Коментари - България преди и след изборите: Вижте интерактивната карта на Dir.bg | Днес.dir.bg

България преди и след изборите: Вижте интерактивната карта на Dir.bg

ГЕРБ още е най-масова, ППДБ с пробив в столицата и още 3 областни града, "Възраждане" остава там, където беше, малки партии разширяват влияние, а "Атака", "Воля" и ДОСТ губят и малкото, което имаха

Обратно в новината

Коментари - България преди и след изборите: Вижте интерактивната карта на Dir.bg | Днес.dir.bg

Коментари

Няма ли да напишете статия за изцепките на Ванчето от София снощи? Какъв език, какви епитети! Толкова е цветуща, че е редно я представите в целия ѝ блясък! Очаквам днес да изцепят, че акаунта ѝ е бил хакнат.... Което не е вярно :) Егаси злобната жена!

Иванчо, какво е ПП-ДБ? Партия на пидорасите и дебилите в България, госпожо.

Около София синьото е малко :))))))

Може би е време Костя да даде малко ефирно време и на други хора, че явно е станал Човека-партия.

Хич не я слуша главата Ваня. По мимиките и тиковете се вйжда.

Голямата новина е, че в неделя приключи Възраждане и започна партията на Румен Радев, начело с Ваня Григорова.

Абсолютно си прав! НО това, което натвори вчера е потресаващо! Тази жена вчера е била за сериозни транквилати! Такова дъно постигна..... невероятно просто!

Как "Атака" губила и малкото - имат си Ваня! Въпросът е за"Възраждане" и техните "представители" в този форум - какъяце процентът на хората, които се поддават на тяхната прокремълска пропаганда? Ако изключим Ваня, към 5 процента.

Партията на Ванчето снощи падна. Разходи се из ФБ и виж какви ги натвори! Трябва да си 100% имбецил за да гласуваш за нея след натвореното!

Няма големи изненади. В големите градове ПП-ДБ или спечелиха, или бяха на балотаж. В средните - тотална доминация над феодалните роби на Боко. В малките - традиционен вот за БСП и ДПС. България все повече се цепи на две. Ракията и салатата си искат съюз с Русия, книгите и образованието искат при другите европейски народи.

Абсолютно точен коментар!

Хората обичат истерични жени. Спомни си Мая Манолова, загуби едва с 4% от Фандъкова.

Вероятно си прав! А и днес ще замажат с хакване на профила. Със сигурност ще обвинят "лайномета" тъй като е технократ и "има връзки". Гледай колко ще е смешна!

Нищо за Възраждане, единствените които говореха за най-наболелите български проблеми… печалбата на Газпром и борбата на Палестина.

По притеснително е ,че ДПС държи толкова много области ….това е противозаконна партия и работи против интересите на България!

Картата нагледно представя как в БГ доминират корпоративният и етническият вот, останалите са само за цвят. Давам и още максимум 50 години на тази държава, после ставаме протекторат.

Какви изцепки? Казва истината жената

Другарката Ваня Григорова е патологичен манипулатор, лъжец и кариерист. Наистина е позор да се гласува за нея след лъжите, които наговори като синдикален представител. А, че ГЕРБ гласуваха за нея - ФАКТ! Гласуването показа морала, етиката и трезвата преценка за реалността на "софиянци". Нормално след масовото преселение на всякакви етноси и прослойки в столицата. Истинска представителка на кв.Христо Ботев, София. Браво на ГЕРБ и Бойко!

И това след три години тегави компромати и чегъртане. А новите са по-зле от старите. Честито на печелившите.

Продължаваме Измамата имат първа кардинална задача Павец - Чаира. Никакви батерийки , никакви свещи. Подминат ли проекта Павец - Чаира значи са тотални измамници. Ако приемат 30 милиарда за Козлодуй, значи ни правят най-долната колония в света . Руския проект е 10 пъти по-евтин. Турция например строи руски АЕЦ , но Турция е суверенна държава, докато у нас както стана известно всичко се командва от посолството. Натовеца Радев и Продължаваме Измамата водят устремено България към 3-та национална катастрофа.

