Притеснен баща издирва съпругата Елена и двете си деца - Сияна и Кристиан, които са в пълна неизвестност в Истанбул от три дни.

Стенли Станев е категоричен, че не е имало семеен скандал, изключва и възможността съпругата му да се е укрила и да е взела децата със себе си, пише "Флагман".

Стенли разказва, че той, жена му и двете му деца са били на екскурзия в Истанбул. Елена, Сияна и Кристиан  излезли от хотела в събота около 19:30 часа, след което нямало никаква следа от тях. Станев твърди, че не е получил никакво съдействие от турските власти.

"Скъпи приятели, роднини, близки и познати. Помогнете ми! Най-милите ми на този свят, моето семейство - Елена, Сияна и Кристиан, са в пълна неизвестност от 27 август. Официално са обявени за издирване, но следа от тях няма. При наличие на някаква информация и подробности се обръщайте към мен и съответните органи", каза той.

Мъжът настова да се вдигне повече шум, търси връзка с медиите, за да могат да му съдействат да се намери семейството му.

"От Външно министерство казват, че били уведомени всички, сутринта в 2:30 пристигнах в 5-о РУ Бургас , там за пръв път чуваха!!!!!! Е, ако са обявени, то къде????", пише в коментарите мъжът, който се е прибрал за часове в България в опит да получи информация.