румъния е посочено, че води консервативна политика на дистанциране от американското влияние, като изгражда самостоятелно военна промишленост, отказала е да сключи договори за доставка на F 35 и танкове Ейбрамс, разработва съвместно с Швеция собствени авиационни продукти. В доклада се предвижда, че до 2025г. руското влияние в Румъния и Полша ще бъде 60%, в Германия - 50%, а Европа ще е с проевразийска ориентация. Докладът съдържа стратегически намерения за насърчаване на турските апетити към България и подкрепа за сепаратистки движения в Родопите.Разкъсване на Балканските държави и пълно икономическо и военно унищожение. Доставката на платените F- ки не е сигурна / както отказаха на Турция, вкл да върнат платената сума/ Главната цел е Русия - пирова победа в конфликта с Украйна и в последствие ангажирането и с възстановяване на изпепелените държави, в т.ч. България , в които руското влияние не може да бъде намалено и което да доведе до отслабване на самата Русия. ........... Източникът на информацията не посочвам по понятни причини, но имам пълно доверие в сигурността на информацията. Процесът, описан по- горе вече е факт .Евроатлантическото ни антибългарско правителство работи по целите. П.П. Хубавата новина е, че започва процес на връщане на българите в България. Румяна Ченалова"

Отказът да помогнем на нападнатия, е безценна  помощ за агресора! Ето, затова настояват за неутралитет "неутралните" военнолюбци!

Укропитек

Точно тази опорка много ме кефи - трябвало да помагаме на Украйна, защото ако нас нападнат те така ще помагат. Първо такава гаранция или задължение няма! Второ ако ни нападне друга държава от НАТО, като например Турция, какво правим, уважаеми слуги? Раздадохте и малкото оръжие, което имаме. Дори няма да можем да ги забави и за малко дори. Чл. 5 не е за между членове на НАТО, а Великобритания и колонии винаги са подкрепяли Турция. Трето Великобритания и колонии подкрепят Украйна ЕДИНСТВЕНО защото са в конфликт с Русия. Продажни глупаци сте, без грам мозък!и

Не ми трябва руско въздействие, за да зная, чии са окупационните войски в България и да мога да ги посоча - американски.

Пълни глупости ! Ако нашите тъпи политици бяха постъпили като Едоган сега нещата щяха да са други ! За съжаление ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са предатели ! Отдавна са предали българските интереси ! Можеше ние да сме тези които да са медиатор между Украйна и Русия ! Разлика между нас и Турция е , че сме много по-близко до Украйна и Русия от Турция ! Предатели историята ще ги съди !

"Рязкото повишаване на цените и рискът от недостиг на енергоресурси, суровини и хранителни стоки, както и нарушаването на веригите за доставки предизвикаха засилване на инфлационния натиск и забавяне на икономическия растеж в световен мащаб." ББААХАХАХА САНКЦИИТЕ РАБОТЯТ ББААХАХАХА

Ха-ха-ха-ха-ха българско разузнаване!? Това онзи ден ли са го създали с указ на президента? Не съм разбрал... но пък може, защо не :) Разузнаване в България е имало някъде преди 30 години за последно. След това с телешки ентусиазъм под лозунга за антикомунизъм всичко се унищожи! Сега явно новите продажници управляващи са решили да лъскат имидж с платени статии в дир-а...

Всяка крива линия, която е успоредна на Козяк, е права линия! Всяка правя линия, която не е успоредна на Козяк е руска хибридна атака!

Чак разузнаване ли трябва да пише доклади за нещо, което е ясно дори за децата в детската градина.

Целият слугинаж трябва да бъде впрегнат. Слуги, прислуги, компаньони, пишман анализатори, пишман политолози, подлоги, лъскачи, лапачи, лизачи, навеждачи, тролове и т.н, и т.н. - всичко. Трябва да заслужат центовете

неруска нехибридна неатака направо!

Русия е малка, средно развита страна с лоша инфраструктура и архаична икономика. Хората в Русия като цяло са зле образовани и с малки изключения слабо квалифицирани. Подвластен (с малки прекъсвания) на чудовищното потисничество на властта повече от сто години, руският народ е формирал уникален манталитет, воден от две поговорки: „Москва не вярва на сълзи“ и „Умри днес ти, а аз ще умра утре. " Хората са напълно лишени от емпатия (съпричастност) и кръвни връзки. Състраданието и милосърдието (дори към собствените си деца и родители) им изглеждат непростимо малодушие. А съжалението и прошката за тях са признаци на деменция.

