Българска свободна телевизия на БСП тръгва днес

Централната емисия новини ще се излъчва по-рано от тези на големите канали

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На кой канал е при ВИВА СОМ телевизията на БСП!!!

Да ни е честито.Кои оператори са абонирани за нашата телевизия? Виваком ще педава ли програните?

Телевизия с пари от КТБ ..

Лого дизайна на една колежка сина ли го прави? Платихте ли си на пенсионерите дето пишеха в "дума"?

Малко ли телевизии са техни, че и още една. Като си спомня г-жа Стоичкова как венцехвалеше Чавес, Мадуро по СКАТ, а как цъфти Венецуела виждаме. Енчев показва че старата любов ченгеджийска не е отминала. Дерзайте другари. 80%- ви вярват.

... е тръгна и телевизията на червените дебили в България - но те дебилите отиват бавно и сигурно на бунището на историята, така че и тази телевизия ще умре с тях...!!!!!! Бог да ги прости, но те привържениците на партията мафия БСП освен че са дебили са престъпници, убийци, крадци, лъжци, интриганти и т. н.

Те дебилите взеха властта преди десет години с измама на изборите. Сега крадат откъдето и каквото могат, но всичко има край и той не е далеч!

Лъжа ТВ

Какви лъжи ще се сипят по цял ден не е истина просто!

Честито! Желая успех!

Денем ще се четат трудовете на Т. Живков, другарите Добрев и Йончева ще провеждат семинари на тема "трансгранични парични транзакции, заобикалящи законите". По петъците ще предават руската телепиздия с превод от руски шпиони у нас. След полунощ ще има порноизпълнения, стриптииз и голи хорца за заслужили АБПФК

Рошкев, да му го нароша и ПенЧукова, да и го начукам, ще лъжат народа в ефир под ръководството на плейбоя Любомир Коларов, внук на съветския шпионин Васил Коларов и също така руски шпионин, завършил МГИМО преди 50 години.

На добър час!

Е те сега ще се придвижим от 111-о место до 1-во!!!

Българска Свободна Корумпирана Телевизия. БСКТ. Това име е по-подходящо

EMEC

ЕМЕС За какви патриоти нашенците си бълнуват, като само разбойници е страната върлуват?

ние пък ще си пуснем СуджукТВ, с реклами на мезета, бира, стиропор и агенции за недвижими имоти

Програма на БСТВ 6:00 - Здравей, Червена България - сутрешен блок с гости партизани и активни борци против капитализъма и фашизъма. 9:30 - На вода с Нора (Ананиева) - забавно-развлекателно предаване с полезни съвети, например - как да си платим парното, но същевременно да си купуваме кофичка кисело мляко всеки ден. 10:00 Три бързи водки с Мишо (Миков) - предване за третата възраст и лечебното пиене. 11:00 С бъклица и червена роза - народни песни и хора от клубовете на БСП в страната. 12:00 Новини от Позитано 20 с преки включвания от Бузлуджа - важните неща. 13:00 От мястото на събитието с Елена Йончева, продуцент – Цветан Василев. 14:00 Поправи си сам – Бенчо Бенчев с ценни съвети за поддръжка на Bentley Continental GT 15:00 Руски език за начинаещи - образователна програма. 16:00 Ядрото на живота - предаване за мирния атом, мирната газ и мирния руски танк. 17:00 Руски език за напреднали - образователна програма. 18:00 Икономиката икономична дело на всеки. Гост – Корнелия Нинова за приватизацията на Техноимпекс 19:00 Централни новини от Позитано 20. 19:50 Лека нощ, червеноармейчета (Ну, погоди, Чебурашка, Маша и Медведь). 20:00 Новини на руски - директно от Останкино. 21:00 Човек от народа - биографична драма за (Пеко, Тако, Мако, Сергей или друг наш другар). 22:30 Шоуто на Жан - илюзионно шоу, в което парите ви се изпаряват, а дълговете ви се увеличават. 23:30 Нощен блок със Стефан (Данаилов) - еротичен блок със спомени за едно време (напр. как тогава презарвативите не се огъваха, а не като сега). 00:30 Руски игрален филм. 2:00 Игрален филм от Русия. 4:00 Филм от Русия.

Много добро!

ЕЕЙ КРАЙНО ВРЕММЕ БЕШЕ.ДОБРЕ ЧЕ СА ОФШОРКИТЕ ТА ПОМОГНАА.ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НИЩО НОВО НЕМА ДА ВИДИМ И ЧУЕМ ПО ТАЗИ ТВ

Колкото е свободна БСП, толкова ще им е свободна телевизията. Но пък няма нищо лошо да почакаме да видим. ами ако се окаже свободна телевизия, защо да си остава кабеларка, нека стане национална, като телевизията на най- втренчения поглед на Вселената или да я замести.

Свободна, свободна, колко да е свободна като ще е кабелна.

Schilo

дано наистина да е свободна. но се съмнявам. Наистина, на българина му трябва истински независима медия, да показва и кривиците и правиците.

Как ще е "независима" след като БСП ще и плаща сметката. Те какво, от филантропия ли ще плащат?

БСТВ = Болгарские и Советские ТоВарищи

EMEC

ЕМЕС Телевизията на Госпожата, то е Телевизия на лъжата.

Вече предлагам развитие ! Да се казва БСПТВ! Българска Свободна Патриотична Телевизия! Да дава думата на ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ, а не на онези с личните телевизии, дето "ПАТРИОТ Е, ДУША ДАВА, НО НЕ СВОЙТА ДУША БРАТЯ, А ДУШАТА НА НАРОДА !

