България ще е сред първите държави в ЕС, включена в програмата Дигитален сертификат

На 7 май вече бяха извършени успешни първоначални тестове за съвместимост със системите на Швеция, Австрия и Румъния, заяви Бойко Борисов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Получих ментален оргазъм....

Хората,кжито са се ваксинирали ще пътуват в чужбина по лесно.Не вярващите започват да вярват,когато се разболеят.

То България и със Хитлер е била една от първите държави. Мисля че този съртификат ограниченичава правата и свободите на гражданите. Всичко се прави с цел мултикорпорациите производители на ваксини да продължат да бълват съмнителните за здравето на хората ваксини и да трупат несметни печалби на гърба на изстрадалия човек.

Колко сте жалки ! Точно като попа който не искаше да си ваксинира деца и те бяха спрени от детска ясла ! Води дела срещу държавата ! Загуби ! Сега децата са му ваксинирани и ходят на детската градина ! И вие след месец ще сте ваксинирани като от Гърция и кажат , че няма да видите морето !

Сертификат за узаконяване на новото електронно робство, чрез поставяне на ваксина с маркер, който ще направи следенето през Интернет, срс и камери смешни и отживелица.

Много ясно,че за простотиите ще сме първи то по друго няма какво.

Има ли нещо гадно и подло,в което България да не е набутана от сектата на масоните антихристи???

Браво. Ако имаше правителство на "протестните" партии, щяхме да сме последните, ако изобщо някой беше се сетил на фона на тоя маймунарник и "разследващата" комисия на блондинката..

Слушайте ЕС какво искат : Ваксини, Зелени паспорти, Тестове PCR. После плачете че няма туристи на Черноморието. Знаете ли колко милиона умни хора са против ваксиниране ? Запознахте ли се добре как са съставени тези ваксини и тяхното последствие ? Всичко това е измама на всички правителства в целия свят и най вече на Organisation mondiale de la Santé (OMS). Питате ли се тяхната пропаганда какви милярди им донесе от ваксини, маски и други спекулации. 500 години бяха малко под турско робство и сега още от ЕС и други. Крайно време да се събудите против това което е изисквано от тези институции.

Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление. (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет. Чл. 4. (1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната. (2) Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човека и на гражданското общество. Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

Значи конституцията не забранява привилегиите за ваксинирани.

Забранява ограничаването на права в чл.6(2): "Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на ............ убеждения,............ ГЕРБ и Борисов нарушават Конституцията!

Мама ви фашистка!!!

Добре че не е жив Хитлер, иначе веднага щеше да започне да пуска в концлагерите си само след отрицателен PCR тест.

Благодарим на бащицата!

Супер. Поне ще се сдобием с паспорт на черно.

И като не намерят в базата ключ, с който да декриптират хеш кода на подписа, тогава изгаряш яко. Първо с парите за паспорта, после с глобата за документ с невярно съдържание.

Kenn1111

Пак някой ще глътне едни милиони за тая работа без да я свърши

Намери с какво да се похвали.

тоа умрел толуп няма правомощия да решава вече..

мерси за снимката на сертификата! на моя телефон и аз вече съм сертифициран... малко играчка, няма и 10 мин... до довечера и доста познати ще са сертифицирани

Верно ли и като инфото в кода не съответства на това , е личната карта кво правим ? Страдаме във форума ?

Със и без съм 100 % българин и ме боли ли........к.......та за КОВИД 19 ,20,21 и тн Нему е нужен СЕТТИФИКАТ ЗА БЯЛА МИШКА

Като че ли тече състезание между Борисов и Трифонов кой е по-принципно лоялен, с други думи кой ще счупи тъпометъра. За какво му е на Борисов това нещо, и изобщо какво той прихваща от тези неща още повече че "дигитален сертификат" няма смисъл в естествения български език, има си други думи за тази работа. Борисов да си гледа големите машини, да си плямпа глупостите, и другите простотии, но да не вреди на страната си щото раболепието му е повече от видно. При твърде скептично население, при липса на ваксини, при никакъв "дигитален" напредък, и хоп се врем на амбразурата на "демокрацията". Или идеята е да провалим този уникален "демократичен" тъпизъм като покажем колко хубаво ще работи. Е да де, много хубаво ще е да е вярно, а то май става на въпрос САМО ЗА ИЗБОРИ.

Значи в Америка масово хора с по две ваксини се разболяват, но това не се харесва на правителството, защото разваля статистиката. И какво правят? Много просто. Вече не те броят болен след положителен PCR тест щом си ваксиниран. Не! Броят те болен само ако си хоспитализиран или умрял. Знам какво си мислите! Поне тест им правят! Не познахте! Има тестове за ваксинирани и тестове за неваксинирани! При теста за неваксинирани се правят 35 до 40 CT cycle. А всички се оплакваме от 1 година, че след 30 cycle теста е изключително ненадежен и дава само false positive. Сега за ваксинирани се правят само 28 cycle. Но само за васкинирани! За да може тестовете им да не излизат положителни. И с двата акта намаляват фейка на пландемията, но само за ваксинирани! И гледайте как скоро масовите медии ще показват "официалната" статистика и ще твърдят че ваксинираните не боледували.

Ако ваксинирсните не влизат в болница и не умират, значи ваксината си върши работата бе галфон. Другото са глупости, ако имаш повечко частици и след 28 репликации тестът ще е положителен.

От България, София, пояснявам, че много ваксинирани лежаха и лежат в болниците (зная го от болнични лекари), а някои от тях и поумряха. "Ваксините" са само за наивните, глупавите и тъпите (тези с промитите мозъци от пропагандата). А каква трябва да е пропагандата, може да се види от решението за "информационен потоп", взето през октомври 2019 г. в Ню Йорк, относно предстоящата пландемия (виж в гугъл: EVENT 201)

Бе те дигиталното правителство правят толкоз години... че един дигитален сертификат ли няма да забатачат;)

Целта на този сертификат не е да затрудни или да има неравенства", е бил категоричен Борисов. Белите са с предимство пред черните при качване в автобуса. Това не е ограничение за черните, а улеснение за белите. Няма дискриминация.

Стига глупости .чиста дискриминация

"Целта на този сертификат не е да затрудни или да има неравенства", е бил категоричен Борисов. Дали целта е била това не е важно. Важното е че това ще е резултата.

хайде обясни резултата,

Аз няма да се ваксинирам, защото не искам да ме убият с ваксината. Живее ми се, какво да направя. Обаче няма да мога да пътувам до родната ми България да си видя роднините, защото без този паспорт България не ме иска. А за да получа този паспорт трябва да позволя да ми избърникат тялото: или с ваксината, или с теста за антигена или с теста за антитела. Тоест, без да ми го вкарат, никаква България! Капиш?

Дреболия - притежател на сертификата е допуснат в кръчма, а който не го притежава - вън, марш оттука. Вярно, без кръчма може, но все пак ще ни разделят, едните ще имат привилегии ,другите -не. А това какво друго е ако не дискриминаиця?

Пак ли тоя се изказва? Колко пъти на ден? Забравихте да напишете, че т.лупа бе категоричен, или изтъкна, или подчерта, че този сертификат е негова заслуга. Негова и на великолепноуправляваща шайка.

Ей тва е голям праз.

Arcadium

И ще е една от първите, в които няма да работи.

А тоя дебил питали ни дали искаме? Изрод! Нямало да има неравенства! Малоумник! Точно това ще има. Простак долен!

това е наистина добра новина

Maloumnik.