Българка е сред пострадалите при пожарите в Атина (видео)

Има загинали туристи, майка и син не оцеляха въпреки евакуацията с лодка

Обратно в новината

Коментари - Българка е сред пострадалите при пожарите в Атина (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожарът - съвпадениеил отмъщение за прогонените руски шпиони......

Какво е причинило пожарите? Знае ли се?

Уж сме дяволи,а жената се е оставила да пострада,но после ще получи нещичко.

Сега е ред на лелка Зелка да иска оставки.

Преди викаха руснаците със самолети, да гасят пожарите, но сега когато играят по свирката на америкосите, им реват за дронове...

Е за какво да ги викат? То е ясно, че това е наказателна акция от страна на руснаците.

Споко.Само да отминат нещата и отново ще започнат да реват за пари от Европа.Гърците са дяволи,а не като нас,сами искаме да се оправим да се покажем колко сме велики,но глупави.

Комшиите го загазиха, след наводненията пожари, а тука разни изроди си показват простотията. Пък после никой не ни обичал.

Щото маляките всички ги обичат... Я стига бе, да не си женско?!

Миналия месец точно след дъждовете бях в Гърция на почивка, по на юг от обичайните "български" места. Ходя там вече пет години и за пръв път останах в потрес от това, че не си извозват боклуците. Нямаше стачка, но се чистеше само в делничен ден, и то не навсякъде. Не го разбирам - храниш се от туризъм, ама не можеш да намериш начин да изхвърлиш кошчета и контейнери, седят по няколко дни и смърдят. Вървят упорито към българския хал - пълно безхаберие и непукизъм. Макар че нашият хотел си работеше на 6.

Ходя там вече пет години... ...останах в потрес... И ние! 5 години "ходиш" там да се потресаваш... Това безмозъчните гейберасти сте егати кухорогите!

ДА ИДВА БСП НА ВЛАСТ И ДА СЕ СПРЕ ТОЯ НАРОД, КВО Е ХУКНАЛ ПО СТРАНСТВО НА ПОЧИВКИ, ДРУГИ КУПОНИ ДО ЗОРИ ,МНОГО ПАРИ ИМ ДАВА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО , ДРУГО СИ Е КОМУНИСТИЧЕСКОТО , ША КРАМНАТ , НА КУАЛИЦИОННИЯ ПАРТНЬОР ДПС ША ДАДАТ , ЕВРОРОМА ША СА ОБЛАЖАТ ! БЪРДЖИ ДА ИДВАТ ХАЙДУЦИТЕ НА ВЛАСТ !

трол-гейбераст под прикритие

Той каквото каза .каза ,ама ти що рече троле