Българка и двете й деца изчезнаха по време на екскурзия в Истанбул, в неизвестност са от 3 дни

"Помогнете ми! Най-милите ми на този свят, моето семейство - Елена, Сияна и Кристиан, са в пълна неизвестност от 27 август. Официално са обявени за издирване, но следа от тях няма", каза Стенли Станев

Обратно в новината

Коментари - Българка и двете й деца изчезнаха по време на екскурзия в Истанбул, в неизвестност са от 3 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А разпитан ли е мъжът .

ЗАЩО Е ИЗЛЯЗЛА САМА ЖЕНА С ДВЕ МАЛКИ ДЕЦА??? ТО НЕ Е КАТО В БУРГАС. ХОРА ВСЯКАКВИ ИМА - И ДОБРИ, И ЛОШИ. ПАЗЕТЕ СЕ!!! ЛЕСНО СЕ ОБЪРКВА В ИСТАНБУЛ. НО ЗАЩО ТЕЛЕФОНЪТ НЕ РАБОТИ??? МНОГО ЗАЩО!

Понякога е хубаво човек да изчезне може и с децата ако в родината си някой от фамилията се занимава с нещо нечисто.. примерно... или пък що да не изчезнеш в Турция...та там има много яки места и красива природа:):):)иии има мнооого вкусна баклава

Кви са тия драми .. тук в България на Слънчака ежедневно едни и същи хора по 15 пъти се губят и намират ... Разбира се .. надявам се да са добре и майката и децата .. нищо лошо не казвам .. но ..ся нямам как да не си признаем ,че и сред нас има доста неорентирани като въпросните ни заблудени туристи от Скандинавия .. Все пак говорим за Истанбул - малък мегаполис с висока гъстота на населението !

Нека първо полицията провери камерите пред хотела,дали изобщо жената и децата са излезли навън,както твърди мъжът й,или той най-нагло лъже!!!Тогава да го арестуват и му предявят обвинение за убийство!!!

Само дето не е българка.

Ти как разбра? Елена не е ли бг име?

Българите нямат работа в Турция. Затваряме границите. Вместо да си губят времето по екскурзии в ТГурция и Гърция - на полето има реколта за събиране.

Тъпак!!

В Турция отдавна действат групи, които отвличат хубави жени за проституция! Държавата там изобщо не се меси и на съдействие не може да се разчита!

Чалма ли е, резвай я заедно с кратуната !

Каквито са русички и хубавички... Съпругата чалмите ше я разпорят от еван, а дечицата ше ги нарежат за органи...

Ееейййй копелееее

Ходих преди 12 години в Турция за 5-6 дни с група и оттогава съм се зарекла повече кракът ми да не стъпи.Гостоприемни са,проблеми в Одрин и Истанбул не съм имала,не мога да кажа нищо за Истанбул от един ден,освен че е подтискащ като брой население .Не обичам толкова претъпкани градове.Не ме блазнят нито курортите им,нито храната им,нито забележителностите им.Чувала съм ,че обслужването им е много добро за което поздравления.Имам добри познати турци,които не деля!Въпреки всичко,след една неприятна случка съм решила повече никога да не ходя.И да ,турските сериали ме дразнят,хората ,които ги зяпат по цял ден за мене не са ок психически.

Не се заричай никога.

Слушай сега, ако си и вдигал ръка, тогава не се чуди. И сигурно има нещо такова, щом смяташ, че може да ти е сърдита и да е избягала. Както и да е, дано е така. А не полицията да ги открие някъде вече студени, не дай Боже. Боже, спаси поне децата.

ТАЯ СИ Е ВДИГНАЛА БАГАЖА И ОТИШЛА НЯКОЙ РЯЗАН

Възможно е жената да е имала връзка с някой местен от там и да е избягала от съпруга си! Това ще е по-добрия вариант, отколкото -той нещо да и е направил, или да са отвлечени!

Много внимавайте, ако този открие сметка или телефон - може скъпо да ви излезе и да захраните измамник! Няма причина да го търсите него, ако имате информация се дава САМО И ЕДИНСТВЕНО на полицията, защото, представете си, ако е истина, той може да е също заподозрян. В такъв случай не трябва да имате абсолютно никакъв контакт с него, защото и вие може да попаднете в опасност!

Че той си е измамник, личи му от километри

Лъжлива новина. Няма нищо верно.

Съпругът е качил тези снимки, на стената си в Фейсбук с апел,ако някой знае нещо,да му пише.Определено,не е фалшива новина.

От днес сутринта вече са изтрити, проветете

Постът на съпруга е изтрит, а от снимките му ме побиха тръпки. Дано жената и децата са добре.

Преди повече от 30 години посетих Одрин и Истанбул. Такъв ред и дисциплина в България не съм виждал. Голяма концентрация на полиция особено в Истанбул. Не знам каква е истината, но се съмнявам в този Стенли Станев.

Утрепал ги е и е скрил телата. Сега го играе паникьосаният баща/съпруг, на когото му изчезнали децата и жената. 99.99% от подобни случаи са такива.

И двамата не са българи. Само ке знам защо намесиха нашата държава в случая.