България след изборите е същата, която беше и преди изборите, защото, както гласи една горчива максимва "Ако от изборите зависеше нещо щяха да ги отменят.". Впрочем, точно както референдума за отлагането на еврото и влизането в ЕС и НАТО без референдуми. България е точно това, което е описал безсмъртният Ботев в неговата "Елегия": Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз рабска люлка люлее? Тоз ли, що спасителят прободе на кръстът нявга зверски в ребрата, или тоз, що толкоз годин ти пее: "Търпи, и ще си спасиш душата?!" Той ли, ил някой негов наместник, син на Лойола и брат на Юда, предател верен и жив предвестник на нови тегла за сиромаси, нов кърджалия в нова полуда, кой продал брата, убил баща си?! Той ли? - кажи ми. Мълчи народа! Глухо и страшно гърмят окови, не чуй се от тях глас за свобода: намръщен само с глава той сочи на сган избрана - рояк скотове, в сюртуци, в реси и слепци с очи. Сочи народът, и пот от чело кървав се лее над камък гробен; кръстът е забит във живо тело, ръжда разяда глозгани кости, смок е засмукал живот народен, смучат го наши и чужди гости! А бедният роб търпи и ние без срам, без укор, броиме време, откак е в хомот нашата шия, откак окови влачи народа, броим и с вяра в туй скотско племе чакаме и ний ред за свобода!

Ваня Григорова и като синдикалистка говореше истините - кое е лъжа? Точно за обикновените хора е тя, а не за оядените алчни тулуми!

ПРОГНОЗА ЗА ВАНЯ С тази другарка ще стане: "Пази Боже Сляпо да Прогледа"! А, че е проект на Кремъл Радев да овладее БСП и България - кристално ясно!

Апропо, защо и на това преброяване "възрожденците" сте под 5 процента?! А дали се люлеем робски, избирателите показаха с вота си? Това бе поредният референдум за ЕС и НАТО.

Общинският кмет на Ветрино, Варненска област е от ГЕРБ.

Простака харесва простотии и простакеси :) Истината може да се каже, но не с подобен речник! Смешни сте, червенотиквеничета!

Нито от синдикати разбираш, нито от политика! Тая мърла дори не разбира какви ги блещи! Нито от икономика разбира, нито от управление! Снощи доказа, че е долна простакеса! Софиянци се измъкнаха от най-злобното същество познато на БГ публиката!

Това беше причината да загуби изборите. Аз не понасях повечето кандидати ,но не исках да спечели ПП. Бях готов да гласувам за нея ,но със същите си изказвания през седмицата тя загуби мен и всичките ми близки и приятели които обмисляха да гласуват за нея. Всички просто решихме да не гласуваме. Сама се закопа. Имаше 1 седмица в която да покаже с какво е по-добра от мамин златен ,а тя показа върха на простотията.

Аз ще Преоснова България ! Аз ще изкарам България от Европа и ще я вкарам в БРИКС, които е по близо до нашето християнско мислене! Възраждане е първа политическа сила в България и скоро , много скоро ще управлява !

Националните предатели и чужди шпиони в България са 3 пъти повече и 3пъти по-активни. Българина спи в унес. Оставил е всичко чужденци да му решават и чуждопоклонници. Най-вероятно и Турция ще се възползва в скоро време да си припознае предишните вилаети. Рообско племе , покорно и нещастно.

ГЕРБ скоро ще изчезне ако не сменят лидера си. Имат доста умни хора ,но "Будата" им пречи с неговите глупави приказки.

Смятай колко не гласуваха /както и на предишните/почти всички/избори/. Те нямат избор, но като им писне ... имат мнооого богат избор!

кротни се малко... ДПС са руска партия... с освобожеднието от рублализма ще си замине и тя... или защо мислиш имаме помаци и български турци... ми щото не сме изроди и не сме ги изклали след 1878ма ами си комшулуваме(да това е турцизъм) с тях....

Политиката е особено романтична, когато нямаш принципи.

Ако имаше двмокрация тези избори нямаше да са легитимни.При над 50% не пдкрепям никого означава,че никой от участвалите не трябва да е в управлението.

Буци и Киру простото двата гейове.

Навремето евреинът Марк Твен /иначе Самуел Клемънс/ казва: "Вестта за моята смърт е леко преувеличена." Възраждане е единствената алтернатива на сегашната сглобка на Козяк и все повече хора ще го разбират. Корпоративният и платеният вот за ГЕРБ най-вече е като синусоида - нито ГЕРБ, нито ПП/ДБ, още по-малко БСП и ДПС имат идеи за развитието на Българско. Единствено Възраждане се бори за модерно и независимо Българско.

Кого лъжеш? Какви избиратели? Какви "възрожденция"? Какви референдуми? Вие сте лъжци и мошеници, манипулиращи всички избори. А ти лично си трол на онова, което Алексей Петров в един запис във връзка с манипулирането на изборите нарече "Организацията". Статията "Мнозинството на неподкрепящите спечели изборите" е показателна и доказва точно това, което казвам. Такива кресльовци като теб сте изключително малко. Вярно, вдигате врява като за 120% от избирателите, но не можете и 20% да съберете. И не се правете, че не разбирате - повечето от българите ви мразят. Безплатно, но пък от сърце и душа.