всяка вечер те онождат слонове и те пълнят със слонки мозък, та чак през ушите ти капе...

Русия винаги е била против България в цялата и история.

А англичаните винаги са ни подкрепяли. Например за малко заради тях да си останим под османско робство!

И двамата не сте точни. Нито Англия винаги е била с Турция нито винаги са ни подкрепяли. Англия не се намесва когато Русия обявява война на Турция заради зверствата от Баташкото клане станали достояние по света. Както и Англия ни напада и ги разбиваме в битката при Дойран.

Не са подкрепяли ама не! Точно англичаните всячески са натискали да се протака мирния договор, защото е трябвало само 5 дена за да пристигне английската флота на помощ но Османската империя!

Аделинке, отиваш на пазара и купуваш една краставица, един морков и една тиквичка! И си ги блъскаш във фитката, ануса и плювалника! Барем, млъкнеш! Че, прочете ли го поне тоя пасквил, на който си си сложила името!?

И да са големи и баяти.....

а пропаганда. Написали са някакви плоски лъжи и изтъркани опорки. Изглежда като че ли някоя сдухана предпенсионна лелка от държавната администрация си го е съчинявала, с изсмукани от пръстите опорки. Руската федерация не вижда заплаха в България. За Русия България не е никаква заплаха, защото е прекалено, малка, прекалено слаба и прекалено зависима. Българските политици сами тикат българия между шамарите и после си измислят мними заплахи.

България не е заплаха за Русия, а Русия е заплаха за България.

1 агресията е украинска от 2014г да не забравяме не руска. 2 хибридна атака има от УСА!!!! Даже вождовете признаха че са слуги на посолството 3 войната на Украйна срещу собствения си народ влияе на България защото нашите власти под УСА могат да направят същото.

Тази доклад поне на български ли е или директно е черновата от посолството?

Ехаооо - Слугинаж,какво ще правите ако Турция ни нападне? Оръжието го раздавате на Украйна- дори няма да можем поне да ги забавим за малко. Помощ от НАТО ще има, колкото Кипър получи, когато Турция ги нападна. Чл .5 не е между членове на НАТО. Англосаксонците винаги са срещу християните, а и винаги са подкрепяли Турция. С други нямаме договор за военна взаимопомощ. А господарите ви няма да ви вземат при тях, защото слугите винаги са били в колибата за слугите.

за 130 г Турция не ни е нападала за разлика от Русия!!!!!

А скоро Турция не нападна ли Сирия и Ирак, слугинаж? Дори от 15 юли 1974 не са 130 години

Технически погледнато, Турция (Османската империя) не ни е нападала от 630 години. Между другото, Турция е създадена на 23.10.1923 година.

вас простите с конкурс ли ви избират от руското посолство.. КИПЪР НЕ Е КЪМ НАТО!!!!

Ето по това може да разбереж колко е прост слугинажъта! Ама Гърция е эт 1952 и Кипър е изцяло гръцка територия преди да бъде окупиран.

От къде да знае човека такива подробности, не го пише в опорките. Русия е агресор, Путин е диктатор! Толкоз!

То технически погледнато Турци не са ни нападалите. Окупирали са ни Османците, на които обаче Турция е правоприемник. А с османските си амбицци в турскея парламент показват карти на Турция с части от България.

Стигнах до "Българското разузнаване..." и започнах да се смея :-) Българско разузнаване :-) Лед от Сахара, Палми от Антарктика, Бат Бойко и Английска Филология :-) Още повече че съм бил дълги години по посолствата ни в чужбина и ПРЕКАЛЕНО добре знам как страхотни "шпиони" са наще там :-) Гола вода и кал по ушите. 10 годишно дете от Перник може да научи повече!!!

Те събират ключови данни като крадат кремчета от магазина.

Докладът е пълен с пещерна пропаганда, изтъркани фрази и нападки без фактология и покритие. Излагация !

В годишните си доклади Държавна агенция "Национална сигурност" и Служба "Военно разузнаване" също посочват, че войната в Украйна влияе най-много на България. Няма ли кой да "повлияе" на тези служби,че да почнат да работят.