Добре бе мама му стара, няма ли цивилизация да ходите в тази кочина? Българина, патриот, гледа турски сериали и ходи в Истанбул. Що за дивотия е това? Кажете ми? Ходил съм само заради Формула 1 докато имаше кръг там, и съжалих 100 пъти, че го направих. Турция е едно огромно отвратително ГЕТО!

Ами то много от градовете в Европа вече са по-опасни. Особено такива като Марсилия и Ница. Аз имах шанса да прекарам известно време в Техеран. Това е най-големия град в Бл. Изток и повярвай ми, доста по-безопасен е от много европейски градове. Да не говорим за САЩ, където някои големи градове вече са отходни ями. Та понятието "цивилизовани страни" е нещо доста относително.

Брей, Техеран добре, видиш ли Берлин и подобните не. Ми едни хора са направание да живеят в шериата и в Техеран, а други в Берлин. По вкус и цват - тавариш нят, както е казал простия руски народ.

Комшията ей така остана без жена и деца след като я прати в Кипър на екскурзия. Оказа се скрита лимонка жената, до последно любов и разбирателство вкъщи, а във фейсбука въртяла любов 4 месеца с някакъв турчин. Казала на приятелка, та от там се разбра, че я намериха, поне децата върнаха, тя жената не му трябва вече на съседа...

Дори и на атаката на Пригожин пишеше Цирк в розово.

Инстанбул вечерно време и то в центъра, където е туристическа зона, е брутално опасно за жени и то с деца. Явно някой не си е научил урока. Ходил съм, знам какво е, това място и да бъде изгорено малко ще му е. В центъра съм виждал листовки за издирвани деца, туски местни деца, какво остава за чужди?

що пишеш пълни глуповетини..аз съм женаи дама се разхождам

Така е, като не ходите в цивилизовани държави

Ами то много от градовете в Европа вече са по-опасни. Особено такива като Марсилия и Ница. Аз имах шанса да прекарам известно време в Техеран. Това е най-големия град в Бл. Изток и повярвай ми, доста по-безопасен е от много европейски градове. Да не говорим за САЩ, където някои големи градове вече са отходни ями. Та понятието "цивилизовани страни" е нещо доста относително.

Момче, отписвай я тази. Явно си и дошъл до гуша. Или си откачен, или нямаш пари, или не ти става. Жена от хубаво не бяха. А е ясно, че е избягала.

Българите нямат работа в Турция. Нито им ходя по градовете, хотелите самолетите, болниците и т.н. Много са ме канили и имам 0 желание. Не че са лоши, напротив, имам колеги и приятели турци, в чудесни отношения сме. Просто държавната им политика и манталитет към околните страни е много гадна, пък и да не забравяме робството. Никой нормален човек от България няма работа там. Между другото симпатизирам на президента им, разлика огромна от нашите мекотели

Господин Стенли е руски трол, регистрирал Фейсбук профила си под името Волков. Всички ползвани от него снимки са на лица от руски социални врежи. Приятелите на господина, които твърдят че го познават до един са също руски тролове. Самият Стенли пише Пресса - така както никой българин НЕ пише. Опитва се да създава напрежение между българи и турци в коментари под постовете си. Главният му пост изчезна. Дир.бг, вие направихте ли си труда да попитате в полицията дали в действителност някой е обявен за издирване?! Утре като поиска пари през PayPal за “издирване” и това ли ще обявите?

Чукче преписвател, Чукча не чител...

Лоша работа не е добре да излизаш из Истанбул над вечер опасно е да се ходи по някой улици там особено след залез,отнася се за хубави женички,няколко рускини изчезнаха там като се рамотавали с къси полички мислейки че Турция е кора московията може да ходиш както ти падне

глупотти на търкалета ...от компа ли го видя тава

През 1991година в Инстанбул видях близо до университета момичета с толкова къси поли, каквито не бях виждал в България през шестдесетте години и по късно, когато вече милицията не ги преследваше.

Фалшива новина

Може той да е направил нещо лошо и сега да вдига фалшива тревога и да се прави на нещастен.

Х ли ми търсят там та нашата страна е толкова красива и аз Не бих никога отишъл в тази държава

Никой нормален Българин не бива никога дори и да стъпва в Турция,

Ти га оди в Турция та правиш такива дълбоки коментари. Сигурно си тъпанар дето не излиза от панелката в Люлин.

Те , в така наречения ковид бяха и починали от неговите постове във фейса. Тогава беше в траур. Психар. Наистина има жена рускиня момче и момиче.

Сама с двете си прекрасни дечица сама в тъмното в този огромен мюсюлмански град...

А ти сама в този ужасен електронен интернет. ... колко е страшно.

Пожелавам да се намерят живи и здрави, иначе голяма трагедия, но съветвам да се свържете с нашето консулство там ! Успех!

Да си пуснеш жената и децата сами в Истанбул ? Тая работа нещо не ми изглежда читава !

Внимавайте къде ходите!

Изтрил е постовете, много странно...

И на мен това ми направи впечатление... странно защо.

