България и Румъния получиха подкрепа в ЕП за Шенген

Поредна силна подкрепа в ЕП за България и Румъния в Шенген

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С такива корумпирани управляващи , ЗА КАКЪВ ШЕНГЕН СМЕ ?

Всички държави от ЕС , ''искат'' да сме в Шенген ! Това ли искате да ви напиша ?

На бедния БГ не му трябва ШЕНГЕН Този път е за крадливата БГ мафия да наводни запада с наркотици и да внасят недекларирана стока А бг бедните от бедни по бедни а богатите по богати„ Това не означава че цените щте станат по ниски за народа

СЛЕД МАЛКО ДИР ШТЕ ГО ИЗТРИЕ

И да ни приемат и да не ни приемат , ПО-БОГАТИ НЯМА ДА СТАНЕМ , ИМА СИ ЕДНА ПРОСЛОЙКА ОТ 3% , КОИТО ЩЕ БЪДАТ ОЩЕ ПО-ДОБРЕ , ЗА СМЕТКА НА ОСТАНАЛИТЕ КОИТО НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ ПО-ДОБРЕ , А ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ УНИЖЕНИЯ , И ЗАДЪЛЖЕНИЯ ,...КЛИНЧ ДО ДУПКА ! Защо търпим ''тези'' , които си имат ''собствена държава '' ?

В Европейския парламент: Румъния и България готови за незабавно приемане в Шенген По-скоро ще е "забавно" приемане в Шенген.

Ми аз не знам защо ни е тоя Шенген. Аз искам да има граничен контрол, а не Сульо и Пульо да си влизат в България когато си искат.

Право да ви кажа, дреме ми на ....!!!

Французин, българин и германец са се засекли в Лувъра пред картината "Адам и Ева в райската градина". Германецът: - Вижте какви без дефектни, идеално изваяни тела - това са стопроцентови германци. Французинът се възпротивил: - Като гледам колко е хубава Ева и колко е прекрасен и фин Адам, това могат да бъдат само французи и никой друг. След като подробно разгледал картината, българинът отсякъл: - ТОВА СА БЪЛГАРИ! Вижте, че са голи и боси и нямат какво да ядат освен ябълка, пък си мислят, че са в рая. Това е реалистично изображение на българите в Европейския Съюз! Апропо, дръжте си и шенгена и еврото, и даром не ни трябват!

България и Румъния получиха подкрепа в ЕП за Шенген Другарят Рюте, сигурно е паднал от смях от стола.

Каквито и ползи да имаме от приемането на България в Еврозоната, всички те изчезват, ако не сме вече в Шенген и си остават само недостатъците, които ги иматака или иначе и са неизбежни. Единсвеното положително, за което се сещам, че остава във всички случаи, е, че някой ден ще се роди отговорен политик, който да закрие БНБ, която и сега, така или иначе няма абсолютно никаква функция и седи като един добре платен и изключително скъп мавзолей в центъра на София.

Да изясним на този етап какви задължения ще имаме и дали след като ни премат няма да съжаляваме за нещо.

Отсега да ти е ясно, дупе да ни е яко. Ще съжалавяш и за това, че си се пръкнал.

статийката, от понеделник сме в шенген и еврозоната. Само не се знае от кой понеделник и коя година.