Българска следа в "Новавакс": Ивайло Неов обясни как действа тяхната ваксина срещу COVID-19

Българинът разкри, че се очаква до няколко месеца препаратът на американската компания да получи разрешение за употреба в Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех колко много интелигенция в тоз форум ! Сумарна интелигентност 23.

звучи зловещо, защото “българската следа” е винаги свързана с атентати и убийства!

да мислим позитивно.

Новавакс си я взимам редовно. Нямам нужда за тази цел да ходя до Америка и да се правя интересен. Имам си котелче в мазето и то си ми дава нужните дози.

Ваксините нещо не ви работят. Жена в Канада след 2 ваксини отново е Ковид положителна.

Тия са чули че някакво племе вярва на науката и се е втурнало да се ваксинира и плаче че няма ваксини . И се оказва че един от това племе работи с тях . С почуда го питат - абе ти от тия ли си ?

Портиерът на сградата ,където разработват ваксината е от Видин)))

Български учен, дето от трети клас не живее в България.... Абе дирници, днес спукахте тъпомера с тия фалшиви новини!!!! Една след друга, една след друга!!!

Сега е модерно, всеки гараж да бърка ваксина, всекой се пише алкхимик!

Ае стига с тия рекламни статии, за корони-морони, ваксини-максини!

Цял един български учен във фирма която съществува от 34 години, без и един пробив!? Лош старт на запознаване с фирмата! Пък и не виждам споменаване на процента на защита която ваксината ще им носи. След като са на трета фаза можеше да споделят поне това! А друг е въпроса какво производство може да се очаква от тази фирма! Хем всички я наблюдават пък отново никакви цифри? "...... обясни българският учен." Какъв беше по специалност? А инженер-химик!? Е можеше малко ...... по научно обяснение, а не такова за 5 годишни което се свежда до това как работи и ваксината на Астра зеника!!!!!!

Щом не е ветеринарная ваксина за руски свинье не ме интересува.

обяснението за действие на ваксината циганин ли го е писал ?

Този, който е писал статията, дали я е и чел?

....писател, а не читател!

И друго, за т.нар. социалисти, т'ва аз да работя а вие да лежите на гърба ми никъде го нема. В комунизма има йерархия и контрол върху благата. Да, не може да има крайно бедни и крайно богати, а прекупвачите са от низшата прослойка, но изобщо не си мислете за равенство. Като минавам покрай вас, ще се кланяте- дълбоко. Царството на простолюдието при мао е достатъчно показателно, че не може простолюдието да изплува отгоре. Застоя на Китай по неговото време и това че всички образовани се изнесоха у америка дръпна Поднебесната много назад. Но ето как при правилната комунистическа йерархия всичко си дойде на мястото.

Поздравления. Ти успя в 3 изречения да си противоречиш напълно. Освен това се провъзгласи за Аристократ-комунист ! Все си мислех че има болни мозъци, но чак толкова увредени не съм си и предтавял...

Аве ти да си чувал за заслужилите по време на комунизма. Това е йерархията. И повярвай, тя изобщо не е лека. Всъщност е много по тежка от йерархията на простолюдието според откраднатите кинти.

Хахахаха герберастката низша прослойка започна да плюе. Само дето ,той не ви чува. Хахахаха Орки, първо прогонват всичко читаво и после започват да плюят. Ваксинирането с рекомбинантни протеини е най безопасния подход.

Много учени - много ваксини и то все много добри !!! Как до сега не можаха ад се преборят с грип, спин и други "незначителни" болести ?!?

Е колко са умрелите от спин за 50г? Не могат да се направят пари от това толкова лесно.

Спин не е лечим, но лекарствата позволяват болните да живеят нормално и безсимптомно. Дори могат да имат нормален интимен живот, без да пренасят зараза. Учените си вършат работата, със скоростта на днешните ни знания.

"Важно е всички да се ваксинират - като все повече хора се ваксинират, шансът да се пренася болестта" - научило си е урока момчето! Важното е за него да има хлебец, другите кучетата да ги ядат.

Браво, Ивайло!

защо!? Какво толкова е направил? Дали е портиер, или обяснява на туземците как да произвеждат нещо, дето не той го е изобретил - няма разлика! Изпълнителен кадър! Заслуги няма.

не уважава учения човек... Принцип-Също така-плебсът мрази интелигенцията... Та и ти така...