Гледайки тази карта и как ДПС пускат корени на много места, а в същият момент хората се радват на слабите избори на Възраждане. Това само ми показва какви дебили и какъв гнил материал сме ние. Историята няма да бъде благосклонна с нас и това безхаберие. Вместо тази партия която иска и гледа да върне БЪлгария на едно по-добро място да бъде навсякъде в страната. Хората или не гласуват или гласуват за тези които до сега са ги крали.

Ебати глупавият и плосък коментар който само някой самозаблуден човечец може да изкаже. Хората не се делят на тези с ракията и тези с книгите глупако! Аз имам 2 висши и живея в София, имам над средният стандард и не съм лишен от нищо. Пак ще гласувам за Възраждане защото макар аз да съм сит и уреден виждам че всичко около мен се срива и потъва. Да не говорим че тази малоумна дебилщина че Възраждане били путинска партия я казват само "brain dead" ( както се казва на твоят език) хората които дори не искат да помислят. Дебили, сър!

Честит празник, 7-ми ноември, 126 години от ВОСР!

Мечтай си че Възраждане била паднала. Дебил :)

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

Боже, не може да си толко плосък и глупав. Ама май е възможно?

Възраждане е проруска партия , която иска да превърне България в руска губерния. На тях грам не им пука , какво ще стане с родината, важно е да има копейки.

Ето това е демокрацията. Мулти култи, като джендърско знаме. На лъвчето ако му турнем един анклав към крим ще заприличаме баш на британски еднорог.

За пореден път се убеждавам, че не е важен този, които гласува, а този които брои гласовете. Което затвърди и един друг важен цитат, "ако гласуването променяше нещо, щяха да го забранят"

След снощните "лайна", излели се от профила на Ванчето и залели цялата "либерална" измет си давам ясната сметка от какво зло се спасихме... Поздравления София - никога червена и болшевишка...!

Тревожното в цялата карта, е че пурпурното става все повече !!!!

Грешка, 106 години от тази велика дата.

Коментари - България преди и след изборите: Вижте интерактивната карта на Dir.bg | Днес.dir.bg

България преди и след изборите: Вижте интерактивната карта на Dir.bg

ГЕРБ още е най-масова, ППДБ с пробив в столицата и още 3 областни града, "Възраждане" остава там, където беше, малки партии разширяват влияние, а "Атака", "Воля" и ДОСТ губят и малкото, което имаха

Обратно в новината

Коментари - България преди и след изборите: Вижте интерактивната карта на Dir.bg | Днес.dir.bg

Коментари

Няма ли да напишете статия за изцепките на Ванчето от София снощи? Какъв език, какви епитети! Толкова е цветуща, че е редно я представите в целия ѝ блясък! Очаквам днес да изцепят, че акаунта ѝ е бил хакнат.... Което не е вярно :) Егаси злобната жена!

Иванчо, какво е ПП-ДБ? Партия на пидорасите и дебилите в България, госпожо.

Около София синьото е малко :))))))

Може би е време Костя да даде малко ефирно време и на други хора, че явно е станал Човека-партия.

Хич не я слуша главата Ваня. По мимиките и тиковете се вйжда.

Голямата новина е, че в неделя приключи Възраждане и започна партията на Румен Радев, начело с Ваня Григорова.

Абсолютно си прав! НО това, което натвори вчера е потресаващо! Тази жена вчера е била за сериозни транквилати! Такова дъно постигна..... невероятно просто!

Как "Атака" губила и малкото - имат си Ваня! Въпросът е за"Възраждане" и техните "представители" в този форум - какъяце процентът на хората, които се поддават на тяхната прокремълска пропаганда? Ако изключим Ваня, към 5 процента.

Партията на Ванчето снощи падна. Разходи се из ФБ и виж какви ги натвори! Трябва да си 100% имбецил за да гласуваш за нея след натвореното!

Няма големи изненади. В големите градове ПП-ДБ или спечелиха, или бяха на балотаж. В средните - тотална доминация над феодалните роби на Боко. В малките - традиционен вот за БСП и ДПС. България все повече се цепи на две. Ракията и салатата си искат съюз с Русия, книгите и образованието искат при другите европейски народи.

Абсолютно точен коментар!

