"Български възход" и ГЕРБ намериха съвпадения по основните политики

Двете политически сили се разбраха да продължат срещите помежду си по секторни политики като здравеопазване, социална политика, публични финанси, правосъдие, Плана за възстановяване и устойчивост, европроектите

Обратно в новината

Коментари - "Български възход" и ГЕРБ намериха съвпадения по основните политики | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще намерите, я! Като ви наредят така от посолството.

е кражбите да вървят!

""Български възход" и ГЕРБ намериха съвпадения по основните политики" Много са дащни нещо БВ - с кой не са говорили, само с него не са се съгласили - на всичко са готови, само и само да се закачат във властта! Поне за тях е сигурно, че при нови избори вече няма да могат да излъжат избирателите!

Разбира се че са намерили сходства- и двете партии са изградени предимно от скапани боклуци, които се интересуват от кражби и присвояване на пари на данъкоплатците. Заслужават тесла!

Кой за кого е гласувал? Все повече се убеждовам, че нормални хора с политика не им се занимава. Не останаха нормални, май.

Докато си тупкат топката на престоя в НС бая ''съвпадения'' ще да намират, че заплатата трябва да върви понеже коледни празници идват и няма как дупедатите да не се загрижат за собствените си доходи.

И без някой да им нарежда, те знаят как да си удължават престоя в НС,,,

Ще има коалиция с премиер Янев.