Не, защото са отколешна жертва на отрицателната селекция...Имал ли си допир до тях? Това са дълбоко посредствени, крайно безскруполни, престъпно мислещи и неграмотно пишещи синове, протежета и ку..рви на някого от клана. Посредствени са даже в интригите, а тъпотията, в съчетание с амбицията, ражда зависимости. Т.е., за да им вярват, че са велики, някой трябва да ги нарочи за такива...а за да ги нарочи...те трябва да го обслужват...Класически "Дънинг-Крюгер" ефект в служба на CIA.

Ние българите сме с Русия, наша освободителка и основателка на днешна България. За това руски хибридни атаки не са необходими. Това българското разузнаване трябва да знае а приори. Иначе не е разузнаване

тебе Путин , Кадиров и Прогожин ли са те освободили бе педал..ха.ха ха ха Иди се гръмни!! Българите сме с Европа и НАТО... ФАКТ

Мис Нюланд каза - Fuck the EU. Същото се отнася и за НАТО то

Цар Освободител не беше ли убит от атентат на социалисти бе? С надеждата да предизвикат революция. Предшественици на комунистите които избиха и наследниците му като я направиха най-сетне революцията. Комунистите на които най-извратеното творение са чекистите, които и в момента управляват Кремъл. Та на коя Русия да сме благодарни бе? Онази с царят който води Руско-турската война или тази на наследниците на убийците на него и наследниците му? Тя кремълската шизофрения има дълбоки исторически корени, като се замислиш.

Човече, ти нормален ли си ?

Този конфликт официално не се води война и е несериозно каквато и да е държавна служба да използва неточности, а текста е пълен с изтъркани изрази. Изглежда че някой им е подсказал какво да пише. Конфликта влияе най-много на Украйна - заради икономическите и физически загуби и на ЕС заради инфлацията, за Русия се съмнявам те си продават ресурсите въпреки че и те имат физически загуби но са голяма територия и за сега не може да им се отразява колкото на Украйна. Но основното съмнение е в това че върху руснаците се сипе допотопна пропаганда което се връща като бумеранг на тези които я пишат. Аз съм изумен как запада си позволява да се излага с тази пропаганда, защото тя не достига до Русия а се сипе върху нас и явно ни имат за големи селяни или нещо такова.

Вероятно защото ни имат за туземци. А ние и не прави опити да го опровергаем. В допълнение, "нашите вождове" се продават за шепа цветни стъкълца - изпитан метод от англичаните.

Цените на енергоносителите скочиха не заради "войната в Украйна", а заради отказа да се ползват евтините енергоресурси от Русия поради политически причини. А хибридни войни се водят още от най-дълбока древност. Много често битки са печелени или губени поради множество фактори (което по същество е смисъла на думата хибриден). Например - подкупен човек, отровени кладенци с вода, изгорени посеви и т.н. Включително и пускане на заразени с чума плъхове в обсадена крепост.

Централата за газ в Портовая изгаря всеки ден излишния и не продаден газ на стойност около 10 млн. долара.ха ха ха ха ха вървят във въздуха .. Затова руските тролове квичат.ха.ха Не щеме ний рускои газ , не щеме ний рубли ни руска АЕЦ, а искаме свобода, Искаме украинско евтино зърно и яйца човешки правдини! Напред! Напред! Напред да вървим! България от руско робство да освободим!

Може и да е вярно, не знам. Имат газ - горят си я. А горда Европа стои с шапки и ръкавици в апартаментите си.

и арабите си имат долари и руски и мъжки и женски проститутки се дупят да ги спечелят..ха.ха

На Русия въобще не ѝ пука какво кога ще изгори те си имат достатъчно Ами ние какво имаме ние плащаме от джобовете си заради политиката на държавниците ни които имат достатъчно пари за да си платят разходите българските държавници не ги интересуват българския народ а ги интересуват банковите сметки които се пълнят от западните държави и най-вече от САЩ за да могат да запушат устите на държавниците ни с много пари и да ни хвърлят срещу Русия да настройват българския народ срещу Русия Колкото и пъти сме били срещу Русия винаги България е ставала все по-малка запомнете добре и този път руснаците няма да ни простят Това ще стане заради сегашните ръководители заради тяхната политика и заради собствените им задници да подсигурят себе си и семействата си а бедният български народ да духа супата