Че кво му е странното. Просто е пълно куку този откачалник. Ама и на журналята им е толкоз акълът. Пък и като гледа колко от моите приятели наслагали палци и плачещи очички...няма да казвам какви са професиите на тези ми приятели!!! Пълна скръб!

Как изчезнали, нали са заедно, и как ще излезе в този метрополис Истанбул без съпруга си, само с децата, дори хотела да и е на центъра, нещо куца, да се върне в Бургас за информация, че няма ли GSM, разговора е 0.59лв, а и турците са много информативни, къде и да са веднага ще получи инфо, и този отиде в затвора и то у турски, леле майко задния двор ще му бъде разбит

Защо? Не тр ли да е там и да ги издирва? Нещо не е в ред.

коментарите мъжът, който се е прибрал за часове в България в опит да получи информация. Къде търси инфо?

Трети ден мъжът и ни прави на будали,включително и вас медиите ,а вие продължавате да разнасяте снимките на тези хора без да проверите автентичноста им. И това са журналисти!

е избягала при някоя рязана карабина.. Любов изотзадзе и прочие..

Ама,вземете ги изтрийте тези новини,това вероятно е измамна информация и не знам защо се разпространява без да е проверена ,поне не петнете името на Истанбул докато се разбере дали е истина,и тези снимки ги авиширате навсякъде,,,какви журналисти сте ,потресаваща неадекватност

Отвличанията в Истамбул не са рядкост. Младите хора да бъдат внимателни

Отдъхнах си - за нас старите няма проблем. Отивам да пия един чай около синята джамия.

В град на мюслита? Чиито сте го дирили, за съжаление сте го намерили

Отишли сте всички на екскуррзия, и само те тримата излизат на разходка? И ти не знаеш накъде? Бе ти луд ли си? На луди ли ни правиш?

По-същия начин щяха да отвлекат жената и децата на един приятел в Анталия. Само на 200 метра от хотела се опитали да ги натоварят в кола.

Що лъжеш като дрът цигагнин бре? В курорт ще ги отвличат. Ти в Анталия бил ли си въобще?

щото пич, нямаш понятие че това се случва там. Години на ред турция пазеше и продължава да пази куруртите си щото я атентати, я нещо друго се случваше със туристите. Имаше няколко години когато в Турция на ден по няколко взрива имаше. Все кюрдите набеждаваха, ама от де да се знае дали не е и тяхната мафия.

Абе,малоумник,що си ги пуснал сами да излязат,като са ти най-малкото?

Българите са позабравили какво е Турция. Нека ви припомня. Турция има проблеми с човешките права, това е страна в която човешкия живот и неговото качество нямат значение. На първо място там са ценности, които са несъвместими с българските и въобще европейските. Жената там се счита за нишестояща на мъжа, друговерската жена още повече. Законите са противопоставени на фалшиви религиозни догми. Това не е европейска страна, много по-близо е до корумпирани халифати, като Саудитска арабия, Дубай и подобни. Хората са шовинисти и страдат от мания за величие и жестокост породена от страх и подтисничесто в които живеят. Турчинът е възпитаван в расизъм, той е закърмен с такъв но в случай на зависимост няма да ви го покаже. Човек трябва да бъде много внимателен с тези хора.

може би турците имат най добро отношение към българите, сравнени с останалите ни съседи .

Може би но не се заблуждавай. За тях България е като Македония за нас. Българите са разглеждани като пречка.

що за тъпанар си ти, ти колко познаваш Турцшя та говориш от пет случайя на насилие в дъ жава със 100 мил население...Турцште са в пъти по миложливи към кучета, котки и животинки...Тя е свестска държава, жените ходят по бански и рокли Моите впечатленше от тяп са на любезни хора...и човечни ...България за 30г се напълни с порнокрими сюжети на велики "филми"..а технште са в пъти по стойности като идея и отноешение към човека...В бг е пълно с какви ли не ала дебора мъжлета и уж нормални убийци и се вшда последнште годинш така че на другхтъпти етш теории

Гледал е поръчкония филм "Време разделно" и си мисли, че знае всичко.

цялата история е измислена

Хора във Турция много отвличания стават отваряйте си очите по добре на екскурзия във Гърция от колкото в Турция там е пълна анархия

А ти ходила ли си в Истанбул ? На две крачки има полиция. Наши приятели ни казаха, че ако колата ти изчезне в Истанбул, ще я намерят за часове. Трима човека не изчезват просто така, в нищото. Историята ми изглежда странна, или по-скоро подозрителна. Дано са добре тези мили хора! А бащата добре да си помисли и да каже защо жена му и децата са излезли сами вечерта?

В 8 ч вечерта вече почти е тъмно. Кой пуска или оставя жена си да излезе в тъмното с две малки деца. И защо? Какво ше видят, ?. Та тия деца трябва да лягат да спят. Обявил за изчезването, а после довтасал в Бургас и установил, че там не знаят за изчезването. Е кск да знаят и защо? Те ли даги търсят в Истанбул. Изобшо....

Ей хора, Тоя ненормалник си прави пиш*и с нас, не виждате ли? Това на снимките не са българи - нито жената, нито децата. Личи от самолет!

Жената е рускиня