"Български възход" ще подкрепи кандидата на ГЕРБ за шеф на НС

"Дори и за толкова елементарен въпрос парламентът е на парчета - имаме 4 кандидати, не може да се намери консенсус. Имам чувството, че някои партии се държат като в детската градина", каза Делян Добрев

Обратно в новината

Коментари - "Български възход" ще подкрепи кандидата на ГЕРБ за шеф на НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо герб бе, продажник долен! Защо не подкрепяте Възраждане" или много искате войната да стигне и до нас. Мижитурка такава, няма правило председателя да е от партията с най-много мандати. Ама поне се видя вече от всички че си същия козяшки продукт.

Тоя не става за златен пръст

БВ получават от мен червена точка! Много правилен ход от тяхна страна!

Янев,с подкрепата си за ОПГ на генерал пожарникар Бойко ,започва да губи доверието ни.При нови избори след 3-4 месеца го виждам в карето на ВМРО,НФСБ,ИТН и Воля да е кибик.

аман от проксита

Генерали и генерали. Едните са "наши", другите "техни". И да пазиш мълчание, накрая все някога трябва да се изкажеш с кого и накъде. То в едно семейство всеки от бебето до бабата гласува различно, та от събрани от кол и въже по паланките люде ли очаквате задружно единомислие?

това е края на янев в политиката политика с продажен лидер не се прави

Гласувалите за Янев с надежда, че ще следва умерена политика към Русия ще бъдат разочаровани. И той е слуга на Козяк. Просто ви го туриха да ви обере левия вот който ерозира от БСП, но да върши същото като ГЕРБ и ДБ а именно да продава България.

Козяшки капут. Разжалване и разстрел.

Генералу - генерал око не вади , генералу от Пръчляк е заповедал , а военните заповеди изпълняват ! Абе много генерал у цивилната власт ?

Зеления сертификатор е ПАДЕНИЕ!

Франция се тресе от протести, стотици хиляди са на улицата, протестират в почти цяла Европа, тук една дума няма за това. Само злободневки - кой кого щял да подкрепи. Хич няма да ги гледам утре по телевизията, национални предатели.

Нещо сериозно е сбъркано в генетичния код на хората населяващи тази част на Балканския полуостров! Този бе назначен за Министър Председател от онзи който вдигна юмрука и каза, че хората си искат държавата от мафията визирайки ГЕРБ!

По -добре нови избори. Ако Стефан Янев подкрепи ГЕРБ ще е позор. Това е предателство спрямо избирателите.

Ами да са гласували за нарко-гей общността ПП.

Защо мислиш че зеления чорапен сертификатор има избиратели? В последния момент го НАПОМПАХА софтуерно...

Явно от Козяк са избрали НАТОвеца Стефчо за премиер . Явно на него ще възложат задачата да се мобилизират Българските мъже за войната срещу Братска Русия ...

Нека ни раздадат железата, пък срещу кого - ще видим...

Б Р А В О. !!!

Български ИЗХОД ли??? Български ИЗХОД значи??? И как се ИЗХОДИ БЪЛГАРСКИ ИЗХОД ПО ВЪПРОСА? А???

Български възход се изходи в/у нарко-гей общността ПП.

как да гласува Янев за тези, които го предадоха - нинова и петков, който му беше министър в служебното правителство и реши да действа като "пази Боже сляпо да прогледа", но все пак по-добре е да се въздържат, да не гласуват заедно с ДПС.

Съвсем сигурно е, че ГЕРБ няма да състави кабинет и няма да участвува в управлението/ако изобщо има такова/. Какво ще стане, ако при това положение председателят на парламента е от ГЕРБ? Господата от "Български възход" дали са мислили по въпроса? Ами просто ще имаме един блокиран и не работещ парламент.Това ще стане! Не видяхте ли как ГЕРБ с процедурни хватки саботираха работата на предишния парламент?

Ние знаехме че генерал Янев е Кончето на Герб и носи подаръци на Данайците ! Дано му преседне на Янев ! Нека го съдят тези които гласуваха за Янев , който ще върне ГЕРБ на Власт ! ОСТАВКА !

Слава богу, че не съм гласувал за "Български възход"!

Или си е роден такъв:)(

всъщност Янев спазва процедурата, която досега беше без всякакво значение - победителите предлагат председател, а останалите зам. председатели, но борисов да си носи последствията, нали се върна да управлява, че му били счупили държавата, вече говорят че им трябва на първо време 5 млрд. заем в евро или лева, не се разбра, всичко се повтаря - голям вой за Орешарски, че изтеглил милиард за да погаси неговите дългове, дългът дори намаля тогава защото лихвите ги платиха от бюджета, после като се върна изтегли накуп 4 млрд. евро, да управлявали спокойно, за ковида прогласуваха в парламента 10 млрд., които раздаваше през джипа, за да се задържи на власт.

кандидат на ГЕРБ и ... ДПС? каква детска градина, цяла година добрев говореше какви престъпници и неадекватници са, сега иска да гласуват за проваления им бивш министър, само с призиви да си изпратим всичкото оръжие което имаме на зеленски, за да ги харесат "началниците" не става, бяхме забравили, че борисов действа по волята на началниците, тогава меркел, сега други.

Новият Станислав Трифонов. Новите подлоги на Борисов и шайката му.

Хайде, курвенските номера започнаха!! То ние друго и не очаквахме!!

Стефан Янев е марионетката на Ковачки,в неговата партия има няколко от хората на шута на Бареков

ГЕРБ е умряла лисица вече

са все отечественофронтовски измишльотини и продукт на гербаджиите , така, да си придадат по широка форма на дългогодишното управление.... а иначе като добри послушници в АОНСУ прилагат наученото , така като БКП навремето с безенесето и офето !

Браво и така трябва.

И това е ясно кой ги държи за топките и за това са толкова сговорчиви и диалогични.

Амрикански възход .. най голямата политическа проститука в парламента...

че български възход е възход..........

Учете се пичове! Това е просто първи ход от успешна тактика. Когато депутатите не изберат Председател от Герб & приятели, и съответно от ПП& приятели, тихомълком ще цъфне кандидатура от БВ. И тази кандидатура ще мине.

ГЕРП + ДПС + БВ = Вечна НеРазделна Любов!

Почна се Чики рики Чики нанаааа

първия изгорял !