Да припомним 3.3 1918г се сключен Брест-Литовският мирен договор - триумф на българското оръжие и българския национален дух. До него се стига благодарение на победите на армията ни в края на Първата световна война, с които към родината ни са присъединени население от 3 203 500 души и 77 293 квадратни километра стари български земи - раздавани от Русия на съседите ни в предходните десетилетия. Част от този грабеж е извършен включително със Санстефанския мирен договор, с който Северна Добруджа е подарена на Румъния като компенсация, че Русия си присвоява Бесарабия - преди това румънска територия.Благодарение на това развитие Полша, Литва, Латвия, Естония, Украйна, Финландия излизат от Руската империя и възстановяват своята държавност. Турция получава територии в района на Батуми и Източен Анадол. Русия води преговорите в Брест-Литовск едностранно, без съгласието на своите съюзници от Съглашението. айде бегай руска хибридна еденица...ха ха ха не вървиш

Ей такива "лични мнения " са част от тази хибридна война. Освен мнение, акъл имате ли, че не помните, че Русия едностранно и в нарушение на сключен договор, спря доставките? При положение, че бяха дори преведени предварително парите, които дължахме за поредните количества по подписания двустранен договор. Върнаха парите и не доставиха нищо. Без предизвестие и без покана за преговори за нови условия.

А защо го направи? Защото и блокираха сметките. Ти продаваш стоката, но друг ти разполага с парите - чудесна сделка в стил "Дивия запад". Руснаците предложиха да се плаща в руски банки, но от Посолството не разрешиха. Я се поинтересувай дали в момента Австрия купува газ от Русия по дългосрочен договор. И защо си мислиш, че "хибридната война" е измислена от руснаците и само те я прилагат?

Проблема не беше в банките и сметките. Проблема беше че едностранно Русия поиска да и се плаща в рубли. И превалутирането да става вътрешно в нейни банки по неин курс и когато тя реши да свърши тази работа. Понеже доставка чак след това. Това съвсем не е същото, като да си смениш банката и сметката по която очакваш някакви плащания. Това коренно променя търговски условия подписани двустранно. Пак да питам за акъла?

С терористи не се преговаря, не си ли чувал? :)

Сега Мунчо Радев как ще се обяснява на пасоля и таварищ Мутрофанова не знам.

само да го види руския поп..ха.ха

И разбира се нито дума за руските тролове! - а те са налазили дира като мухи на мед!

Бай Матю Сталиниста са уплаши, че ще почва лов на руски кавали и финал горъта. Ама днеска по обяд са прибрал да земи пенсията. Купил от магазина кибрит, цигари, 4 шишета олио, сирини, русьенско варено, метнал се на магарето и пак финал горъта.

Пак си е кръгла нула, колкото и да го повтаряш.

За сведение на родното разузнаване, всяка проява на всевъзможни олигофрени, като тагаренко, Манол, соломон пуси, криво Мирчев, гном Атанасов, Ристьо Комунисто и тн, проворикра мигновенно нови попълнения на страната на Русия!! С толкова малоумници и българофоби, начело с лицето Борисов, кокоро, простото кире и тн, Русия не е нужно да прави нищо!! Българите сме мислещи, не го забравяйте. Нямаме нужда от Посолството за да ни каже какво да мислим.

Гледах по TV1 " Демокрация ", та там имаше един политолог, който говореше баси смехориите. Според него сме били с равен глас в ЕС. Явно оп прекалена равност сме извън Шенген и имаме визи за САЩ. Хората били бесни на демокрацията защото децата им бягали в други държави. А защо се налага да избягат като от 34 години е демокрация? Да не би защото политиците основно се грижат за други държави, а не за България. Пресен пример Украйна. Най-дразнещо от всичко е, че за 34 години демокрация, така насраха държавата, та накрая в извинение на некадърието измислиха да обвинят руснаците. От 34 години няма руснаци. Има демокрация, ЕС, НАТО, на най-вече слугинаж е подлоги. Истината е, че затова хората бягат, затова сме най-бедни.

Сещам се за вица. Американското разузнаване е много секретно - не знаеш какво правят хората от съседния кабинет. Руското е още по-секретно, не знаеш какво прави колегата ти от съседното бюро. Най-секретно е българското разузнаване, дори сам не знаеш какво правиш.

