Коментари - България ще плати над 1,6 млн. евро обезщетение на Симеон Сакскобургготски и сестра му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При тая корумпирана сдебна с-ма това е лесно. Най-сигурния метод да смучеш от държавата е демократичен обществен строй и корумпирана сдебна с-ма. Мадридския крадец е майстор по кражбите.

България ще трябва да плати над 1,6 милиона евро обезщетение на Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария-Луиза Хробок за имуществени вреди. Такова решение прие Министерският съвет .......Еййййййййй Денков ти мозък имаш ли?

Казах ви , че ще се оправвим за 800 дни!!!

Йъйй той се ега си е уредил процентче от златото при промяната на договора която направи от 1.7% на 0.7% с Дънди Прешъс канадските айдуци. България е уловена в примка от айдуци като последната африканска държава и се с помощта на демократите след 90-та година.

По решение на Европейския съд по правата на човека.

Да му ги платят тези, които му подариха български имоти! Народът пак ще плаша на Крадлив Дедо, че казината ще фалират без него!

В Австрия, наследниците на крале и кралици, могат да бъдат САМО погребани като такива. На всички им е бит шута и всички имоти са държавни. Като започнем от Шон Брум и се мине през всяка конюшня и ливадка! Що не иде нашия "цар" там да си търси имотите?!

Таман ще си платят борчовете към мен.....

Бъди проклет скапан комарджия, не изкарал и лев с труд през живота си, окраде държавата, изнесе горите, да ви се затрие мръсната семка ненаситна. Едно дърво не си засадил тук.

Това са неразбориите забъркани от тариката Софиянски. То не бяха плонжове и лакейство, а и реални щети нанесени на държавата. Които явно ще продължат да излизат на бял свят. А главните виновници ще си живуркат ни лук яли, ни мирисали.

ОК, но като ще плащаме тези милиони, в тях ще бъде ли включен и еднопосочния му билет до Мадрид ? Понеже няма да искам повече да виждам физиономията му на тези географски ширини

"царя' на България осъди България ....ебахти поплювкото

Българският цар е гол!Да живее българският цар и неговите придворни!

(не)гол : идейно законно\легално да иска също териториалния горист размер: дължина + ширина, да му бъде възмезден в Испания, където живее - понеже (вечно)зелените дървеса са с дълбок корен стабилно на метри под видимата земна повърхност, живи + здрави

Може да живее в Испания, но събира приходите от „Врана", а ние плащаме поддръжката му. Даде на сина си българските златни залежи, изсече горите, които му подариха българските подлоги, докато текат делата... а сега иска и обезщетение!!! Казината са го подгонили май.

Ей това е то да си роден богат!Без да си напрягаш мозъка,без да работиш,без да рискуваш,нищо не произвеждаш нещо полезно и съществено,то за това германците казат,че парите успокояват и дават криле и самочувствие че си значим фактор!

не се наяде!!! А преди да стане министър председател заявяваше категорично, че нищо не иска от своята родина, от България! Изплатихме задълженията му към казината в Монте Карло срещу обещаните 800 дни за ОПРАВЯНЕ!

Добре дошли в ЕС.Само ни кажете на кой да се надупим.На Австрия?На Македония ?На Брюксел?С

Нали той е техния герой

да му плащат. Незнам защо речника на телефона промени от русофил на русофоб

Говедо създаде тиквата, шиши, черепа, очите. Най елитният престъпен свят е негов. Депортация. Вън от България. Комарджия долен И придворният професор Герджиков

Тази сума е подигравка с царя - за 900 хиляди долара може да си купи дървена барака в Маями примерно, а в Лос Анжелис ще му стигнат за фургон. Айде малко по-сериозно...

И на колко пенсионера пенсийката ще отиде зян в джоба на тоя комарджия, Ъ?

Цар бил,нищо не искал, нямал никакви претенции. .... ДА АМА НЕ Съди този народ български и държавата си като за световното. Някой чул ли е Чарлз или Елизабет да са съдили UK,Ъ? Така е когато гъзолизци имат власт.... Народа проЗ български си заслужава съдбата робска.. Вместо да ги изрита тези паразити ,той им даде земя и палати....

Виновни са комунягите дето му се кланяха и го докараха с големи молби да дойде в България. И така той дойде и ни оправи за 800 дни.

Що бе?Ние даваме по 2 млрд.на година на НАТО,за квоти също,за ЕС също и кво?Ами веригите на европейците тука които точат парите и ги изнасят навън>да бе този цар е долен ама ако се оплакваме нека го направим както трябва.Ама кво ревете сега,добре си бяхме по соца,всичко имахме,морал,храна,ценности,армия,интелект,семейства,бяхме другари и си помагахме не за пари а като хора.Нали искахте демокрация и да пътувате да сте свободни ами айде-бъдете свободни и пътувайте,работа е мръсна дума по добре станете тубари,влогъри,Ит-та.

Той ‘царят/премиер’ ако толкова обичаше България нямаше да си иска земите или обезщетение. Той дойде обаче точно заради тях, през…му е за България и българите.