Хората обичат истерични жени. Спомни си Мая Манолова, загуби едва с 4% от Фандъкова.

Вероятно си прав! А и днес ще замажат с хакване на профила. Със сигурност ще обвинят "лайномета" тъй като е технократ и "има връзки". Гледай колко ще е смешна!

Нищо за Възраждане, единствените които говореха за най-наболелите български проблеми… печалбата на Газпром и борбата на Палестина.

По притеснително е ,че ДПС държи толкова много области ….това е противозаконна партия и работи против интересите на България!

Картата нагледно представя как в БГ доминират корпоративният и етническият вот, останалите са само за цвят. Давам и още максимум 50 години на тази държава, после ставаме протекторат.

Какви изцепки? Казва истината жената

Другарката Ваня Григорова е патологичен манипулатор, лъжец и кариерист. Наистина е позор да се гласува за нея след лъжите, които наговори като синдикален представител. А, че ГЕРБ гласуваха за нея - ФАКТ! Гласуването показа морала, етиката и трезвата преценка за реалността на "софиянци". Нормално след масовото преселение на всякакви етноси и прослойки в столицата. Истинска представителка на кв.Христо Ботев, София. Браво на ГЕРБ и Бойко!

И това след три години тегави компромати и чегъртане. А новите са по-зле от старите. Честито на печелившите.

Продължаваме Измамата имат първа кардинална задача Павец - Чаира. Никакви батерийки , никакви свещи. Подминат ли проекта Павец - Чаира значи са тотални измамници. Ако приемат 30 милиарда за Козлодуй, значи ни правят най-долната колония в света . Руския проект е 10 пъти по-евтин. Турция например строи руски АЕЦ , но Турция е суверенна държава, докато у нас както стана известно всичко се командва от посолството. Натовеца Радев и Продължаваме Измамата водят устремено България към 3-та национална катастрофа.

България след изборите е същата, която беше и преди изборите, защото, както гласи една горчива максимва "Ако от изборите зависеше нещо щяха да ги отменят.". Впрочем, точно както референдума за отлагането на еврото и влизането в ЕС и НАТО без референдуми. България е точно това, което е описал безсмъртният Ботев в неговата "Елегия": Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз рабска люлка люлее? Тоз ли, що спасителят прободе на кръстът нявга зверски в ребрата, или тоз, що толкоз годин ти пее: "Търпи, и ще си спасиш душата?!" Той ли, ил някой негов наместник, син на Лойола и брат на Юда, предател верен и жив предвестник на нови тегла за сиромаси, нов кърджалия в нова полуда, кой продал брата, убил баща си?! Той ли? - кажи ми. Мълчи народа! Глухо и страшно гърмят окови, не чуй се от тях глас за свобода: намръщен само с глава той сочи на сган избрана - рояк скотове, в сюртуци, в реси и слепци с очи. Сочи народът, и пот от чело кървав се лее над камък гробен; кръстът е забит във живо тело, ръжда разяда глозгани кости, смок е засмукал живот народен, смучат го наши и чужди гости! А бедният роб търпи и ние без срам, без укор, броиме време, откак е в хомот нашата шия, откак окови влачи народа, броим и с вяра в туй скотско племе чакаме и ний ред за свобода!

Ваня Григорова и като синдикалистка говореше истините - кое е лъжа? Точно за обикновените хора е тя, а не за оядените алчни тулуми!

ПРОГНОЗА ЗА ВАНЯ С тази другарка ще стане: "Пази Боже Сляпо да Прогледа"! А, че е проект на Кремъл Радев да овладее БСП и България - кристално ясно!

Апропо, защо и на това преброяване "възрожденците" сте под 5 процента?! А дали се люлеем робски, избирателите показаха с вота си? Това бе поредният референдум за ЕС и НАТО.

Общинският кмет на Ветрино, Варненска област е от ГЕРБ.

Простака харесва простотии и простакеси :) Истината може да се каже, но не с подобен речник! Смешни сте, червенотиквеничета!

Нито от синдикати разбираш, нито от политика! Тая мърла дори не разбира какви ги блещи! Нито от икономика разбира, нито от управление! Снощи доказа, че е долна простакеса! Софиянци се измъкнаха от най-злобното същество познато на БГ публиката!

Това беше причината да загуби изборите. Аз не понасях повечето кандидати ,но не исках да спечели ПП. Бях готов да гласувам за нея ,но със същите си изказвания през седмицата тя загуби мен и всичките ми близки и приятели които обмисляха да гласуват за нея. Всички просто решихме да не гласуваме. Сама се закопа. Имаше 1 седмица в която да покаже с какво е по-добра от мамин златен ,а тя показа върха на простотията.