още малко за руския райХ за който мечтаят рурособите да натикат България Лабораторен анализ откри следи от човешко ДНК в два вида руски колбаси, производство на подмосковната компания „Мортадел“ 16.11.2021 г. • Руски канибал е осъден на доживотен затвор за убийството на трима души и ядене на суровото им месо с водка. 32-годишният Владимир Яднев 15.09.2020 г. • Между 1979-1981 г. този руски канибал е успял да консумира девет човека – поне толкова са документирани. 23-годишен младеж изяждал черния дроб на някои от жертвите си, 35-годишен мъж признал, че е убил свой приятел и ял от месото му Сериен убиец, погубил най-малко шестима, е арестуван в Русия, съобщи московският вестник "Известия". Според разследващите канибалът изяждал черния дроб на жертвите си. "През периода от 2009 до 2011 г. заподозреният е убил поне шестима жители на Пензенска област (на 560 километра югоизточно от Москва) и заровил телата", съобщи федералният Следствен комитет, като уточни, че останките са намерени. Жителите на Березовка в Хабаровския край на Руската федерация са в шок от 30 януари, когато край топлопровода на селото бяха открити части от човешко тяло. Изяснило се, че те принадлежат на украински гражданин, който работел като портиер. Скоро след това следи от кръв били открити в квартирата, където живеел под наем и неговата 80-годишна хазяйка станала главния заподозрян. В хладилника на баба Соня открили вътрешности и меки части на тялото, принадлежащи на нейния наемател. Жената, работила в миналото в скотобойна, била арестувана и обвинена в убийството и разчленяването на квартиранта. Дмитрий Бакшеев и съпругата му Наталия бяха арестувани след открито разчленено тяло в дома им, общежитие във военна база в Краснодар. Двойка в Русия е била арестуван за убийство, след като призна, че е убил до 30 души - и след това ги е изял. Под охрана и десетки журналисти от цяла Русия вчера в Архангелския областен съд започна делото срещу серийния убиец и канибал Едуард Селезньов. Брадясалият и висок само 1,5 метра мъж е изял трима свои приятели. Руска пенсионерка е заподозряна за над 20 убийства. Разследващите предполагат, че тя е изяла част от жертвите си. През юли 68-годишната Тамара Самсонова от Санкт Петербург бе задържана по подозрение в убийството на друга пенсионерка на 79 години. Нейното тяло беше открито от полицията нарязано на парчета.