Ами дааааа. Тоя НЕ е българин,още по малко цар. Затова носи име сакскобургГАДски...

Че то като ще е така това означава че тоя цар ми дължи пари заради смърта на моя дядо по бащина линия който е бил убит по време на царска служба и не помня баба да ми е разправяла за обезщетеия

Тоя набеден цар не се наяде…

За какви имуществени щети става дума? И другото, на тия двамата кой им е казал че са Българи?

се оказа руски агент... и за съветските паметници се изказа...

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

За позорната фамилия с ромския сценарий за киселото мляко ли говорите?! Защото и кучетата в България разбраха, че те не са аристократи! А титлата цар дори не я споменавайте, че звучи комично!

Да не му завиждаме на стария тарикат-комарджия, цар по наследство-реститутка. Ако баща му ни пазеше ог Хитлер, този само гледа да паразитира от успехите на баща си.

Пак от нашия джоб, заради некомпетентността на политиците, които всъщност ние сме избрали. Ми ще плащаме тогава.

Ейййй не се наяде този паразит

Тия паразити от как са в България само доят .Дядо му Ферди който е мразел българите са го посрещнали на гарата само с два куфара,а сега ламтят за имоти.Всичко това е от гърба на българите,тия паразити трябва да връщат похарченото от тях до момента а не да вземат !

дъртия измамник и тъпия булгаристански народ

В Монте Карло ги е профукАл за две седмици ;))

И все пак тоя дръглив плехар пак ни изклати :(

на тоя след години гроба му ще влезе в Книгата на Рекордите като най-попикаван

искам да нарисувам портрета на Симеон Втори с лайна сега събирам различни разцветки лайна от тоалетните

Този, който щеше да "оправя" България за 800 дни, не се срами да вземе от българския народ 1.6 милиона лева. Явно този народ с радост ще му предостави тези пари, докато псува, че му се е спукала гумата, защото е влязъл с колата си в поредната дупка из изораните ни пътища. Дупките сме ние, защото не се борим, а чакаме сульо и пульо да ни "оправя" за колкото си иска дни.

фактологията ти е..... Не четеш. не са 1,6 лева, а е "обезщетение от 1 635 875 евро, както и 184 евро за разходи и разноски". Това за 800 дни е малко по-друго тълкувание, но се тъп. Иначе "Царот" си излъга и прибра. За дупките ми е най-смешно. Караш с нещо като гуми от неясен производител на по 15 г. всяка гума и на поне по 100 000 км. едната. И се пукало. Как пък никога не ми се пукна гума на "Дзверо" в дупки? Може би защото са нови /на 3 г. сменям/ и от прекомерно прехвалените уж премиум марки.

Ам да земи дубичиту, да имо ко да арчи пък систричиту ко да пий.

ракийца ше стигнат парите.

Според Андрешко в България Сульо и Пульо са имотни , само царят им е безимотен.

никакви пари не могат да платят за страданията, причинени от комунистите на българския цар и семейството му. но все пак има справедливост

Абе къв цар бе, да не е Ричард Лъвското Сърце? Ще кажете 1300 години в България все цар е имало. Интересно защо Франция никой потомък на монарсите им не я съди. А, сетих се защо.

Този руски агент нали затова дойде в България! Нищо друго не го интересуваше. Кръстил децата си с български имена, а не ги научил нито една дума на български. Има нещо сбъркано в този човек!

КАТО ВЗЕМЕ ДЪРЖАВАТА ИМОТИ НА ЦАРЯ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТЯХ СЪЩОТО КАТО С ТЕЗИ КЪДЕТО ТОРОД ЖИВКОВ МЕ СЕ ПРИПИСВАХА всичко разруха . Те общинари едни дървета не опазиха та кво остана и другите имоти.

Кой? Аз? Аз да имам претенции към България? И мрън-мрън нататък... Така рече Крадлив Дедо във "Всяка неделя". Щеше да ни оправя за 800 дни, а оправи само себе си... И други от кликата му се пооправиха.

Тази мумифицирана торба кокали още ли мърси Земята?

Ако не беше тъпкача ми Любен Гоцев нито Симеон щеше да види гори (дори и дървени клечки за зъби нямаше да види), нито Бойко щеше фа седне в премиерския стол.

се върти в гроба...

на БЪЛГАРСКО гражданство, конфискация, и съд ако стъпи на свещената БЪЛГАРСКА земя... то яоще му плащат руснаците и тука го подклрепят русофилистиците...

Тоя е голям мошеник и измамник. Като му разрешиха да дойде в България каза че няма никакви материални и имотни претенции. Като напускат България взимат 2 вагона със ценности. Това не се ли смята. А имотите не са негови а на Българския царски орган. Да върне или плати стойността на задигнатото с двата вагона.

ШЪ ПАДНЕ ГУБЕМО КУПОНЯСВАНЕ ИЗ КАЗИНАТА НА МОНТЕ КАРЛО

ЕЕЕЕЕ,НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА,КОЯТО ДА ДАВА НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО НА ЕДИН КОМАРЖИЯ КАТО ТОЗИ БОКЛУК ,,царски '

И този не си наяде!