България предлага пристанищата в Русе и Варна да бъдат оборудвани допълнително заради Украйна

Вицепремиерът Христо Алексиев заяви, че тепърва ще се оценява въздействието от въведените от днес нови ограничения в ЕС за търговията с петрол от Русия

Обратно в новината

Коментари - България предлага пристанищата в Русе и Варна да бъдат оборудвани допълнително заради Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искаме и плугове.

този значи е подписал да спрем вноса на руски петрол

Не е лесно да си идиот, облечен във власт... първо ни отрязва безнина, после ще разширява пристанища.. кретен, та дрънка.

Браво ,за това имате пари,туфлеци!!!!

Идиотите не се ли свършиха в България? Какво искат-да станем цел за руската артилерия?

Тези с тази Украйна совсем изкрейзиха!!!Това народно сьбрание в Бьлгария ли е?Всички депутати независимо от партийната принадлежност са продажни и мислят само за себе си!!!

Нямаше да предлагате нищо ако Тиквата вместо да строи магистрали беше се погрижил за всички БГ пристанища ! Пристанищата осигуряват приходи и работна ръка и не убиват хора !

Мърши продажни! Всичко за укри за другите..а за българи- среден пръст!

Коя България предлага...... ти и байдънските изчадия ли сте България? За България, лиги точвт турските рди, вма няма да я бъде! Измекяр проклет! Дано се намери някой да ти строши главата%,

Референдум и да излизаме от ЕС Тия бандите ще ни довършат Да се махаме, докато е време «Мила Родино, Ти си земен рай» за българите Нито е турците, нито на украинците

Слагайте минуси и после да не ревете , че трябва да ядете асфалт ! Да не се оплаквате , че нямате работа и пари !

" че нашата страна осигурява дизелово гориво за нуждите на земеделците в Южна Украйна." - затова ли поскъпна горивото в България, при евтин петрол?

Каква грижа проявяват бълг. политици за земеделците от Ю. Украйна, трогателно е. Цистерните с дизел преминават по "Дунав мост" Русе много отдавна - 24/7. Тези селскостоп. труженици неумрно обработват укр. земя с трактори Т72,Т60 и други модификации. ;) Всеки човек може да види с очите си колоните с укр. и молдовски цистерни, тирове/с фойерверки/ и др. необходими товари.

Много доходоносна тая украйва Ве...? За нея и гъзята си давате>

Този български министър ли е и не е ли негово задължение да се грижи за народа си ?Радев ,прибирай си подлогите ,не желая да плащам войната на Байдън и фашистите от Украйна !

И защо министърът едно говори по медиите ,а в ЕС е гласувал "за "?Чии интереси защитава ?

Живеем в България или вече в Украйна?

Една ракета ше затрие всички напъни и парите, които ще вложите

Подлоги говедарски долни! За вас по-важна е Усрайна, а не България. Предатели и плужеци. ДЕПМ, гниди. Дано пукнете докато държите ибрика на вашите господари.

А бе, направо ПОСТРОЙТЕ ВТОРИ мост при Русе заради Украйна/ НАТО! :( Кирчо дори даде такава заявка, докато премиерстваше.

Трябва да има мост варна - Одеса и тогава Йенс Столтенберг ще премине с москвич по този мост..ха.ха

Продължават нашите управници да ни бутат все по-навътре в конфликта мужду Русия и Украйна. Май са забравили, българската поговорка "Когато атовете се ритат, магаретата теглят".

Да, ще мине, даже Путин ще му прати подарък - един от най-новите модели, които в момента произвежда КАМАЗ - с бензинов двигател 150 к.с. Но предвид цените на петрола и санкциите, може да се наложи да почака за модела с електродвигател.