България ще направи всичко възможно Нидерландия да ни подкрепи в Шенген

Българските клубове в РСМ със сигурност ще бъдат затворени, след като бъде обнародван Законът за фондациите и сдруженията в Държавен вестник, съобщи зам.-министър Костадин Коджабашев

Обратно в новината

Коментари - България ще направи всичко възможно Нидерландия да ни подкрепи в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България трябва да може да си пази границата, а шенген е точно обратното.

Не ни трябва, Шенген е концлагер на корпоративния фашизъм. Онзи ден Нидерландия забрани на видният общшественик Дейвид Айк да участва в мирен поход в Амстердам, обявиха го за терорист 3 ниво и му забраниха да пътува във всички 26 страни от Шенгенското пространство. Питам откъдя накъдя Холандия ще забранява на хода да пътуват до 26 страни? Това безгласни букви ли са?

тука се взимат решения които касаят само чужди интереси

С тези балкански номера РСМ дава основание за налагане на ВЕТО докато им дойде ума в главите.

На този днеска цял ден ли ще му тиражирате фантасмагориите??? Как пък никаква вина в себе си не намериха ами все другите гледат да критикуват използвайки лъзливата и лицемерна риторика..

Интересна гледна точка на г-н Костадин Коджабашев относно решението да промени решението на кралство Нидерландия относно нас. Все пак да не забравяме, че решението е взето от парламента на кралство Нидерландия, а не от правителството. Най-добре е да си свършим, качествено работата относно съдебната система. След това те ще ни канят да влезем, а не както сега ние да се молим. А да ли след това ще искаме да влезем в Шенгенското пространство, това е друг въпрос и според мен както приемането на еврото за основна валута, трябва да мине през референдум.

На БГ пенсионер много му дреме дали сме в Шенген или в Геншен.Дайте повече пенсия на бедните хора.Ето това ще е новина.

Ха ха Като опандизиха Иванчева ли Всички престъпници не са осъдени

Прости неуки и злобни, примитивни и мързеливи хора нямат място в Шенген Права е Нидерландия

Моля ви се Нидерландси спасете ни от Шенген

Епа щом е готов на всичко г-н Коджабашев да вземе да скочи от десетия етаж.

Най- вече за цунамито на мигранти , които превозвате съвсем официално през българските граници срещу евраци и за убития на границата граничар ли е бил, химик ли е бил, с хаосните патрони и без бронежилетка ...за такива "постижения* , други малоумни български фашисти и идиоти,...не в Шенген, а зад Шенген ще ви приемат направо , тикви гробарски

Sm3hurk0

Новината за яките свирки които правим на САЩ се разнесе много бързо... Холандците чули и им се приискало и на тях.. :)))) Ще трябва качествени всирки да се правят, иначе нема шенген

Sm3hurk0

ама и аз не искам .. :))))

тренират езиците...

защото толкова му акълът на Бг пенсионер ... и има доста голяма връзка на причините да му е малка пенсията с причините да не сме в Шенген с (както и това че му е малко акълът де )

ох, какво зло е Нидерландия, направо ужас, концлагер до концлагер и само за справка - не му забраняват да влиза в други страни, само да излиза от тяхната територия ... малка но доста съществена разлика

вратата към шенген за българия е зазидана , връщайте се , към третия свят е отворена , на добър час

Служебният министър на енергетиката Росен Христов е бил повикан в Националната следствена служба, съобщиха източници на OFFNews е парламента. Той е там в качеството си на свидетел, за да даде показания за спрените доставки на газ и последващите преговори.

Какво ще направи още? Ще разтвори още повече бузи ли?

от опашката за чекин на полетите излитащи за България.

България, трябва да направи всичко възможно зашенген, още повече, че министър председателя Марк Рюте е ГЕЙ и точно там трябва да се наблегне !

Освен това пуши трева и се забавлява с деца, а?