Хибриден ви е мозъка тъпунгери на служба

обикновено русофилите са педофили ,педали и зоофили.. няма как да ги държат иначе путлерофашистити при тази помия и убийство на деца и цивилни в Украйна и да одобряват. "Атмосфера на страх , страх за децата се разпространява в цели градове и региони. През 2010 са регистрирани 384 изнасилвания на деца под 14-годишна възраст , 1766 регистрирани злоупотреби и развратни актове на деца. Остават неоткрити 1519 непълнолетни изчезнали , 513 от тях малки деца . Според медиите вината е на законодателя и благодарение на леките закони срещу секс маниаци и перверзници -Русия се превърна в рай за педофилите." До края на 2009 г. горната граница на наказателна отговорност за сексуален контакт с лице, ненавършило 16-годишна възраст , е бил четири години затвор . И за сексуалната злоупотреба с деца - три години. За сравнение: във Великобритания и САЩ за същото престъпление наказанието е 20 години в затвора. тук Нещо повече Русия не подписва Европейската Конвенция за Защита на Деца от сексуални набези, която се приема в Лансалоте (Испания) през 2007 година. Русия не ратифицира конвенцията и не я подписва, което е странно, защото тогава тя е член на Съвета на Европа. Според данните всеки четвърти, пети изнасилвач в Русия се измъква с условна присъда в периода 2004-2009г. и само двама от 36 000 изнасилвачи, през този период, са получили максималната присъда! А през периода 2004-2009г. от педофилите с условна присъда са 40% ! Само двама от хилядите осъдени педофили са получили максимална присъда- 3 години лишаване от свобода в периода 2004-2009г. тук и тук Няколко примера : -През 2000 г. , Анатолий Гонтаренко - многократно осъждан за изнасилване на малолетни момичета, получава 12 години затвор. Но пълната си присъда, той не излежава. През 2007 г. с решение на съда е преждевременно освободен , а през април 2011 год., същият изнасилва и убива осемгодишно момиче! -През 2008 г. Юджийн Воротинцев бе осъден за изнасилване на непълнолетно лице пациент в болницата . Още през 2010 г. той е освободен от затвора. И през април 2011 година изнасилва 9 годишно момиче в същата болница. В САЩ има регистрирани и осъдени 600 хил. педофили през годините, а в Русия само 2.5 хиляди. Това показва ефектовността на полицията и институциите в борбата с педофилията в двете държави. В САЩ например е създаден Междуведомствен център за издирване на изчезнали деца. -Друг скандал на педофили на високо ниво в политически партии е случаят с Андрей Смирнов. В обществен скандал се превръща делото срещу задържания в Санкт Петербург педофил, 50-годишния Андрей Смирнов, който е общински съветник от "Единна Русия" - партията на руския премиер Владимир Путин. Вече било ясно, че става дума за цяла банда извратени чиновници, които устройвали сексоргии с деца. Следователите били шокирани от откровенията на насилника. Делото непрекъснато се разширява с нови подробности. Смирнов разказал и за свои съучастници в оргиите от Москва. Те заемали високи постове в образователните структури на руската столица. всички данни тук и тук -През март 2011 година в района на Ростов бе заловен депутат в Парламента и бивш кандидат за губернатор на региона Волгоград ( в изборите през 2004 г. зае второ място ) Николай Волков . Той е обвинен в шест епизода на изнасилване и злоупотреба с млади момичета. тук и тук - Прокурорът на Харабовска област е обвинен в изнасилване на три непълнолетни момичета и е осъден само на 13 години лишаване от свобода !!! тук - Капитан в милицията на Свердловска област - Василию Осинцеву е осъден за изнасилване на 7 годишно момиче, което намерил да играе в двора на къщата си без надзор на родителите й и я отвежда в близката гора, а в периода 2008-2009г. е обвинен за още две изнасилвания. Осъден на 19 години лишаване от свобода!!! тук - Заместник прокурорът на Курилски регион Сергей Ермаков организира групови оргии с момченца под 14 годишна възраст в периода 2004-2008 година в клубът му по джудо. Осъден на 16 години затвор

На перемогата въртят укропрасета на чевермета :)

може да прочетеш за мобилния крематориум за руските орки и част от тях се разфасоват за пазара на органи.ха.ха а техните майки доволно получават кожено палто..ха.ха извратена руска нация от азиатски маймуни..ха.ха

Бе що не се гръмнеш, кой ще ти чете сказката пред младежкият атлантически клуб. Мразиш русия, много важно, я се стегни и иди на кино. По-голяма полза ще има, поне да стимулираш културата.

Я?!?!?! още един я прочел..ха.ха браво ха ха хаха

ама не се чете

руска КУЛТ.... ураааааааааааааааааааааааа да живее путлер..ха.ха

Ако ги попиташ какво значи хибридна атака, само глупости ще наговорят. Хибрид е автомобил с два вида задвижване, растение производно на кръстоска, в разузнаването е всичко що е руско и не могат да го определят. В световната мрежа няма хибриди, има само подслушване и разпространяване на глупости за наивници. Медиите са два вида, сериозни и жълти, може и да има хибридни между двата вида, но само за времето докато спрат да им обръщат внимание.

Бай Матю Сталиниста са уплаши че ще почва лов на руски кавали и финал гората Ама днеска по обяд са прибрал да земи пенсията Купил от магазина кибрит цигари 4 шишета олио сирени русенско варено метнал се на магарето и пак финал гората

Бай ти Матю да не извади лопатата и та не те лупне по хохолската чутура :)

Свърши му рикията на бай Стамат и сега ходи пазач на вилити и там му дават ракия На есен га са прибере в село ще каже че е бил партизанин

Мачкай Асенеее ! С ПП напред !

Уя на Спецов, не го жали :)

""ЕС и НАТО запазиха ролята си на основни стабилизиращи фактори в глобален и регионален план."'- така стабилизираха Ирак Либия Сирия и голяма част от африка и южна америка че им източиха всичките природни ресурси.

Мунчо Радев сега какви ще ги гивири не знам.

*говори

Пишат по хиляди коментари тук и си мислят, че не ги наблюдават! Пълни кретени!

Как се разпонахте маави проста!