Аз ще Преоснова България ! Аз ще изкарам България от Европа и ще я вкарам в БРИКС, които е по близо до нашето християнско мислене! Възраждане е първа политическа сила в България и скоро , много скоро ще управлява !

Националните предатели и чужди шпиони в България са 3 пъти повече и 3пъти по-активни. Българина спи в унес. Оставил е всичко чужденци да му решават и чуждопоклонници. Най-вероятно и Турция ще се възползва в скоро време да си припознае предишните вилаети. Рообско племе , покорно и нещастно.

ГЕРБ скоро ще изчезне ако не сменят лидера си. Имат доста умни хора ,но "Будата" им пречи с неговите глупави приказки.

Смятай колко не гласуваха /както и на предишните/почти всички/избори/. Те нямат избор, но като им писне ... имат мнооого богат избор!

кротни се малко... ДПС са руска партия... с освобожеднието от рублализма ще си замине и тя... или защо мислиш имаме помаци и български турци... ми щото не сме изроди и не сме ги изклали след 1878ма ами си комшулуваме(да това е турцизъм) с тях....

Политиката е особено романтична, когато нямаш принципи.

Ако имаше двмокрация тези избори нямаше да са легитимни.При над 50% не пдкрепям никого означава,че никой от участвалите не трябва да е в управлението.

Буци и Киру простото двата гейове.

Навремето евреинът Марк Твен /иначе Самуел Клемънс/ казва: "Вестта за моята смърт е леко преувеличена." Възраждане е единствената алтернатива на сегашната сглобка на Козяк и все повече хора ще го разбират. Корпоративният и платеният вот за ГЕРБ най-вече е като синусоида - нито ГЕРБ, нито ПП/ДБ, още по-малко БСП и ДПС имат идеи за развитието на Българско. Единствено Възраждане се бори за модерно и независимо Българско.

Кого лъжеш? Какви избиратели? Какви "възрожденция"? Какви референдуми? Вие сте лъжци и мошеници, манипулиращи всички избори. А ти лично си трол на онова, което Алексей Петров в един запис във връзка с манипулирането на изборите нарече "Организацията". Статията "Мнозинството на неподкрепящите спечели изборите" е показателна и доказва точно това, което казвам. Такива кресльовци като теб сте изключително малко. Вярно, вдигате врява като за 120% от избирателите, но не можете и 20% да съберете. И не се правете, че не разбирате - повечето от българите ви мразят. Безплатно, но пък от сърце и душа.

Гледайки тази карта и как ДПС пускат корени на много места, а в същият момент хората се радват на слабите избори на Възраждане. Това само ми показва какви дебили и какъв гнил материал сме ние. Историята няма да бъде благосклонна с нас и това безхаберие. Вместо тази партия която иска и гледа да върне БЪлгария на едно по-добро място да бъде навсякъде в страната. Хората или не гласуват или гласуват за тези които до сега са ги крали.

Ебати глупавият и плосък коментар който само някой самозаблуден човечец може да изкаже. Хората не се делят на тези с ракията и тези с книгите глупако! Аз имам 2 висши и живея в София, имам над средният стандард и не съм лишен от нищо. Пак ще гласувам за Възраждане защото макар аз да съм сит и уреден виждам че всичко около мен се срива и потъва. Да не говорим че тази малоумна дебилщина че Възраждане били путинска партия я казват само "brain dead" ( както се казва на твоят език) хората които дори не искат да помислят. Дебили, сър!

Честит празник, 7-ми ноември, 126 години от ВОСР!

Мечтай си че Възраждане била паднала. Дебил :)

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

Боже, не може да си толко плосък и глупав. Ама май е възможно?

Възраждане е проруска партия , която иска да превърне България в руска губерния. На тях грам не им пука , какво ще стане с родината, важно е да има копейки.

Ето това е демокрацията. Мулти култи, като джендърско знаме. На лъвчето ако му турнем един анклав към крим ще заприличаме баш на британски еднорог.

За пореден път се убеждавам, че не е важен този, които гласува, а този които брои гласовете. Което затвърди и един друг важен цитат, "ако гласуването променяше нещо, щяха да го забранят"

След снощните "лайна", излели се от профила на Ванчето и залели цялата "либерална" измет си давам ясната сметка от какво зло се спасихме... Поздравления София - никога червена и болшевишка...!

Тревожното в цялата карта, е че пурпурното става все повече !!!!

Грешка, 106 години от тази велика дата.