Ето от къде са парите : ...... За партийния канал през март БСП гласува отпускането на 2 млн. лв. от партийната субсидия като едногодишен бюджет. Парите за следващите периоди ще се решават година за година според интереса на зрителите и възможностите за разширяване на медийното и развлекателното съдържание..... Аз предлагам - догодина да направят хотелче, могат и самолет да си купят ....Пък защо са ни пари за здравеопазване и пенсии ... !!!!!!!!!!!!!!!!! И преди съм питал - с какво субсидиите ГАРАНТИРАТ независимостта на партиите от бизнеса и защо Закона за лобизма - не е в интерес на партиите в БГ Дали има МЕДИЯ в Бг която да има смелостта да зададе тези въпроси или все пак чакат своята порция от тортата - все пак избори идват и то дава броя само за тази година

Така е А и няма друга "длъжност" в държавата на която заплатата да се пернидексира на ВЕСЕКИ 3 месеца

да бъде Паметника на Бузлуджа ! Нека всички бивши кандидат-членове и членове на БКП и БСП на брой 6 милиона, да дарим по 20лв всеки ,за ремонта !

Давам 2000 лв. за динамит!

Пак ли с нашите пари ще се финансира?

Ти, как мислиш:)))?!? Виждал ли си досега комунист или... цоциалист да... дава:)))???

Да вземат назаем от Сайдеровата халФа баба Ташкова и вече са с един некролог напред! :)))))))))))))))))))))

Ще дават ли На всеки километър всеки ден?

онзи плъх Енчев най после си намери дупка ... ха ха ха

предпочитам На всеки километър пред турски бози

А на а1 изльчвва ли

Свободна партийна телевизия това само комунист може да го измисли

Тази телевизия на руски език ли ще бъде

Прочетох няколко коментара и се учудвам защо се злобее? Нима няма и други партийни ТВ - "Атака", "СКАТ", "Европа", а за подлогите да не говорим. А едвали водещите ще си позволят да не използват БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК. Дано само да не се залитне в посоката на чуждите филми /турски, мексикански, индийски, американски третиращи насилието/ ! А що се отнася до политиката то е от ясно по-ясно. На когото не му хареса някакво предаване - щраква копчето на друг канал !!! И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ПРЕСТАНЕМ С ТАЗИ ЗЛОБА - ПОД СЛЪНЦЕТО ИМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ !!!

Иване,тази партия ,причинила 4та и последна Национална катастрофа и ма Телевизия ....Тоеа ти се вижда Не толерантно.....Заслужават Лустрация....Държавни Изменници....и затвор Доживот за Държавна Измяна

mathur

Ми тва са тиквенските герберски тролове ,цвъки ги е пуснал да оцвъкат навсякъде......Тикви....

Безплатен Съвет.....След 24 часа пускайте Руско Порно....Ще имате по-голям Рейтинг без да се напъвате политически....Рускините са КлЗика в Жанра...

Ааа, не, не може телевизията да е на БСП, а да не дават трибуна на хората от ГЕРБ, та нали всички в ГЕРБ са били комунисти, барабар с вожда им.

Сигурно са взели парички от Цветан Василев

Телевизията ще се излъчва само на родния на комунистите майчин риски език

Много добре. Стига да гледаме купените и нагаждащи се журналя по другите телевизии!!

Суджук ТВ дето гуменката по 24 часа на денонощие да се заяжда с президента? Примерно питам.

А кога се очаква да излъчват 8к HDR+10 и Атмос?

Браво! Брависимо! Сега и американците ще гласуват за комунягите. Интернационала в действие.

В Петък, в 20.00 часа ще дават ли руски филми?

Наистина ще е добре да се върне тази отлична традиция. Руската филмография е водеща в света, а от американски блудкави и развалящи филми ни се повдига вече.

...и колко руски филми си гледал ????

Ние в Пресцентъра на Партията за българия гарантираме с името си, че свободата в Българска СВОБОДНА телевизия, ще бъде поне на нивото на демокрацията в ДЕМОКРАТИЧНА република Конго.

Свободна партиини телевизия. Ей това е оксиморон!

ако може още днес - утре по БСТВ да прочете някой с подходящ глас разказа КРЪВ ОТ КЪРТИЦА. Защо не и самата авторка. Моля БСТВ, свържете се с авторката вземете разрешение и в най-гледаното време вместо лайномятането и лакърдиите на герберските казионни телевизии (всички без Евроком) да чуем този прекрасен разказ за успехитъе на демократична България и за щастливия демократизиран български народ. Лично за мен рзказа е от нивото на ПО ЖИЦАТА примерно или ако не е (щото това ниво е сакрално за България) то поне се доближава. Моля ви. Не вярвам авторката да откаже.

по тиквенски кратуни.

Не е важно кой, какви телевизии бил направил. Важна е подредбата на каналите и игнор листата.

Браво на опозицията, правилен ход

Всъщност голяма част от пролетариата не лови ли само ефирни програми и то с декодери, щото е със стари телевизори? Как ще гледат телевизията си?

и защо е така бе Иване

Щото са гласували цял живот за БКП

Поздравявам всички гробарски тролове тук и по света, както и всички гласуващи за тиквата и за кауна: Работници, работнички от вси страни сплотете се напред другари смело да крепне нашто велико дело.... Няма какво да плюете по телевизията на БСП. Имате си Коритаров, Антон Тодоров (Европа), имате си Хекимян и т.н. в БТВ, имате си Беновска - бабугера закрилник на гроб в Канал 3, имате си и отявлвния антикомунист Кошлуков в БНТ. Патриотите и те си имат телевизии. Дай боже всекиму трибуна.